Dodaj do ulubionych

heath....(you know 12)

IP: 9.67.96.* 18.04.02, 07:14
..witajcie na "odmłodzonym" wrzosowisku!!!!!:)))
...to jazda!!!,...oblewamy!!!!:))

tygrysek...
PS....chlup!,..
Obserwuj wątek
    • dzyt Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 07:28
      pyszny chlup w młody dziób...
      :)
      • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 07:31
        ..cześć Dzytko!!:)),..jak juz to w fajny Tygrysi pyczczek!!:))))
        ...chlup!,..
        • dzyt Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 07:44
          pyszczku młody
          czy masz dużo urody
          :)
          Witam Cię Tygrysku :)
          • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 07:49
            ...nowy wąteczek....jak milutko:))))))))
            To jednak oblewamy???????? A gdzie dziewczyny????????

A.

Ps. Witaj Dzytka:)))))))
            • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 07:53
              przyniosłam tort i całą butlę likieru kawowego, zasłodzę Was od rana :)
              Hej Tygrysku, jak zdrówko?
              • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 07:57
                Cześć Laelka!!!!!! A co, nie widzisz jak się Tygrysek czuje...pije już od rana,
                więc chyba nie jest źle???:))))))...a ten torcik to jaki???????...
                • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:00
                  widzę i się cieszę, sprawdzam tylko czy nie szaleje zbyt wcześnie. A tort
                  czekoladowy z wiśniami i bitą śmietaną :)
                  • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:02
                    ....mmmmmmmmmmmmmmm.....to musi być pyszny:)))))))))

...a on niech sobie poszaleje...w końcu tyle dni nie mógł:)))))))))
                    • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:05
                      to kroję pierwszy duży kawałek dla Tygryska, ale nie dam tylko wymienię go na
                      buziaka :)
                      • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:07
                        cześć wszystkim!!! a ja przytargalam tort makowy.:))) pierwszy kawalek
                        Tygryskowi moze byc nawet bez buziaka:)))
                    • dzyt Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:05
                      Cześć Dziewczyny *,-)
                      • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:09
                        Cześć Ania!!!!!!!!:)))))))) Ależ się dzisiaj zasłodzimy:))))))))) Ciekawe tylko
                        co Tygrysek na taki nadmiar słodkości?????????????:))))
                    • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 08:07
                      ..cześć Laelka!!!:)))),...daj torta!!!!!!!
                      ...zjem coś i pędzę dalej szaleć!!!!!!!!!!:)))))

tygrysek...
                      PS........Dzytko:..Tygrysi pyszczek młody ma dużo urody!!!:))))
                      • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:10
                        ...A gdzie Ty tak szalejesz Kochanie??????????...
                      • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:11
                        uwielbiamy słodycze :)) cześć Aneczko.
                        • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Laelia.. IP: 9.67.96.* 18.04.02, 08:15
                          ..aha masz tu jeszcze buziaczka za ten kawałek torta....cmok!!!!!!!!!:))
                          ...Ania!!!!!!!!!:)))))))))...nic dodać nic ująć!!!!!!:)))))))

tygrysek...
                          PS..a tak sobie szaleję Kochanie...:)))
                          • aroska Re: heath....(you know 12)/T. 18.04.02, 08:17
                            ?????????????????????:(((
                          • laelia Re: heath....(you know 12)/Laelia.. 18.04.02, 08:18
                            sprawiedliwie dzielę dalej, dziwczyny dawać buziaczki :)***
                            wiecie co, tak mi się szybko otwiera, że muszę się upewniać czy to aby właściwy
                            wątek :)))
                            • aroska Re: heath....(you know 12)/Laelia.. 18.04.02, 08:20
                              Cmok:)))))))...
                          • anka1 Re: heath....(you know 12)/ 18.04.02, 08:19
                            ludzie nie szalejcie tak bo zaraz Tygrysek bedzie musial kolejny watek
                            zakladac:)))
                            a gdzie Ronja!
                            a w ogloe to cmoki dla Wszystkich!:)))
                      • dzyt Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:20
                        puszczku urodziwy
                        wyczoruję małe dziwy
                        byś mógł brykać do woli
                        nie pijąc nigdy coli
                        hi,hi :))))))))
                        a może dasz mi swój pyszczek...
                        *,-)
                        • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:23
                          to polewam likier jak się słodzić to na całego!
                          • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:24
                            dobrze ze po cichu przemycilam pol beczki kiszonych ogorkow:)))
                            • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:25
                              Dzytka...Tygrysek nie wytrzyma bez coli...:)))))))))
                              • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:27
                                Ania, ogórki to później, chyba???
                                • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:32
                                  mozna w tzw. miedzyczasie. najwyzej komus sie niedobrze zrobi:)))))))))))))
                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:37
                                    o rany, to może wstawię wodę na herbatę :)))
                                    • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:38
                                      a ja polece po aviomarin:)))
                                    • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 08:42
                                      ...Tgryski uwielbiają Colę!!!:)))))
                                      ..ale....:))))
                                      ..no własnie gdzie Ronja!!???
                                      ..Anka a co z ta komórą!???:)))))

tygrysek...
                                      PS.....Dzytko a jakie dziwy wyczaryjesz???...pyszczka moge dać!!:))))
                              • dzyt Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:39
                                ze mną można wiele...
                                *,-)
                                • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:47
                                  no wlasnie musimy zebranie babskie zrobic w sprawie komory dla Tygryska:)))
                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:52
                                    zamykamy go? :)))
                                    • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:55
                                      szukajcie komory:))) a ja lece myslec na dyzurek, na razie!
                                      cmok ,cmok:)))
                                      • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 09:03
                                        ..nie komore tylko komórkę!!!!!:))))))
                                        ...no!..
                                        ....a gdzie wszyscy???:))

tygrysek...
                                        PS...a Dzytkę gdzie wcięło???,...miała czarować dziwy!!???:))
                                        • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 09:11
                                          komórkę, jesteś pewien? :)))
                                        • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 09:12
                                          ...ja jestem Kochanie...ale taka troszkę senna...wiesz...:)))
                                          • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 09:14
                                            ..senna....jak po tym weekendzie wtedy!!:))))
                                            ...albo mniej!!???:))))

..na pewno komórkę Laelko!!:)

tygrysek...
                                            • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 09:20
                                              hi, hi, hi, a może jednak?
                                              • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 09:27
                                                ...nie Kochanie...to inny rodzaj zmęczenia:)))...
                                                • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 09:34
                                                  ..wiem Kochanie!!:)))),...tamto jest inne:))
                                                  ...i chyba przyjemniejsze!!:))

..na pewno komórkę Laelko!!!
                                                  ..cmok!!!:))

tygrysek...
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 10:08
                                                    ...no pewnie!!!!!!.........i tamto to bym chętnie powtórzyła...i mogła chodzić
                                                    cały czas tak zmęczona...:)))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:17
                                                    ..to też wiem!!:)),..to zależy tylko od Nas,...ale ciiiiiii!!!!!!:))))
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 10:22
                                                    ...ja się nie wstydzę:)))...a co??..boisz się, że ktoś inny zechce i będzie
                                                    molestował Tygryska...??????:))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:30
                                                    ..właśnie już molestuje....:((((
                                                    ..tez się nie wstydze,..ale wiesz jak się nam nie uda...
                                                    ..po co ma ktoś wiedzieć..

tygrysek...
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 10:33
                                                    ...a kto to Kochanie, powiedz...

...co nas to obchodzi...będziemy się kimś tam przejmować...akurat!!...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:38
                                                    ..nie chodzi o to zeby się kimś przejmować..
                                                    ..akurat Tygrysek najwiecej się przejmuje innymi!!
                                                    ...tylko wiesz...w razie jakby co...:))

tygrysek...
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 11:04
                                                    ...nawet jakby...to co??????...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:08
                                                    ..w razie jakby co.....Supermen z MO!!!:)),..Kapitan Żbik pomoże Ci!!!:)))
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 11:12
                                                    ...śmiej się, śmiej...:(((

A.

Ps....nie odpowiedziałeś kto Cię molestuje...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:14
                                                    ..a co mi pozostało Kochanie..??...mam płakać,...zabić się...bo w mojej
                                                    sytuacji chyba to powinienem zrobić....

tygrysek...
                                                    PS...a takie dwie...
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 11:39
                                                    ...to baw się z nimi dobrze...
    • ronja Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 11:41
      CZEść, misie!
      Ja znów tylko na chwilę!!!!
      Żeby sie przywitać i ucieszyć z powrotu Tajgera do zdrowia!
      • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:56
        ..cześć Ronisko Kochane!!!!!:))
        ..co u Ciebie????

tygrysek...
        PS...wcale się nie bawie!!!!,..a tym bardziej dobrze!!!
        • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 15:41
          widze ze Was chyba portal tez olal, bo tak szybko nadawanie sie skonczylo, he?
          • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 07:00
            ..cześć Wszystkim!!!:)))),...Anka jestes juz???:))
            ..Ronja???????:)))
            ...wczoraj nas nie olało tylko nikt nie chciał już wchodzić..:(((((

tygrysek...
            • anka1 Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 08:14
              mnie olalo! chcialam wejsc ok.13.30 i nic z tego! (((( dzis tez nie wiem jak
              bedzie wiec juz od teraz milego weekendu Wam zycze!
              • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 19.04.02, 08:16
                Cześć Ania:)))))))...i nawzajem...ale mój weekend tym razem będzie bardzo
                króciutki, bo zacznie się dopiero jutro wieczorem......:((((((((((((
                • laelia Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 08:23
                  cześć dziewczyny, a mój weekend będzie rozrywkowy, jeśli tylko pogoda dopisze :)
              • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 08:23
                ..ja tobie tez Aniu!!:)))),..a co z komórą!!???:))))))))
                • anka1 Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 08:25
                  kurcze wczoraj nie mialam czasu pomyslec taki tlum byl! a co Dziewuszki
                  wymyslily?:))))
                  • ronja Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 08:31
                    Nie wiem, o co chodzi więc szybko wskakuję daję po buziaku i wyskakuję:)
                    • anka1 Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 08:36
                      o Ronja od bicia zaczyna?:))))
                      • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 09:11
                        ..na razie nic,....Laelia chciała mnie w komorze zamknąć!!!!:))
                        • aroska Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 09:23
                          ...biedactwo...:)))
                          • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 09:29
                            ..i to jakie!!!!,...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
                            ..przytul mnie Arosko:)))))........buuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

tygrysek...
                            • aroska Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 09:31
                              ...oki...
                              ...już Cię obejmuję...i przytulam...mocno...bardzo mocno...
                              ...i słodziutko całuję....:)))))))))......mmmmmmmm......
                              • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 10:40
                                ..ach te Twoje cudowne usta!!:)),..chcę jeszcze!!!!!!:-))
                                • aroska Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 10:53
                                  ...weź...:))))))
                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 11:03
                                    ...to biorę!!!!!!:))))))),..ach słodka Arosko!!!!!!!!!!!:)))
                                    • Gość: laelia Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.106.* 19.04.02, 15:54
                                      pa, pa kochani! Miłego itd. :)))
                                      buziaczki
                                      • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 22.04.02, 07:55
                                        ..i znowu poniedziałek!!!!!....buuuuuuuuuuuuuuu...
                                        ...jak Tygryski tego nie lubią!!!!!

..jest tu ktos już???

tygrysek...

• Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 22.04.02, 10:48
      Cześć, misie!
      Pozdrawiam Was od siebie i od Anki, która nie może tu dzisiaj wejść:)))
      • aroska Re: heath....(you know 12) 22.04.02, 10:53
        Część Ronja:))))))) Pozdrowionka dla Ani:))))))) A czemu nie może wejść???
        Problemy z netem??? Dzisiaj chyba większość je ma:((((((

Wiesz Tygryseczku...Aroski też nie lubią poniedziałków:(((((((((
        • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 22.04.02, 11:01
          Cześć, Arosko, nie wiem o co biega, ale napisała do mnie, żeby wejść na
          wrzosowisko i /was pozdrowić, więc z trudem wykopałam sie spod góry paierów i
          roboty, żeby powiedzieć Wam i przekazać cześć!
          • aroska Re: heath....(you know 12) 22.04.02, 11:20
            Mam nadzieję, że niedługo sama się pojawi:)))))) A gdzie Laelka??????? Tygrysek
            też ma problemy, ja też niewielkie.......co za dzień......ale cóż...Monday...
            • laelia Re: heath....(you know 12) 22.04.02, 11:54
              cześć, już jestem Ale jeśli któreś z Was jest informatykiem, niech się lepiej
              nie przyznaje. Rozpalam stos, będę tarzać w smole i pierzu! A potem hiszpańskie
              buty!
              • aroska Re: heath....(you know 12) 22.04.02, 12:06
                Hej!!!!!!!! Ja na szczęście nie jestem:)))))))))).....ale dołączam się w
                zemście do Ciebie...:)))))))))
                • laelia Re: heath....(you know 12) 22.04.02, 12:10
                  a to dobrze, złapiemy ich więcej we dwie :)
                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 07:44
                    ..cześć dziewczyny!!:))
                    jesteście już??? co tu tak spokojnie???
                    • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:02
                      czesc Kochani! witam i caluje! nie wiem jak dlugo bede, bo od czwartku mam
                      problemy z wchodzeniem na strony gazety. jak to sie powtorzy to ich informatycy
                      beda chorzy na wscieklizne niedlugo, bo zaczne gryzc!!!
                      Ronja przepraszam ze zawracalam Ci glowe!
                      • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:07
                        cześć Aneczko!!:))
                        co u Ciebie??:)) martwiliśmy sie!!:))
                        ..opowiadaj...:))
                        • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:11
                          aj Tygrysku lepiej nie pytaj. ostatnio wszystko u mnie idzie jak polaczenia z
                          gazeta od czwartku czyli paskudnie(((
                        • aroska Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:14
                          Cześć Aneczko:)))))))))))
                          • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:18
                            czesc Arosko!:)))
                            • aroska Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:21
                              Może chociaż pogoda Cię rozweseli:))))))) U Ciebie też tak pięknie za oknem???
                              • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:23
                                ladnie Arosko, piekna wiosna ale ja jakos nie potrafie sie nia cieszyc... moze
                                mi przejdzie, ale na razie jest mi paskudnie.((((
                                • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:26
                                  no to powiedz Ania , o co chodzi????
                                  ..po to nas masz tutaj!!!:))
                                  ..słuchamy....

• anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:44
                                    przepraszam Tygrysku ale nie bede publicznie opisywac swoich klopotow.
                                    wybacz,ale ja juz mam taki zwyczaj ze wybecze sie gdzies w kaciku, po cichu, a
                                    zwierzenia jakos nie przechodza mi przez gardlo a co dopiero klawiature...((((
                                    • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:53
                                      rozumiem,....ale zobaczymy jeszcze!!:))
                                      ..zadzwonie do Ciebie w weekend i wszystko wyspiewasz Tygryskowi!!:)))
                                      • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 09:06
                                        to mozesz dzwonic do pracy nie na komorke, bo weekend mam pracujacy. masz moj
                                        numer? jak nie to podam w mailu a na razie znikam.
                                        buziaczki! odezwe sie jak bedzie normalnie dzialalo!
                                        na razie!
                                        • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 13:56
                                          no pieknie , coraz piekniej! znow sie strona 0,5 godziny laduje a przerwa mi
                                          sie zaraz konczy. cholera jasna co sie dzieje z tym portalem!????
                                          • aroska Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 14:12
                                            Aneczko, Aneczko...nie martw się:))))))))
                                            • laelia Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 14:24
                                              dzień dobry kochani, Ania uszy do góry!
                                              • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 14:38
                                                właśnie Anka!!! uszka w górę!!!
                                                cos Ci powiem:
                                                ..this world is spinning arroud you...
                                                ..this world is spinning without you...

...czasem na pewne rzeczy nie mamy wpływu..

tygrysek...
    • ronja Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 07:59
      Szybko wskoczyłam z buziakami i gnam do pracy!!!!
      Przywiozłam Wam babeczki do żarcia!
      • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:03
        cześć Ronja!!! jakie babeczki????
        te cycki blondynki??:))
        ..ej!..a co ostatnio tak rzadko tu zaglądasz co!!!!????
        • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:14
          Dzień dobry choć pochmurny :)
          • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:18
            cześć Laelko....
            ...buuuuuuuuuuuuuuuuu...a Aroski nie ma!!!!!!
            ..i nie wiem co sie stało....czy to przez net, czy coś innego...
            ...gdzie jest moja Aroska!!!????
            ..jest mi tak smutno...

tygrysek...

• laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:22
              Tygrysku, przez Ciebie wpadnę w kompleksy. Wiem, że Aroska to..., ale mógłbyś
              choć troszeczkę docenić moje towarzystwo :)))
              • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:27
                doceniam Laelko!!....wiesz że bardzo, bardzo Cię lubię!!:))
                ..ale martwie się bo nie wiem co sie z nią dzieje...
                ..a co chciałaś powiedziec pisząc: " wiem że Aroska to....",....dokończ...

tygrysek...
                • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:33
                  Chciałam powiedzieć, że towarzystwo Aroski oceniasz w zupełnie innej skali niż
                  nasze Tygrysku :)
                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:47
                    ...to fakt,...patrzę na Nią inaczej....
                    ...ale w żadnym wypadku nie umniejsza to radości z waszego towarzystwa!!
                    • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:52
                      żartowałam Tygrysku, żartowałam, choć potargam Ci trochę futerko :)))
                      • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 09:25
                        Cześć Laelka:))))))))...ale pochmurny dzień też ma coś w sobie...:)))
                        • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 09:35
                          uffffffff....jest nareszcie.......
                          ...jestem już na w pół żywy...
                          ..nie dla Tygryska takie emocje..:))))

tygrysek...

• aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 09:43
                            ...przecież Tygryski są silne:))))))...i co tam dla nich jakieś tam
                            emocje...:)))
                            • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 09:50
                              ..są silne!!!,...ale jak się martwią o kogoś kogo.....wiesz,...
                              ...to wtedy żadna siła nie ma tu nic do rzeczy....:))

tygrysek...
                              • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 10:13
                                ...wiem...bo Tygryski mają wielkie serca...i są najwspanialsze:))))))))))
                                • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 10:18
                                  witaj Arosko, nasz futrzaczek już od rana martwi się o Ciebie :)
                                  • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 10:22
                                    ...wiem, wiem...ale to miło wiedzieć, że ktoś się o ciebie martwi, ktoś o tobie
                                    myśli, komuś zależy...:))))))))))
                                    • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 10:32
                                      jeszcze jak miło :)
                                      • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 10:40
                                        ...i po to między innymi są przyjaciele i Ci co nas kochają:)))))))))))
    • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 12:42
      A gdzie Aneczka???????.....smutno bez niej:(((
    • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 12:43
      ...a w ogóle to nam wrzosowisko zamiera...buuuuuuuuuuuuuuuu......;(((((((((((
    • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 12:44
      ...zamiast rozkwitać...
      ...a przecież wiosnę mamy...
      • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 13:03
        no własnie,......cos jest nie tak kurde.....
        • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 13:07
          ...noooooooo.......buuuuuuuuuuu........:(((((((((
    • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 15:08
      ...naprawdę jest źle...:((((((((((((
      • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 15:13
        nie płacz już, chodź usiądziemy pod dębem i będziemy pleść wianki ze stokrotek,
        pierwsze motyle już latają i słychać jak pszczoły brzęczą. Słońce prześwituje
        przez liście i oblewa nas zielono-złotą poświatą. Można na chwilę zamknąć oczy
        i rozmarzyć się promiennie.
        • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 07:40
          cześć Wam!:)))
          ..Laelka ty to masz optymizm!!:)))
          ..i dobrze ! Tygrysek też!!:))
          ..nie bedzie źle!!:))
          • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 25.04.02, 07:56
            Cześć!!!:)))))...mówisz, że nie będzie źle...
            • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 08:30
              ..pewnie że nie będzie !!!!:))
              ..dopóki Tygrysek jest na wrzosowisku to napewno!!!
              ..chyba że mnie zabraknie....

tygrysek...
              • Gość: anka1 Re: heath....(you know 12) IP: 212.33.74.* 25.04.02, 08:40
                czesc Kochani! wpadlam sie przywitac, bo jakims cudem w koncu mnie wpuscilo na
                strony gazety. wczoraj udalo mi sie wyslac tylko jeden post,a potem czekalam az
                mnie wpusci, czekalam, czekalam az wreszcie sie wkurzylam i do domku. ciekawe
                czy dzis od 9.00 tez sie kabaret zacznie?
                Tygrysek dlaczego mowisz o znikaniu czy Ty tez masz takie problemy z netem?
                • ronja Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 08:42
                  Ja też się witam, o ile słowo witać oznacza to co myslę...:)))
                  Szczerze mówiąc zapomniałam juz jak się nazywam...
                  Ale od poniedziałku urlop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Chyba z radości będę piła co dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: anka1 Re: heath....(you know 12) IP: 212.33.74.* 25.04.02, 08:47
                    o kurcze ale Ci dobrze! a ja nawet 2 maja pracuje buuu(((((
                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 25.04.02, 08:48
                    Cześć Dziewczyny!!!!!!!! Szkoda, że tak to wygląda i tylko każdy przywita się i
                    znika:((((((
                    • ronja Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 08:59
                      Arosko, ja zniknęłam dla świata - moi znajomi zapomnieli jak wyglądam - haruję
                      a potem wracam do dom i spię...
                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 08:57
                    ..nie nie mówię że zniknę...tlko powiedziałem że jakby mnie brakło to na
                    wrzosowisku mogłoby być źle....
                    • laelia Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 09:04
                      Cześć, cześć. Ronja, będziesz jutro na ognisku???
                      Anka, wczoraj odgrzebał ktoś jakiś stary wątek i Cię szukał (Ciekawa jestem...
                      chyba tak się nazywał)
                      Tygrysku, nie wygłupiaj się z odchodzeniem tylko rozkładaj piknik!
                      A Aroska niech Ci pomoże, tylko nie zniknijcie gdzieś razem :)
                      • ronja Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 09:09
                        Widzisz Laelka - chyba marzę tylko o tym, żeby pojechać do Lublina i się
                        wyspać, a potem się zerwać i dopiero wyjechać na urlop...
                        Dlatego wydaje mi się że nie będe zbyt dobrym towarzystwem dla Was, bo będę po
                        prostu b. zmęczona...
                    • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 25.04.02, 09:05
                      Ronja!!! To gdzie Ty pracujesz??????!!!!!!
                      Aniu!!! A jak to możliwe, że 2.V masz pracę???:(((
                      • ronja Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 09:11
                        W firmie która akurat teraz niestety ma nawał pracy...:(((
                        A ja narzekałąm kiedyś że się w pracy nudzę...
                        Ale tak będzie tylko do końca kwietnia...:))))))))))))))
                        • laelia Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 09:19
                          Ania, to pogadamy sobie, ja też 2.05 siedzę przy komputerze :(
                          • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 25.04.02, 09:24
                            Ty też Laelka??:((( To co Wy macie za szefów...:(((
                            • laelia Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 09:48
                              w mojej ukochanej książce jest na to dobre okreslenie: wścibska świńska
                              rąbanka :)
                              • aroska Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 10:01
                                A co to za książka????:))))))
                                • laelia Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 10:10
                                  "Bellew Zawierucha" Londona
    • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 26.04.02, 07:17
      Buziaki, moze znajdę dziś czas zeby Wam życzyc udanego długiego weekendu, a
      jeżeli nie całego to chociaż tych paru wolnych dni:)))
      • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 07:26
        ..a my może znajdziemy czas żeby Ci odpisać!.......:))
        • aroska Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:02
          Cześć Ronka:))))...olej tą pracę i nie daj się tak wykorzystywać, chyba, że
          odpowiednio Ci za to płacą...
          • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:18
            cześć, jak Wam się podobał wczorajszy numer gazety?
            • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:21
              zajebczascie nam sie podobał!!!!!
              ..tak sie cieszyłem że przez 5 godz. nie mogłem nawet otworzyć
              strony wejściowej że myslałem że się upije z radości!!!
              KURWA!!!!!!!!!1 co za pojebany portal!!!!!!
              w dupie to mam!!!!!!

tygrysek...
              • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:29
                ja też miałam dzięki temu świetną zabawę :)
                Choć Tygrysku, chlapniemy coś na pohybel wrogom!
                • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:33
                  oki!!!!...chętnie cos chlapne!!:))
                  ..a co masz???:))