tygrysek_ 15.05.02, 09:09 ...13..opuszczam specjalnie żeby nie zapeszyć!!:))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:17 cześć Tygrysie :) Hura!!! Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:28 Skrzynkę Złotego Bażabta na tę cześć wstawiam do potoka! Kto chce ciemne, kto jasne?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:31 o chetnie sie napije:)zdruuufffffqo Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:35 czy ja moge na chwile przysiasc pod debem?? :)) nie bede podgladac, obiecuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:35 To będzie długie wyjaśnienie. Pewnie należy się wszystkim. 1. Tekst o monotematyczności miał być żartem i bardzo mi przykro, jeśli został inaczej potraktowany, a jeszcze bardziej jeśli uraził Aroskę, nigdy tego nie chciałam i przepraszam. Gdyby to była zwykła rozmowa mowa ciała wyjaśniłaby sprawę w necie niestety czasem jakiś tekst nie zawsze zostaje odebrany zgodnie z intencją autora. 2. Tygrysku, zapewniam, że dostrzegłyśmy nieobecność Aroski i jej także nam brakowało. Musicie jednak oboje zdawać sobie sprawę, że wszystkie doskonale wiedziałyśmy, że jest z Tobą na innym wątku i wy też powinniście zrozumieć, że mi osobiście było przykro wiedzieć, że jesteście na forum i nie próbujecie nawet do nas zajrzeć. Do tego dołożyło się pragnienie odmłodzenia wątku do czego byłeś nam potrzebny Ty (więc samokrytycznie przyznam, że to nie tylko z miłości tak wyczekiwałam Twego powrotu :o)))))))))))) 3. Prosiłabym, żebyś ustosunkował się do mojego pytania: czy w razie jakichś okoliczności przyszłych, miałbyś coś przeciwko otworzeniu kolejnego wrzosowiska przez pozostałych? A na koniec powiem, że strasznie Was wszystkich kocham i nie cierpię nieporozumień :( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:59 ...Laelko....oczywiście że nie mam nic przeciwko!:))) ..możecie same zakładać nowe części!!:))) ..przeciez znacie Tygryska!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:04 znamy, ale lubimy kiedy Ty je otwierasz. Teraz się będę zastanawiać nad każdym zdaniem po 5 razy. Wszystko przez Ciebie :P :)))) no i gdzie są pozostali? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:06 ja siedze za drzewem i udaje ze nie podgladam:))) moge? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:07 i oczywiscie robisz notatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:17 możesz, ale po co? Chodź lepiej, między korzeniami dębu są bardzo wygodne siedziska, a ja wyciągnę piwo ze strumienia i podjadki z dębowej dziupli. Precle. Chcecie z solą, czy z makiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:41 no to rozsiadam sie wygodnie, w jedna lapke biore precelka z sola, a druga niepostrzezenie wyciagam w strone zlotego Bazanta;))) alez prosze, udajcie, ze nie widzicie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Sorry, ale wydaje mi się 15.05.02, 10:52 Że wszyscy jesteśmy troche przeczuleni na własnym punkcie... Trochę dystansu wobec siebie nam nie zaszkodzi... Pomyslmy zanim coś napiszemy, a poza tym nie reagujmy tak nadwrażliwie na wszystko... Nic w ten sposób nie zdziałamy ani niczego nie powstrzymamy, za to uda nam się troche ze sobą poróżnić,a nie o to przeciez chodzi... Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara nie bardzo wiem o co chodzi, wiec 15.05.02, 11:13 sie nie bede wtracac. chcialam jedynie wszystkich powiadomic ze na siedzaca samotnie pod debem saqqare norobil ptak. to podobno na szczescie, ale ja sie szczesliwa w tej chwili nie czuje, zatem pozwolicie, ze pojde zmienic odzienie i umyc wlosy... i cholera, co on dzisiaj zarl? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 12:03 ....że ktoś jest przeczulony czy nie rozumiesz??? ..wiadomo jesteśmy tutaj na wrzosowisku jedną wspaniałą ekipą!!:)) ..jak to w "Lechu" mówią: "Nie jedno razem"!!!!!!:)))) ...wiadomo że każdy może każdemu byle co głupiego powiedzieć bo wiadomo że są to żarty np. jak ja ci powiem ty piegowata babo albo Ance coś tam innego.... ...ale wiesz...jak ktoś komuś mówi że jest monotematyczny to wydaje mi się że trochę przesadza.....choć na szczęście Laelka powiedziała że to był żart... ..wydaje mi się że to tak samo jakbym ja Ci powiedział że Twoje wpisy na wrzosowisku są nudne i mdłe...... ..i co dobrze byś się czuła?? wiem że nie.... ..i wydaje mi się że tak samo poczuła się Aroska..każdy by się poczuł... ..a z tym pytaniem się o Aroskę ....no cóż pewnie że nie musicie się o nią dopytywać,...ale napewno było by jej miło bo ona też zawsze dopytywała się gdy kogoś na wrzosowisku zabrakło.... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.244.252.* 15.05.02, 12:26 Tygrysku, ale Laelka bardzo dobrze Ci odpowiedziała - co innego dopytywanie się o kogoś, kogo w ogóle nie ma na forum a co innego, o kogoś kto na forum jak najbardziej jest i wszyscy to widzą, no nie?:) Popatrz, Tygrysku, a ja pamiętam coś, co Ty zdajesz się nie pamiętać - jak Ty się kiedyś wkurzyłeś na mnie:), gdy nie było mnie na wrzosowisku a odezwałam się raz na innym wątku... Mam Ci zacytować Twą wypowiedź i żal do mnie, jak z niej bił? Teraz zrozumiałeś? Nasz brak dopytywań wynikał po prostu stąd, że my Aroskę widziałyśmy, że jest! Skoro nie odwiedza wrzosowiska to znaczy że tak na razie wybrała, my to szanujemy i czekamy aż wróci! -cie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 12:37 ...Ronja rozumiem Cię,....ale wiesz....myślę że mimo tego byłoby jej przyjemnie gdybyście choć raz na dzień się zapytały o nią....:)) ..kiedy ty wtedy byłaś na innych watkach a nie na wrzosach i my o tym wiedzieliśmy tez mimo to pytaliśmy się o Ciebie i wspominali o Tobie.... ..a poza tym zobacz....o mnie się dopytujecie...nawet polowanie urzadziłyście!!:)))))...a tez wiecie że jestem gdzieś na Forum.... ...wiesz tu chodzi zwykłe koleżeństwo.... tygrysek... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 12:53 ....wiesz...może i nie jestem mądry...jestem tylko Tygryskiem który uwielbia się z wami bawić, śmiać i pić....ale myślę że ona mogła się poczuć jakoś odrzucona.......wiesz mimo tego że była na innych wątkach to miło by jej było gdyby ktoś o nią zapytał.....choćby tylko powiedzial: szkoda że Aroski tutaj nie ma..... ..wiem ...to była jej decyzja,...ale pomyśl.....gdybyś Ty była w tej sytuacji i gdyby o Tobie nikt nawet nie wspomniał to czy nie zastanowiłabys sie....po co ja tam byłam?? co ja dla nich znaczę skoro nawet o mnie nie wspomną??...czy w ogóle im na mnie zależy skoro nawet nie zauwazyli że mnie tam nie ma????? ...te pytania mogą wypływac nawet ze zwykłej ludzkiej próźności ale czy nie jest przyjemnie wiedzieć że ktos o Tobie pamięta..?? tygrysek... PS...jak to przeczytasz to łuknij se browca!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.33.74.* 15.05.02, 13:57 uffff ! juz sie nie spierajcie, przepraszam ze nie pytalam o Aroske ale wydawalo mi sie oczywiste, ze jak pytam o Ciebie to i o niej mysle, bo byliscie nierozlaczni, czy juz ok.? bo zaraz musze znikac... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 14:12 ..Ania!:))))....oczywiscie że ok!! ...i nie musisz przepraszać!!:)) ..ja poprostu to napisałem żeby wam przedstawić sprawe ze swojego punktu widzienia.....i okazało się że Aroska mysli podobnie... ..ona naprawdę bardzo was polubiła,...a poczuła się troszkę odrzucona.. ..owszem , tak jak pisałem to była jej decyzja ale nie szkodziło choćby wspomnieć o niej....byłoby miło.... ...tak jak my o Ronji kiedy jej nie było...mimo że gdzie indziej była,... tygrysek... PS..a dostałaś sygnał na kom...??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.244.252.* 15.05.02, 15:01 Tajger, ale ja tylko raz się pojawiłam poza naszym wątkiem, a Ty mnie od razu przechwyciłeś!:))) Nie oskarżać mnie tu prosze, bo wychodzi jakbym całymi tygodniami siedziała na innych wątkach! A poza tym napisłam wtedy wyraźnie, ze musze coś przemyśleć, no nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.33.74.* 15.05.02, 15:41 Tygrys to Ty do mnie drrr 2 razy? masz kom...?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 07:52 ...ma, ma:))))))))...nie mógł się od nas doczekać:))))))) Dzień Dobry Wszystkim:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Ronja nie o to chodzi..... 16.05.02, 07:58 cześć Arosko, buziaczki, tort i szampan na powitanie :) hi,hi, ja też mam komórkę od niedawna, miałam się mieścić w darmowych minutach a wczoraj podczas jednej rozmowy przekroczsyłam je wstyd się przyznać o ile :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath........... 16.05.02, 08:09 ....cześć "baby" :))))) ..Ania to ja wczoraj wysłałem Ci sygnał!!:))))) ...miałyście mi kupić tel i co????:))) ..musiałem sam....:)))) ..ej Laelka....jak będę miał twój tel to też Ci wyśle!!:)) ..fajnie że Aroska już jest z nami!:)))) ..trza by impreze zrobić!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath........... 16.05.02, 08:12 no przecież szampan już się w strumieniu chłodzi a tort czeka na Ciebie, żebyś kroił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:17 ...to może my pokrójmy, a Tygrysek będzie szampana otwierał:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath........... 16.05.02, 08:22 możeć być, zajrzałaś może do skrzynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:25 ...ale go której: arosa czy aroska???????...w tej drugiej nic nie dostałam, a tej pierwszej już nie używam... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath........... 16.05.02, 08:33 ..ej a co z tym tortem???:))) ..ja szampana juz otworzyłem!!:))..a wy sobie maiele....:))) ..Laelka a moze Tygryskowi tez coś wyslesz??:)) tygrysek... PS..a gdzie zas ten stary wiarus Ronja się szwenda!!:))?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:40 ...no właśnie...musimy poczekać na resztę...chyba, że jednego szampanka wypijemy w trójkę:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath........... 16.05.02, 08:42 Arosa, nie wróciło więc pewnie w niej siedzi. A Tygryskowi wysłałam :) Tort jest uwaga uwaga zerżnięty z pewnej knajpki gdzie nazywa się gibanica a składa się z kruchego ciasta, sernika, jabłek, masy orzechowej, karmelu, to wszystko naciepło i z bitą śmietaną :) a zapomniałam dodać 0 kalorii :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:46 ...mmmmmmmmmmm.......taki tort!!!!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........... 16.05.02, 08:46 czesc Misiaki! to ja dodam jeszcze paczki z nadzieniem toffi! Tygrys czy dzis rano znow dales mi sygnal? wysle Ci dzis sms-a chcesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath........... 16.05.02, 08:48 ....buuuuuuuuuu....a ja lubie dużo kalori!!:)) ..w końcu Tygrys ma być silny żeby was bronić!!!!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.........../Anka 16.05.02, 08:50 ..tak ja!!!!:)))))) ..pewnie że chcę!!!:)) ...jeszcz się pyta!!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath........... 16.05.02, 08:52 sory winetu, ale uslyszalam "gibanica" i nie dam sie stad wypedzic, poprosze troszeczke, tak na sprobowanie:) i dzien dobry:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.........../witaj Saqqaruś..:)) 16.05.02, 08:58 ...to ty taka łakomczucha??:))...a krew???:)) ...zęby sobie ztepisz na tym torcie!!:))...albo zatkasz przewody ssące!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........... 16.05.02, 09:06 dobra Tygrysek! spodziewaj sie go w najmniej oczekiwanej chwili:) a cholesterolkiem sie nie przejmujcie mam czerwone winko, poradzimy sobie z kazdym zlogiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.........../witaj Saqqaruś..:)) 16.05.02, 09:07 tortu starczy dla wszystkich, upiekłam od razu dwa :) Tygrysku, 9.10 to Ty do mnie pingałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.........../witaj Saqqaruś..:)) IP: 212.244.252.* 16.05.02, 09:11 Cześć, misiaczki, ciesze się, ze w komplecie:)))))))))) A nawet że nam przybyło do kompletu:)))))))) Szybko wypijam z Wami cały mój przydział alkoholu i chwiejnym krokiem wracam do pracy:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:12 ostatnio mam problemy z nowymi ofiarami, wiec powaznie zastanawiam sie nad wegetarianizmem;) przewody ssace i zeby zostaly na razie!!! odlozone na bok. moge jeszcze jeden kawalek? Laelia, pychotka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 09:15 Laelka!!!! Odpisałam (na wp:))))) Witam Aneczkę, Ronję i SaQQarkę:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:17 ...tak Laelko to ja pingnąłem!!:)) taki malutki sygnalik!!:))) ..odpisałem Ci już!:))...ale odpisz mi na stare konto: tygrysek3@poczta.gazeta.pl ..Anka...będę czekał!!!:))...kurde fajnie!:)) teraz wszyscy jestesmy w kontakcie!:))) Aroska, Laelka, Anka i Tygrysek..:)) ...jeszcze tylko Ronji brakuje:))..zaraz ją zaatakuje żeby numer kom podała!!:)) ...RONJA DAWAJ NUMBER OF JORS KOMURKOS!!!!!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:21 hi, hi, ja też chce wasze komórki wszystkie, bo na razie to Tygrys jest ze wszystkimi w kontakcie :))) a na razie biegnę na pocztę, zostawcie mi trochę szampana Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:21 a ja nie mam Aroski i Laelki!((( w kolejnosci alfabetycznej:)))) a Ronja to jak tajemniczy don Pedro, carramba:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:29 ...nie ma ten tego!!! ma nam dać numer i basta!!!!:) ....bo jak nie to .....:))))))))))))....nie dostanie piwa!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath...........aha Ania!! 16.05.02, 09:46 ..zapomniałem Ci powiedziec...jak będziesz mi wysyłała sms-ki to tylko takie: ..."Tygrysku Kocham Cię, uwielbiam,..podziwiam to co robisz,...zawsze będę Twoja...myslę o Tobie nieustannie..."...:))))))))))))))))))))))))))) ..mozesz też dodać coś od siebie....:)) tygrysek... PS..spóźniłem się bo właśnie przyszedł ....:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath...........ehehe Tygrysek!:) 16.05.02, 09:52 ale buziaki dostales, a poza tym chyba nie chcesz zeby mnie Dziewczyny zlinczowaly:))))))))))))))))))) Aroska zajrzyj na poczte! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath...........ehehe Tygrysek!:) 16.05.02, 09:54 eee...no chyba tak źle nie bedzie!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath...........ehehe Tygrysek!:) 16.05.02, 09:57 jak bedzie to stawiasz beczke bimbru w charakterze odszkodowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:05 czy można do Was wysyłać sms-y z netu? Do mnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:19 do mnie nie. Laelka a kto za te smsy placi Ty czy nadawca? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:25 ..do mnie też można!!!:)) ..Ania za te sms-ki nikt nie płaci...tylko Twoja firma!!!:))) ...bo wchodzisz na bramkę sms-ów na ich koszt w czasie pracy!!!:))) ..Ania żeby można było do Ciebie wysyłać sms-ki z netu musisz ..wysłać pod nr. 102 sms-a o treści: INTERNET ....a to też Cię nic nie kosztuje!!:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:28 Tygrysek juz probowalam, ale u mnie chyba najpierw trzeba z operatorem sieci sie porozumiec, a zreszta nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:36 ...do mnie też można:))))))) Ps...Aniu...Ty masz Ideę (tak jak ja), więc na pewno powinno być tak jak mówi Tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:47 nie jestem pewna, kiedys juz tego smsa wysylalam a potem kolega probowal poslac mi smsa z kompa, ale nic z tego nie wyszlo. to nie wiem. kochani wylaczam sie. jak bede mogla to jeszcze tu zajrze! jak nie to do jutra! trzymajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 11:26 To pa Aneczko!!!!...zaraz ja spróbuję Ci coś wysłać z netu i zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 11:36 ...i widzicie jaka Aroska jest Kochana!!!:))))) ...o wszystkich się troszczy!!:)))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 11:45 Tygrysku przestań...nie lubię takich pochwał... Aniu...faktycznie nie masz aktywowanej tej usługi:(((((((...chyba musisz spróbować jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know14)/Laelka... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 14:08 ...masz @:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14)/Laelka... 16.05.02, 14:21 Ty też :)))))))) Ale nam się rozmowa rozjeżdża więc proponuję piwo dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 16.05.02, 15:22 nie tylko rozmowa sie rozjechala rozmowcy tez:))) nawet piwo nikogo nie skusilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:12 ...mnie by skusiło gdybym była...:)))))) Dzień Doberek Wszyskim Paniom!!!!!!...bo chyba panów dzisiaj zabraknie...Tygryska nie będzie...chyba, że jacyś inni... Laelka:))))...odpisałam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:22 czesc Kochani! milego dnia! a wiecie ze jutro sobota?:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:22 Cześć Arosko, właśnie otwieram pocztę :) spać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:37 ...wiemy:))))))))...to mój ulubiony dzień:)))))))) ...gdzie spać????....piękne słoneczko, piękna pogoda...w sam raz na spacerek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:46 u mnie mozna spac, chlodno, pochmurno, chyba bedzie padac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:54 ...faktycznie...u Was zapowiadali taką pogodę:(((((( ...ale nic to.....przyjeżdżaj Ania do Wrocka...u nas lato:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:55 dzieki Aroska troche sie ta jesienia ponapawam:))) a na razie znikam. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:55 to Wy sobie coś róbcie a ja się zwinę w kłębek pod dębem i troszkę sobie pośpię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:58 ...wczoraj też tak miałam...ale dzisiaj poszłabym sobie zaszaleć...:))))))) Laelka...odpisałaś????? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 09:19 no pewnie :) Ja zaczynam szaleć po pracy, teraz muszę zebrać siły :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 10:24 Laelka...masz @:))))...a Tygrysek dostał od Ciebie sms-ka i kazał Cię pozdrowić:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 17.05.02, 13:27 hej Dziewczyny a jaka pogode zapowiadali na weekend? jak bedzie taka to chyba nie bede zalowac ze wolnego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 13:42 ...tam u Ciebie Aniu chyba niezbyt ciekawą...:((( ...to Ty pracujesz w weekend???????????:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 17.05.02, 13:55 pracuje Arosko. przez caly! a Tobie i Wrzosowiskowcom zycze udanego, cieplego, spokojnego i do poniedzialku! papa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 14:18 Dzięki Aneczko...i nawzajem:))))...mimo pracy:)))))) ....i jeszcze pozdrowienia dla Wszystkich od Tygryska:)))))...miałam przekazać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.106.* 17.05.02, 15:30 miłego, ciepłego weekendu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 18.05.02, 13:52 egoistycznie powiem :moze byc brzydki, bo pracuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 08:43 Pobudka!!! Aż echo poszło :)) Wstawać śpiochy, śniadanko gotowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 09:53 czesc! taki ladny dzien, a tu znow w pracy trzeba siedziec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotka Re: heath.....(you know14) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 10:01 niedługo będzie po pracy, a poza tym w pracy jest internet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 10:27 jest, ale co z tego jak korzystac z niego mozna z rzadka, a u mnie do koncca pracy daaaaaaaaaaaaaalekoooooooooooooooooooo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 10:44 ktos nowy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 10:45 Cześć, słoneczka stare i nowe!:))) Wycałuję Was wszystkich aż się zarumienicie i uciekam!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 10:48 Ronja a w co calujesz ze az sie rumienic mamy hę?:))) tez zaraz uciekam (((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 11:41 ..kaj wy tak uciekacie dziołchy!!!: )))) ..a Laelka gdzie??:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: heath.....(you know14) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 11:49 Witajcie po "łyk"endzie Misie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotka Re: heath.....(you know14) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 11:49 te nowe to do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 12:24 ..no chcielibysmy wiedziec kim jestes.. ..nazwiska, adresy, kontakty....:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotka Re: heath.....(you know14) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 12:27 nazwisko mam jedno, adresy dwa a kontakty kojarzą mi się z elektrycznością:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 14:00 Tygrysek a Tobie kontakty z czym sie kojarza chi, chi ,chi?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 14:01 czesc Crimen!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 14:01 Dla Tygryska też:)))) Arosko, braterskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:10 Dziękuję Misiaczki.Buziaczki dla was:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 14:12 specjalne?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:21 Oczywiścuie Anulko.Tak rzadko się spotykamy.Teraz też muszę znikać.Miłej zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 14:13 Hehe, zawsze czujny! Crimenku, czuj się uczczony, pośpiewałam nieco tęsknych pseudoukrainskich piosenek na sobotnim ognisku pomiędzy haustami niepopijanej wódki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crimen Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:23 Cholera, kiedy sobie wspólnie pośpiewamy?Wszystko przed nami:)Miłego dnia Ronju.Uciekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotka Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 14:30 jak tak można wódki nie popijać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 14:32 Można, jeśli się nie wybierze konkurencyjnej imprezy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dotka Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 14:34 jest jeszcze spirytus lotniczy, ale tego bez popijania to już nie da rady:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 18:10 popijajcie , popijajcie , bo potem zeby wrzosowisko posprzatac to potop bedzie potrzebny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 10:12 pracusie hop, hop jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 21.05.02, 10:46 Tygrysek jest!!....jesteś Aneczko??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 10:52 jestem ale zaraz znikam, a Dziewczyny gdzie? pracuja czy spia?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 13:02 Tygrysiu jak Ty nie wiesz to koniec swiata:))) wrzosowisko nam znow wsycha przez mala ilosc nowych postow... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 21.05.02, 13:11 ...a co my na to możemy poradzic Aneczko!???....nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: dzien dobry!!!! IP: 212.244.252.* 21.05.02, 13:14 W związku z tym siądźmy i wypijmy tę flaszkę beherovki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 13:19 to dajcie mi kielicha zeby oslodzic to ze ja juz znikac musze:))) Tygrys jakis smutny jestes, walnij sobie ze 2 setki to moze chandra minie:))) do jutra Misiaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: dzien dobry!!!! 21.05.02, 13:23 co możemy poradzić na małą ilość postów? Hi, hi. Może i coś by się dało zrobić. Cześć stworzonki, beherowka może być, próbuję się zaprawić elegancko w realu, ale mam kłopoty, bo jednocześnie muszę być trzeźwa i pracować. Buziaczkuję Was wszystkich :o)***************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 07:15 ..cześć dziewczyny!! ...Tygrysek dzisiaj pierwszy na wrzosach!!: )) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 07:36 ...jetst nas dwóch....hmmmmm.....to pijemy!!!: )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: dzien dobry!!!! IP: 212.244.252.* 22.05.02, 07:53 Tak z samego rańca???;) A ja w sobotę będę brała udział w ślubie jeździeckim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 09:09 Nie, państwo młodzi tylko normalni eubrani, bo w bryczce, konni w strojach jeździeckich, tzn. my dwie kobiety, panowie w mundurach!!!!! Przyjeżdzaj do Lublina to zobaczysz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.02, 10:13 ahoj Przygody!:))) Ronja a bedziesz siedziec w damskim siodle czy w takim za przeproszeniem okrakiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 10:23 Jak w damskim to w sukience bym była, a nie w stroju jeździeckim! W zwykłym sportowym siodle! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 10:33 a nie moglabys sie wybrac w tej czerwonej sukni o ktorejs kiedys pisalas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: dzien dobry!!!! IP: 195.116.92.* 22.05.02, 10:38 Cześć Wszystkim:)))))) Ronja...tak a propos...dzisiaj w naszej gazecie (dolnośląskiej) oprowadzają po Roztoczu:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 10:45 witaj Aroska!!! no to prawie komplet, Laelka tylko gdzies sie szlaja:))) aha a ja sie niedlugo zdekompletuje:) wiec, przywitajcie Ja ode mnie jak sie pojawi! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:17 cześć, ja się nie szlajam, ja pracuję! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:32 ...ja też..;(((...a tak tego nie lubię... ..najchetniej to bym wyruszył na łowy........jak kiedyś.... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:43 ...na razie nie mogę Ronja....rany są jeszcze zbyt świeże... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:52 Tygrysku, jestem prosta jak słońce: na smutki albo rozmowa, albo danie sobie w dupę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 12:04 ...wiesz..Tygryski robią inaczej....oddalają się aby wylizac rany... ..a później ze zdwojoną siłą wracają... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 12:07 Ale czasami obruszają się gdy np. ronje tak robią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 12:25 ...może niesłusznie....ale takie są Tygryski....: ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.02, 13:42 Ronje?:) to jest Was wiecej?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 13:46 Hehe życzliwe, Tygrysku. Nie, jestem ostatnią przedtsawicielką gatunku ronji wędrownych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.02, 13:52 mam nadzieje ze nie ostatnia:)) znikam! buziaki i do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: do widzenia!;) IP: 195.116.92.* 22.05.02, 14:03 :))))))))...a ja myślałam, że już idziesz....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: do widzenia!;) 22.05.02, 14:09 Ja zwyczajowo co najmniej do 16, a dziś jeszcze dłuzej posiedzę:(. Chodzi o prace, a nie forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: do widzenia!;) IP: 195.116.92.* 22.05.02, 14:20 ...domyślam się, że o pracę...ja do 15:30, a i tak to dla mnie długo za długo :((((((((...przez to dzień tak szybko się kończy:((((((((...chyba inaczej powinno to życie wyglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: do widzenia!;) 22.05.02, 14:26 Wiesz, co? I tak się cieszmy, są ludzie, którzy później pracę kończą - im to się dzień szybko kończy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: do widzenia!;) IP: 195.116.92.* 22.05.02, 14:31 ...wiem...ale nie wyobrażam sobie tego...ja bym się nie mogła tak poświęcić pracy...tzn. nie chciałabym...chyba, że nie miałabym wyjścia...:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: do widzenia!;) 22.05.02, 14:37 Też nie chciałabym, ale czasami różnie to bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: do widzenia!;) IP: 195.116.92.* 22.05.02, 14:46 ...ja zawsze wychodzę punktualnie o tej, o której kończę i jak mam zostać choćby 5 minut dłużej to się bardzo denerwuję...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: do widzenia!;) IP: 195.116.92.* 22.05.02, 15:20 ...ale u mnie dzisiaj pod tym względem oki:)))))))))...nic mnie nie zatrzyma...to buziaczki i do jutra!!!!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: do widzenia!;) IP: 212.33.74.* 22.05.02, 16:59 kurcze a ja jeszcze tu musze siedziec i to na dodatek jak Was nie ma(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 23.05.02, 07:40 Sliczne słoneczko za oknem... Czy wszyscy już wiedzą ze mają trzymać kciuki za pogodę w sobote w Lublinie???? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 07:52 ...wiesz co Ronja....przyjadę Cię zobaczyc do tego Lublina!!:)) ...ale i tak mnie nie poznasz,...zaczaję się w tłumie..:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 08:17 hej, co słychać? Mam drobne problemy z pocztą, więc proszę mnie nie odsądzać od czci i wiary, gdybym odpowiadała z opóźnieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 08:21 Cześć Kochaniutcy:)))))))))) A. Ps.No właśnie Laelka...dobrze, że się usprawiedliwiłaś:))))))))...wysłałam Ci wczoraj 2 maile:))))) Ps....wiemy Ronja:))))))))...ale słyszałam pod tym względem smutne wiadomości...miejmy nadzieję, że Ci co przepowiadają pogodę też się mylą:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 23.05.02, 08:18 czesc! Tygrys Ciebie kazdy rozpozna, po paseczkach na futerku!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 23.05.02, 08:26 Ale mimo wszystko, kciuki, kochani, kciuki!!! Tajger a skąd będziesz wiedział, która to ja? Dwie na s będzie konno:))) Przypomniałam sobie, widziałeś moje zdjęcie:( Czyżbyśmy w komplecie byli?????;))))))) Żywiec na stół!!!!!!!!!!!!!! A na wp pogodę w Lublinie na sobotę przepowiadają!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 23.05.02, 08:29 pogoda bedzie. zla albo dobra ale bedzie:))) a z Zywcem miejcie litosc ja dopiero sniadanie jem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 23.05.02, 08:30 Anka! Przeciez Ci spirytusu rektyfikowanego nie proponujemy!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 08:28 ale za to dzisiaj otworzyłam skrzynkę i miałam 13 maili :))), właściwie 12 bo jedno to jakieś badziewie reklamowe, na dodatek o wywiadach z piłkarzami, co oni z tymi piłkarzami ostatnio??? Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 08:34 ...to mam nadzieję Laelka, że odpiszesz:))))))))))) ...masz racje Ronja:)))))))...tam u Was ma być cieplutko:)))))))...ale i tak będziemy trzymać kciuki...a Ty nam w poniedziałek wszystko opowiesz:)))))))))))...(jak będziesz w stanie...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 23.05.02, 08:35 Ronja cale szczescie, bo pewnie nie mialabym sily odmowic:))) Laelka mundial sie zaczyna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 23.05.02, 08:48 a to podobno polega na tym ze 22 czy cos kolo tego facetow w krotkich majtkach lata za pilka i usiluje ja wkopac do czegos co sie bramka nazywa:))) Misie ja zaraz znikac musze wiec sie na razie zegnam czulym buziakiem!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 09:04 ...oki Aneczko, ale wracaj szybko, bo ten spirytus...znaczy się piwko:))))) czeka... Laelka...przeczytałaś?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 09:07 ...Anka ...nikt mnie nie rozpozna!:)) przebiore się, a paski zdejme!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 09:10 ...to ubierz krótkie spodenki:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 09:06 ...a ten Mundial to fajnie...bo bardzo lubię "nogę" oglądać:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 09:08 ...a przynajmniej wolałam to (od nauki:)))) kiedy miałam się uczyć na egzaminy:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 09:19 nie cierpię piłki nożnej a na @ odpisuję w tej chwili właśnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 23.05.02, 10:00 ...ja też nie lubiłam...do czasu...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 212.244.252.* 23.05.02, 10:36 Od zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 10:44 maniaczki :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 10:49 ..sexualne ale!!!!: ))))))) ..a myslisz że czemu one te bale tak lubią??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 10:50 :))))))))))))...Ronja...to jesteśmy już dwie:))))))))...ale to chyba nie jedyne nasze wspólne zainteresowania...Sapkowski???... Laelka...nie dostałam:(((((((...i już chyba nie dostanę:(((((((...jakby Ci się chciało napisać jeszcze raz (???????)...chociaż w skrócie:)))...to wyślij z gazety...te dochodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 212.244.252.* 23.05.02, 10:52 Sapkowski też, ale to nie tajemnica że ja fantasy lubię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 10:58 ...wiem...to piłka nożna to była tajemnica????? No ciekawe Tygrysku czemu lubimy???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 212.244.252.* 23.05.02, 11:03 Ja to lubię bo mi się 22 facetów latających za piłką podoba:)))) Zartuję! Jakoś mi przypadło do gustu i z braćmi z żarem kibicowaliśmy jakimś wybranym drużynom podczas mistrzostw!! Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 11:06 ...mi przypadła do gustu jak miałam się uczyć i stwierdziłam, że o wiele bardziej wolę oglądać mecze (akurat były mistrzostwa)...i tak to się zaczęło:))) ...a braci nie mam:(((((((((((((((... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 11:13 ..a ja uwielbiam damskie zapasy w kiślu!!:))) ..ciekawe czemu??? ..lubie kisiel chyba...: )) tygrysek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 212.244.252.* 23.05.02, 11:15 To racja że najlepiej się w sesji oglądało mecze;))) Też znałaś składy wszystkich drużyn?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 195.116.92.* 23.05.02, 12:05 ...aż tak to nie...znałam tylko wszystkich tych co mi się podobali:))))))))))))))) ..Tygrysku...lubisz kisiel???:)))...pierwsze słyszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 212.244.252.* 23.05.02, 12:08 Moim idolem był Barthess, cholera wie jak to sie pisze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 195.116.92.* 23.05.02, 12:48 ...a ja już swoich nie pamiętam:((((((((...było kilku, a poza tym to lubiłam całe drużyny:)))) ...ale w tym roku znajdę sobie nowych:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 12:57 A ja z braku czasu pewnie nawet nie zauważę mistrzostw:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 195.116.92.* 23.05.02, 13:04 :(((((((((((...to Ty taka zapracowana jesteś?????...a gdzie czas na przyjemności???...przecież to naważniejsze...dla zdrowia ducha:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 13:13 ..i tak to jest ak baby gadają o piłce noznej!!:))) ..a Figo, del Piero, Batistuta, Ronaldo, Zidane, ..i cała reszta to gdzie ?:)) tygrysek... PS..pisze sie Barthez..Fabien zresztą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 195.116.92.* 23.05.02, 13:16 Kochanie...a na czym Ty się nie znasz???????...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 13:22 np. na archeologii !! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 13:22 zmienimy może temat? Albo porozmawiajmy o tym okrtągłym w łatki, co się po boisku turla, ale proszę mnie najpierw znieczulić. Aroska, dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 13:25 Oj, tygrys, szczegółow się czepiasz, ja komentatorów słucham, a nie sprawdzam pisownię:))) A nazwisk to mozemy wymieniać skolko ugodna tylko po co?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 195.116.92.* 23.05.02, 13:27 ..oki:))))) ...szkoda:(((((...tak lubię archeologię:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 13:31 Ja też! Ja też! Chciałam to studiować i przeczytałąm całą literaturę archeolog. z bibliotek mojego miasta!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 212.33.74.* 23.05.02, 14:03 jakby u Was archeologie mial mgr Molenda to znienawidzilybyscie ja jak upierdliwego komara w nocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 14:12 Szczerze mówiąc, nie interesowałam się kadrą na uczelniach lubelskich...:) W czwartej klasie postanowiłam jednak nie zdawać na ten kierunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 212.33.74.* 23.05.02, 14:14 zdecydowalas sie na koniologie?:))) to magisterke z tego w rok pewnie zrobilas!:)) no dobra to ja znow znikam! jak bede mogla to sie odezwe, jak nie to do jutra! ps. spirytus odbiore z procentem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 14:17 Może być nawet ze 100 procentami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! 23.05.02, 14:19 ...fajny kierunek....: )) ..może bym przy okazji prababke wykopał !!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Aroska, ja też przepadam za piłka nożną!!! IP: 212.33.74.* 23.05.02, 15:25 Tygrysek Prababce szacunek i odpoczynek sie nalezy. lepiej procenty odkopywac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Jak dobrze wstać skoro świt 24.05.02, 08:34 A jutro już sobota robaczki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 08:59 ...i can see what you thinkin.... ...my heart is singin too....:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: It's in your eyes....... IP: 195.116.92.* 24.05.02, 09:04 :)))))))))))))))...Hej!!!!!!...super!!!!!...ja tak uwielbiam weekendy:)))))))))) Laelka...masz @ na GW:))))))...aha...i dzięki za te dowcipy:)))))))...extra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 09:20 witam wszystkich bardzo serdecznie i zycze milego piatku:) Czy ktos wspominal cos o archeologii??? nie wierze, a jednak jest troche ludu na ziemi co wie, jak sie to je;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: It's in your eyes....... IP: 195.116.92.* 24.05.02, 09:23 Cześć SaQQarka:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 09:29 czesc Aroska:)) i teraz wiadomo skad sie wzial moj nick:)) zboczenie zawodowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: It's in your eyes....... IP: 195.116.92.* 24.05.02, 09:38 :)))))))))))...dzielnie walczyłaś, żeby nikt go nie przekręcał (QQ:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 09:51 no coz, nazwa starozytna, ma swoja historie, nie nalezy jej przekrecac saQQara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: It's in your eyes....... IP: 195.116.92.* 24.05.02, 09:57 ...a poza tym to jakby Twoje imię:))))))))...a kto lubi jak się je przekręca... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 10:05 prawie:))) witajcie Miski!:))) Saqqara dolaczam sie do zyczen na tym watku! moge?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: It's in your eyes....... IP: 195.116.92.* 24.05.02, 10:05 ...nie ma Ani:(((( Lalka...dostałaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: It's in your eyes....... IP: 195.116.92.* 24.05.02, 10:07 ...i Ronji:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 10:08 Aniu bardzo dziekuje:)) caluski gorace :)) czy ja tez moge sie dokompletowac? te Opole na forum zaczyna mnie juz meczyc!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: It's in your eyes....... IP: 195.116.92.* 24.05.02, 10:14 Sqqi...pewnie, że możesz:))))) Cześć Aneczko:)))) To teraz tylko Ronji brakuje...no i Tygrysek się gdzieś szwenda...znowu... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 10:22 Saqqarka dokompletuj sie a my bedziemy Cie dokomplementowywac:))) Ronja pewnie juz o jutrzejszym slubie mysli, a Tygrysek poszedl sie przebierac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 10:27 czuje sie calkowicie w komplecie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 10:39 to teraz rozsiadz sie pod debem i czekaj na kadzenie ozdobo forum!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 10:56 hehehehe, tylko nie zakadzcie mnie na smierc, niektorzy by sie ucieszyli:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 11:29 ..cześć Saqqaruś !!!!: ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 12:31 ..co porabiasz Saqqaruś ? gdzie hasasz teraz ??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 12:36 a nic nie porabiam, obijam sie ogolnie i tepie meskie szowinistyczne swinie, pare sie do mnie przyczepilo, to mam zajecie:)) Buszuje tutaj, ale ostatnio te opolskie spiewy mnie nieco rozkojarzaja;) a jak moj ulubiony Pregus?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 12:52 ..a Twój ulubiony pręgus tez bywa tu i tam....jak to kot !!:)))) ...ale nie jest szowinistyczny, jest przyjacielski!!..: ))) ..i cały czas o Tobie pamięta !!!:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: It's in your eyes....... IP: 212.33.74.* 24.05.02, 13:06 buuu tylko o Niej buuu ?:) a ja zaraz znikam, to zycze Wam cudnego weekendu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 13:11 Aniu juz uciekasz??:( milego weekendu Tobie zycze:)))) Tygrysek jak to duzy kot, to tu, to tam:)) wiem ze jestes przyjacielski i dlatego mam wyrzuty sumienia, bo mam do Ciebie zalegly mail, obiecuje sie poprawic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: It's in your eyes....... IP: 212.33.74.* 24.05.02, 13:16 sluzba nie druzba:))) Tygrysek jako jedyny okaz Mezczyzny w naszym gronie dostajesz ode mnie upowaznienie do namietnego ucalowania Laelki za kawaly ktore od niej dostalam w mailu:))) papa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 13:23 ..oki Saqqaruś!!:)))) będę czekał!!:)) ..Ania o Tobie tez pamietam!! ..o was wszystkich!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: It's in your eyes....... 24.05.02, 13:15 cześć i miłego Aroska, dostałam, ale nie chcę odpowiadać na łapu capu, odpiszę w poniedziałek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: It's in your eyes....... IP: 195.116.92.* 24.05.02, 13:22 Cześć Aneczko...milutkiego:))))) ...oki Laelka...będę czekać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 24.05.02, 13:51 To pa pa Wszystkim i miłego weekendziku:)))))))))...bo ja już uciekam:))))) Do poniedziałku... A. Ps...Tygryseczku...nie szalej za bardzo...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 24.05.02, 16:38 a kiedy szalec jak nie w weekend?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 08:36 jestem pierwsza, witam słonecznie i zapraszam na poziomki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 08:44 Cześć Laelka:))))))...słonecznie, bo na przekór pogodzie czy właśnie tak jak u Ciebie jest???...bo u mnie niestety pochmurno:(((((((( Odpiszesz dzisiaj?????:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 08:49 już zaczęłam :) a u mnie słoneczko świeci jeszcze :))) pozimek starczy dla wszystkich ale obowiązkowo trzeba je osobiście zebrać z krzaczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 08:56 ...super...nie mogę się doczekać:)))) ...a co do poziomek to nie ma sprawy, bo je uwielbiam:)))))))) ...a u mnie nie ma słoneczka:(((((((((...już od wczoraj:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 10:05 wezcie sobie ode mnie tego sloneczka choc troche , bo mi przez ten upal zyc odechciewa! dzien dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 10:09 ...no żartujesz Aniu!!!!...a u mnie tak brzydko:(((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 10:13 Aroska przeniescie sie do mnie . tu prognozy sprawdzaja sie z tygodniowym opoznieniem albo wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 10:20 ...właśnie dlatego nie lubię oglądać (słuchać) prognozy pogody... ...a ciekawe jak Ronji udało się wesele...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 10:26 aha! a Tygryskowi i Laelce weekend:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 27.05.02, 10:31 Tygrysek ma problemy z GW:((((...więc nie wiem jak mu minął weekend... ...a Laelka, mam nadzieję, niedługo się znowu pojawi i opowie... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 10:33 znowu , biedny Tygrysek! chyba trzeba jakis protest zorganizowac niech cos zrobia z tym portalem. i Ronja tez, jestem ciekawa a juz mi malo czasu zostaje! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 10:33 witam wszystkich bardzo serdecznie w ten zimny i pochmurny dzien, i mam nadzieje ze sie wypogodzi, bo ja chce miec cieply urlop!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 10:41 naprawde wyglada na to ze Podlasie to jakas wyspa pogodowa sie zrobila:)) czesc Sakarka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 10:53 Czesc Aniu:)) u nas paskudnie, ale podobno od czwartku wracaja upaly, licze na to, opalic sie chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 10:59 Cześć SaQQarka:)))))))...u nas to znaczy gdzie?????:))))))...bo u nas (Wrocek) też jest okropnie i czekam na słoneczko:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 11:10 haj Aroska:)) u nas tzn tu, czyli w centrum:))) jest brzydko, zimno i paskudnie. to moze by tak wspolne zazalenie do Pana Boga o ladniejsza pogode?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 11:18 ..jasne!!!!...jest większa szansa, że grupowe zażalenie będzie pozytywnie rozpatrzone:)))))... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 11:41 Aroska, dostałaś? Saqqara, nie wiem jak my możemy być w jednym mieście, skoro u mnie piękna pogoda? A weekend super, wypoczęłam, złaziłam się po polach, lasach i wertepach, bukiety polnych kwiatów rwałam takie, że mnie spoza nich prawie widać nie było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 11:50 to ja zaczynam... "... ja saQQara, spokojna osoba o duszy niewinnej prosze o ladniejsza pogode nad cala Polska dzisiaj w godzinach od 12 w poludnie do wieczora oraz przez najblizsze 7 dni, poniewaz jade sobie na urlop i chce sie ladnie opalic a moje kolezanki wypoczac lezac na laczkach i pijac czerwone piwo w cieniu debu..." Laelia, nad moja czescia miasta jest paskudnie, brzydko i pochmurnie.. u Ciebie jest widac cale sloneczko..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 12:43 o laelii co ukradła słońce :))) a gdzie jedziesz? już Ci zazdroszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 13:19 ...ja też zazdroszczę...ale jeszcze tylko dwa dni i wolne:)))))...wytrzymam... ...dostałam Laelka:)))))))...odpisałam Ci na GW:))))...napisz czy masz... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 13:28 hehe, w gorecki Paniusie, w gorecki sobie dyc jade:))i juz sie nie moge doczekac!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 13:32 ...to fajnie...chociaż ja bym wolała nad morze:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 27.05.02, 13:34 Dziewczyny znaczy ze macie duugi weekend? a ja znow pracuje buuuu((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 13:37 mam dlugi weekend, wiem powinnam sie wstydzic, ale nie moge. ja kocham gory, nie rozumiem co mozna robic nad morzem? lezec na plazy i udawac foke?;)zaznaczam, plywam po warsiasku, brzuchem po piasku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 27.05.02, 13:50 a dlaczego masz sie wstydzic? odpoczac i juz!:))) a ja juz spadam, do jutra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 14:19 ...nie tylko to Saqqarka:))))))...ale ludzie dzielą się na takich co uwielbiają góry i takich co kochają morze:))))))...i jedni drugich nie zrozumieją...oczywiście można lubić jedno i drugie... Miałam Wam przekazać pozdrowienia od Tygryska...bo biedaczkowi net nie działa i nie wiadomo kiedy znów zacznie:(((((((( Buziaczki od niego:))))) Aha...Saqqarka...Tygrysek powiedział, że jest z Tobą (to a propos tego palanta co się do Ciebie przyczepił...a może już dał Ci spokój???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 27.05.02, 14:20 Ja wprawdzie nie mam problemów z pływaniem, ale tez nie przepadam za morzem - za tó włóczyć sie po górach od schroniska do schroniska uwielbiam!!! Witam, miłe Panie! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 14:26 ja kocham gory i innego wypoczynku sobie nie wyobrazam. wiem ze sa tacy co kochaja morze i taki wypoczynek preferuja ale dla mnie to nie do przyjecia, na plazy dostalabym kociokwiku i juz;)) caluski dla Tygryska:))))a tym palantem sie nie przejmuje, wiosna mu widac porzadnie odbila:)) czesc Ronja, widze ze tez jestes za wakacjami z plecakiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 14:34 ...ale to nie jest tak, że nie lubię gór...po prostu wolę morze:))))) ...a poza tym najważniejsze jest chyba z kim się jest, a nie gdzie...przynajmniej dla mnie:))))))))) Buziaczki ode mnie i od Tygryska:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 14:35 a ja lubię i to i to, morze do pływania i spacery długaśne plażą , włóczenie się po górach Tak!, ale nie od schroniska do schroniska, no chyba że mój plecak dostanie nagłych nóżek :))) Preferuję zadomowienie się gdzieś a potem wypadanie z małym obciążeniem na dnie całe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 27.05.02, 14:55 Cześć, moje miłe:))))))))) A ja swój plecak dźwigam sama i tylko od czasu do czasu klnę na czym świat stoi!:) A potem wracam chuda (czasami po takich wędrówkach waga spadała mi do 44 kilo!!!!) i zmęczona, ale ile hormonów szczęscia we krwi!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath.....(you know14) 27.05.02, 15:08 Boże...Ronja...to ile Ty tak normalnie ważysz??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 27.05.02, 15:16 O jedną piątą więcej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 27.05.02, 15:47 Wszyscy mają kalkulatory w komórkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 27.05.02, 17:21 ale mi sie liczyc nie chce, bo to skomplikowane zadanie:))) Tygrys wracaj!!!! zabij kogos od netu u Ciebie i wracaj:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 07:26 ...cześć dziewczyny!!!!:))) jestem narazie,....nie wiem na jak długo...:(( ..Ania dzięki za sms-a!:))))),.......a co cie tak wystraszyło ???:))) ..wczoraj nie mogłem wejść na Forum ale dzisiaj chyba jest lepiej,....bo chciałem wam coś powiedzieć,.... ..byłem w tym Lublinie!!:)) ...kurde jak Ronja strasznie wyglądała na tym koniu!!!!!:)) ...normalnie masakra!!!:))...nogi jakieś takie krzywe,..porozjeżdżane na boki... ...włosy potargane,....wzrok jakiś mętny,..jakby podpita była..... ...chwiała się z tym koniem na wszystkie strony.... ...no kurde Ronja!!! jak ty tak jeździsz na codzień to dzięki!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 28.05.02, 07:51 Ściemniasz, stary. Nie jechałam konno, tak się k... złozyło. Za to stałam przy koniach w czerwonej kiecce z ogromnym bukietem polnych kwiatów i dawałam się ułanom rwać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 07:59 ..nie gadaj , nie gadaj!!!:)) ..jakoś ja widziałem Cię na koniu!!!:) ..może na chwile ale widziałem..he he...:)) Anka, laelka....zajrzyjcie na @....:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 08:10 ahoj!!! a mowilam Ronja ze bedziesz w kiecce!:))) Tygrysek sygnal telefonu mnie straszy bo mam przerazliwy!:)))) jak bede miala wiecej czasu to zajrze!! dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 28.05.02, 08:18 Gdybym siedziała na koniu, to bym k...ami nie rzucała... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 08:29 dziendoberek:)) Ronja, w kiecce na koniu? i Tygrys po takich widokach jeszcze ma sile stukac?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 08:38 dlaczego Cię uziemili Ronka? dzieńdobry też właściwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 28.05.02, 08:41 aa to dlatego Go wczoraj nie bylo!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 08:59 ..no właśnie dlatego..:)))...napatrzyłem się kurde i słaby byłem cały dzień..:)) ..ej..trzaby coś chyba chlapnąć!!!!:) ...bo mnie coś tak suszy z rana...:)) ..a nie widzieliście gdzieś Aroski ??? ..pewnie lata po wrzosach i kwiatki zrywa!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 28.05.02, 09:01 Pewnie krzyne Żywca tacha:))) Uziemili bo, cholera... aaaaaa, nie będę sie wkur... mineło mi już - zrehabilitowali się na weselu i obtańczyli mnie przez całą noc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 09:18 ..to aby tyle dobrze....:)) ..bo byś ich chyba pozabijała...jak ta szalona krowa!!:)))))) tygrysek... PS..kurde ...a kaj reszte zmyło?? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 09:20 wyciagam te warke strong z lodowki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 09:32 :))))))))))))))))) ....kurde wszędzie dookoła imprezy!!:)) ..a Aroski ani Anki nie ma... ..panie A i A...prosimy do nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 09:42 Tygrysku, ja nie z tych co zabijam - u mnie "wkur...nie" polega na rzucaniu głównie w myślach mięsem i płaczach w samotności... Gupia jestem i nie potrafie na ludziach się wyżywać... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 09:44 A propos, dlaczego nasz rodzynek wrzosowy napisał że posłał coś Laelce i Ance a mi nie... Czy znów sie mam zapłakiwać???????????:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 10:00 Ronjeczko moja Kochana!!: )))) zaraz Ci to wyślę!!!:))) sprawdź za chwilkę!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 10:19 to co z tym piwem? jak zwykle trafiam w sedno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 10:36 no pijemy do jasnej !!!!: ))) ..chlup w Tygrysi dziób!: ))) tygrysek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 28.05.02, 13:53 ja musialam zniknac, bo wiadomo sluzba itd. ((( Tygrysek ja Ci swojego na razie nie posle, bo musze zeskanowac a problemy z tym beda. mam nadzieje ze sie nie obrazisz i dzieki za zaufanie! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 13:55 a mi sie nie da otworzyc:((((( - zaszyfrowałeś czy co?:)) Może na służbową przyślesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 28.05.02, 14:09 Ronja to wyslij coś ze swojego służbowego na mój adres: tygrysek3@poczta.gazeta.pl ..wtedy wyslę jeszcze raz.... ...Anka!! śpiesz się z tym skanowaniem!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14)/Tygrysek 28.05.02, 14:22 masz maila ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14)/Saqqarka... 28.05.02, 14:36 już odpisałem...: ))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14)/Tygrysek.. 28.05.02, 14:39 :)))))) buzka dla Ciebie:))))) i chodz, poczochram Cie za uszami:)) na szyjke nie patrze;)) serio serio!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath.....(you know14)/Saqqarka... 28.05.02, 14:39 A już maila ze służbowej Ci wysłałam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know14)/Saqqarka... IP: 212.33.74.* 28.05.02, 15:40 Tygrysku pewnie to juz jutro przeczytasz,ale ja naprawde nie szybko Ci to wysle, bo musze skanera poszukac a potem o inne laski prosic. ale moze tak bedzie lepiej bo jak mnie zobaczysz to nawet Tygryski sie czegos moga przestraszyc ...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 29.05.02, 07:18 cześć kobietki !!:)))) ..co tam dzisiaj??:)),...cholender jaka popierniczona pogoda!!! ...aż mi się brykać nie chce!!:))))) ..kurde Saqqaruś pojechała na urlop i nie zdążyłem jej pożegnać... ...Anka!!!!! co Ty wygadujesz!!! masz natychmiast przestać!!! tygrysek... PS..Ronja doszło wczoraj ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 29.05.02, 07:46 Doszło, doszło. Wrażenia opisuję w mailu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 29.05.02, 07:51 ..już przeczytałem!:))) dzięki!:)))) ..to co??? może coś wychlejemy pod te zdjęcie ??? tygrysek... PS...na wrzosowisku chyba znowu robi się po staremu..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 29.05.02, 10:15 czesc Milusinscy! wreszcie chlodniej i troche popadalo! Tygrysek ja wiem co mowie!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka bo Cię zaraz Cię prasne!!!:)) 29.05.02, 10:30 ..jak będziesz dalej tak mówiła!!! ...albo założę watek: "kto widział Ankę 1 w realu?? jak ona wyglada??" ...i co ? hi hi....: )) ..masz przestać tak mówić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Anka bo Cię zaraz Cię prasne!!!:)) 29.05.02, 10:31 No, Ania, wątek byłby fajny, a Tygrysek jest do tego zdolny:))) Możemy wypić pod to zdjęcie! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Anka bo Cię zaraz Cię prasne!!!:)) 29.05.02, 10:43 kurcze nie dosc ze mi to bydle wolno chodzi to jeszcze mnie straszycie!:))) no dobra nie bede tak mowic, ale dwie osoby ktore mnie widzialy znikly z forum:)) jedna dawno, druga nie tak dawno:))) pst juz nic nie mowie!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: nie no....Ronja!! ja trzeba prasnąć!! 29.05.02, 11:25 ...na serio!!!,...dziewczyna chyba przesadza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: nie no....Ronja!! ja trzeba prasnąć!! 29.05.02, 11:26 Tak, i zaraz powiesz że Ty będziesz trzymał a ja praskać, bo Tobie bnie wypada kobiety...:((( No jasne że przesadza, KOKIETKA JEDNA!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka kokietko!!! chodźno tutaj!!! 29.05.02, 11:52 ..nastawiaj tyłek!!!! Ronja trzymaj ją a ja będę pasem lał!!!:)) ..za kokieterię i budowanie fałszywego obrazu rzeczywistości!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Anka kokietko!!! chodźno tutaj!!! 29.05.02, 12:01 To ja jej piwko na znieczulenie wcześniej podam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka kokietko!!! chodźno tutaj!!! 29.05.02, 12:09 nie ma !!!! to ma być kara a nie przyjemność!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Anka kokietko!!! chodźno tutaj!!! 29.05.02, 12:11 Tygrysku!!!!! Zdruzgotałes mnie!!! To myślisz że pijany osobnik z bicia odczuwa przyjemność???????????????;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka kokietko!!! chodźno tutaj!!! 29.05.02, 12:31 ..a kto wie???? moze odczuwa!!:))) ...musimy ją zlać i się dowiemy!!!:)) tylko kaj ona uciekła??? Anka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Anka kokietko!!! chodźno tutaj!!! 29.05.02, 12:33 Teraz to specjalnie nie przyjdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka kokietko!!! chodźno tutaj!!! 29.05.02, 12:41 poczekaj!....Tygrys się zaczai,...wytropi ja i przywlecze tutaj!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Anka kokietko!!! chodźno tutaj!!! 29.05.02, 12:56 Boże, biedna, ja nie wiem czy się we mnie solidarność damska nie powinna odezwać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Anka kokietko!!! chodźno tutaj!!! IP: 212.33.74.* 29.05.02, 13:02 to niech sie odzywa ale juz!:)))) poki jestem , bo zaraz znikac bede((( i uprzedzam ze jak plagi to tylko na perskim kobiercu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Anka kokietko!!! chodźno tutaj!!! 29.05.02, 13:24 To nie muszę trzymać? To nie muszę trzymać?:))) Ale piwa moge po kryjomu dać!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka kokietko!!! chodźno tutaj!!! 29.05.02, 13:31 oooo...Anka jest!!!:)) dawaj tyłek!!! Ronja trzymaj ją!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! 29.05.02, 15:53 a ja do piątku żegnam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! 29.05.02, 16:28 a ja tez do piatku!a w sobote i niedziele jak bede mogla to tez wrzosowisko podtrzymam mimo obolalego tyleczka:))))))))))00 Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! 31.05.02, 08:27 nie wiem czy ktos tu dzis zajrzy, ale mowie dzien dobry tak na wszelki wypadek!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! 31.05.02, 08:40 i do góry uszy i wrzosy, tra, la, la !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! 31.05.02, 08:41 czesc Laelka! tylko my bedziemy dzis tu zagladac? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! 31.05.02, 09:19 Tylko my, będziemy pić, śpiewać i opalać się na golasa! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! IP: 212.33.74.* 31.05.02, 09:31 yyyy ((( a ja bede mogla z przerwami wpadac, bo juz lazic zaczeli ((( i nie jestem sama ((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! 31.05.02, 09:38 ale dzięki temu masz pewność, że sobie pośladków nie opalisz na skwarek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! IP: 212.33.74.* 31.05.02, 09:44 ja sie w ogole trudno opalam to nie ma takiej obawy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! 31.05.02, 09:54 no to rozkładamy kocyki, drinki niebieskie z parasolką obowiązkowo, świeży ananas i gotowe! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! IP: 212.33.74.* 31.05.02, 10:15 moze byc tylko poprosze brzoskwinie albo truskawki, bo anansow nie lubie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! 31.05.02, 10:19 truskawki dla sznownej Pani :))) z bitą śmietanką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! IP: 212.33.74.* 31.05.02, 10:23 dziekuje bardzo, pycha!!!:))) a dla Szanownej Pani biszkopt z galaretka, truskawkami i bita smietana, moze byc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! 31.05.02, 10:26 jasne :) fajnie grzeje, nie? I ten wiaterek... Może w coś zagramy, podobno najlepiej opalać się w ruchu, a ja nie lubię tak leżeć plackiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! IP: 212.33.74.* 31.05.02, 15:38 ojejku Laelka przepraszam ze dopiero teraz tu zagladam!:) czy ucieklas juz do domku? jak nie to milego weekendu, jak tak - to tez!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! IP: 212.33.74.* 01.06.02, 14:48 zagladam tu dzis zeby dab sie samotny nie czul:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Trzym się wrzosowisko przez te 4 dni! IP: 212.33.74.* 02.06.02, 11:32 i dzis tez, zeby sprawdzic czy nas za bardzo nie zalalo, ale widze ze ok:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 07:18 ..koniec pikniku!!:)) Tygrysek wrócił!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 08:43 czyli plaża nudystek się skończyła :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 08:53 ..a nie , nie !! mi to nie przeszkadza !!:)))) ..możecie sobie dalej tak chodzić!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Cześć wszystkim !!!:))) IP: 212.244.252.* 03.06.02, 09:00 hehe chociaż byś zapropnował że się po dwóch stronach plaży bedziemy szlajać, chłopcy po jednej, dziewczynki po drugiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 09:08 ..chyba raczej jeden chłopiec i 4 "baby"...: ))))))) ....wole się poszlajac koło was!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 09:13 przykro mi pręgowany, to była babska imprezka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 09:17 wiem...bo mnie nie było!!!:)) ..gdybym był to by ta imprezka inaczej wyglądała!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Cześć wszystkim !!!:))) IP: 212.244.252.* 03.06.02, 09:21 no ciekawe ciekawe...;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 09:22 witam wszystkich:)) i ostrzegam, ostatnio mam pecha, radze siedziec daleko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 09:37 ..właśnie już marzę !:))))..hmmmm..Laelka goła na plaży z gałeżią w ręce... ...Ronja goła z puszką piwa... ..Saqqaruś z guzem na głowie ale też w porządku...:)) ..no i Anka...goła z książką ...: )) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 10:13 bo lubisz las, drzewa,...gałęzie !!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 10:13 czesc a dlaczego ja z ksiazka?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 10:40 ..witam moją najbardziej ulubioną Ania na świecie !!:)) ...z książką dlatego że siedzisz cały czas w tej czytelni więc pewnie byś ze sobą ją zabrała!:)) ..ale pocieszę cię że jest to książka historyczno-sensacyjno-romanntyczno- erotyczno-pornograficzna !!:)) (z obrazkami!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 10:48 alez Ty jestes szarmancki Tygrysek! i to od samego poniedzialku:))) po takim czyms lzej mi sie pojdzie do czytelni, chociaz takich ksiazek to w niej nie ma buuuuu :)))) masz cmoka czulego za to!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 10:50 Hej Wszystkim!!!!!!!!:)))))))) ...a ja z czym będę?????...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć wszystkim !!!:))) 03.06.02, 10:53 czesc Aroska! zaraz Ci Tygrysek jakas diagnoze postawi:) a ja znikam na troche, papa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Cześć wszystkim !!!:)))Tygrysek 03.06.02, 10:55 a dlaczego ja nie siedze gola, ale za to z guzem?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć wszystkim !!!:)))Tygrysek 03.06.02, 11:06 ..Saqqaruś ty też jesteś goła!!:)) ty lko nie masz nic bo masz guza!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Cześć wszystkim !!!:)))Tygrysek 03.06.02, 11:08 aha, no to sie uspokoilam, bo myslalam ze jestem ofiara jakiejs dyskryminacji;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć wszystkim !!!:)))Tygrysek 03.06.02, 12:10 ..nie maretw się!:) jak wszyscy goli to wszyscy!!:)) ..a Aroska goła...z lizaczkem w ręku!! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Cześć wszystkim !!!:)))Tygrysek 03.06.02, 12:16 ...całkiem trafnie...:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Ja sobie wypraszam !!!!!!!!!! Tę puszkę!!!!!!!!!! IP: 212.244.252.* 03.06.02, 12:39 To ja się ubieram! A co! Cholera, goła z puszką...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: kurde...no sorry Ronka...ale... 03.06.02, 12:51 ...jakoś mi najbardziej pasujesz goła do puszki piwa!!:)))) ..no co ja za to moge!!!!:))) ..jak będzie pusta to sobie możesz nia piasek zagarniać o!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: kurde...no sorry Ronka...ale... IP: 212.33.74.* 03.06.02, 13:42 a ja sie ubieram, bo przez ta golizne net mi wolniej chodzi!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka cykor,...Ronka obrażalska.... 03.06.02, 14:15 ..co,..tylko Arosa z Laelką mają gołe po wrzosach latać?? ..nie ma!!!! jak wszyscy to wszyscy!!!! Anka!! ściągaj te majtki!!! natychmiast!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Anka cykor,...Ronka obrażalska.... 03.06.02, 15:04 ja Ci powiem Tygrysku do czego ja goła pasuję - do siana pachnącego i śpiworka...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Anka cykor,...Ronka obrażalska.... IP: 212.33.74.* 03.06.02, 17:25 a ja swoich majtek nie sciagne, bo teraz lato i wg pewnej teorii wedle much je trzeba nosic:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
th0mas Re: Anka cykor,...Ronka obrażalska.... 03.06.02, 20:36 Dzien dobry, czy mnie ktos jeszcze pamieta? Nawet jesli nie, to ja pamietam i pozdrawiam wszystkich baaaardzo gorrraco. Niezle sie tu trzymacie, no no 14 odslona wrzosowiska, gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka cykor,...Ronka obrażalska.... 04.06.02, 07:19 cześć th0masie!!:)) dzięki!!:)) ..BO WRZOSOWISKO JEST WIECZNE!!!!:))) ..będzie trwać do końca świata!!!:)) ...tylko "baby" coś nie chca gołe latać....:(((( tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Thomasku, Ty słodki łobuzie !!!!!!!! ;))))))))))) 04.06.02, 07:52 Strasznie długo w pracy siedzisz!!! Kurczę, musimy niedługo uskutecznić Wisłę - może wypuszczą Cię któregoś dnia wcześniej i pójdziemy sie poszlajać:))))) Bo jeszcze trochę i zapomnę jak wyglądasz!!!!! Buziaki, Thomasku!!!!!!!!!! A wrzosowiskowcom cześć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej!! a gdzie uśmiech do tego: "cześć!!"?? 04.06.02, 07:55 ...co jest Ronja??,..zęby Ci wypadły i sie wstydzisz??:))))))) ..a może by tak założyć już część 15.....???? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: ej!! a gdzie uśmiech do tego: 04.06.02, 08:32 załóż, bo wczoraj od południa tu wleźć nie mogłam i teraz z przerażeniem widzę w jakich baletach udział nieświadomy brałam :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej!! a gdzie uśmiech do tego: 04.06.02, 08:42 ...jaki nieświadomy?? Laelka!! nie udawaj!!:)) ..dobra...zakładam cz. 15!!!...nie wpisywac się już tutaj!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś