paoolkax 22.06.10, 15:48 Witam, czy w Krakowie istnieje jakiś klub dla singli, miejsce spotkań, może wiecie coś na temat takich imprez?? Interesują mnie single koło 30 lat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paoolkax Re: Klub dla SINGLI Kraków 23.06.10, 09:01 hmm...nic nie wiecie na temat miejsc gdzie single mogą pogadać, poznać się? Odpowiedz Link
robert.83 Re: Klub dla SINGLI Kraków 23.06.10, 09:04 Nie wiem jak w Kraku, ale w niektórych miastach kluby robią specjalne imprezy dla singli. Są też szybkie randki, jeśli Cię to interesuje... Ostatnio "pogadałem, poznałem się" na przystanku... Odpowiedz Link
paoolkax Re: Klub dla SINGLI Kraków 23.06.10, 11:47 Super, najlepiej tak spontanicznie!! Póki co razem z koleżanką poszukamy szczęścia w jakimś klubie (tylko jakim!!??) a najlepiej by było, aby to szczęście znalazło nas Odpowiedz Link
michael_praed Re: Klub dla SINGLI Kraków 08.12.18, 15:17 Po prostu: podejdź do jakiegoś pana na mieście, który będzie w twoim typie, który "wpadnie Ci w oko" i zaproponuj mu spotkanie kiedyś przy kawie, bądź drinku, czy przy czymś tam innym. Do tego przecież NIE JEST potrzebna siła mięśni. Twoja koleżanka może zrobić tak samo. Powodzenia Wam życzę i pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Klub dla SINGLI Kraków 08.12.18, 15:21 O, proszę. Wątek prawie sprzed dziesięciu lat . Mnie jeszcze nawet na forum nie było . Odpowiedz Link
apersona Re: Klub dla SINGLI Kraków 08.12.18, 18:33 Dziś pytanie, odpowiedź już za 8 i 1/2 roku Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Klub dla SINGLI Kraków 08.12.18, 19:00 Podobno są pytania, które się nie starzeją . Odpowiedz Link