Dodaj do ulubionych

do Włoch z Triadą

IP: *.telenor.pl / *.telenor.pl 15.01.04, 11:30
Ponieważ latem wychodzę za mąż już teraz myślę o podróży poślubnej. Oboje z
narzeczonym marzymy o wycieczce do Włoch z biurem Triada. Może ktos z Was był
na takiej imprezie. Jestem ciekawa Waszych wrażeń, czekam na opisy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasio Re: do Włoch z Triadą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 07:48
      Ja chce wyjechac na Sycylie
      teraz jest 22% promocja ale boje sie ze zostawia i zbankrutuja
      Czy ktos byl z tym biurem????
      • Gość: ala Re: do Włoch z Triadą IP: 213.25.149.* 17.01.04, 10:51
        ja byłam na imprezie 7+7 w ubiegłym roku. Część objazdowa po Sycyli w porządku,
        niezłe hotele, wyżywienie niestety polskie (kotlety, frytki) zwiedzanie głównie
        ruin antycznych, kto nie lubi histori trochę się wynudzi. Natomiast tydzień na
        Kalabri to porażka. Do plaży 300m ale w pionie. Apartamenty więcej niż skromne.
        Największa wadą jest brak możliwości oddalenia sie w jakąkolwiek stronę.
        Totalne odludzie. Ale to najtańsza oferta na Sycylię, więc nikt nie miał
        pretensji, a Sycylia przepiękna warto jechać
        pozdrawiam Ala
        • Gość: jasio Re: do Włoch z Triadą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 18:54
          Serdeczne dzieki
          ale powiedz jak to w tej Kalbrii
          Ja chce wziac apartament
          ale jak to odludzie czy gdzies sa sklepy aby kupic pieczywo mleko owoce czy
          gdzies jest jakis bazar
          czy tez trzeba jesc w hotelu
          aha chyba w apartamencie jest lodówka?
          • Gość: ala Re: do Włoch z Triadą IP: 213.25.149.* 19.01.04, 09:32
            cześć, miejscowość składa sie tylko z apartamentów Triady, kilka budynków trzy
            piętrowych. Apartamenty wyposazone we wszystko co potrzeba, nie ma robaków.
            Sklep jest jeden właściciela ośrodka, można w nim kupić chleb, oliwę,wino i
            makaron. Jedna restauracja, którą własciciel otwiera, kiedy zbierze sie
            wieksza grupa Polaków. Do najbliższych zabudowań, małe miasteczko, 4 km
            piechotą drogą szybkiego ruchu, nie ma autobusu. Ogólnie miejsce dla amatorów
            spozywania na tarasie lokalnego wina. Ale widoki na Sycyli wynagradzja te
            mankamenty pozdrawiam
            • Gość: jasio Re: do Włoch z Triadą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 22:00
              serdeczne dzieki to sie przekonalem ze lepiej jednak pojechac z innym biurem
              a potem sie dziwia ze wybiera sie zagraniczne firmy
              pozdrawiam
              • Gość: ala Re: do Włoch z Triadą IP: 213.25.149.* 20.01.04, 09:51
                nie chciałam cię tak skutecznie znięchecić. Sycylia jest niewyobrażalnie
                piękna, więc może nie rezygnuj tak od razu. Moje uwagi dotyczą imprezy 7+7,do
                niej sa apartamenty Baia do Copanello, których należy unikać. W tym roku
                pojawiły się nowe hotele na Sycyli w Triadzie, opisy są całkiem, całkiem. Sama
                się nad nimi zastanawiam. Przemyśl to jeszcze bo na Sycylię warto
                pozdrawiam Jola
                • Gość: jasio Re: do Włoch z Triadą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 21:24
                  Wielkie dzieki ja wstrzymam sie z decyzja do opublikowania katalogu Sigmy
                  tam podobno sa rowniez oferty Syscylia + Malta
                  i porównam ceny bo warunki sa tam o wiele lepsze
                  Nie chodzi mnie o jedzenie abo wolimy sami przygotowywac lub chodzic do kafejek
                  Pani w Triadzie twierdzi ze teraz apartamenty sa blisko malych miasteczek
                  Pozdrawiam
                  jasio
      • Gość: blue Re: do Włoch z Triadą IP: *.telpol.net.pl 23.02.04, 17:06
        Jasiu, ja byłam juz z Triadą dwa razy na imprezach 7+7 - w Turcji i Egipcie.
        Zawsze wracałam zadowolona, bo to naprawde bogate w atrakcje wycieczki. Grunt
        to nastawić się na wypoczynek i zwiedzanie a nie szukanie "dziur w całym". Co
        kraj to obyczaj. O Sycylii słyszałam juz tyle dobrego, że w tym roku też
        planuję tam 7+7 z Triadą. Odezwij się proszę - kiedy się tam wybierasz. Miło
        będzie wymienić się informacjami.
        Udanego wyjazdu życzę.
      • Gość: zbynio Re: do Włoch z Triadą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:12
        Myslę w tym roku o Sycylii, dlatego sprawdzam katalogi które się już ukazały.
        Jak na razie najlepiej wygląda oferta ITAKI. Może jest drożej ale warunki
        zdecydowanie najlepsze.Jak zwykle zasada "coś za coś".Byłem z rodziną i
        znajomymi w ubiegłym roku z Itaką na Krecie w hotelu 4* i nie nażekam.
        Pozdrawiam i "do miłego" we wrześniu na Sycylii.
    • agniese1 Re: do Włoch z Triadą 23.01.04, 11:02
      mieszkam na Kalabrii od 6 lat i zgodze sie z opinia ze jest to male odludzie
      zapomniane przez wszystkich,i wszedzie jest daleko bo komunikacja nie jest
      najlepsza,ale wysyaeczy przyjechac wlasnym samochodem i jestesmy jak w
      raju....bo nie czarujmy sie kupujac wycieczke w biurze jestesmy uzaleznieni
      odnich tzn oni decyduja kiedy mozna jechac nad morze,kiedy sa posilki itp.
      Co roku przyjezdzaja do mnie turysci z Polski-mamy mala wille z apartamentami
      ktòre w okresie letnim wynajmujemy-i sa zachwyceni,widoki...przepiekne,Sycylia
      w "zasiegu reki"tylko 100 km,przepiekne plaze...i wolnosc w organizowaniu
      swojego czasu
      tych ktòrym marzy sie wyjazd na wlasna reke na kalabrie zapraszam na moja
      strone:www.calabria.oferty.com.pl
      • Gość: Linn Re: do Włoch z Triadą IP: *.dialup.tiscali.it 23.01.04, 16:46
        W calych Wloszech latwiej poruszac sie samochodem niz autobusem czy pociagiem.
        Moze w Kalabrii jest to jeszcze trudniejsze, ale gdzie indziej tez nie jest
        dobrze. Po prostu traci sie bardzo duzo czasu.
        • Gość: wal Re: do Włoch z Triadą IP: *.icpnet.pl 23.01.04, 20:37
          Linn pewnie masz rację, ale z małym wyjątkiem - Zatoki Neapolitańskiej - tam
          najlepiej jeździć pociągiem.
          Pozdrawiam.
      • Gość: Karol Re: do Włoch z Triadą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 22:55
        Byłem na tej stronie to jak obliczyc koszty sam 2 tygodnie pobytu +dojazdoy =
        jedzenie i 4 km od morza, dom bez basenu
        to ja wole Cancun lub Karaiby
        Cena ta sama
        i lapia sie na tą oferte?
        • Gość: Linn Re: do Włoch z Triadą IP: *.dialup.tiscali.it 24.01.04, 10:28
          Tu jest dla porownania inna oferta:
          www.vadarotropea.it/listino.htm
          Wazna jest ilosc osob, a takze fakt, ze w sierpniu ceny sa o wiele wyzsze /
          tlok tez /.
          • Gość: Karol Re: do Włoch z Triadą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 14:52
            Dzieki Linn To jest zupełnie inna oferta
            W sierpniu u Polaków 750 euro za osobę w ofercie Linn 720 euro za dwie osoby
            i w polskiej ofercie jeszcze 5 km od morza,
            Ale na pewno plus "szczera polska goscinosc" i mozna mowic po polsku
            Smutne ale tak jest z rowniez z polskimi biurami typu Triada i dlatego wolę
            jednak zagraniczne nie wiele drozsze ale bez niespodzianek
            • Gość: Linn Re: do Włoch z Triadą IP: *.dialup.tiscali.it 24.01.04, 17:35
              Oferta to pierwsza jaka mialam pod reka. Byc moze jest cos korzystniejszego.
              Dodam tylko, ze Tropea to nr 1 w Kalabrii.
              Sierpien jednak zawsze odradzam / chyba, ze ktos jest zmuszony /.
    • Gość: agniese1 Re: do Włoch z Triadą IP: *.26-151.libero.it 24.01.04, 15:09
      Podane ceny na stronie dotycza apartamentu-kuchnia-pokòj dzienny plus kanapa
      rozkladana,sypialnia(lub 2)i lazienka.Jezeli podzielisz nawet najdrozszy
      miesiac -sierpien 750euro na 4 lub 6 osòb to nie sa tak duze koszty
      • Gość: Karol Re: do Włoch z Triadą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 18:07
        Przepraszam jest to atrakcyjne oferta
        ale nie jest to moja wina, że tak to odczytałem
        Przeczytaj dokładnie Twoją ofertę
        i teraz porównaj z precyzyjną oferte która podaje Linn
        Pozdrawiam
        • Gość: agniese1 Re: do Włoch z Triadą IP: *.26-151.libero.it 25.01.04, 09:17
          Przepraszam masz racje,nie jest jasno wyjasnione co zawiera cena,
          spròbuje to naprawic
          dzieki
          • Gość: hja Re: do Włoch z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 16:45
            Ja raczej z Triada odradzam, ten apartament jest brzydki i tubylcy tez
            • snow.white Re: do Włoch z Triadą 26.06.04, 20:21
              Gość portalu: hja napisał(a):

> Ja raczej z Triada odradzam, ten apartament jest brzydki i tubylcy tez
              hehe,swietne-za "brzydkich tubylcow" odpowiada biuro podrozy? ;)))
              git,naprawde,mozna sie usmiac...
              • Gość: ela Re: do Włoch z Triadą IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.06.04, 08:11
                napiszcie jak wygladaja hotele triady na kalabrii, czy warto jechac z tum
                biurem na 7+7 do wloch
                • Gość: p Re: do Włoch z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:40
                  nieradze jechac do Calabrii z Triada-bylam juz 2 razy i bylo beznadziejnie!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka