Dodaj do ulubionych

Nic nie macie

22.12.18, 11:10
Ani kawy, ani choinki... Boszszszsz....
No to sąsiadka przyniesie wink
Miłego dnia wink

https://statictipy.iplsc.com/art/2013/w330/17755_big.jpg
Obserwuj wątek
    • samysliciel Re: Nic nie macie 22.12.18, 11:45
      świątecznie i z sercem, sweeetaśnie wink
      masz kiss ... w prezencie suspicious
      • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 11:57
        Dziękuję kiss

A innym paniom coś ostatnio dziękowałeś, że choinki nie ma? wink
        To jak to tam z Tobą jest, co? Podziękowania to prowokacja czy prawda? wink
        • dolores2222 Re: Nic nie macie 22.12.18, 12:01
          Prowokacja tongue_out
          Domena mężczyzn, co ustaliłyśmy big_grin
          • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 12:05
            Ale to na Nieśmiałkach ustaliłyśmy wink
            Tutaj może być inaczej wink
            Może tutaj mężczyźni mniej prowokujący i ogólnie grzeczniejsi są niż ci nieśmiali? wink
            • dolores2222 Re: Nic nie macie 22.12.18, 12:08
              A ogólnie to nie ci sami mężczyźni?
              Bo ja już niedowidząca, to wiesz tongue_out
              • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 12:12
                Są tacy, co za rzadko przychodzą, więc się jeszcze nie zdążyłam przyjrzeć. wink
                • samysliciel Re: Nic nie macie 22.12.18, 12:39
                  Wiesz co, taka choinka mi nie przeszkadza, bo za chwilę jej nie ma wink Doceniam także kreatywność i w ogóle chyba mam takich cech kobiecych, a co równouprawnienie mamy przecież, facet zmienny być może! wink
                  Prowokować, droczyć się uwielbiam, a grzeczny bywam też, taka cicha woda... podstawa, że nie z każdym można czy wypada to wszystko smile
                  • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 12:45
                    samysliciel napisał:

> Prowokować, droczyć się uwielbiam, a grzeczny bywam też, taka cicha woda...

Zauważyłam, zauważyłam... wink
                    A te trzy żywe choinki, co to nam je pokazywałeś, to stoją u Ciebie ubrane? wink
                    • samysliciel Re: Nic nie macie 22.12.18, 12:56
                      ja tylko przedstawiłem różne typy choinek big_grin suspicious jeśli już jakąś nabędę to starczy mi jedna, będę ją ubierał, rozbierał, pielęgnował, gwiazdką będzie cały rok dla mnie, a nie od święta przybraną wink
                      • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 12:59
                        Ale to musisz posadzić, żeby zapuściła korzenie - bo inaczej szybko się posypie wink
                        • samysliciel Re: Nic nie macie 22.12.18, 13:14
                          posadzić? A niech siada, najlepiej na kolana wink
    • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 13:27
      Choineczka czy czasem z mysich bobków nie zainscenizowana? Bo na taką wygląda...:p
      • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 13:30
        A Sil taki złośliwy, bo herbaty nie dostał czy dlatego, że myszy w chutorze harcują? wink
        • bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Nic nie macie 22.12.18, 13:52
          Każdy ma swoje problemy, to i co innego widzi na obrazku wink big_grin
          Aż się boję przyjrzeć... co tez zobaczę w tej kawie tongue_out
          • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 14:06
            Osz cholera! Mogłam tę choinkę z białej czekolady zrobić wink
        • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 15:24
          Zatroskałem się jeno o zdrowie forumowych kawożłopów.wink
          • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 15:35
            Czy Twoja troska tak jakby sugeruje, że ja byłabym zdolna do tego, żeby zaszkodzić forumowiczom? suspicious
            • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 15:49
              Ależ skąd. Przecież to nie Twoje bobki.wink
              • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 15:53
                Dokuczaj, dokuczaj wink
                Myślisz, że forumowi kawosze pośmieją się razem z Tobą? wink
                • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 16:02
                  Im to chyba nie jest do śmiechu.wink
                  • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 16:10
                    Otóż to. Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby powzięli zemstę na tym złośliwcu, który obrzydza im picie kawki wink
                    • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 16:16
                      Tylko jak tą defekującą do kawy myszy teraz wytropić? Jak ją rozpoznasz?wink
                      • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 16:23
                        Musiałabym zajrzeć do Twojej głowy, bo ona tam właśnie siedzi wink

A tak przy okazji - pożyczysz młot udarowy? Mam coś do rozwiercenia wink
                        • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 16:42
                          Oczywiście.smile
                          • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 17:00
                            Pffff suspicious
                            Ta kawa to jest z okazji Dnia Męskiej Niesubordynacji i Złośliwości wink
                            Co to się dzisiaj dzieje... Ide stont http://emots.yetihehe.com/1/foch.gif
                            • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 17:35
                              A co chcesz rozwiercać?
                              • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 17:44
                                Tę niedobrą myszkę chcę wyciągnąć z miejsca, gdzie przebywa wink
                                • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 17:50
                                  Pffff.suspicious
                                  • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 17:55
                                    Zawsze możesz mnie poprosić, żebym działała szybko i zdecydowanie. Wtedy nawet nie poczujesz wink
                                    • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 18:41
                                      A taka niby nieśmiała...
                                      • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 19:35
                                        Ja nieśmiała? A skąd Ci to przyszło do głowy? wink
                                        • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 20:19
                                          Toż z Nieśmiałków jesteś.
                                          • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 20:27
                                            A Ty myślisz, że tam sami nieśmiali? wink

• silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 21:04
                                              Wypadałoby chyba, no nie?wink
                                              • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 21:09
                                                Jak się tam zapisywałam, to pytali czy wolę być nieśmiała czy samotna. Napisałam, że nieśmiała.
                                                To powiedzieli, że się nie nadaję wink
                                                A Sil kim tam był? wink
                                                • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 21:24
                                                  Silem.wink
                                                  • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 21:26
                                                    Ale takim bardziej nieśmiałym czy bardziej samotnym? wink
                                                  • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 21:30
                                                    1 i 2.
                                                  • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 21:44
                                                    Aha. A teraz tylko 2 wink
                                                  • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 21:51
                                                    Wciąż 1 i 2.wink
                                                  • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 21:56
                                                    To Sil nie ma prawa tu być! Sila miejsce jest na Nieśmiałkach wink
                                                  • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 22:02
                                                    A dwa czy trzy dni temu pisałaś, że w żadnym wypadku nie powinienem tam być. Mało zdecydowana jesteś.wink
                                                  • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 22:09
                                                    To się nazywa kobieca zmienność. Ona wynika z inteligencji, a konkretnie ze zdolności do analizy faktów. wink
                                                    Dwa dni temu fakty były takie, że Sil założył 3 wątki w ciągu jednego wieczoru - a to przeczy nieśmiałości.
                                                    Ale dzisiejszy fakt jest taki, że Sil stwierdził, że jednak jest nieśmiały, i na dodatek samotny.
                                                    W związku z powyższym podtrzymuję dzisiejsze stanowisko, że Sila tu nie powinno być.
                                                    I nawet nie mów, że nie mam racji wink
                                                  • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 22:11
                                                    Nie masz racji.
                                                  • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 22:15
                                                    O! suspicious
                                                    A niby w którym punkcie?
                                                  • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 22:19
                                                    Fakty zawsze były takie same.
                                                  • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 22:22
                                                    Że Ty zawsze byłeś 1 i 2?
                                                    Wielkie rzeczy http://emots.yetihehe.com/1/foch.gif

Ale mogłam o tym nie wiedzieć? wink
                                                  • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 22:25
                                                    Mogłaś. Ja też o tym nie wiem.tongue_out
                                                  • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 22:26
                                                    No widzisz. Czyli moje stanowisko też ma rację bytu. wink
                                                    Dobranoc Panu smile
                                                  • silencjariusz Re: Nic nie macie 22.12.18, 22:42
                                                    Dobranoc Pani.
    • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 13:28
      Cieszę się, że się podoba wink
    • marcepanka313 Re: Nic nie macie 22.12.18, 14:24
      No proszę Cię. Wiesz, o której piję. wink
      A choinkę ubrałam wczoraj, także wypraszam sobie. wink
      I ani mi się waż pierwsza latać w wigilię po forum.
      • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 14:33
        Wypiłaś, ale nie postawiłaś wink
        I choinki też nie pokazałaś wink
        http://emots.yetihehe.com/1/dokuczacz.gif
        • marcepanka313 Re: Nic nie macie 22.12.18, 15:00
          Nie chiałam nikogo o świcie budzić, chociaż chyba Silowi przeszkodziłam. wink
          A nie pokazuję, bo nieśmiała jestem. wink
          • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 15:03
            To pokaż nieśmiało, i tylko Nieśmiałym wink
    • szarlotka_ja Re: Nic nie macie 22.12.18, 17:19
      Umiesz liczyć? Licz na Autośkę wink.
      Dzięki, choć mnie by się na teraz bardziej melisa przydała tongue_out.
      • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 17:21
        Szarloteczko, dobrze, że nie wypiłaś! Sil nawrzucał mysich bobków wink
        • szarlotka_ja Re: Nic nie macie 22.12.18, 17:23
          Spokojnie, ja bym to najpierw przez sitko przecedziła wink.
    • witrood Re: Nic nie macie 22.12.18, 18:01
      Choinki nie mam. Kawy miałem trzy. A jako dodatek dwa pączki wiedeńskie + pół czekolady. Ostatnio jem dużo czekolady. wink
      • dolores2222 Re: Nic nie macie 22.12.18, 18:35
        Tia, wiadomo wink
      • witrood Re: Nic nie macie 22.12.18, 18:37
        Znaczy mam choinkę, ale jutro ją do domu wniosę i ubiorę.
      • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 19:37
        Aż trzy??? Boj się Boga. Stracisz szybko serce, i to bynajmniej nie dla kobiety! wink
        Pączki prosto z Wiednia pewnie? wink Nie pogardziłabym wink
        • witrood Re: Nic nie macie 22.12.18, 19:47
          Nieee. w Wiedniu ostatni raz byłem zeszłoroczną wiosną. Trochę by nieświeże były. wink Ale zjadłbym strudel z Wiednia. Takiego jak tam robią nigdzie nie ma. No może raz we Lwowie jadłem podobny. wink
          • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 19:50
            Z czym tam robią ten strudel?
            • witrood Re: Nic nie macie 22.12.18, 19:56
              Z jabłkami.
              • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 20:04
                Oj, to nie na ten moment życia dla mnie. W robocie przez 4 dni szarlotkę jadłam. Mam dość wink
                • witrood Re: Nic nie macie 22.12.18, 20:06
                  Co Ty, na kuchni robisz? tongue_out
                  • autoteliczna Re: Nic nie macie 22.12.18, 20:13
                    Nie, ale za to mogę jeść te kawałki, co się brzydko ukroją i się nie nadają dla gości big_grin
                    • dolores2222 Re: Nic nie macie 22.12.18, 21:18
                      Taka ekologiczna niszczarka odpadków big_grin
                      Mogłabym tak robić. Dawaj namiar suspicious
          • szarlotka_ja Re: Nic nie macie 22.12.18, 19:59
            W cafe muzeum robią suspicious.
            • witrood Re: Nic nie macie 22.12.18, 20:07
              Tam gdzie t e akację w cieście?
              • szarlotka_ja Re: Nic nie macie 22.12.18, 20:18
                Nom.
                Czarny bez, a nie akacje suspicious.
            • apersona Re: Nic nie macie 22.12.18, 21:27
              szarlotka_ja napisała: