Dodaj do ulubionych

heath.....(you know14)

15.05.02, 09:09
...13..opuszczam specjalnie żeby nie zapeszyć!!:)))))

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:17
      cześć Tygrysie :)
      Hura!!!
      Dzięki
      • ronja Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:28
        Skrzynkę Złotego Bażabta na tę cześć wstawiam do potoka!
        Kto chce ciemne, kto jasne?;)))
        • czarna_pantera2 Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:31
          o chetnie sie napije:)zdruuufffffqo
          • saqqara Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:35
            czy ja moge na chwile przysiasc pod debem?? :)) nie bede podgladac, obiecuje:))
      • laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:35
        To będzie długie wyjaśnienie. Pewnie należy się wszystkim.
        1. Tekst o monotematyczności miał być żartem i bardzo mi przykro, jeśli został
        inaczej potraktowany, a jeszcze bardziej jeśli uraził Aroskę, nigdy tego nie
        chciałam i przepraszam. Gdyby to była zwykła rozmowa mowa ciała wyjaśniłaby
        sprawę w necie niestety czasem jakiś tekst nie zawsze zostaje odebrany zgodnie
        z intencją autora.
        2. Tygrysku, zapewniam, że dostrzegłyśmy nieobecność Aroski i jej także nam
        brakowało. Musicie jednak oboje zdawać sobie sprawę, że wszystkie doskonale
        wiedziałyśmy, że jest z Tobą na innym wątku i wy też powinniście zrozumieć, że
        mi osobiście było przykro wiedzieć, że jesteście na forum i nie próbujecie
        nawet do nas zajrzeć. Do tego dołożyło się pragnienie odmłodzenia wątku do
        czego byłeś nam potrzebny Ty (więc samokrytycznie przyznam, że to nie tylko z
        miłości tak wyczekiwałam Twego powrotu :o))))))))))))
        3. Prosiłabym, żebyś ustosunkował się do mojego pytania: czy w razie jakichś
        okoliczności przyszłych, miałbyś coś przeciwko otworzeniu kolejnego wrzosowiska
        przez pozostałych?
        A na koniec powiem, że strasznie Was wszystkich kocham i nie cierpię
        nieporozumień :(
        • tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 09:59
          ...Laelko....oczywiście że nie mam nic przeciwko!:)))
          ..możecie same zakładać nowe części!!:)))
          ..przeciez znacie Tygryska!!!:)))

tygrysek...
          • laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:04
            znamy, ale lubimy kiedy Ty je otwierasz.
            Teraz się będę zastanawiać nad każdym zdaniem po 5 razy. Wszystko przez
            Ciebie :P
            :))))
            no i gdzie są pozostali?
            • saqqara Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:06
              ja siedze za drzewem i udaje ze nie podgladam:))) moge?
              • czarna_pantera2 Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:07
                i oczywiscie robisz notatki:)
                • laelia Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:17
                  możesz, ale po co? Chodź lepiej, między korzeniami dębu są bardzo wygodne
                  siedziska, a ja wyciągnę piwo ze strumienia i podjadki z dębowej dziupli.
                  Precle. Chcecie z solą, czy z makiem? :)
                  • saqqara Re: heath.....(you know14) 15.05.02, 10:41
                    no to rozsiadam sie wygodnie, w jedna lapke biore precelka z sola, a druga
                    niepostrzezenie wyciagam w strone zlotego Bazanta;))) alez prosze, udajcie, ze
                    nie widzicie;))
        • ronja Sorry, ale wydaje mi się 15.05.02, 10:52
          Że wszyscy jesteśmy troche przeczuleni na własnym punkcie...
          Trochę dystansu wobec siebie nam nie zaszkodzi...
          Pomyslmy zanim coś napiszemy, a poza tym nie reagujmy tak nadwrażliwie na
          wszystko...
          Nic w ten sposób nie zdziałamy ani niczego nie powstrzymamy, za to uda nam się
          troche ze sobą poróżnić,a nie o to przeciez chodzi...
          Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
          :)))
          • saqqara nie bardzo wiem o co chodzi, wiec 15.05.02, 11:13
            sie nie bede wtracac. chcialam jedynie wszystkich powiadomic ze na siedzaca
            samotnie pod debem saqqare norobil ptak. to podobno na szczescie, ale ja sie
            szczesliwa w tej chwili nie czuje, zatem pozwolicie, ze pojde zmienic odzienie
            i umyc wlosy... i cholera, co on dzisiaj zarl?
            :))))
            • tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 12:03
              ....że ktoś jest przeczulony czy nie rozumiesz???
              ..wiadomo jesteśmy tutaj na wrzosowisku jedną wspaniałą ekipą!!:))
              ..jak to w "Lechu" mówią: "Nie jedno razem"!!!!!!:))))
              ...wiadomo że każdy może każdemu byle co głupiego powiedzieć bo wiadomo że są
              to żarty np. jak ja ci powiem ty piegowata babo albo Ance coś tam innego....
              ...ale wiesz...jak ktoś komuś mówi że jest monotematyczny to wydaje mi się że
              trochę przesadza.....choć na szczęście Laelka powiedziała że to był żart...
              ..wydaje mi się że to tak samo jakbym ja Ci powiedział że Twoje wpisy na
              wrzosowisku są nudne i mdłe......
              ..i co dobrze byś się czuła?? wiem że nie....
              ..i wydaje mi się że tak samo poczuła się Aroska..każdy by się poczuł...
              ..a z tym pytaniem się o Aroskę ....no cóż pewnie że nie musicie się o nią
              dopytywać,...ale napewno było by jej miło bo ona też zawsze dopytywała się gdy
              kogoś na wrzosowisku zabrakło....

tygrysek...
              • Gość: Ronja Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.244.252.* 15.05.02, 12:26
                Tygrysku, ale Laelka bardzo dobrze Ci odpowiedziała - co innego dopytywanie się
                o kogoś, kogo w ogóle nie ma na forum a co innego, o kogoś kto na forum jak
                najbardziej jest i wszyscy to widzą, no nie?:)
                Popatrz, Tygrysku, a ja pamiętam coś, co Ty zdajesz się nie pamiętać - jak Ty
                się kiedyś wkurzyłeś na mnie:), gdy nie było mnie na wrzosowisku a odezwałam
                się raz na innym wątku...
                Mam Ci zacytować Twą wypowiedź i żal do mnie, jak z niej bił?
                Teraz zrozumiałeś?
                Nasz brak dopytywań wynikał po prostu stąd, że my Aroskę widziałyśmy, że jest!
                Skoro nie odwiedza wrzosowiska to znaczy że tak na razie wybrała, my to
                szanujemy i czekamy aż wróci! -cie:)
                • tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 12:37
                  ...Ronja rozumiem Cię,....ale wiesz....myślę że mimo tego byłoby jej przyjemnie
                  gdybyście choć raz na dzień się zapytały o nią....:))
                  ..kiedy ty wtedy byłaś na innych watkach a nie na wrzosach i my o tym
                  wiedzieliśmy tez mimo to pytaliśmy się o Ciebie i wspominali o Tobie....
                  ..a poza tym zobacz....o mnie się dopytujecie...nawet polowanie
                  urzadziłyście!!:)))))...a tez wiecie że jestem gdzieś na Forum....
                  ...wiesz tu chodzi zwykłe koleżeństwo....

tygrysek...

tygrysek...
                  • tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 12:53
                    ....wiesz...może i nie jestem mądry...jestem tylko Tygryskiem który uwielbia
                    się z wami bawić, śmiać i pić....ale myślę że ona mogła się poczuć jakoś
                    odrzucona.......wiesz mimo tego że była na innych wątkach to miło by jej było
                    gdyby ktoś o nią zapytał.....choćby tylko powiedzial: szkoda że Aroski tutaj
                    nie ma.....
                    ..wiem ...to była jej decyzja,...ale pomyśl.....gdybyś Ty była w tej sytuacji i
                    gdyby o Tobie nikt nawet nie wspomniał to czy nie zastanowiłabys sie....po co
                    ja tam byłam?? co ja dla nich znaczę skoro nawet o mnie nie wspomną??...czy w
                    ogóle im na mnie zależy skoro nawet nie zauwazyli że mnie tam nie ma?????
                    ...te pytania mogą wypływac nawet ze zwykłej ludzkiej próźności ale czy nie
                    jest przyjemnie wiedzieć że ktos o Tobie pamięta..??

tygrysek...
                    PS...jak to przeczytasz to łuknij se browca!!:))
                    • Gość: anka1 Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.33.74.* 15.05.02, 13:57
                      uffff ! juz sie nie spierajcie, przepraszam ze nie pytalam o Aroske ale
                      wydawalo mi sie oczywiste, ze jak pytam o Ciebie to i o niej mysle, bo byliscie
                      nierozlaczni, czy juz ok.? bo zaraz musze znikac...
                      • tygrysek_ Re: Ronja nie o to chodzi..... 15.05.02, 14:12
                        ..Ania!:))))....oczywiscie że ok!!
                        ...i nie musisz przepraszać!!:))
                        ..ja poprostu to napisałem żeby wam przedstawić sprawe ze swojego punktu
                        widzienia.....i okazało się że Aroska mysli podobnie...
                        ..ona naprawdę bardzo was polubiła,...a poczuła się troszkę odrzucona..
                        ..owszem , tak jak pisałem to była jej decyzja ale nie szkodziło choćby
                        wspomnieć o niej....byłoby miło....
                        ...tak jak my o Ronji kiedy jej nie było...mimo że gdzie indziej była,...

tygrysek...
                        PS..a dostałaś sygnał na kom...??:))
                        • Gość: Ronja Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.244.252.* 15.05.02, 15:01
                          Tajger, ale ja tylko raz się pojawiłam poza naszym wątkiem, a Ty mnie od razu
                          przechwyciłeś!:)))
                          Nie oskarżać mnie tu prosze, bo wychodzi jakbym całymi tygodniami siedziała na
                          innych wątkach! A poza tym napisłam wtedy wyraźnie, ze musze coś przemyśleć,
                          no nie!
                          • Gość: anka1 Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 212.33.74.* 15.05.02, 15:41
                            Tygrys to Ty do mnie drrr 2 razy? masz kom...?!?!?!
                            • Gość: Aroska Re: Ronja nie o to chodzi..... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 07:52
                              ...ma, ma:))))))))...nie mógł się od nas doczekać:)))))))
                              Dzień Dobry Wszystkim:)))))))))))
                              • laelia Re: Ronja nie o to chodzi..... 16.05.02, 07:58
                                cześć Arosko, buziaczki, tort i szampan na powitanie :)
                                hi,hi, ja też mam komórkę od niedawna, miałam się mieścić w darmowych minutach
                                a wczoraj podczas jednej rozmowy przekroczsyłam je wstyd się przyznać o ile :)
                                • tygrysek_ Re: heath........... 16.05.02, 08:09
                                  ....cześć "baby" :)))))
                                  ..Ania to ja wczoraj wysłałem Ci sygnał!!:)))))
                                  ...miałyście mi kupić tel i co????:)))
                                  ..musiałem sam....:))))

..ej Laelka....jak będę miał twój tel to też Ci wyśle!!:))

..fajnie że Aroska już jest z nami!:))))
                                  ..trza by impreze zrobić!:))

tygrysek...
                                  • laelia Re: heath........... 16.05.02, 08:12
                                    no przecież szampan już się w strumieniu chłodzi a tort czeka na Ciebie, żebyś
                                    kroił :)
                                    • Gość: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:17
                                      ...to może my pokrójmy, a Tygrysek będzie szampana otwierał:)))))))))))
                                      • laelia Re: heath........... 16.05.02, 08:22
                                        możeć być, zajrzałaś może do skrzynki?
                                        • Gość: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:25
                                          ...ale go której: arosa czy aroska???????...w tej drugiej nic nie dostałam, a
                                          tej pierwszej już nie używam...
                                          • tygrysek_ Re: heath........... 16.05.02, 08:33
                                            ..ej a co z tym tortem???:)))
                                            ..ja szampana juz otworzyłem!!:))..a wy sobie maiele....:)))
                                            ..Laelka a moze Tygryskowi tez coś wyslesz??:))

tygrysek...
                                            PS..a gdzie zas ten stary wiarus Ronja się szwenda!!:))??
                                            • Gość: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:40
                                              ...no właśnie...musimy poczekać na resztę...chyba, że jednego szampanka
                                              wypijemy w trójkę:)))))))))
                                            • laelia Re: heath........... 16.05.02, 08:42
                                              Arosa, nie wróciło więc pewnie w niej siedzi. A Tygryskowi wysłałam :)
                                              Tort jest uwaga uwaga zerżnięty z pewnej knajpki gdzie nazywa się gibanica a
                                              składa się z kruchego ciasta, sernika, jabłek, masy orzechowej, karmelu, to
                                              wszystko naciepło i z bitą śmietaną :)
                                              a zapomniałam dodać 0 kalorii :))))))))
                                              • Gość: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 08:46
                                                ...mmmmmmmmmmm.......taki tort!!!!!!!:)))))))))))
                                              • anka1 Re: heath........... 16.05.02, 08:46
                                                czesc Misiaki! to ja dodam jeszcze paczki z nadzieniem toffi! Tygrys czy dzis
                                                rano znow dales mi sygnal? wysle Ci dzis sms-a chcesz?:)
                                              • tygrysek_ Re: heath........... 16.05.02, 08:48
                                                ....buuuuuuuuuu....a ja lubie dużo kalori!!:))
                                                ..w końcu Tygrys ma być silny żeby was bronić!!!!!:)

tygrysek...
                                                • tygrysek_ Re: heath.........../Anka 16.05.02, 08:50
                                                  ..tak ja!!!!:))))))
                                                  ..pewnie że chcę!!!:)) ...jeszcz się pyta!!!!:))

tygrysek...
                                                  • saqqara Re: heath........... 16.05.02, 08:52
                                                    sory winetu, ale uslyszalam "gibanica" i nie dam sie stad wypedzic, poprosze
                                                    troszeczke, tak na sprobowanie:)
                                                    i dzien dobry:))
                                                  • tygrysek_ Re: heath.........../witaj Saqqaruś..:)) 16.05.02, 08:58
                                                    ...to ty taka łakomczucha??:))...a krew???:))
                                                    ...zęby sobie ztepisz na tym torcie!!:))...albo zatkasz przewody ssące!:))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........... 16.05.02, 09:06
                                                    dobra Tygrysek! spodziewaj sie go w najmniej oczekiwanej chwili:)
                                                    a cholesterolkiem sie nie przejmujcie mam czerwone winko, poradzimy sobie z
                                                    kazdym zlogiem:)))
                                                  • laelia Re: heath.........../witaj Saqqaruś..:)) 16.05.02, 09:07
                                                    tortu starczy dla wszystkich, upiekłam od razu dwa :)
                                                    Tygrysku, 9.10 to Ty do mnie pingałeś?
                                                  • Gość: Ronja Re: heath.........../witaj Saqqaruś..:)) IP: 212.244.252.* 16.05.02, 09:11
                                                    Cześć, misiaczki, ciesze się, ze w komplecie:))))))))))
                                                    A nawet że nam przybyło do kompletu:))))))))

Szybko wypijam z Wami cały mój przydział alkoholu i chwiejnym krokiem wracam do
                                                    pracy:(((((
                                                  • saqqara Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:12
                                                    ostatnio mam problemy z nowymi ofiarami, wiec powaznie zastanawiam sie nad
                                                    wegetarianizmem;)
                                                    przewody ssace i zeby zostaly na razie!!! odlozone na bok.
                                                    moge jeszcze jeden kawalek? Laelia, pychotka:))
                                                  • Gość: Aroska Re: heath........... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 09:15
                                                    Laelka!!!! Odpisałam (na wp:)))))
                                                    Witam Aneczkę, Ronję i SaQQarkę:)))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:17
                                                    ...tak Laelko to ja pingnąłem!!:)) taki malutki sygnalik!!:)))
                                                    ..odpisałem Ci już!:))...ale odpisz mi na stare konto:
                                                    tygrysek3@poczta.gazeta.pl

..Anka...będę czekał!!!:))...kurde fajnie!:))
                                                    teraz wszyscy jestesmy w kontakcie!:))) Aroska, Laelka, Anka i Tygrysek..:))
                                                    ...jeszcze tylko Ronji brakuje:))..zaraz ją zaatakuje żeby numer kom podała!!:))

...RONJA DAWAJ NUMBER OF JORS KOMURKOS!!!!!!!:)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:21
                                                    hi, hi, ja też chce wasze komórki wszystkie, bo na razie to Tygrys jest ze
                                                    wszystkimi w kontakcie :))) a na razie biegnę na pocztę, zostawcie mi trochę
                                                    szampana
                                                  • anka1 Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:21
                                                    a ja nie mam Aroski i Laelki!((( w kolejnosci alfabetycznej:)))) a Ronja to
                                                    jak tajemniczy don Pedro, carramba:))))
                                                  • tygrysek_ Re: heath.........../Tygrysku 16.05.02, 09:29
                                                    ...nie ma ten tego!!! ma nam dać numer i basta!!!!:)
                                                    ....bo jak nie to .....:))))))))))))....nie dostanie piwa!!:))

tygrysek...
                                                  • aroska Re: heath........... 16.05.02, 09:32
                                                    Aneczko...to sprawdź @:)))))))))
                                                  • anka1 Re: heath........... 16.05.02, 09:37
                                                    zaraz wlaze!:) dzieki!
                                                  • tygrysek_ Re: heath...........aha Ania!! 16.05.02, 09:46
                                                    ..zapomniałem Ci powiedziec...jak będziesz mi wysyłała sms-ki to tylko takie:
                                                    ..."Tygrysku Kocham Cię, uwielbiam,..podziwiam to co robisz,...zawsze będę
                                                    Twoja...myslę o Tobie nieustannie..."...:)))))))))))))))))))))))))))

..mozesz też dodać coś od siebie....:))

tygrysek...
                                                    PS..spóźniłem się bo właśnie przyszedł ....:((((((
                                                  • anka1 Re: heath...........ehehe Tygrysek!:) 16.05.02, 09:52
                                                    ale buziaki dostales, a poza tym chyba nie chcesz zeby mnie Dziewczyny
                                                    zlinczowaly:)))))))))))))))))))
                                                    Aroska zajrzyj na poczte!
                                                  • tygrysek_ Re: heath...........ehehe Tygrysek!:) 16.05.02, 09:54
                                                    eee...no chyba tak źle nie bedzie!:)))))
                                                  • anka1 Re: heath...........ehehe Tygrysek!:) 16.05.02, 09:57
                                                    jak bedzie to stawiasz beczke bimbru w charakterze odszkodowania:)
                                                  • laelia Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:05
                                                    czy można do Was wysyłać sms-y z netu? Do mnie tak
                                                  • anka1 Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:19
                                                    do mnie nie. Laelka a kto za te smsy placi Ty czy nadawca?
                                                  • tygrysek_ Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:25
                                                    ..do mnie też można!!!:))

..Ania za te sms-ki nikt nie płaci...tylko Twoja firma!!!:)))
                                                    ...bo wchodzisz na bramkę sms-ów na ich koszt w czasie pracy!!!:)))

..Ania żeby można było do Ciebie wysyłać sms-ki z netu musisz
                                                    ..wysłać pod nr. 102 sms-a o treści: INTERNET
                                                    ....a to też Cię nic nie kosztuje!!:))))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:28
                                                    Tygrysek juz probowalam, ale u mnie chyba najpierw trzeba z operatorem sieci
                                                    sie porozumiec, a zreszta nie wiem.
                                                  • aroska Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:36
                                                    ...do mnie też można:)))))))

Ps...Aniu...Ty masz Ideę (tak jak ja), więc na pewno powinno być tak jak mówi
                                                    Tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 10:47
                                                    nie jestem pewna, kiedys juz tego smsa wysylalam a potem kolega probowal poslac
                                                    mi smsa z kompa, ale nic z tego nie wyszlo. to nie wiem.
                                                    kochani wylaczam sie. jak bede mogla to jeszcze tu zajrze! jak nie to do jutra!
                                                    trzymajcie sie!
                                                  • aroska Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 11:26
                                                    To pa Aneczko!!!!...zaraz ja spróbuję Ci coś wysłać z netu i zobaczymy...
                                                  • tygrysek_ Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 11:36
                                                    ...i widzicie jaka Aroska jest Kochana!!!:)))))
                                                    ...o wszystkich się troszczy!!:))))))

tygrysek...
                                                  • aroska Re: heath...........pytanie to all 16.05.02, 11:45
                                                    Tygrysku przestań...nie lubię takich pochwał...
                                                    Aniu...faktycznie nie masz aktywowanej tej usługi:(((((((...chyba musisz
                                                    spróbować jeszcze raz...
    • Gość: Aroska Re: heath.....(you know14)/Laelka... IP: 195.116.92.* 16.05.02, 14:08
      ...masz @:))))
      • laelia Re: heath.....(you know14)/Laelka... 16.05.02, 14:21
        Ty też :))))))))
        Ale nam się rozmowa rozjeżdża więc proponuję piwo dla wszystkich!
        • anka1 Re: heath.....(you know14) 16.05.02, 15:22
          nie tylko rozmowa sie rozjechala rozmowcy tez:))) nawet piwo nikogo nie
          skusilo:)
          • Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:12
            ...mnie by skusiło gdybym była...:))))))
            Dzień Doberek Wszyskim Paniom!!!!!!...bo chyba panów dzisiaj
            zabraknie...Tygryska nie będzie...chyba, że jacyś inni...

Laelka:))))...odpisałam:))))))
            • anka1 Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:22
              czesc Kochani! milego dnia! a wiecie ze jutro sobota?:)
            • laelia Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:22
              Cześć Arosko, właśnie otwieram pocztę :)
              spać!
              • Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:37
                ...wiemy:))))))))...to mój ulubiony dzień:))))))))
                ...gdzie spać????....piękne słoneczko, piękna pogoda...w sam raz na spacerek:)))
                • anka1 Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:46
                  u mnie mozna spac, chlodno, pochmurno, chyba bedzie padac...
                  • Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:54
                    ...faktycznie...u Was zapowiadali taką pogodę:((((((
                    ...ale nic to.....przyjeżdżaj Ania do Wrocka...u nas lato:))))))
                    • anka1 Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:55
                      dzieki Aroska troche sie ta jesienia ponapawam:))) a na razie znikam. pa!
                  • laelia Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 08:55
                    to Wy sobie coś róbcie a ja się zwinę w kłębek pod dębem i troszkę sobie
                    pośpię:)
                    • Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 08:58
                      ...wczoraj też tak miałam...ale dzisiaj poszłabym sobie zaszaleć...:)))))))
                      Laelka...odpisałaś?????
                      • laelia Re: heath.....(you know14) 17.05.02, 09:19
                        no pewnie :)
                        Ja zaczynam szaleć po pracy, teraz muszę zebrać siły :)))))
    • Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 10:24
      Laelka...masz @:))))...a Tygrysek dostał od Ciebie sms-ka i kazał Cię
      pozdrowić:)))))))))
      • Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 17.05.02, 13:27
        hej Dziewczyny a jaka pogode zapowiadali na weekend? jak bedzie taka to chyba
        nie bede zalowac ze wolnego nie mam.
        • Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 13:42
          ...tam u Ciebie Aniu chyba niezbyt ciekawą...:(((
          ...to Ty pracujesz w weekend???????????:(((((
          • Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 17.05.02, 13:55
            pracuje Arosko. przez caly! a Tobie i Wrzosowiskowcom zycze udanego, cieplego,
            spokojnego i do poniedzialku!
            papa!!!
            • Gość: Aroska Re: heath.....(you know14) IP: 195.116.92.* 17.05.02, 14:18
              Dzięki Aneczko...i nawzajem:))))...mimo pracy:))))))
              ....i jeszcze pozdrowienia dla Wszystkich od Tygryska:)))))...miałam
              przekazać...
              • Gość: laelia Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.106.* 17.05.02, 15:30
                miłego, ciepłego weekendu :)))
                • Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 18.05.02, 13:52
                  egoistycznie powiem :moze byc brzydki, bo pracuje:))))
                  • laelia Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 08:43
                    Pobudka!!! Aż echo poszło :))
                    Wstawać śpiochy, śniadanko gotowe :)
                    • tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 09:29
                      cześć Laelko!!:)))
                      • laelia Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 09:34
                        :)
                        • Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 09:53
                          czesc! taki ladny dzien, a tu znow w pracy trzeba siedziec:))))
                          • Gość: dotka Re: heath.....(you know14) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 10:01
                            niedługo będzie po pracy, a poza tym w pracy jest internet...
                            • Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 10:27
                              jest, ale co z tego jak korzystac z niego mozna z rzadka, a u mnie do koncca
                              pracy daaaaaaaaaaaaaalekoooooooooooooooooooo!:)
                              • tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 10:43
                                ..a dotka to kto????

• Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 10:44
                                  ktos nowy?:)))
                                  • Gość: Ronja Re: heath.....(you know14) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 10:45
                                    Cześć, słoneczka stare i nowe!:)))
                                    Wycałuję Was wszystkich aż się zarumienicie i uciekam!:)))
                                    • Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 10:48
                                      Ronja a w co calujesz ze az sie rumienic mamy hę?:)))
                                      tez zaraz uciekam ((((
                                      • tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 11:41
                                        ..kaj wy tak uciekacie dziołchy!!!: ))))
                                        ..a Laelka gdzie??:))

tygrysek...
                                        • Gość: Crimen Re: heath.....(you know14) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 11:49
                                          Witajcie po "łyk"endzie Misie:)))
                                    • Gość: dotka Re: heath.....(you know14) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 11:49
                                      te nowe to do mnie?
                                      • tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 12:24
                                        ..no chcielibysmy wiedziec kim jestes..
                                        ..nazwiska, adresy, kontakty....:))))

tygrysek...
                                        • Gość: dotka Re: heath.....(you know14) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 12:27
                                          nazwisko mam jedno, adresy dwa a kontakty kojarzą mi się z elektrycznością:))
                                          • tygrysek_ Re: heath.....(you know14) 20.05.02, 12:43
                                            ?????
                                            • Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 14:00
                                              Tygrysek a Tobie kontakty z czym sie kojarza chi, chi ,chi?:))))
                                              • Gość: anka1 Re: heath.....(you know14) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 14:01
                                                czesc Crimen!:)))
                                            • Gość: Ronja Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 14:01
                                              Dla Tygryska też:)))) Arosko, braterskie!
                                              • Gość: Crimen Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:10
                                                Dziękuję Misiaczki.Buziaczki dla was:)
                                                • Gość: anka1 Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 14:12
                                                  specjalne?:)))))
                                                  • Gość: Crimen Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:21
                                                    Oczywiścuie Anulko.Tak rzadko się spotykamy.Teraz też muszę znikać.Miłej
                                                    zabawy:)
                                                • Gość: Ronja Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 14:13
                                                  Hehe, zawsze czujny!
                                                  Crimenku, czuj się uczczony, pośpiewałam nieco tęsknych pseudoukrainskich
                                                  piosenek na sobotnim ognisku pomiędzy haustami niepopijanej wódki...;)
                                                  • Gość: Crimen Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 20.05.02, 14:23
                                                    Cholera, kiedy sobie wspólnie pośpiewamy?Wszystko przed nami:)Miłego dnia
                                                    Ronju.Uciekam.
                                                  • Gość: dotka Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 14:30
                                                    jak tak można wódki nie popijać;))
                                                  • Gość: Ronja Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.244.252.* 20.05.02, 14:32
                                                    Można, jeśli się nie wybierze konkurencyjnej imprezy:)))
                                                  • Gość: dotka Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.05.02, 14:34
                                                    jest jeszcze spirytus lotniczy, ale tego bez popijania to już nie da rady:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Specjalne całuski dla Crimenka:))))) IP: 212.33.74.* 20.05.02, 18:10
                                                    popijajcie , popijajcie , bo potem zeby wrzosowisko posprzatac to potop bedzie
                                                    potrzebny:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 10:12
                                                    pracusie hop, hop jestescie?
                                                  • tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 21.05.02, 10:46
                                                    Tygrysek jest!!....jesteś Aneczko??:)
                                                  • Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 10:52
                                                    jestem ale zaraz znikam, a Dziewczyny gdzie? pracuja czy spia?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 21.05.02, 12:01
                                                    ...nie wiem Aniu.....
                                                  • Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 13:02
                                                    Tygrysiu jak Ty nie wiesz to koniec swiata:))) wrzosowisko nam znow wsycha
                                                    przez mala ilosc nowych postow...
                                                  • tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 21.05.02, 13:11
                                                    ...a co my na to możemy poradzic Aneczko!???....nic...
                                                  • Gość: Ronja Re: dzien dobry!!!! IP: 212.244.252.* 21.05.02, 13:14
                                                    W związku z tym siądźmy i wypijmy tę flaszkę beherovki:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 21.05.02, 13:19
                                                    to dajcie mi kielicha zeby oslodzic to ze ja juz znikac musze:))) Tygrys jakis
                                                    smutny jestes, walnij sobie ze 2 setki to moze chandra minie:))) do jutra
                                                    Misiaczki!
                                                  • laelia Re: dzien dobry!!!! 21.05.02, 13:23
                                                    co możemy poradzić na małą ilość postów? Hi, hi. Może i coś by się dało zrobić.
                                                    Cześć stworzonki, beherowka może być, próbuję się zaprawić elegancko w realu,
                                                    ale mam kłopoty, bo jednocześnie muszę być trzeźwa i pracować.
                                                    Buziaczkuję Was wszystkich
                                                    :o)*****************************************
                                                  • tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 07:15
                                                    ..cześć dziewczyny!!
                                                    ...Tygrysek dzisiaj pierwszy na wrzosach!!: ))

tygrysek...
                                                  • Gość: Ronja Re: dzien dobry!!!! IP: 212.244.252.* 22.05.02, 07:32
                                                    A ja druga!!!
                                                  • tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 07:36
                                                    ...jetst nas dwóch....hmmmmm.....to pijemy!!!: ))
                                                  • Gość: Ronja Re: dzien dobry!!!! IP: 212.244.252.* 22.05.02, 07:53
                                                    Tak z samego rańca???;)
                                                    A ja w sobotę będę brała udział w ślubie jeździeckim!!!!
                                                  • laelia Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 08:50
                                                    O Rety Ronka! W kieckach?
                                                  • ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 09:09
                                                    Nie, państwo młodzi tylko normalni eubrani, bo w bryczce, konni w strojach
                                                    jeździeckich, tzn. my dwie kobiety, panowie w mundurach!!!!!
                                                    Przyjeżdzaj do Lublina to zobaczysz:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.02, 10:13
                                                    ahoj Przygody!:))) Ronja a bedziesz siedziec w damskim siodle czy w takim za
                                                    przeproszeniem okrakiem?:)
                                                  • ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 10:23
                                                    Jak w damskim to w sukience bym była, a nie w stroju jeździeckim!
                                                    W zwykłym sportowym siodle!
                                                  • anka1 Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 10:33
                                                    a nie moglabys sie wybrac w tej czerwonej sukni o ktorejs kiedys pisalas?
                                                  • ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 10:36
                                                    Suknia to potem, na wesele:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: dzien dobry!!!! IP: 195.116.92.* 22.05.02, 10:38
                                                    Cześć Wszystkim:))))))

Ronja...tak a propos...dzisiaj w naszej gazecie (dolnośląskiej) oprowadzają po
                                                    Roztoczu:))))))))))))))
                                                  • anka1 Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 10:45
                                                    witaj Aroska!!! no to prawie komplet, Laelka tylko gdzies sie szlaja:)))
                                                    aha a ja sie niedlugo zdekompletuje:) wiec, przywitajcie Ja ode mnie jak sie
                                                    pojawi!
                                                  • ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 10:54
                                                    Aroska!!! Mają po czym!!!:)))
                                                  • laelia Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:17
                                                    cześć, ja się nie szlajam, ja pracuję! :)))
                                                  • tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:32
                                                    ...ja też..;(((...a tak tego nie lubię...
                                                    ..najchetniej to bym wyruszył na łowy........jak kiedyś....

tygrysek...
                                                  • ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:35
                                                    No to na co czekasz?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:43
                                                    ...na razie nie mogę Ronja....rany są jeszcze zbyt świeże...
                                                  • ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 11:52
                                                    Tygrysku, jestem prosta jak słońce: na smutki albo rozmowa, albo danie sobie w
                                                    dupę;)))
                                                  • tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 12:04
                                                    ...wiesz..Tygryski robią inaczej....oddalają się aby wylizac rany...
                                                    ..a później ze zdwojoną siłą wracają...

tygrysek...
                                                  • ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 12:07
                                                    Ale czasami obruszają się gdy np. ronje tak robią:)))
                                                  • tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 12:25
                                                    ...może niesłusznie....ale takie są Tygryski....: )))))
                                                  • ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 12:45
                                                    hehe:)
                                                  • tygrysek_ Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 13:06
                                                    ...jakie he he ?????
                                                  • Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.02, 13:42
                                                    Ronje?:) to jest Was wiecej?:)))
                                                  • ronja Re: dzien dobry!!!! 22.05.02, 13:46
                                                    Hehe życzliwe, Tygrysku.
                                                    Nie, jestem ostatnią przedtsawicielką gatunku ronji wędrownych:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: dzien dobry!!!! IP: 212.33.74.* 22.05.02, 13:52
                                                    mam nadzieje ze nie ostatnia:)) znikam! buziaki i do jutra!
                                                  • ronja do widzenia!;) 22.05.02, 13:58
                                                    Wkurzało mnie już to dzień dobry:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: do widzenia!;) IP: 195.116.92.* 22.05.02, 14:03
                                                    :))))))))...a ja myślałam, że już idziesz....:))))))
                                                  • ronja