tygrysek_ 15.05.02, 09:09 ...13..opuszczam specjalnie żeby nie zapeszyć!!:))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:17 cześć Tygrysie :) Hura!!! Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:28 Skrzynkę Złotego Bażabta na tę cześć wstawiam do potoka! Kto chce ciemne, kto jasne?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:31 o chetnie sie napije:)zdruuufffffqo Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:35 czy ja moge na chwile przysiasc pod debem?? :)) nie bede podgladac, obiecuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:35 To będzie długie wyjaśnienie. Pewnie należy się wszystkim. 1. Tekst o monotematyczności miał być żartem i bardzo mi przykro, jeśli został inaczej potraktowany, a jeszcze bardziej jeśli uraził Aroskę, nigdy tego nie chciałam i przepraszam. Gdyby to była zwykła rozmowa mowa ciała wyjaśniłaby sprawę w necie niestety czasem jakiś tekst nie zawsze zostaje odebrany zgodnie z intencją autora. 2. Tygrysku, zapewniam, że dostrzegłyśmy nieobecność Aroski i jej także nam brakowało. Musicie jednak oboje zdawać sobie sprawę, że wszystkie doskonale wiedziałyśmy, że jest z Tobą na innym wątku i wy też powinniście zrozumieć, że mi osobiście było przykro wiedzieć, że jesteście na forum i nie próbujecie nawet do nas zajrzeć. Do tego dołożyło się pragnienie odmłodzenia wątku do czego byłeś nam potrzebny Ty (więc samokrytycznie przyznam, że to nie tylko z miłości tak wyczekiwałam Twego powrotu :o)))))))))))) 3. Prosiłabym, żebyś ustosunkował się do mojego pytania: czy w razie jakichś okoliczności przyszłych, miałbyś coś przeciwko otworzeniu kolejnego wrzosowiska przez pozostałych? A na koniec powiem, że strasznie Was wszystkich kocham i nie cierpię nieporozumień :( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:59 ...Laelko....oczywiście że nie mam nic przeciwko!:))) ..możecie same zakładać nowe części!!:))) ..przeciez znacie Tygryska!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:04 znamy, ale lubimy kiedy Ty je otwierasz. Teraz się będę zastanawiać nad każdym zdaniem po 5 razy. Wszystko przez Ciebie :P :)))) no i gdzie są pozostali? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:06 ja siedze za drzewem i udaje ze nie podgladam:))) moge? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera2 Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:07 i oczywiscie robisz notatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:17 możesz, ale po co? Chodź lepiej, między korzeniami dębu są bardzo wygodne siedziska, a ja wyciągnę piwo ze strumienia i podjadki z dębowej dziupli. Precle. Chcecie z solą, czy z makiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:41 no to rozsiadam sie wygodnie, w jedna lapke biore precelka z sola, a druga niepostrzezenie wyciagam w strone zlotego Bazanta;))) alez prosze, udajcie, ze nie widzicie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Sorry, ale wydaje mi się 15.05.02, 10:52 Że wszyscy jesteśmy troche przeczuleni na własnym punkcie... Trochę dystansu wobec siebie nam nie zaszkodzi... Pomyslmy zanim coś napiszemy, a poza tym nie reagujmy tak nadwrażliwie na wszystko... Nic w ten sposób nie zdziałamy ani niczego nie powstrzymamy, za to uda nam się troche ze sobą poróżnić,a nie o to przeciez chodzi... Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara nie bardzo wiem o co chodzi, wiec 15.05.02, 11:13 sie nie bede wtracac. chcialam jedynie wszystkich powiadomic ze na siedzaca samotnie pod debem saqqare norobil ptak. to podobno na szczescie, ale ja sie szczesliwa w tej chwili nie czuje, zatem pozwolicie, ze pojde zmienic odzienie i umyc wlosy... i cholera, co on dzisiaj zarl? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 12:03 ....że ktoś jest przeczulony czy nie rozumiesz??? ..wiadomo jesteśmy tutaj na wrzosowisku jedną wspaniałą ekipą!!:)) ..jak to w "Lechu" mówią: "Nie jedno razem"!!!!!!:)))) ...wiadomo że każdy może każdemu byle co głupiego powiedzieć bo wiadomo że są to żarty np. jak ja ci powiem ty piegowata babo albo Ance coś tam innego.... ...ale wiesz...jak ktoś komuś mówi że jest monotematyczny to wydaje mi się że trochę przesadza.....choć na szczęście Laelka powiedziała że to był żart... ..wydaje mi się że to tak samo jakbym ja Ci powiedział że Twoje wpisy na wrzosowisku są nudne i mdłe...... ..i co dobrze byś się czuła?? wiem że nie.... ..i wydaje mi się że tak samo poczuła się Aroska..każdy by się poczuł... ..a z tym pytaniem się o Aroskę ....no cóż pewnie że nie musicie się o nią dopytywać,...ale napewno było by jej miło bo ona też zawsze dopytywała się gdy kogoś na wrzosowisku zabrakło.... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.244.252.* 15.05.02, 12:26 Tygrysku, ale Laelka bardzo dobrze Ci odpowiedziała - co innego dopytywanie się o kogoś, kogo w ogóle nie ma na forum a co innego, o kogoś kto na forum jak najbardziej jest i wszyscy to widzą, no nie?:) Popatrz, Tygrysku, a ja pamiętam coś, co Ty zdajesz się nie pamiętać - jak Ty się kiedyś wkurzyłeś na mnie:), gdy nie było mnie na wrzosowisku a odezwałam się raz na innym wątku... Mam Ci zacytować Twą wypowiedź i żal do mnie, jak z niej bił? Teraz zrozumiałeś? Nasz brak dopytywań wynikał po prostu stąd, że my Aroskę widziałyśmy, że jest! Skoro nie odwiedza wrzosowiska to znaczy że tak na razie wybrała, my to szanujemy i czekamy aż wróci! -cie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 12:37 ...Ronja rozumiem Cię,....ale wiesz....myślę że mimo tego byłoby jej przyjemnie gdybyście choć raz na dzień się zapytały o nią....:)) ..kiedy ty wtedy byłaś na innych watkach a nie na wrzosach i my o tym wiedzieliśmy tez mimo to pytaliśmy się o Ciebie i wspominali o Tobie.... ..a poza tym zobacz....o mnie się dopytujecie...nawet polowanie urzadziłyście!!:)))))...a tez wiecie że jestem gdzieś na Forum.... ...wiesz tu chodzi zwykłe koleżeństwo.... tygrysek... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 12:53 ....wiesz...może i nie jestem mądry...jestem tylko Tygryskiem który uwielbia się z wami bawić, śmiać i pić....ale myślę że ona mogła się poczuć jakoś odrzucona.......wiesz mimo tego że była na innych wątkach to miło by jej było gdyby ktoś o nią zapytał.....choćby tylko powiedzial: szkoda że Aroski tutaj nie ma..... ..wiem ...to była jej decyzja,...ale pomyśl.....gdybyś Ty była w tej sytuacji i gdyby o Tobie nikt nawet nie wspomniał to czy nie zastanowiłabys sie....po co ja tam byłam?? co ja dla nich znaczę skoro nawet o mnie nie wspomną??...czy w ogóle im na mnie zależy skoro nawet nie zauwazyli że mnie tam nie ma????? ...te pytania mogą wypływac nawet ze zwykłej ludzkiej próźności ale czy nie jest przyjemnie wiedzieć że ktos o Tobie pamięta..?? tygrysek... PS...jak to przeczytasz to łuknij se browca!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.33.74.* 15.05.02, 13:57 uffff ! juz sie nie spierajcie, przepraszam ze nie pytalam o Aroske ale wydawalo mi sie oczywiste, ze jak pytam o Ciebie to i o niej mysle, bo byliscie nierozlaczni, czy juz ok.? bo zaraz musze znikac... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 14:12 ..Ania!:))))....oczywiscie że ok!! ...i nie musisz przepraszać!!:)) ..ja poprostu to napisałem żeby wam przedstawić sprawe ze swojego punktu widzienia.....i okazało się że Aroska mysli podobnie... ..ona naprawdę bardzo was polubiła,...a poczuła się troszkę odrzucona.. ..owszem , tak jak pisałem to była jej decyzja ale nie szkodziło choćby wspomnieć o niej....byłoby miło.... ...tak jak my o Ronji kiedy jej nie było...mimo że gdzie indziej była,... tygrysek... PS..a dostałaś sygnał na kom...??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.244.252.* 15.05.02, 15:01 Tajger, ale ja tylko raz się pojawiłam poza naszym wątkiem, a Ty mnie od razu przechwyciłeś!:))) Nie oskarżać mnie tu prosze, bo wychodzi jakbym całymi tygodniami siedziała na innych wątkach! A poza tym napisłam wtedy wyraźnie, ze musze coś przemyśleć, no nie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.33.74.* 15.05.02, 15:41 Tygrys to Ty do mnie drrr 2 razy? masz kom...?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 07:52 ...ma, ma:))))))))...nie mógł się od nas doczekać:))))))) Dzień Dobry Wszystkim:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Ronja nie o to chodzi..... 16.05.02, 07:58 cześć Arosko, buziaczki, tort i szampan na powitanie :) hi,hi, ja też mam komórkę od niedawna, miałam się mieścić w darmowych minutach a wczoraj podczas jednej rozmowy przekroczsyłam je wstyd się przyznać o ile :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath........... 16.05.02, 08:09 ....cześć "baby" :))))) ..Ania to ja wczoraj wysłałem Ci sygnał!!:))))) ...miałyście mi kupić tel i co????:))) ..musiałem sam....:)))) ..ej Laelka....jak będę miał twój tel to też Ci wyśle!!:)) ..fajnie że Aroska już jest z nami!:)))) ..trza by impreze zrobić!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath........... 16.05.02, 08:12 no przecież szampan już się w strumieniu chłodzi a tort czeka na Ciebie, żebyś kroił :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:17 ...to może my pokrójmy, a Tygrysek będzie szampana otwierał:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath........... 16.05.02, 08:22 możeć być, zajrzałaś może do skrzynki? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:25 ...ale go której: arosa czy aroska???????...w tej drugiej nic nie dostałam, a tej pierwszej już nie używam... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath........... 16.05.02, 08:33 ..ej a co z tym tortem???:))) ..ja szampana juz otworzyłem!!:))..a wy sobie maiele....:))) ..Laelka a moze Tygryskowi tez coś wyslesz??:)) tygrysek... PS..a gdzie zas ten stary wiarus Ronja się szwenda!!:))?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:40 ...no właśnie...musimy poczekać na resztę...chyba, że jednego szampanka wypijemy w trójkę:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath........... 16.05.02, 08:42 Arosa, nie wróciło więc pewnie w niej siedzi. A Tygryskowi wysłałam :) Tort jest uwaga uwaga zerżnięty z pewnej knajpki gdzie nazywa się gibanica a składa się z kruchego ciasta, sernika, jabłek, masy orzechowej, karmelu, to wszystko naciepło i z bitą śmietaną :) a zapomniałam dodać 0 kalorii :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:46 ...mmmmmmmmmmm.......taki tort!!!!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........... 16.05.02, 08:46 czesc Misiaki! to ja dodam jeszcze paczki z nadzieniem toffi! Tygrys czy dzis rano znow dales mi sygnal? wysle Ci dzis sms-a chcesz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath........... 16.05.02, 08:48 ....buuuuuuuuuu....a ja lubie dużo kalori!!:)) ..w końcu Tygrys ma być silny żeby was bronić!!!!!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.........../Anka 16.05.02, 08:50 ..tak ja!!!!:)))))) ..pewnie że chcę!!!:)) ...jeszcz się pyta!!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath........... 16.05.02, 08:52 sory winetu, ale uslyszalam "gibanica" i nie dam sie stad wypedzic, poprosze troszeczke, tak na sprobowanie:) i dzien dobry:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.........../witaj Saqqaruś..:)) 16.05.02, 08:58 ...to ty taka łakomczucha??:))...a krew???:)) ...zęby sobie ztepisz na tym torcie!!:))...albo zatkasz przewody ssące!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath........... 16.05.02, 09:06 dobra Tygrysek! spodziewaj sie go w najmniej oczekiwanej chwili:) a cholesterolkiem sie nie przejmujcie mam czerwone winko, poradzimy sobie z kazdym zlogiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.........../witaj Saqqaruś..:)) 16.05.02, 09:07 tortu starczy dla wszystkich, upiekłam od razu dwa :) Tygrysku, 9.10 to Ty do mnie pingałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath.........../witaj Saqqaruś..:)) IP: 212.244.252.* 16.05.02, 09:11 Cześć, misiaczki, ciesze się, ze w komplecie:)))))))))) A nawet że nam przybyło do kompletu:)))))))) Szybko wypijam z Wami cały mój przydział alkoholu i chwiejnym krokiem wracam do pracy:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:12 ostatnio mam problemy z nowymi ofiarami, wiec powaznie zastanawiam sie nad wegetarianizmem;) przewody ssace i zeby zostaly na razie!!! odlozone na bok. moge jeszcze jeden kawalek? Laelia, pychotka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 09:15 Laelka!!!! Odpisałam (na wp:))))) Witam Aneczkę, Ronję i SaQQarkę:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:17 ...tak Laelko to ja pingnąłem!!:)) taki malutki sygnalik!!:))) ..odpisałem Ci już!:))...ale odpisz mi na stare konto: tygrysek3@poczta.gazeta.pl ..Anka...będę czekał!!!:))...kurde fajnie!:)) teraz wszyscy jestesmy w kontakcie!:))) Aroska, Laelka, Anka i Tygrysek..:)) ...jeszcze tylko Ronji brakuje:))..zaraz ją zaatakuje żeby numer kom podała!!:)) ...RONJA DAWAJ NUMBER OF JORS KOMURKOS!!!!!!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:21 hi, hi, ja też chce wasze komórki wszystkie, bo na razie to Tygrys jest ze wszystkimi w kontakcie :))) a na razie biegnę na pocztę, zostawcie mi trochę szampana Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:21 a ja nie mam Aroski i Laelki!((( w kolejnosci alfabetycznej:)))) a Ronja to jak tajemniczy don Pedro, carramba:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:29 ...nie ma ten tego!!! ma nam dać numer i basta!!!!:) ....bo jak nie to .....:))))))))))))....nie dostanie piwa!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath...........aha Ania!! 16.05.02, 09:46 ..zapomniałem Ci powiedziec...jak będziesz mi wysyłała sms-ki to tylko takie: ..."Tygrysku Kocham Cię, uwielbiam,..podziwiam to co robisz,...zawsze będę Twoja...myslę o Tobie nieustannie..."...:))))))))))))))))))))))))))) ..mozesz też dodać coś od siebie....:)) tygrysek... PS..spóźniłem się bo właśnie przyszedł ....:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath...........ehehe Tygrysek!:) 16.05.02, 09:52 ale buziaki dostales, a poza tym chyba nie chcesz zeby mnie Dziewczyny zlinczowaly:))))))))))))))))))) Aroska zajrzyj na poczte! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath...........ehehe Tygrysek!:) 16.05.02, 09:54 eee...no chyba tak źle nie bedzie!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath...........ehehe Tygrysek!:) 16.05.02, 09:57 jak bedzie to stawiasz beczke bimbru w charakterze odszkodowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:05 czy można do Was wysyłać sms-y z netu? Do mnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:19 do mnie nie. Laelka a kto za te smsy placi Ty czy nadawca? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:25 ..do mnie też można!!!:)) ..Ania za te sms-ki nikt nie płaci...tylko Twoja firma!!!:))) ...bo wchodzisz na bramkę sms-ów na ich koszt w czasie pracy!!!:))) ..Ania żeby można było do Ciebie wysyłać sms-ki z netu musisz ..wysłać pod nr. 102 sms-a o treści: INTERNET ....a to też Cię nic nie kosztuje!!:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:28 Tygrysek juz probowalam, ale u mnie chyba najpierw trzeba z operatorem sieci sie porozumiec, a zreszta nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:36 ...do mnie też można:))))))) Ps...Aniu...Ty masz Ideę (tak jak ja), więc na pewno powinno być tak jak mówi Tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:47 nie jestem pewna, kiedys juz tego smsa wysylalam a potem kolega probowal poslac mi smsa z kompa, ale nic z tego nie wyszlo. to nie wiem. kochani wylaczam sie. jak bede mogla to jeszcze tu zajrze! jak nie to do jutra! trzymajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 11:26 To pa Aneczko!!!!...zaraz ja spróbuję Ci coś wysłać z netu i zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 11:36 ...i widzicie jaka Aroska jest Kochana!!!:))))) ...o wszystkich się troszczy!!:)))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 11:45 Tygrysku przestań...nie lubię takich pochwał... Aniu...faktycznie nie masz aktywowanej tej usługi:(((((((...chyba musisz spróbować jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath.....(you know14)/Laelka... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 14:08 ...masz @:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14)/Laelka... 16.05.02, 14:21 Ty też :)))))))) Ale nam się rozmowa rozjeżdża więc proponuję piwo dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 16.05.02, 15:22 nie tylko rozmowa sie rozjechala rozmowcy tez:))) nawet piwo nikogo nie skusilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:12 ...mnie by skusiło gdybym była...:)))))) Dzień Doberek Wszyskim Paniom!!!!!!...bo chyba panów dzisiaj zabraknie...Tygryska nie będzie...chyba, że jacyś inni... Laelka:))))...odpisałam:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:22 czesc Kochani! milego dnia! a wiecie ze jutro sobota?:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:22 Cześć Arosko, właśnie otwieram pocztę :) spać! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:37 ...wiemy:))))))))...to mój ulubiony dzień:)))))))) ...gdzie spać????....piękne słoneczko, piękna pogoda...w sam raz na spacerek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:46 u mnie mozna spac, chlodno, pochmurno, chyba bedzie padac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:54 ...faktycznie...u Was zapowiadali taką pogodę:(((((( ...ale nic to.....przyjeżdżaj Ania do Wrocka...u nas lato:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:55 dzieki Aroska troche sie ta jesienia ponapawam:))) a na razie znikam. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:55 to Wy sobie coś róbcie a ja się zwinę w kłębek pod dębem i troszkę sobie pośpię:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:58 ...wczoraj też tak miałam...ale dzisiaj poszłabym sobie zaszaleć...:))))))) Laelka...odpisałaś????? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 09:19 no pewnie :) Ja zaczynam szaleć po pracy, teraz muszę zebrać siły :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 10:24 Laelka...masz @:))))...a Tygrysek dostał od Ciebie sms-ka i kazał Cię pozdrowić:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 17.05.02, 13:27 hej Dziewczyny a jaka pogode zapowiadali na weekend? jak bedzie taka to chyba nie bede zalowac ze wolnego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 13:42 ...tam u Ciebie Aniu chyba niezbyt ciekawą...:((( ...to Ty pracujesz w weekend???????????:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 17.05.02, 13:55 pracuje Arosko. przez caly! a Tobie i Wrzosowiskowcom zycze udanego, cieplego, spokojnego i do poniedzialku! papa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 14:18 Dzięki Aneczko...i nawzajem:))))...mimo pracy:)))))) ....i jeszcze pozdrowienia dla Wszystkich od Tygryska:)))))...miałam przekazać... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: laelia Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.106.* 17.05.02, 15:30 miłego, ciepłego weekendu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 18.05.02, 13:52 egoistycznie powiem :moze byc brzydki, bo pracuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 08:43 Pobudka!!! Aż echo poszło :)) Wstawać śpiochy, śniadanko gotowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 09:53 czesc! taki ladny dzien, a tu znow w pracy trzeba siedziec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dotka Re: heath.....(you know14) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 10:01 niedługo będzie po pracy, a poza tym w pracy jest internet... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 10:27 jest, ale co z tego jak korzystac z niego mozna z rzadka, a u mnie do koncca pracy daaaaaaaaaaaaaalekoooooooooooooooooooo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 10:44 ktos nowy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 10:45 Cześć, słoneczka stare i nowe!:))) Wycałuję Was wszystkich aż się zarumienicie i uciekam!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 10:48 Ronja a w co calujesz ze az sie rumienic mamy hę?:))) tez zaraz uciekam (((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 11:41 ..kaj wy tak uciekacie dziołchy!!!: )))) ..a Laelka gdzie??:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Crimen Re: heath.....(you know14) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 11:49 Witajcie po "łyk"endzie Misie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dotka Re: heath.....(you know14) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 11:49 te nowe to do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 12:24 ..no chcielibysmy wiedziec kim jestes.. ..nazwiska, adresy, kontakty....:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dotka Re: heath.....(you know14) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 12:27 nazwisko mam jedno, adresy dwa a kontakty kojarzą mi się z elektrycznością:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 14:00 Tygrysek a Tobie kontakty z czym sie kojarza chi, chi ,chi?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 14:01 czesc Crimen!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 14:01 Dla Tygryska też:)))) Arosko, braterskie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Crimen Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:10 Dziękuję Misiaczki.Buziaczki dla was:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 14:12 specjalne?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Crimen Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:21 Oczywiścuie Anulko.Tak rzadko się spotykamy.Teraz też muszę znikać.Miłej zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 14:13 Hehe, zawsze czujny! Crimenku, czuj się uczczony, pośpiewałam nieco tęsknych pseudoukrainskich piosenek na sobotnim ognisku pomiędzy haustami niepopijanej wódki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Crimen Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:23 Cholera, kiedy sobie wspólnie pośpiewamy?Wszystko przed nami:)Miłego dnia Ronju.Uciekam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dotka Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 14:30 jak tak można wódki nie popijać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 14:32 Można, jeśli się nie wybierze konkurencyjnej imprezy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dotka Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 14:34 jest jeszcze spirytus lotniczy, ale tego bez popijania to już nie da rady:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 18:10 popijajcie , popijajcie , bo potem zeby wrzosowisko posprzatac to potop bedzie potrzebny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 10:12 pracusie hop, hop jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 21.05.02, 10:46 Tygrysek jest!!....jesteś Aneczko??:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 10:52 jestem ale zaraz znikam, a Dziewczyny gdzie? pracuja czy spia?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 13:02 Tygrysiu jak Ty nie wiesz to koniec swiata:))) wrzosowisko nam znow wsycha przez mala ilosc nowych postow... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 21.05.02, 13:11 ...a co my na to możemy poradzic Aneczko!???....nic... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: dzien dobry!!!! IP: 212.244.252.* 21.05.02, 13:14 W związku z tym siądźmy i wypijmy tę flaszkę beherovki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 13:19 to dajcie mi kielicha zeby oslodzic to ze ja juz znikac musze:))) Tygrys jakis smutny jestes, walnij sobie ze 2 setki to moze chandra minie:))) do jutra Misiaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: dzien dobry!!!! 21.05.02, 13:23 co możemy poradzić na małą ilość postów? Hi, hi. Może i coś by się dało zrobić. Cześć stworzonki, beherowka może być, próbuję się zaprawić elegancko w realu, ale mam kłopoty, bo jednocześnie muszę być trzeźwa i pracować. Buziaczkuję Was wszystkich :o)***************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 07:15 ..cześć dziewczyny!! ...Tygrysek dzisiaj pierwszy na wrzosach!!: )) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: dzien dobry!!!! IP: 212.244.252.* 22.05.02, 07:32 A ja druga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 07:36 ...jetst nas dwóch....hmmmmm.....to pijemy!!!: )) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ronja Re: dzien dobry!!!! IP: 212.244.252.* 22.05.02, 07:53 Tak z samego rańca???;) A ja w sobotę będę brała udział w ślubie jeździeckim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 09:09 Nie, państwo młodzi tylko normalni eubrani, bo w bryczce, konni w strojach jeździeckich, tzn. my dwie kobiety, panowie w mundurach!!!!! Przyjeżdzaj do Lublina to zobaczysz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.02, 10:13 ahoj Przygody!:))) Ronja a bedziesz siedziec w damskim siodle czy w takim za przeproszeniem okrakiem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 10:23 Jak w damskim to w sukience bym była, a nie w stroju jeździeckim! W zwykłym sportowym siodle! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 10:33 a nie moglabys sie wybrac w tej czerwonej sukni o ktorejs kiedys pisalas? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: dzien dobry!!!! IP: 195.116.92.* 22.05.02, 10:38 Cześć Wszystkim:)))))) Ronja...tak a propos...dzisiaj w naszej gazecie (dolnośląskiej) oprowadzają po Roztoczu:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 10:45 witaj Aroska!!! no to prawie komplet, Laelka tylko gdzies sie szlaja:))) aha a ja sie niedlugo zdekompletuje:) wiec, przywitajcie Ja ode mnie jak sie pojawi! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:17 cześć, ja się nie szlajam, ja pracuję! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:32 ...ja też..;(((...a tak tego nie lubię... ..najchetniej to bym wyruszył na łowy........jak kiedyś.... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:43 ...na razie nie mogę Ronja....rany są jeszcze zbyt świeże... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:52 Tygrysku, jestem prosta jak słońce: na smutki albo rozmowa, albo danie sobie w dupę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 12:04 ...wiesz..Tygryski robią inaczej....oddalają się aby wylizac rany... ..a później ze zdwojoną siłą wracają... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 12:07 Ale czasami obruszają się gdy np. ronje tak robią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 12:25 ...może niesłusznie....ale takie są Tygryski....: ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.02, 13:42 Ronje?:) to jest Was wiecej?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 13:46 Hehe życzliwe, Tygrysku. Nie, jestem ostatnią przedtsawicielką gatunku ronji wędrownych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.02, 13:52 mam nadzieje ze nie ostatnia:)) znikam! buziaki i do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aroska Re: do widzenia!;) IP: 195.116.92.* 22.05.02, 14:03 :))))))))...a ja myślałam, że już idziesz....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś