Dodaj do ulubionych

heath....(you know 12)

IP: 9.67.96.* 18.04.02, 07:14
..witajcie na "odmłodzonym" wrzosowisku!!!!!:)))
...to jazda!!!,...oblewamy!!!!:))

tygrysek...
PS....chlup!,..
Obserwuj wątek
    • dzyt Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 07:28
      pyszny chlup w młody dziób...
      :)
      • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 07:31
        ..cześć Dzytko!!:)),..jak juz to w fajny Tygrysi pyczczek!!:))))
        ...chlup!,..
        • dzyt Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 07:44
          pyszczku młody
          czy masz dużo urody
          :)
          Witam Cię Tygrysku :)
          • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 07:49
            ...nowy wąteczek....jak milutko:))))))))
            To jednak oblewamy???????? A gdzie dziewczyny????????

A.

Ps. Witaj Dzytka:)))))))
            • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 07:53
              przyniosłam tort i całą butlę likieru kawowego, zasłodzę Was od rana :)
              Hej Tygrysku, jak zdrówko?
              • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 07:57
                Cześć Laelka!!!!!! A co, nie widzisz jak się Tygrysek czuje...pije już od rana,
                więc chyba nie jest źle???:))))))...a ten torcik to jaki???????...
                • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:00
                  widzę i się cieszę, sprawdzam tylko czy nie szaleje zbyt wcześnie. A tort
                  czekoladowy z wiśniami i bitą śmietaną :)
                  • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:02
                    ....mmmmmmmmmmmmmmm.....to musi być pyszny:)))))))))

...a on niech sobie poszaleje...w końcu tyle dni nie mógł:)))))))))
                    • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:05
                      to kroję pierwszy duży kawałek dla Tygryska, ale nie dam tylko wymienię go na
                      buziaka :)
                      • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:07
                        cześć wszystkim!!! a ja przytargalam tort makowy.:))) pierwszy kawalek
                        Tygryskowi moze byc nawet bez buziaka:)))
                    • dzyt Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:05
                      Cześć Dziewczyny *,-)
                      • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:09
                        Cześć Ania!!!!!!!!:)))))))) Ależ się dzisiaj zasłodzimy:))))))))) Ciekawe tylko
                        co Tygrysek na taki nadmiar słodkości?????????????:))))
                    • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 08:07
                      ..cześć Laelka!!!:)))),...daj torta!!!!!!!
                      ...zjem coś i pędzę dalej szaleć!!!!!!!!!!:)))))

tygrysek...
                      PS........Dzytko:..Tygrysi pyszczek młody ma dużo urody!!!:))))
                      • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:10
                        ...A gdzie Ty tak szalejesz Kochanie??????????...
                      • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:11
                        uwielbiamy słodycze :)) cześć Aneczko.
                        • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Laelia.. IP: 9.67.96.* 18.04.02, 08:15
                          ..aha masz tu jeszcze buziaczka za ten kawałek torta....cmok!!!!!!!!!:))
                          ...Ania!!!!!!!!!:)))))))))...nic dodać nic ująć!!!!!!:)))))))

tygrysek...
                          PS..a tak sobie szaleję Kochanie...:)))
                          • aroska Re: heath....(you know 12)/T. 18.04.02, 08:17
                            ?????????????????????:(((
                          • laelia Re: heath....(you know 12)/Laelia.. 18.04.02, 08:18
                            sprawiedliwie dzielę dalej, dziwczyny dawać buziaczki :)***
                            wiecie co, tak mi się szybko otwiera, że muszę się upewniać czy to aby właściwy
                            wątek :)))
                            • aroska Re: heath....(you know 12)/Laelia.. 18.04.02, 08:20
                              Cmok:)))))))...
                          • anka1 Re: heath....(you know 12)/ 18.04.02, 08:19
                            ludzie nie szalejcie tak bo zaraz Tygrysek bedzie musial kolejny watek
                            zakladac:)))
                            a gdzie Ronja!
                            a w ogloe to cmoki dla Wszystkich!:)))
                      • dzyt Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:20
                        puszczku urodziwy
                        wyczoruję małe dziwy
                        byś mógł brykać do woli
                        nie pijąc nigdy coli
                        hi,hi :))))))))
                        a może dasz mi swój pyszczek...
                        *,-)
                        • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:23
                          to polewam likier jak się słodzić to na całego!
                          • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:24
                            dobrze ze po cichu przemycilam pol beczki kiszonych ogorkow:)))
                            • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:25
                              Dzytka...Tygrysek nie wytrzyma bez coli...:)))))))))
                              • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:27
                                Ania, ogórki to później, chyba???
                                • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:32
                                  mozna w tzw. miedzyczasie. najwyzej komus sie niedobrze zrobi:)))))))))))))
                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:37
                                    o rany, to może wstawię wodę na herbatę :)))
                                    • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:38
                                      a ja polece po aviomarin:)))
                                    • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 08:42
                                      ...Tgryski uwielbiają Colę!!!:)))))
                                      ..ale....:))))
                                      ..no własnie gdzie Ronja!!???
                                      ..Anka a co z ta komórą!???:)))))

tygrysek...
                                      PS.....Dzytko a jakie dziwy wyczaryjesz???...pyszczka moge dać!!:))))
                              • dzyt Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:39
                                ze mną można wiele...
                                *,-)
                                • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:47
                                  no wlasnie musimy zebranie babskie zrobic w sprawie komory dla Tygryska:)))
                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:52
                                    zamykamy go? :)))
                                    • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 08:55
                                      szukajcie komory:))) a ja lece myslec na dyzurek, na razie!
                                      cmok ,cmok:)))
                                      • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 09:03
                                        ..nie komore tylko komórkę!!!!!:))))))
                                        ...no!..
                                        ....a gdzie wszyscy???:))

tygrysek...
                                        PS...a Dzytkę gdzie wcięło???,...miała czarować dziwy!!???:))
                                        • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 09:11
                                          komórkę, jesteś pewien? :)))
                                        • aroska Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 09:12
                                          ...ja jestem Kochanie...ale taka troszkę senna...wiesz...:)))
                                          • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 09:14
                                            ..senna....jak po tym weekendzie wtedy!!:))))
                                            ...albo mniej!!???:))))

..na pewno komórkę Laelko!!:)

tygrysek...
                                            • laelia Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 09:20
                                              hi, hi, hi, a może jednak?
                                              • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 09:27
                                                ...nie Kochanie...to inny rodzaj zmęczenia:)))...
                                                • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 09:34
                                                  ..wiem Kochanie!!:)))),...tamto jest inne:))
                                                  ...i chyba przyjemniejsze!!:))

..na pewno komórkę Laelko!!!
                                                  ..cmok!!!:))

tygrysek...
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 10:08
                                                    ...no pewnie!!!!!!.........i tamto to bym chętnie powtórzyła...i mogła chodzić
                                                    cały czas tak zmęczona...:)))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:17
                                                    ..to też wiem!!:)),..to zależy tylko od Nas,...ale ciiiiiii!!!!!!:))))
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 10:22
                                                    ...ja się nie wstydzę:)))...a co??..boisz się, że ktoś inny zechce i będzie
                                                    molestował Tygryska...??????:))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:30
                                                    ..właśnie już molestuje....:((((
                                                    ..tez się nie wstydze,..ale wiesz jak się nam nie uda...
                                                    ..po co ma ktoś wiedzieć..

tygrysek...
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 10:33
                                                    ...a kto to Kochanie, powiedz...

...co nas to obchodzi...będziemy się kimś tam przejmować...akurat!!...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 10:38
                                                    ..nie chodzi o to zeby się kimś przejmować..
                                                    ..akurat Tygrysek najwiecej się przejmuje innymi!!
                                                    ...tylko wiesz...w razie jakby co...:))

tygrysek...
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 11:04
                                                    ...nawet jakby...to co??????...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:08
                                                    ..w razie jakby co.....Supermen z MO!!!:)),..Kapitan Żbik pomoże Ci!!!:)))
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 11:12
                                                    ...śmiej się, śmiej...:(((

A.

Ps....nie odpowiedziałeś kto Cię molestuje...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:14
                                                    ..a co mi pozostało Kochanie..??...mam płakać,...zabić się...bo w mojej
                                                    sytuacji chyba to powinienem zrobić....

tygrysek...
                                                    PS...a takie dwie...
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12)/Tajgerek... 18.04.02, 11:39
                                                    ...to baw się z nimi dobrze...
    • ronja Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 11:41
      CZEść, misie!
      Ja znów tylko na chwilę!!!!
      Żeby sie przywitać i ucieszyć z powrotu Tajgera do zdrowia!
      • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 18.04.02, 11:56
        ..cześć Ronisko Kochane!!!!!:))
        ..co u Ciebie????

tygrysek...
        PS...wcale się nie bawie!!!!,..a tym bardziej dobrze!!!
        • anka1 Re: heath....(you know 12) 18.04.02, 15:41
          widze ze Was chyba portal tez olal, bo tak szybko nadawanie sie skonczylo, he?
          • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 07:00
            ..cześć Wszystkim!!!:)))),...Anka jestes juz???:))
            ..Ronja???????:)))
            ...wczoraj nas nie olało tylko nikt nie chciał już wchodzić..:(((((

tygrysek...
            • anka1 Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 08:14
              mnie olalo! chcialam wejsc ok.13.30 i nic z tego! (((( dzis tez nie wiem jak
              bedzie wiec juz od teraz milego weekendu Wam zycze!
              • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 19.04.02, 08:16
                Cześć Ania:)))))))...i nawzajem...ale mój weekend tym razem będzie bardzo
                króciutki, bo zacznie się dopiero jutro wieczorem......:((((((((((((
                • laelia Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 08:23
                  cześć dziewczyny, a mój weekend będzie rozrywkowy, jeśli tylko pogoda dopisze :)
              • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 08:23
                ..ja tobie tez Aniu!!:)))),..a co z komórą!!???:))))))))
                • anka1 Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 08:25
                  kurcze wczoraj nie mialam czasu pomyslec taki tlum byl! a co Dziewuszki
                  wymyslily?:))))
                  • ronja Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 08:31
                    Nie wiem, o co chodzi więc szybko wskakuję daję po buziaku i wyskakuję:)
                    • anka1 Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 08:36
                      o Ronja od bicia zaczyna?:))))
                      • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 09:11
                        ..na razie nic,....Laelia chciała mnie w komorze zamknąć!!!!:))
                        • aroska Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 09:23
                          ...biedactwo...:)))
                          • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 09:29
                            ..i to jakie!!!!,...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
                            ..przytul mnie Arosko:)))))........buuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

tygrysek...
                            • aroska Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 09:31
                              ...oki...
                              ...już Cię obejmuję...i przytulam...mocno...bardzo mocno...
                              ...i słodziutko całuję....:)))))))))......mmmmmmmm......
                              • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 10:40
                                ..ach te Twoje cudowne usta!!:)),..chcę jeszcze!!!!!!:-))
                                • aroska Re: heath....(you know 12) 19.04.02, 10:53
                                  ...weź...:))))))
                                  • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: 9.67.96.* 19.04.02, 11:03
                                    ...to biorę!!!!!!:))))))),..ach słodka Arosko!!!!!!!!!!!:)))
                                    • Gość: laelia Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.106.* 19.04.02, 15:54
                                      pa, pa kochani! Miłego itd. :)))
                                      buziaczki
                                      • Gość: tygrysek Re: heath....(you know 12) IP: *.hcm.com.pl / 9.67.96.* 22.04.02, 07:55
                                        ..i znowu poniedziałek!!!!!....buuuuuuuuuuuuuuu...
                                        ...jak Tygryski tego nie lubią!!!!!

..jest tu ktos już???

tygrysek...

• Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 22.04.02, 10:48
      Cześć, misie!
      Pozdrawiam Was od siebie i od Anki, która nie może tu dzisiaj wejść:)))
      • aroska Re: heath....(you know 12) 22.04.02, 10:53
        Część Ronja:))))))) Pozdrowionka dla Ani:))))))) A czemu nie może wejść???
        Problemy z netem??? Dzisiaj chyba większość je ma:((((((

Wiesz Tygryseczku...Aroski też nie lubią poniedziałków:(((((((((
        • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 22.04.02, 11:01
          Cześć, Arosko, nie wiem o co biega, ale napisała do mnie, żeby wejść na
          wrzosowisko i /was pozdrowić, więc z trudem wykopałam sie spod góry paierów i
          roboty, żeby powiedzieć Wam i przekazać cześć!
          • aroska Re: heath....(you know 12) 22.04.02, 11:20
            Mam nadzieję, że niedługo sama się pojawi:)))))) A gdzie Laelka??????? Tygrysek
            też ma problemy, ja też niewielkie.......co za dzień......ale cóż...Monday...
            • laelia Re: heath....(you know 12) 22.04.02, 11:54
              cześć, już jestem Ale jeśli któreś z Was jest informatykiem, niech się lepiej
              nie przyznaje. Rozpalam stos, będę tarzać w smole i pierzu! A potem hiszpańskie
              buty!
              • aroska Re: heath....(you know 12) 22.04.02, 12:06
                Hej!!!!!!!! Ja na szczęście nie jestem:)))))))))).....ale dołączam się w
                zemście do Ciebie...:)))))))))
                • laelia Re: heath....(you know 12) 22.04.02, 12:10
                  a to dobrze, złapiemy ich więcej we dwie :)
                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 07:44
                    ..cześć dziewczyny!!:))
                    jesteście już??? co tu tak spokojnie???
                    • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:02
                      czesc Kochani! witam i caluje! nie wiem jak dlugo bede, bo od czwartku mam
                      problemy z wchodzeniem na strony gazety. jak to sie powtorzy to ich informatycy
                      beda chorzy na wscieklizne niedlugo, bo zaczne gryzc!!!
                      Ronja przepraszam ze zawracalam Ci glowe!
                      • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:07
                        cześć Aneczko!!:))
                        co u Ciebie??:)) martwiliśmy sie!!:))
                        ..opowiadaj...:))
                        • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:11
                          aj Tygrysku lepiej nie pytaj. ostatnio wszystko u mnie idzie jak polaczenia z
                          gazeta od czwartku czyli paskudnie(((
                        • aroska Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:14
                          Cześć Aneczko:)))))))))))
                          • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:18
                            czesc Arosko!:)))
                            • aroska Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:21
                              Może chociaż pogoda Cię rozweseli:))))))) U Ciebie też tak pięknie za oknem???
                              • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:23
                                ladnie Arosko, piekna wiosna ale ja jakos nie potrafie sie nia cieszyc... moze
                                mi przejdzie, ale na razie jest mi paskudnie.((((
                                • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:26
                                  no to powiedz Ania , o co chodzi????
                                  ..po to nas masz tutaj!!!:))
                                  ..słuchamy....

• anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:44
                                    przepraszam Tygrysku ale nie bede publicznie opisywac swoich klopotow.
                                    wybacz,ale ja juz mam taki zwyczaj ze wybecze sie gdzies w kaciku, po cichu, a
                                    zwierzenia jakos nie przechodza mi przez gardlo a co dopiero klawiature...((((
                                    • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 08:53
                                      rozumiem,....ale zobaczymy jeszcze!!:))
                                      ..zadzwonie do Ciebie w weekend i wszystko wyspiewasz Tygryskowi!!:)))
                                      • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 09:06
                                        to mozesz dzwonic do pracy nie na komorke, bo weekend mam pracujacy. masz moj
                                        numer? jak nie to podam w mailu a na razie znikam.
                                        buziaczki! odezwe sie jak bedzie normalnie dzialalo!
                                        na razie!
                                        • anka1 Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 13:56
                                          no pieknie , coraz piekniej! znow sie strona 0,5 godziny laduje a przerwa mi
                                          sie zaraz konczy. cholera jasna co sie dzieje z tym portalem!????
                                          • aroska Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 14:12
                                            Aneczko, Aneczko...nie martw się:))))))))
                                            • laelia Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 14:24
                                              dzień dobry kochani, Ania uszy do góry!
                                              • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 23.04.02, 14:38
                                                właśnie Anka!!! uszka w górę!!!
                                                cos Ci powiem:
                                                ..this world is spinning arroud you...
                                                ..this world is spinning without you...

...czasem na pewne rzeczy nie mamy wpływu..

tygrysek...
    • ronja Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 07:59
      Szybko wskoczyłam z buziakami i gnam do pracy!!!!
      Przywiozłam Wam babeczki do żarcia!
      • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:03
        cześć Ronja!!! jakie babeczki????
        te cycki blondynki??:))
        ..ej!..a co ostatnio tak rzadko tu zaglądasz co!!!!????
        • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:14
          Dzień dobry choć pochmurny :)
          • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:18
            cześć Laelko....
            ...buuuuuuuuuuuuuuuuu...a Aroski nie ma!!!!!!
            ..i nie wiem co sie stało....czy to przez net, czy coś innego...
            ...gdzie jest moja Aroska!!!????
            ..jest mi tak smutno...

tygrysek...

• laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:22
              Tygrysku, przez Ciebie wpadnę w kompleksy. Wiem, że Aroska to..., ale mógłbyś
              choć troszeczkę docenić moje towarzystwo :)))
              • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:27
                doceniam Laelko!!....wiesz że bardzo, bardzo Cię lubię!!:))
                ..ale martwie się bo nie wiem co sie z nią dzieje...
                ..a co chciałaś powiedziec pisząc: " wiem że Aroska to....",....dokończ...

tygrysek...
                • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:33
                  Chciałam powiedzieć, że towarzystwo Aroski oceniasz w zupełnie innej skali niż
                  nasze Tygrysku :)
                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:47
                    ...to fakt,...patrzę na Nią inaczej....
                    ...ale w żadnym wypadku nie umniejsza to radości z waszego towarzystwa!!
                    • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 08:52
                      żartowałam Tygrysku, żartowałam, choć potargam Ci trochę futerko :)))
                      • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 09:25
                        Cześć Laelka:))))))))...ale pochmurny dzień też ma coś w sobie...:)))
                        • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 09:35
                          uffffffff....jest nareszcie.......
                          ...jestem już na w pół żywy...
                          ..nie dla Tygryska takie emocje..:))))

tygrysek...

• aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 09:43
                            ...przecież Tygryski są silne:))))))...i co tam dla nich jakieś tam
                            emocje...:)))
                            • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 09:50
                              ..są silne!!!,...ale jak się martwią o kogoś kogo.....wiesz,...
                              ...to wtedy żadna siła nie ma tu nic do rzeczy....:))

tygrysek...
                              • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 10:13
                                ...wiem...bo Tygryski mają wielkie serca...i są najwspanialsze:))))))))))
                                • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 10:18
                                  witaj Arosko, nasz futrzaczek już od rana martwi się o Ciebie :)
                                  • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 10:22
                                    ...wiem, wiem...ale to miło wiedzieć, że ktoś się o ciebie martwi, ktoś o tobie
                                    myśli, komuś zależy...:))))))))))
                                    • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 10:32
                                      jeszcze jak miło :)
                                      • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 10:40
                                        ...i po to między innymi są przyjaciele i Ci co nas kochają:)))))))))))
    • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 12:42
      A gdzie Aneczka???????.....smutno bez niej:(((
    • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 12:43
      ...a w ogóle to nam wrzosowisko zamiera...buuuuuuuuuuuuuuuu......;(((((((((((
    • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 12:44
      ...zamiast rozkwitać...
      ...a przecież wiosnę mamy...
      • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 13:03
        no własnie,......cos jest nie tak kurde.....
        • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 13:07
          ...noooooooo.......buuuuuuuuuuu........:(((((((((
    • aroska Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 15:08
      ...naprawdę jest źle...:((((((((((((
      • laelia Re: heath....(you know 12) 24.04.02, 15:13
        nie płacz już, chodź usiądziemy pod dębem i będziemy pleść wianki ze stokrotek,
        pierwsze motyle już latają i słychać jak pszczoły brzęczą. Słońce prześwituje
        przez liście i oblewa nas zielono-złotą poświatą. Można na chwilę zamknąć oczy
        i rozmarzyć się promiennie.
        • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 07:40
          cześć Wam!:)))
          ..Laelka ty to masz optymizm!!:)))
          ..i dobrze ! Tygrysek też!!:))
          ..nie bedzie źle!!:))
          • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 25.04.02, 07:56
            Cześć!!!:)))))...mówisz, że nie będzie źle...
            • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 08:30
              ..pewnie że nie będzie !!!!:))
              ..dopóki Tygrysek jest na wrzosowisku to napewno!!!
              ..chyba że mnie zabraknie....

tygrysek...
              • Gość: anka1 Re: heath....(you know 12) IP: 212.33.74.* 25.04.02, 08:40
                czesc Kochani! wpadlam sie przywitac, bo jakims cudem w koncu mnie wpuscilo na
                strony gazety. wczoraj udalo mi sie wyslac tylko jeden post,a potem czekalam az
                mnie wpusci, czekalam, czekalam az wreszcie sie wkurzylam i do domku. ciekawe
                czy dzis od 9.00 tez sie kabaret zacznie?
                Tygrysek dlaczego mowisz o znikaniu czy Ty tez masz takie problemy z netem?
                • ronja Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 08:42
                  Ja też się witam, o ile słowo witać oznacza to co myslę...:)))
                  Szczerze mówiąc zapomniałam juz jak się nazywam...
                  Ale od poniedziałku urlop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Chyba z radości będę piła co dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: anka1 Re: heath....(you know 12) IP: 212.33.74.* 25.04.02, 08:47
                    o kurcze ale Ci dobrze! a ja nawet 2 maja pracuje buuu(((((
                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 25.04.02, 08:48
                    Cześć Dziewczyny!!!!!!!! Szkoda, że tak to wygląda i tylko każdy przywita się i
                    znika:((((((
                    • ronja Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 08:59
                      Arosko, ja zniknęłam dla świata - moi znajomi zapomnieli jak wyglądam - haruję
                      a potem wracam do dom i spię...
                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 08:57
                    ..nie nie mówię że zniknę...tlko powiedziałem że jakby mnie brakło to na
                    wrzosowisku mogłoby być źle....
                    • laelia Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 09:04
                      Cześć, cześć. Ronja, będziesz jutro na ognisku???
                      Anka, wczoraj odgrzebał ktoś jakiś stary wątek i Cię szukał (Ciekawa jestem...
                      chyba tak się nazywał)
                      Tygrysku, nie wygłupiaj się z odchodzeniem tylko rozkładaj piknik!
                      A Aroska niech Ci pomoże, tylko nie zniknijcie gdzieś razem :)
                      • ronja Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 09:09
                        Widzisz Laelka - chyba marzę tylko o tym, żeby pojechać do Lublina i się
                        wyspać, a potem się zerwać i dopiero wyjechać na urlop...
                        Dlatego wydaje mi się że nie będe zbyt dobrym towarzystwem dla Was, bo będę po
                        prostu b. zmęczona...
                    • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 25.04.02, 09:05
                      Ronja!!! To gdzie Ty pracujesz??????!!!!!!
                      Aniu!!! A jak to możliwe, że 2.V masz pracę???:(((
                      • ronja Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 09:11
                        W firmie która akurat teraz niestety ma nawał pracy...:(((
                        A ja narzekałąm kiedyś że się w pracy nudzę...
                        Ale tak będzie tylko do końca kwietnia...:))))))))))))))
                        • laelia Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 09:19
                          Ania, to pogadamy sobie, ja też 2.05 siedzę przy komputerze :(
                          • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 25.04.02, 09:24
                            Ty też Laelka??:((( To co Wy macie za szefów...:(((
                            • laelia Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 09:48
                              w mojej ukochanej książce jest na to dobre okreslenie: wścibska świńska
                              rąbanka :)
                              • aroska Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 10:01
                                A co to za książka????:))))))
                                • laelia Re: heath....(you know 12) 25.04.02, 10:10
                                  "Bellew Zawierucha" Londona
    • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 26.04.02, 07:17
      Buziaki, moze znajdę dziś czas zeby Wam życzyc udanego długiego weekendu, a
      jeżeli nie całego to chociaż tych paru wolnych dni:)))
      • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 07:26
        ..a my może znajdziemy czas żeby Ci odpisać!.......:))
        • aroska Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:02
          Cześć Ronka:))))...olej tą pracę i nie daj się tak wykorzystywać, chyba, że
          odpowiednio Ci za to płacą...
          • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:18
            cześć, jak Wam się podobał wczorajszy numer gazety?
            • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:21
              zajebczascie nam sie podobał!!!!!
              ..tak sie cieszyłem że przez 5 godz. nie mogłem nawet otworzyć
              strony wejściowej że myslałem że się upije z radości!!!
              KURWA!!!!!!!!!1 co za pojebany portal!!!!!!
              w dupie to mam!!!!!!

tygrysek...
              • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:29
                ja też miałam dzięki temu świetną zabawę :)
                Choć Tygrysku, chlapniemy coś na pohybel wrogom!
                • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:33
                  oki!!!!...chętnie cos chlapne!!:))
                  ..a co masz???:))
                • Gość: anka1 Re: heath....(you know 12) IP: 212.33.74.* 26.04.02, 08:34
                  czesc kochani ! Tygrysek ma racje portal jest zdrowo swisniety! ostatnio dziala
                  tylko do 9.00. a potem zaczyna sie czeeekanie. to zycze Wam milego weekendu, bo
                  pewnie zaraz znow sie ladowanie zacznie. buziaki!
                  aha zaraz moze jeszcze popatrze na watek o ktorym Laelka mowila.
                  • aroska Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:42
                    Cześć Aneczko:))))) Tobie tez milutkiego i bardzo słonecznego weekendu:)))...bo
                    nie wiadomo jak to z tym netem później będzie...

Cześć Laelka:)))))...to mówisz, że ta książka taka fajna???...a jaka to
                    tematyka???...
                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12)ANIA!!!!!!!!! 26.04.02, 08:43
                    ..tak dawno Cie nie było!!!!!!!
                    ..cud!!! cud!!!!!:)))))
                    nie odchodż za szybko!!!!!
                    ..zaśpiewam Ci za to piosenkę:

.."Chciałbym być z Toba,....Chciałbym być z Tobą...jeszcze!!!!!" :))))

tygrysek...
                    • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 08:57
                      Do picia dziś piwo, całą beczkę przytoczyłam, zmachałam się jak pies :)
                      Książka z młodości, opowiada o młodym żółtodziobie, który ląduje na alasce
                      czasów gorączki złota, ale napisana jest z ogromnym humorem i pomysłu mają
                      nieziemskie, np. miasto Tra la la, albo system na ruletkę. Myślę, że warto
                      przeczytać nawet jeśli ktoś nie lubi tego typu przygodowych książek.
                      • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 09:07
                        ..piwo??? a co z wódka...:((( tak ja lubie.....
                        • aroska Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 09:29
                          ...najpierw piwko:)))...później wódeczka:)))...
                          ...ale czy ja się na to piszę????...coś mnie głowa boli...
                          • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 09:51
                            Dobre piwo nie jest złe, Aroska to piwo z wrzosu, czarodziejskie, po nim na
                            pewno nie będzie Cię bolała głowa. Co najwyżej odlecimy wszyscy :)
    • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 26.04.02, 11:41
      Mam trzy minuty wolnego - zażerając drożdżówę stukam do Was słowa sympatii:))))
      • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 11:48
        smacznego! piwa?
      • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 11:53
        jesteś jeszcze??...zjadłaś juz czy jeszcze jesz??:))
        ..daj no kawałek!!!
        • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 26.04.02, 11:59
          Teraz czekoladą się zażerałam:)
          Oj, ukradne jeszcze sobie chwile czasu:)

Laelka, pozdrów no wszystkich dziś - jak spotkacie sie nastepnym razem to
          będę:)))
          • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 12:06
            ..nie jedz tyle bo bedziesz gruba !!!!:))

..ej Ronja,..a my może przyjedziemy do Was z ekipą ze Śląska...+ Aroska i ktos
            jeszcze z Wrocka kto będzie chciał...

..tak w połowie maja...

..możnaby super impreze zrobić!!!!!

tygrysek...
            • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 26.04.02, 12:10
              Mhrmrrrrrrrrrrrrrrr...;)))
          • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 12:11
            obiecanki... :)))
            • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 26.04.02, 12:13
              Oj, Laelka, zrozum, pliz......:)))
              Przeciez Was kocham!!!!
              Życie bez Was tu w Warszawie byłoby dla mnie na pewno inne:)))
              • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 12:31
                też Cię kocham i rozumiem, rozdam buziaki w Twoim imieniu :)
                • Gość: anka1 Re: heath....(you know 12) IP: 212.33.74.* 26.04.02, 13:40
                  czy buziaki Rnja rozdawala po umalowaniu sie wsciekla czerwona pomadka bo cos
                  mam w ksztalcie usteczek na policzku:))))
                  • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 13:51
                    całkiem możliwe :)
                  • Gość: anka1 Re: heath....(you know 12) IP: 212.33.74.* 26.04.02, 13:53
                    to ja wycalowana przez Ronje znikam Moi Najmilejsi. a jak glupi portal bedzie
                    dzialal to zjawie sie w poniedzialek. czy bedziecie czy macie dluugi weekend
                    jak Ronja? tak czy inaczej wybyczcie sie i z nowymi silami wracajcie na
                    wrzosowisko! papatki!!!!
                    • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 14:01
                      ..ja się napewno wybyczę!!!!:)))))))))
                      • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 14:07
                        wybyczony Tygrysek wegetarianin? :)
                        • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 26.04.02, 14:14
                          Cześć, Aneczko, buziaczki weekednowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 14:16
                          ..żaden wegetarianin!!:))))
                          ..te oliwki to tylko urozmaicenie diety!!!:))

tygrysek...
                          • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 26.04.02, 15:19
                            Pa Dziewczyny:))))))...do poniedziałku, albo do następnego:))))))))))
                            • laelia Re: heath....(you know 12) 26.04.02, 16:02
                              papatki weekendowe :)))
                              • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 194.204.160.* 28.04.02, 17:20
                                No i jak tam praca? Wre?
                                Buziaki długoweekendowe!
                                • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 07:26
                                  cześć wszystkim!!:))
                                  ..Laelka opowiadaj jak było na girlu??:)))

tygrysek...
                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 08:24
                                    cudownie!!! Żałujcie, że Was nie było, nawet gitarę udało nam się pożyczyć,
                                    ciepło, pachnąco, wścieklaki, żarcia tyle, że z powodzeniem moglibyśmy zaprosić
                                    jeszcze pułk wojska. Nic tylko powtórzyć imprezę jak najszybciej :)))
                                    • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 08:36
                                      ..to się cieszę że było fajnie!!:)))
                                      ..jak bym był to bym wam też pograł troche!!!:))
                                      ..ale nastepnym razem napewno!!!!
                                      ..bo my planujemy w maju przyjechać, tak może w połowie maja...
                                      ...to szykujcie następną imprezę!!!!:))

tygrysek...
                                      PS..a my tu chyba dzisiaj sami będziemy...
                                      ..bo Aroska ma dużo pracy i chyba nie będzie mogła:(((((
                                      ..Ronji chyba nie ma.....może Anka sie pojawi...
                                      • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 08:42
                                        całe wrzosowisko dla nas... opalamy się czy gramy w kometkę?
                                        • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 29.04.02, 08:44
                                          Cześć:))))Wpadłam się tylko przywitać:))))I proszę mi tu grzecznie!!!!!!!!!
                                          • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 08:51
                                            grzecznie :(
                                            • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 09:21
                                              ...no!...musimy być grzeczni Laelko!!:))
                                              ...nie denerwować Aroski!!:))
                                              ...więc pogramy sobie grzecznie w kometki, co ty na to??:))

tygrysek...
                                              • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 09:27
                                                no niech będzie, ale tylko dlatego, że Was lubię :)))
                                                Rozstawiamy siatkę?
                                                • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 09:40
                                                  ..ale co niech będzie?????,....grzecznie????:)))
                                                  .....a jakbys nas nie lubiła to byłoby niegrzecznie!????
                                                  ....chciałabys tygryska na złą droge sprowadzić ,..co??:)))

tygrysek...

• laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 09:44
                                                    no pewnie :)))
                                                    przecież ze mnie wiedźma najprawdziwsza :))))))))
                                                    to co, gramy?
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 10:22
                                                    ..mogiemy.....:)))))
                                                    ..wyciagaj paletki wiedźmo okrutna i przebrzydła!!!
                                                    ..ja skocze po piwko..co by w razie pragnienia....

tygrysek...

• laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 10:26
                                                    eleganckie paletki, nowiutkie, niebiewskie jek niebo i lotka z piór.
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 10:41
                                                    ..no!...a ja juz mam zimniutkie browce!!:))
                                                    ...prosto z lodowki!:)

..to gramy!,...pyk...(to było odbicie lotki do Ciebie)..:)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 10:58
                                                    pyk, dobrze, że trawa miękka, można się rzucać ofiarnie :)))
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 11:04
                                                    ..pyk!,....jak fajnie!:))
                                                    ..jak w szkółce niedzielnej!!:))
                                                    ...tylko zamiast piwa mogłem wziąć wodę święconą....:)))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 29.04.02, 11:08
                                                    ...to dlatego, że mieliście być grzeczni, tak??????...
                                                    ...a zresztą, róbcie sobie co chcecie...;(((((
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12)/Arosko!! 29.04.02, 11:13
                                                    ..nie Kochanie,...to nie dlatego jesteśmy grzeczni,...
                                                    ...to dlatego że wiem na kim mi zależy....rozumiesz??

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 11:11
                                                    pyk, piwo lepsze, aj ale wieje, lotka wpadła na dąb!
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 11:16
                                                    ...kurde,....to trza ja zdjąć....
                                                    ..kto wejdzie??...Tygrysek???

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 11:52
                                                    Ja też umiem włazić na drzewa, ciekawe kto będzie pierwszy? :)
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 11:56
                                                    ..no chyba z Tygryskiem nie chcesz sie ścigać??
                                                    ..kto jak kto ale koty najszybciej łażą po drzewach!!:))))

tygrysek...
                                                    PS...a gdzie znowu moja Aroska zniknęła???:(((((
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 12:00
                                                    zamyślony tęsknie Tygrysek, a ja zwinęłam lotkę i hop, na ziemię. :)
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 12:19
                                                    hej!!! a nie mozecie dalej odejsc z ta kometka? bo ja robie drinki marynarskie
                                                    a tu mi cos do czysciochy wpadlo:))))
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 12:22
                                                    Ania!!! A co to są drinki marynarskie?
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 12:20
                                                    ..o Ty!!!!!:))),...wykorzystałaś moja tęsknotę!!:))
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 12:47
                                                    no pewnie :)))))))
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 12:51
                                                    drink marynarski to piwo z wodka lane tak zeby sie nie mieszaly, najlepiej
                                                    wodke wlewac przez chusteczke do nosa. czysta!!!:)
                                                    sluchajcie ja zaraz znikam.chyba ze jakims cudem dziala mi gdzie indziej to sie
                                                    odezwe. a jak nie to do jutra! jutro jeszcze bedziecie?
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 12:55
                                                    ..niedobra wiedźma bez serca!!!!!
                                                    ..Anka daj no tego drinka bo nie wytrzymam!!!:))
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 13:02
                                                    będziem jutro, w każdym razie ja będę. Tygrysek, po takim drinku, nie wcelujesz
                                                    w lotkę :)
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 14:54
                                                    one krotko trzymaja. odlot trwa tylko godzinke, a potem mozna od nowa:)
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 15:02
                                                    hi, hi to ja też poproszę, akurat wytrzeźwieję na tyle, żeby pójść do domu :)
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 15:06
                                                    to nadstawiaj kielich i chusteczke:)
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 15:10
                                                    mam wazonik, może być?
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 29.04.02, 15:12
                                                    Cześć Aneczko:))))...to dla mnie też...:))))
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 15:28
                                                    to nadstawiajcie co tam macie, naczynia albo usteczka, polewam! uuuuwaaagaaa!
                                                    chlup, bul,plum poooszlooo:)
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 15:39
                                                    Ania uważaj, polałaś mi po brodzie :)
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 29.04.02, 15:49
                                                    a w buzi zostalo co nieco?:)
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 07:23
                                                    ..cześć dziewczyny!!!:)))
                                                    ..widze że ładnie żeście tu wczoraj pochlały!!!!
                                                    ..i to jak mnie nie było!!!!
                                                    ..a w dodatku Aroska też!!!

tygrys...
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 08:07
                                                    to trzeba było grzecznie siedzieć na wrzosowisku a nie brykać gdzie indziej :)))
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 30.04.02, 08:08
                                                    :))))))...ja przecież nie:))))...chciałam, ale tylko na tym się skończyło...
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 08:12
                                                    ..przeciez siedziałem grzecznie!!!!:))
                                                    ..cały czas graliśmy w lotki!!!

tygrysek...
                                                    PS..ale chciałas!!:))
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 10:12
                                                    to musiałam mieć rozdwojenie jaźni jeśli piłam z dziewczynami pod dębem i
                                                    jednocześnie grałam z Tobą w lotki :)
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 30.04.02, 10:22
                                                    ...Cześć Laelka:)))))))...nieważne co było wczoraj:))))))...dzisiaj możemy
                                                    sobie zaszaleć:))))...Tygryska nie ma...chwilowo...więc....:))))))
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 10:28
                                                    więc uczcijmy święto pierwszomajowe, wypiszę wielki transparent : NIECH ŻYJE
                                                    PRACA!!! najlepiej z umową na czas nieokreślony i dobrze płatna :)
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 30.04.02, 10:32
                                                    :)))))))))))))))))...no, ale czym będziemy czcić???????
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 10:43
                                                    wodą ognistą?!
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 30.04.02, 10:58
                                                    ...no, a jakże:))))))))...
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 11:04
                                                    to pijemy :))))
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 11:10
                                                    ..mozna sie do pań dołaczyc??:)))
                                                    ..mam butelke niezłej gorzały...;)))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 11:12
                                                    zapraszamy :)
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 11:29
                                                    te!!,...a cos Ty taka oficjalna co????
                                                    ..opiłaś się już czy co?????:)))
                                                    ..zamiast powiedzieć: ...jasne Tygrys!! dawaj ta flacha i chlejemy!!!
                                                    ..siadaj koło Nas i gadaj coś fajnego albo polewaj!!!....

..to ty tylko jakieś oschłe: zapraszamy:)
                                                    ..czy tak mowi prawdziwa wiedźma ?????..co z Tobą??? chora???:)))))

tygrysek...
                                                    PS...żeby mi to było ostatni raz!!!
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 11:38
                                                    a nie, ale akurat byłam skrzywiona zawodowo i tak mi jakoś przeszło :)
                                                    to polewaj i mów do mnie jeszcze tom sląskom gwarom, połowy nie rozumie ale
                                                    podoba mnie się
                                                    buziaczki wiedźmowate
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 11:51
                                                    ..ale to nie była gwara,....no może ze dwa słowa....:)))

..ale pamietej! już wiecej tak nie godej!!
                                                    ..mosz być przeca cołki czos wyluzowano dziołcha!!!!:))

tygrysek...
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 11:53
                                                    zrozumiałach nawet bez tłumaczenia :)
                                                    no to ca, że dwa słowa, dobre i dwa :)))
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 11:54
                                                    kurcze tak sobie fajnie rozmawiacie a ja mam dzikie tlumy((( nawet przywitac
                                                    sie moge dopiero teraz. i zycze Wam milego weekendu juz teraz bo cos mi net nie
                                                    bardzo chodzi!
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 12:08
                                                    ..kurde,...kiedy my sobie Anka normalnie pogadamy...??:((((
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 30.04.02, 12:49
                                                    :))))))))....a po co gadać????....lepiej pić:)))))
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 12:55
                                                    popic normalnie tez nie ma kiedy(((
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 30.04.02, 12:57
                                                    ...może już niedługo...w realu:))))))))
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 13:01
                                                    buziaczki Aniu :)))
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 13:03
                                                    ..a niedaleko mnie wybudowali taki " Real,- "....
                                                    ..może w nim sie spotkamy??...skoro tak chcecie w realu...:))))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 30.04.02, 13:06
                                                    ...ale zabawne:))))...a poza tym nie chcemy w "Realu", tylko w realu:))))))...
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 13:12
                                                    ..jak to?? same napisałyscie: w realu...
                                                    ..real to real....:))))
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 13:34
                                                    to jak nie w realu tom moze w Auchan?:)))
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 30.04.02, 13:34
                                                    :)))))))))...a właśnie, że nie:))))...bo Real to nie
                                                    real:))))...chociaż...częściowo Real to jednak real...ale nieważne...:))))
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 13:47
                                                    Real to nie ten real w każdym razie :)
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 13:48
                                                    ..no widzisz Kochanie!:)) sama sie poplatałas!!:)))
                                                    ..real to real i już!!!!
                                                    ..a u mnie wybudowali nowy i tam się spotkamy!!:))

..a jak nie to może byś Auchan albo Geant ewentualnie...:)

tygrysek...
                                                    PS...lub ostatecznie OBI.....:))
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 30.04.02, 13:52
                                                    ...dobra może być OBI...będziemy się ganiać między doniczkami:))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 14:05
                                                    ..i będzie super!!!!:))))
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 14:14
                                                    OBI gdzie?
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 14:17
                                                    ..a obojetnie!! mało tego w Polsce!:)))))
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 14:25
                                                    jak obojętnie to w Warszawie poproszę :)
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 14:29
                                                    ..zaś ten oficjalny ton!!!!..kurde!!..
                                                    ..zamiast powiedzieć: to przyjeżdzajcie do Wawy wieśniaki!!!:))
                                                    ..to ty jakies tam : poproszę... phi...
                                                    ..zawiodłem się....:(((...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 30.04.02, 14:39
                                                    ...w żadnej Warszawie!!!!!!!!!!!!!!!....i tak ciągle są tam jakieś spotkania...
                                                    Każde OBI, byle nie w Wawie!!!!!!!!:))))))))
                                                    ...we Wrocku też jest:))))...
                                                  • Gość: anka1 Re: heath....(you know 12) IP: 212.33.74.* 30.04.02, 14:36
                                                    Kochani Wy pewnie zaraz znikacie to zycze milego weekendu i do zobaczenia w
                                                    poniedzialek! buziaki!!!
                                                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 14:50
                                                    pa Kochani!! do Poniedzialku!!:)))))
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 30.04.02, 15:09
                                                    Pa Pa Wszystkim:))))))))).....Bawcie się dobrze w ten fajny weekend...tak jak
                                                    my z Tygryskiem pewnie będziemy...:)))))))))))
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 15:32
                                                    wrzosowisko pustoszeje na 5 dni...
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 30.04.02, 15:32
                                                    przyjeżdżacie do stolicy zwierzaki, bez gadania!
                                                    Mores ma być i już!
                                                    Bawcie się wspaniale w święto :)
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 08:21
                                                    hej hej czy jest tu kto? wrzosowisko jeszcze puste? jak tam weekend? a pogoda u
                                                    Was? u mnie upal od samego rana i do pracy isc mi sie nie chcialo!
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 08:24
                                                    upał straszny, spać mi się chce i nieeeeeeeeeeeeeeee chce mi się pracować.
                                                    Cześć :)
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 08:26
                                                    aloha!:) to zupelnie tak samo jak mi. jeszcze na dodatek pic mi sie chce bo
                                                    wczoraj chrzciny mialam.
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 08:30
                                                    mi się chce pić, bo próbując zaspokoić moją nieustającą potrzebę spacerów leśno-
                                                    polnych spiekłam się na skwarkę i jestem obecnie żywą reklamą komunizmu :)))
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 08:32
                                                    he he a brodke jak lenin albo wasik jak stalin zapuscilas?:)))
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 08:36
                                                    do tego jeszcze nie doszłam ale może sprónbuję :)))
                                                  • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 06.05.02, 08:36
                                                    A ja wreszcie byłam wgórach i znów opadło mnie zastanowienie jak ja bez nich
                                                    moge w ogóle oddychać...

Laelka, linczują mnie jak widze za niezjawienie się. Pozdrowiłaś chociaż
                                                    linczujących?:)
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 08:38
                                                    czesc Ronja!
                                                    sluchajcie jakos mi tak miekko w rekach i kolanach to lenistwo czy cos innego,
                                                    bo nawet w klawiature nie chce mi sie stukac:)))
                                                  • ronja Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 08:43
                                                    Cześć, misie - mnie trzeba było dziś na nowo po pracy oprowadzać, bo
                                                    zapomniałam gdzie co jest:)))
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 08:43
                                                    pozdrowiłam, ja tam byłam a Mario i tak chciał mnie zlinczować, nie przejmuj
                                                    się :) W których górach? Ach, też bym chciała...
                                                  • ronja Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 08:51
                                                    Pieniny - w życiu tam nie byłam i w ten sposób lukę odwiedzonych przeze mnie
                                                    gór zapłeniłam...
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 09:02
                                                    a gdzie konkretnie? w schronisku czy masz tam kogoś znajomego?
                                                  • laelia Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 10:09
                                                    hej, gdzie się wszyscy podziali? sama ze sobą piszę :) Cześć laelka, co
                                                    słychać? A dziękuję, niczego sobie. Napijesz się czegoś? Ch ętnie, a co masz?
                                                    Nie wiem sprawdzę pod dębem, co przetrwało. A jest wino, chłodne w taki gorący
                                                    dzień. Proszę o kieliszek. :)))
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 11:02
                                                    Laelka ja mam tlum i moge tylko dorywczo sie odzywac((( a Tygryska i Aroski ani
                                                    widu ani slychu, czy jeszcze swietuja?
    • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 06.05.02, 11:23
      :)))))) Czesc Dziewczyny!! Ja jestem, a Tygrysek ma problemy z netem...
      • anka1 Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 11:30
        oz kurde co za chamstwo! pozdrow Go od nas!
        • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 06.05.02, 11:34
          ...jak tylko będę miała okazję...ale może uda mu się tu wejść...
          • anka1 Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 12:16
            no taki to net zlosliwy, ze jak jest troche czasu to gadzina nie dziala(((
            • laelia Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 12:34
              jeszcze rano wątki mi się otwierały normalnie, a teraz 15 minut, nawet te z
              dwoma postami :(
              cześć Aroska :))
              • anka1 Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 12:41
                a u mnie tfu! normalnie jeszcze lazi:)
                • laelia Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 12:52
                  pozazdrościć :)
                  wiecie co, miłe Panie? Poczytałam sobie wątek oświadczynowy i ckni mi się.
                  Niekoniecznie za oświadczynami, ale za tym żeby pokochać kogoś tak prawdziwie,
                  do szaleństwa...
                  • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 13:12
                    ...wiesz Laelko....może nie pokochaj tak nikogo.....
                    ...bo potem, gdy coś się nie uda...a wzleci sie tak wysoko i później spadnie...
                    ....można się już nie podnieść...

tygrysek...
                    • anka1 Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 13:17
                      czesc Tygrys ! mam nadzieje ze to nie Twoje doswiadczenia...
                    • laelia Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 13:19
                      tylko czy to znaczy, że lepiej żyć samotnie i asekurancko, albo godzić się na
                      namiastkę uczuć?
                      Witaj, Tygrysku, skąd taka konkluzja Ci się wzięła?
                      • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 06.05.02, 13:22
                        O żesz kur...
                        Zadnych takich!
                        Tygrys, żadnego ostrzegania - i ja mam blizny, a jaednak żadnego z tych ogni
                        które mnie ogarniały nie żałuję...
                        Mimo że mój brak noramlości to ich wina...
                        • tygrysek_ Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 13:55
                          nie Laelko....nie należy żyć asekurancko i godzić się na namiastkę uczuć...
                          ..zresztą znacie Tygryska....wiecie jaki jest szalony i dziki...
                          ..i jakie ma pomysły....
                          ...Tygrysek też nigdy nie zgodziłby się na namiastkę uczuć....bo wtedy to nie
                          ma sensu....i moje serce nie pozwoliłoby mi na coś takiego...
                          ..a jednak kiedy Kochasz kogoś tak mocno...a potem nagle się coś psuje....można
                          bardzo ciężko to przeżyć....
                          ...to zalezy od człowieka....po jednym spłynie to jak kubek wody...a innego
                          zmiecie z powierzchni ....
                          ..o to w tym chodzi.....
                          ...bo jeżeli wiesz że kiedy kochasz to słaby jestes wtedy.....to może lepiej...
                          ..sam już nie wiem...

tygrysek...
                          PS..a kidy się spotka miłośc , te prawdziwą, jedyna to powinno się przy niej
                          trwać....
                          • anka1 Re: heath....(you know 12) 06.05.02, 15:08
                            cos mi sie zdaje ze jak splynie to nie byla prawdziwa...
                            • anka1 Re: heath....(you know 12) 07.05.02, 10:10
                              ahoj! wrzosowisko puste... wszyscy pracuja czy maja problemy z netem?
                              w kazdym razie udanego dnia!!!
                              • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 07.05.02, 10:26
                                Cześć Aneczko!!!:)))
                                • anka1 Re: heath....(you know 12) 07.05.02, 10:29
                                  czesc Arosko! wiesz co sie dzieje z Reszta Wrzosowiskowcow? ja zaraz znikac
                                  musze a Ich nie ma...
                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 07.05.02, 10:33
                                    Tygrysek jest, ale nie wiem czemu opuścił wrzosowisko...chyba smutny jest...
                                    ...a co z resztą to nie wiem...
                                    To buziaczki Aneczko i daj znać jak się znowu pojawisz:))))
                                    • anka1 Re: heath....(you know 12) 07.05.02, 10:42
                                      buziaczki Tobie i Innym jak sie pojawia! a Tygryska pociesz, jak Ty to zrobisz
                                      to od razu Mu sie weselej zrobi... ode mnie tez Go pociesz dobrze?
                                      • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 07.05.02, 10:47
                                        ...dobrze, ale nie wiem czy będę w stanie...bo to przez mnie mu smutno...:(((
                                        • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 07.05.02, 11:54
                                          A czemu Tygryskowi jest smutno...
                                          A tak w ogóle to cześć!:)))
                                          • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 07.05.02, 12:07
                                            Cześć Ronja:))))....może sam Ci powie...
                                            • anka1 Re: heath....(you know 12) 07.05.02, 13:14
                                              Aroska przez Ciebie?
                                              co Mu zrobilas albo czego nie zrobilas?:)
                                              • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 07.05.02, 13:21
                                                Jak będzie chciał wysłuchania to sam napisze.
                                                Ty tez możesz napisać, jak chcesz Arosko:)

No włąśnie czego mu nie zrobiłaś?:)))))
                                                • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 07.05.02, 13:37
                                                  ...to długa i skomplikowana historia...na razie nie chcę o niej mówić...
                                                  • Gość: Ronja Re: heath....(you know 12) IP: 212.244.252.* 07.05.02, 13:50
                                                    Ech, ech, dlaczego ludzie nie moga być szczęśliwi w sposób prosty...;)))
                                                    Jakoś ogólnie moim znajomym komplikuje się uczuciowe życie...
                                                  • Gość: Aroska Re: heath....(you know 12) IP: 195.116.92.* 07.05.02, 14:03
                                                    ...tak niestety czasami bywa...:(((
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 07.05.02, 17:13
                                                    kurcze nie chce zeby Tygryskowi cos sie komplikowalo! Tygrysek wracaj!!!! bez
                                                    Ciebie zwiedniemy !
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 08.05.02, 08:07
                                                    znow nikogo nie ma?((( jak tak dalej pojdzie to wrzosowiskowy watek zmieni sie
                                                    w watek na ktorym znow gadam do siebie...(((
                                                    dzien dobry!!!
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12) 08.05.02, 08:45
                                                    Cześć Aniu!!!! Najwyżej będziemy gadać do siebie:))))
                                                  • anka1 Re: heath....(you know 12) 08.05.02, 08:47
                                                    i wyglada na to ze z rzadka Arosko, bo ja zaraz wylaczyc sie musze((( milego
                                                    dnia!
                                                  • aroska Re: heath....(you know 12) 08.05.02, 09:05
                                                    Pa Pa, ale wróć!!!!:)))))
                                                  • ronja Laelko, gdzie jesteś?????????? Tajger, kam bek!!!! 08.05.02, 09:58
                                                    A w ogóle to dzień dobry:)
                                                  • Gość: Crimen Re: Laelko, gdzie jesteś?????????? Tajger, kam bek!!!! IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.05.02, 10:06
                                                    Witaj tatarska branko;)
                                                  • ronja Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 08.05.02, 10:19
                                                    Ty żyjesz! Żyjesz!
                                                    A już myślałam, zem Cię utraciła na wieki!:)))))
                                                  • crimen Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 08.05.02, 10:26
                                                    Żyję i właśnie wyszedłem z "pomroczności jasnej" po dłuuugim weekendzie:)))
                                                  • ronja Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 08.05.02, 10:33
                                                    Yhyyyy!:)
                                                    No, ja degustowałam z kolei alkohol słowacki podczas długiego weekendu...:)
                                                    A Ty tak służbowo święciłeś długi weekend, czy wrecz przeciwnie?:)
                                                  • crimen Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 08.05.02, 10:39
                                                    Twoja fantazja jak zwykle powala mnie na kolana:)Skonczyłem kontrakt.Teraz
                                                    jestem "luzak" ;)
                                                  • ronja Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 08.05.02, 10:48
                                                    Znaczy się możesz degustować napoje wyskokowe w dowolnych ilościach i o każdej
                                                    porze?:))))
                                                    Super!
                                                  • crimen Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 08.05.02, 10:57
                                                    Życie jest piękne, nieprawdaż:)A Ty zdecydowałaś już?Ułan czy inżynier? ;)
                                                  • ronja Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 08.05.02, 11:21
                                                    Cholendra, było troche i jednedo i drugiego w mim długim pełnym doświadczeń
                                                    życiu:))), więc trudno wybrać - i jedno i drugie wykazuje się fantazją:))))
                                                  • crimen Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 08.05.02, 11:34
                                                    Chyba trzeba ich sprowokować do pojedynku.Słabe musi zginąć:)))Do zobaczenia
                                                    Ronju.Idę na piwo.Pierwszy kufelek wypiję za Twoje zdrowie;)
                                                  • ronja Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 08.05.02, 11:37
                                                    To ja też swój dzisiejszy pierwszy za Ciebie, mój ulubiony kierowco TIR-
                                                    ów!:))))))
                                                    W koncu pewnie wyboru nie będzie, sama jeszcze siebie zaskoczę przysżłością...:)
                                                  • anka1 Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 08.05.02, 13:47
                                                    Crimen wrocil hurra !!! tylko dlaczego ja nie moge sobie jak kiedys pogadac po
                                                    ludzku jak zaginieni zjawiaja sie na forum (((
                                                    wracajcie!!! prosze!
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 08.05.02, 22:13
                                                    Anulko, wróciłem na dłużej.Jeszcze będziesz mnie miała dość;)
                                                  • anka1 Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 09.05.02, 10:14
                                                    witaj Crimen! Ciebie nigdy dosc! tym bardziej ze ja teraz krocej tu moge
                                                    siedziec, to nie zdaze sie nasycic:)
                                                  • anka1 Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) 09.05.02, 17:45
                                                    wrzosowisko obumiera ((( susza i pustka zapanowala, a sama nie dam rady podlac
                                                    takiego ogromu...
                                                  • Gość: Crimen Re: Crimenku najsłodszy!!!!!:))))) IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 09.05.02, 22:10
                                                    Anulko, to bardzo miłe gdy ktoś cieszy się na mój widok :)))
                                                  • ronja Ania! Damy radę! 10.05.02, 09:24
                                                    Wystarczy choćby jedna osoba z odrobiną wyobraźni, by wrzosowisko kwitło jak
                                                    dawniej...
                                                  • anka1 Re: Ania! Damy radę! 10.05.02, 10:14
                                                    Crimen wiesz ze Cie lubie!:)))
                                                    Ronja mi wyobraznia wysycha bez Waszego Towarzystwa!
                                                  • Gość: Ronja Re: Ania! Damy radę! IP: 212.244.252.* 10.05.02, 11:54
                                                    Nie wierzę!
                                                    Kokietujesz!:)))))
                                                  • anka1 Re: Ania! Damy radę! 10.05.02, 16:48
                                                    alez gdzie tam za meska na kokieterie jestem:)
                                                  • laelia Re: To znów ja 13.05.02, 08:08
                                                    jak zły szeląg. Tęskniliście za mną? :)))
                                                    Chyba dziś pierwsza jestem i otwieram wrzosowisko.
                                                  • ronja Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 08:08
                                                    :))))))

No to ja otworze nowy tydzień na fourm:)))
                                                  • laelia Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 08:54
                                                    mamy z Ronją remis :)
                                                    dalej w górę :)
                                                  • ronja Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 09:26
                                                    Hm, dobrze, ze jest ten dąb u nas na wrzosowisku... Człowiek wyleguje się w
                                                    jego cieniu na mchu, po gębie wieje mu chłodny wiaterek, w ręce otwarta puszka
                                                    schłodzonego w strumieniu Żywca i zupełnie nie pamięta się, że w Warszawie
                                                    taki upał:))))
                                                  • laelia Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 09:32
                                                    prawda? Też tu sobie oddycham pełną piersią, bo w pracy jestem solidnie
                                                    przyduszona :)
                                                    To gdzie to piwko?
                                                  • anka1 Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 10:06
                                                    czesc Dziewczyny!!! a Tygrys dalej sie do nas ogonem odwraca i gania gdzies
                                                    indziej?:)
                                                  • laelia Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 10:14
                                                    czemu? o czym nie wiem? raport poproszę :)
                                                    cześć Aniu
                                                  • anka1 Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 10:25
                                                    witaj Laelka! nie wiem co sie stalo ale juz od tygodnia Tygrysa nie ma pod
                                                    debem i dalej(((
                                                  • ronja Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 10:55
                                                    A ktoś kurna musi nowy wątek założyć!
                                                  • laelia Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 11:00
                                                    to chyba urządzimy polowanie :)
                                                  • ronja Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 11:18
                                                    Można też założyć wątek pod gościem: Tygrysek...;)))
                                                    A w nim przeprosić za podszywanie się:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Ania! Damy radę! IP: 212.33.74.* 13.05.02, 13:13
                                                    hmm, niezly pomysl moze wtedy Tygrysa sprowokujemy i wroci?:)))
                                                  • ronja Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 13:29
                                                    I wleje?:))) Ale co tam!
                                                  • laelia Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 13:49
                                                    wszystkich nas chyba nie zbije? :)
                                                  • ronja Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 14:25
                                                    Słuchajcie mogę być tą świnią co wpisze w rubryce autor: R. A.1 i L.
                                                    Co Wy na to?:)))
                                                  • laelia Re: Ania! Damy radę! 13.05.02, 14:56
                                                    po co się przyznałaś, musiałby przeprowadzić dochodzenie, zbadać odciski
                                                    palców :)
                                                    a tak na poważnie to nie wiem, właśnie rozmawiałam z Forwardem i chyba lepiej
                                                    nie wchodzić do cudzego ogródka.
                                                  • Gość: anka1 Re: Ania! Damy radę! IP: 212.33.74.* 13.05.02, 17:35
                                                    Laelka rozmawialas z Forwardem??? On tez zniknal i sie nie odzywa od dobrych 3
                                                    albo i wiecej tygodni ((( co sie dzieje z tymi Panami?
                                                  • ronja Czekaj, laelka! 14.05.02, 08:34
                                                    Na temat chatki rozmawiałaś?
                                                    Miał Ci może za złe?
                                                  • laelia Re: Czekaj, laelka! 14.05.02, 09:25
                                                    nie miał mi za złe, dostałam bardzo miłą odpowiedź na moje zaproszenie,
                                                    niestety forward powiedział, że po tym wszystkim zrezygnował z forum na dobre :(
                                                    Wyraził jednak zgodę na przejęcie przez nas chatkowego wątku i budowę nowego
                                                    magicznego miejsca. Nie chciałabym za nic urazić podobnie naszego futrzastego,
                                                    może po prostu Tygrysek mógłby się wypowiedzieć, czy w razie jego nieobecności
                                                    nie ma nic przeciw temu, żeby ktoś inny otworzył kolejne wrzosowisko.
                                                  • anka1 Re: Czekaj, laelka! 14.05.02, 10:11
                                                    czesc Dziewuszki! a Forward nie moglby do nas dolaczyc na wrzosowisku? juz
                                                    dawno Go zapraszalam a On nic((( i Tygryska dalej nie ma ((((
                                                  • laelia Re: Czekaj, laelka! 14.05.02, 10:18
                                                    Tygrys wpadł rano na chwilkę na polowanie i uciekł, co się dzieje?
                                                  • anka1 Re: Czekaj, laelka! 14.05.02, 13:05
                                                    no wlasnie? chory, ma sesje czy cos jeszcze innego?
                                                  • anka1 Re: Czekaj, laelka! 14.05.02, 17:03
                                                    i nadal posucha na wrzosowisku, juz widac tu i owdzie gola ziemie wypalona
                                                    promieniami slonca, dab daje za malo cienia ((((
                                                    Tygrys wracaj !!!
                                                  • Gość: anka1 Re: Czekaj, laelka! IP: 212.33.74.* 15.05.02, 08:44
                                                    cicho ,pusto, ale przynajmniej chlodniej i pada. na nic nie zdadza sie moje
                                                    nowe sandalki((( :))))
                                                  • ronja Re: Czekaj, laelka! 15.05.02, 09:02
                                                    A moze załóżmy sobie po prostu jakikolwiek wątek, żeby swobodnie pogadać i na
                                                    nim poczekamy, aż Tygrys wróci i założy nowe wrzosowisko!
                                                  • tygrysek_ Re: Dziewczyny!!!:)))))) 15.05.02, 09:08
                                                    ..cześć stare pijaczki!!:))))
                                                    ...czytałem gdzieś że trzeba założyć nowy heath...więc zaraz założę!:)))

..ale chciałem wam też coś powiedzieć,....szczególnie Laelce....
                                                    ..wiesz Laelko,....wydaje mi się że wczoraj pisząc do dziewczyn na wątku o
                                                    polowaniu uraziłaś je,....a szczególnie Aroskę....
                                                    ..myślę że było jej przykro tym bardziej że usłyszała to od kogoś z
                                                    wrzosowiska......... bo ona was tak polubiła a Ty jej coś takiego.....
                                                    ..nie powinnaś była tego mówić,...tym bardziej że co w tym było
                                                    monotematycznego??? a jesli nawet to była przecież zabawa...
                                                    ...wydaje mi się że powinnaś z nią pogadać....ale jak uważasz...
                                                    ....poza tym smuci mnie też jeszcze jedno...... dopytujecie się o mnie....
                                                    kiedy wrócę?, co ze mną? itp......z czego się strasznie cieszę!:)))) i jest mi
                                                    miło że tak Tygryska Kochacie!:)))...z resztą on was też!!:)))...ale
                                                    spójrzcie,......Aroski nie ma już z wami kilka dni...a żadna nie zapytała
                                                    choćby co z nią???,..gdzie jest??? czy kiedy wróci??
                                                    ....a przecież ona też stała się nieodłączną częścią wrzosowiska jak kazde z
                                                    nas i smutne jest to że nikt nawet o niej nie wspomni......
                                                    ...nie wiem dlaczego,....chyba że jej nie lubicie....

tygrysek...
                                                    PS>..nie chlejcie za dużo!!:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka