bettina75 24.08.07, 11:17 ...mniam!!! ostatnio sie nimi zajadam....))) No tak "Haribo" czyni male i duze dzieci szczesliwe...)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 11:20 Betty!!!! jesteś okrutna)) z moim apetytem jeszcze o misiach opowiadasz) Uwielbiam "Haribo" )) zawsze kojarzą mi się z dzieciństwem i ciocią z Niemiec) Odpowiedz Link
leniwykot Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 11:23 naprawde serca nie masz ) pożeram miski w ilościach hurtowych Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 11:25 no to nawzajem...smacznego!!! ))) ....a teraz ten czerwony............ jak malinka... mniam)))))))) Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 11:24 teraz bedziesz ze mna kojarzyc...haha )))))))))))))) Odpowiedz Link
khinga Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 12:00 Nie tylko misie kojarzę z Tobą)))) nawet kolegę z pracy PPP Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 12:01 no tak......juz wiem o czym piszesz) Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 13:22 ) myslalam o jezyku obcymP Odpowiedz Link
khinga Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 13:43 ja również) coś na zasadzie z pobytem, jak Ty Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 13:46 no to "alles in Ordnung")) Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 11:40 buuuuuuuuuuuu.... zabraklo mi juz tych zoltych...(( ma ktos jeszcze cytrynowe???????????? ratunku!!! Odpowiedz Link
khinga Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 12:02 Do najblizszego centrum mam z 10min) jednak nie mogę wyjść z pracy Heh, gdybym tylko mogła...siedziałabym przy zawalonym biurku żelkami Hariboo Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 12:07 Tak te MISKI moga stac sie uzaleznieniem)) .....ja sobie robie takie male racje, ktore nie moge przekroczyc...bo inaczej moglabym tak wsuwac jeden za drugim..... az do dna)) Odpowiedz Link
khinga Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 12:20 Najgorzej jest z takimi "przekąskami"...sięgasz do paczki i sięgasz i nagle...dno Wczoraj przerabiałam to z tzw. "chipsami bananowymi" Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 13:23 za chipsy sie nie biore...lepiej nie zaczynac...bo wtedy do dna...a to wiadomo...super niebezpieczne)) Odpowiedz Link
khinga Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 13:44 to nie takie ziemniaczane, a banany pokrojone w plastry i pieczone, suszone i cuda wianki) twarde i słodkie,ale dobre) Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 13:47 acha....bo ja mialam takie o smaku bananowym i inne... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 14:33 jak dzieci! zostawcie te słodycze maluchom! przez Was będą płakać widząc ogołocone półki Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 14:46 eeeeeeee tam...nie znasz sieP Male misie sa dla malych....duze misie dla duzych dzieci...))))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 16:10 taaaa, taka sama prawda jak Wszystkie dzieci nasze są ;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 18:21 Ja konsumuje tylko te duze Miski...wiec nic nie mozesz mi zarzucicP btw. gratuluje Ci malej Misi) dopiero teraz zauwazylam....)) ...nic piekniejszego jak parka)......brawo...godnie sie spisales) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 23:27 dziękuję! eee tam parka...inne ubranka, zabawki..ech Odpowiedz Link
bettina75 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 25.08.07, 08:48 Nie narzekaj...zobaczysz jak bedzie fajnie) ..corki rozumieja sie lepiej z tatkiem....jeszcze Cie owinie wokol swojego malutkiego paluszka.....)) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 25.08.07, 10:25 > ..corki rozumieja sie lepiej z tatkiem.... a tego to nie wiem, nie byłem nigdy córkiem ;-P >jeszcze Cie owinie wokol swojego malutkiego paluszka.....)) jakieś czarnowidztwo uprawiasz?;-P Odpowiedz Link
bettina75 ......Jacku ..................tylko dla Ciebie.... 26.08.07, 09:21 moc jezyczow... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P tak bardzo je lubisz....wiem:P ....wiec wszystkie Ci zwracam :P .....zebys mogl nimi sie nacieszyc :P ...bo pewnie za nimi tesknisz :P ...a tyle juz mi ich wyslales :P ...ze nie wiem co z nimi zrobic...???? Serdecznosci :P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 26.08.07, 11:56 języczek dobra rzecz, mówię Ci...to bardzo dobra rzecz Odpowiedz Link
bettina75 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 27.08.07, 10:08 wiem...ze dobra...nawet czuje jeszcze na moim ciele uroki tych jezyczowych pieszczot...delikatnych...subtelnych...wyrafinowanych....a przede wszystkim super podniecajacych... ale..gdy ktos bez przerwy go mi tylko pokazuje...staje sie nie do zniesienia...paparapapap slodkosci Odpowiedz Link
jacko1971 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 27.08.07, 14:16 oki, odtąd bedę cenzurował swoje odpowiedzi na Twoje posty o te jezyczki...nie bedziesz musiała znosic tych słodkości ode mnie i to na sucho Odpowiedz Link
bettina75 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 27.08.07, 14:20 milo mi....bez jezyczka.... ale dla Ciebie zawsze z Odpowiedz Link
jacko1971 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 27.08.07, 17:03 no jak? to Ty mi możesz swój w(y)tykać? tak bezkarnie, beznamietnie? Odpowiedz Link
bettina75 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 27.08.07, 19:13 a co......zmiana rol...haha Odpowiedz Link
jacko1971 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 27.08.07, 19:24 normalnie kobiety atakujom! i to języsiem...aaaa poddaje się! Odpowiedz Link
bettina75 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 27.08.07, 19:26 ja to nie..."my"...... wystepuje w liczbie pojedynczej...ale i tak miej sie na bacznosci...bo Cie zjem...ale najpierw zalize na smierc!!!! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 27.08.07, 23:26 uogólniłem ;-P czyżbym był jakimś ciachem? a co do lizania, jestem pokryty włosiem, może dostarczać niemiłych wrażeń liżącej Odpowiedz Link
bettina75 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 28.08.07, 09:20 wiesz, zastanowilam sie na tym i przemyslalam to lizanie ......bedzie tylko wirtualne.......takie mi nie zaszkodzi.... ...no coz.....lubie lizac lody..... zwlaszcza te z migdalami...... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 28.08.07, 12:48 no i bardzo dobrze! decyzje nawet te i lizaniu muszą być przemyślane! btw. nawet żadna strata dla Ciebie bo loda migdałowego nie posiadam Odpowiedz Link
bettina75 Re: ......Jacku ..................tylko dla Ciebi 28.08.07, 13:58 nie myslalam o lodzie od Ciebie ......mam wlasne zapasy Odpowiedz Link
khinga Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 24.08.07, 20:16 jacko1971 napisał: > jak dzieci! zostawcie te słodycze maluchom! przez Was będą płakać widząc ogołocone półki spokojnieP takie żarłoki z nas nie są Odpowiedz Link
jacko1971 Re: mhmmm...uwielbiam MISIE...:)) 25.08.07, 12:16 > spokojnieP takie żarłoki z nas nie są a kto Was tam wie ;-P Odpowiedz Link