aniouek1 10.06.03, 13:08 regulaminy, wnioski, skargi, zapytania, odpowiedzi, komunikaty, zarządzenia, rozporządzenia, uchwały, reklamy, upomnienia,nagany, pochwały itd. itp. aby w szufladzie porządek był wzorowy, i by KAŻDY miał komfort "szufladowo-mieszkaniowy" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 10.06.03, 13:46 Znów mam sobowtura na forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=6418276 Więc "jak by co". mała wskazówka: zalogował się: "rzul v v".W oknach dwie litery "v" zlewają sie i wyglądają jak "W". Widać to, gdy klika się na nicka aby wysłać wiadomość. w pasku "DO" wystarczy najechać kursorem na środek litery "W" i spacją rozdzielić. To fałszywy rzulw. Możecie również oznaczyć mnie kolorem wroga lu przyjaciela, na bank będzie kolor. Lub od razu na szaro lub zielono "rzulvvia" - przez dwa "v" Odpowiedz Link
nict1 Szufladowcy do pisania! hehehe :-) 11.06.03, 13:04 Wasze PRZEGRODKI kurzem zarastają! Wymieniam w kolejności zaniedbania hehehe - marucha1 - cpt.nemo - anahella - dziewcynka - elp1 - list_7 - nora7 - chlopcyk - franszetka - meduza4 - basilia - kklamerka - piramidka - mir-elka - bmp - kicior99 - maurycyxxl - baps - kendo - maciej - radosa - aniouek hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe - rzulw - mrouh - ulalka Odkurzcie przed latem, juz czas! hehehe Odpowiedz Link
nict1 odkurzycie sami czy mam Wam pomoc ? :-) 17.06.03, 19:43 znowu puste posty techniczno-konserwatorskie mam wstawiac? nie chce mi sie Odpowiedz Link
rzulw Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 11.06.03, 15:45 w sejfie brakuje wątku "zdrowie" napisanego przez Anioutka (tego z wierszem), pod który podpiąłem całą resztę zdrowia. Odpowiedz Link
nict1 poszuka sie, spokojnie, poszuka sie :-) 11.06.03, 16:18 i pewno sie znajdzie, bez nerw hehehe Odpowiedz Link
rzulw Witanko w środę 18.06.03, 00:40 Jeszcze we wtorek Poduchy do poduchy zostały "zamknięte". Aby na nich pisać trzeba "zostać wpuszczonym". Oczywiście wszyscy z Szufladki maja prawo wylegiwać się na poduchach. Proszę tylko o kliknięcie na "zgłaszam chęć udziału", jeśli kogoś przez przypadek nie dodałem do listy pogaduchowiczów. Odpowiedz Link
aniouek1 gazetowa poczta mnie dzisiaj nie lubi :((((( 18.06.03, 19:20 Przepraszam Wszystkich, Którzy czekaja na @ ale, "gazeta" nie wpuszcza mnie do "mojej" poczty (((((((((((( Cały dzień próbuje i nic z tego nie wychodzi. Nie wiem co jej zrobiłam złego, że mnie tak dzisiaj traktuje, ale najwyraźniej daje mi do zrozumienia, że w jej sprawie nie mam nic do powiedzenia Odpowiedz Link
mrouh Re: gazetowa poczta mnie dzisiaj nie lubi :((((( 18.06.03, 20:29 Mnie też, Aniouku. Napisali, że nie będzie mozna korzystać od 22:00, ale od samego rana sa same problemy komunikacyjne i nic przeczytać nie mogę ani napisać i chyba nie dochodzi poczta z zewnatrz... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: gazetowa poczta mnie dzisiaj nie lubi :((((( 18.06.03, 20:31 też tak myślę, a Twoja to nawet wróciła Odpowiedz Link
transoptor Re: gazetowa poczta mnie dzisiaj nie lubi :((((( 19.06.03, 08:16 19-06-2003 o godz.8:08...rzulw przydeptał 3500-tny post ...gratuluję szufludkowie)) Odpowiedz Link
rzulw Re: gazetowa poczta mnie dzisiaj nie lubi :((((( 19.06.03, 08:23 I ja gratuluję, choć przyznam się bez bicia, że gdyby nie Transik, nie zwróciłbym uwagi Odpowiedz Link
aniouek1 Re: gazetowa poczta mnie dzisiaj nie lubi :((((( 19.06.03, 21:23 rzulw napisał: > I ja gratuluję, choć przyznam się bez bicia, że gdyby nie Transik, nie > zwróciłbym uwagi Dobrze się stało, że Transik zwrócił uwagę, a Ty wystukałeś okrągła cyferkę Dziękuje i bardzo się cieszę, a gratulacje należą się WSZYSTKIM także Tobie i Transikowi Odpowiedz Link
marucha1 Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 19.06.03, 20:48 aniouek1 napisała: > regulaminy, wnioski, skargi, zapytania, odpowiedzi, komunikaty, > zarządzenia, rozporządzenia, uchwały, reklamy, upomnienia,nagany, > pochwały itd. itp. aby w szufladzie porządek był wzorowy, i by KAŻDY > miał komfort "szufladowo-mieszkaniowy" A co powiecie na takie miejsce gdzie mozna sie tak wyplakac i wyzalic bez oczekiwania na rady,porady i komentarze.Taki po prostu szufladkowy "rekaw" lub "poduszeczka" do wyplakania sie.Nawet nie po to aby nas ktos poglaskal,tylko aby tak z siebie wyrzucic co nas gryzie i niech sobie tu siedzi,aby gdy wszystko minie mozna bylo poczytac i posmiac sie w mysl zasady "Duze nieszczescia uwazaj za male a male za zadne." Odpowiedz Link
aniouek1 Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 19.06.03, 21:15 marucha1 napisał: > A co powiecie na takie miejsce gdzie mozna sie tak wyplakac i wyzalic bez > oczekiwania na rady,porady i komentarze.Taki po prostu szufladkowy "rekaw" > lub "poduszeczka" do wyplakania sie. Nawet nie po to aby nas ktos > poglaskal,tylko aby tak z siebie wyrzucic co nas gryzie i niech sobie tu > siedzi,aby gdy wszystko minie mozna bylo poczytac i posmiac sie w mysl > zasady "Duze nieszczescia uwazaj za male a male za zadne." "Rękawkowa PODUSIA Szufludków" Marucho, doskonały pomysł! Chętnie Ci pomogę "uszyć" taką "rekawkową podusię" jeśli pozwolisz Odpowiedz Link
ulalka Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 19.06.03, 21:25 jaka ladna cyferka... 3535 )) Marucho podoba mi sie Twoj pomysl bardzo... choc mi juz lepiej dzis ) Odpowiedz Link
marucha1 Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 19.06.03, 23:02 ulalka napisała: > jaka ladna cyferka... 3535 )) Marucho podoba mi sie Twoj pomysl bardzo... > choc mi juz lepiej dzis ) Ciesze sie,ze Ci lepiej.Uszki do gory.A nad pomyslem trzeba troche wspolnie popracowac.Jak bedzie zainteresowanie to moze Aniouek pozwoli? Odpowiedz Link
aniouek1 Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 20.06.03, 00:22 marucha1 napisał: > Ciesze sie,ze Ci lepiej.Uszki do gory.A nad pomyslem trzeba troche wspolnie > popracowac.Jak bedzie zainteresowanie to moze Aniouek pozwoli? > zadeklarowałam pomoc, zgłosiłam się do pracy Uzgodnijcie z Ulalka treść zapisu określającego ramy wątku, tak, aby nie było nieporozumień, a jak będą to by było ich jak najmniej, i by faktycznie w rękawkowo-podusiowym wątku Szufludków, nie umieszczali Szufludkowie komentarzy do smutków, bo gdy ciekna łzy w podusię, czy rekaw, to podusia i rękaw milczą. Taka ich rola. Przyjacielskie pocieszki, porady, komentarze i przytulanki zmieszcza się w skrytkach listowych, bo taka jest między innymi skrytek szufladowych rola. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
transoptor Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 20.06.03, 12:30 -oby ta podusia z rękawem,była zawsze sucha Odpowiedz Link
nict1 Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 20.06.03, 12:41 transoptor napisał: > -oby ta podusia z rękawem,była zawsze sucha oby..ale wiesz jak jest, to nie prawda, ze mezczyzni nie placza bywaja takie chwile, ze wyc sie chce Odpowiedz Link
marucha1 Re: dzisiaj uszyjemy rekawek podusiowy :) 21.06.03, 08:54 aniouek1 napisała: > Jak sie ciesze Anioueczku na nasze wspolne szycie.Tylko zebysmy nie pozaszywali waznych dziurek no i by duuuzo mieciutkiego czegos napchac do srodka.Bo jak sie ktos przytuli z zalami to musi byc mieciutko i "przytulnie". Odpowiedz Link
kasikk Re: dzisiaj uszyjemy rekawek podusiowy :) 21.06.03, 12:22 anioukowego puszku i mięciutkie będzie na pewno ) Odpowiedz Link
nict1 Re: dzisiaj uszyjemy rekawek podusiowy :) 23.06.03, 17:06 "dzisiaj" to kiedy? co z tym rekawem? pytam bo mi sie chce Odpowiedz Link
mrouh Re: WSZYSCY szyli, Mrouh USZYŁA :) 23.06.03, 20:13 aniouek1 napisała: > tak to bywa > Dziękujemy Mrouh To przezanczenie jednak mnie dosięgło... W swoje pierwsze urodziny ponoć chwyciłam za nożyce, co miało mi wróżyć karierę krawcowej. Czasami zastanawiam się czy nie trzeba było posłuchać tych podszeptów przeznaczenia... Ale i tak z rękawkiem nie nadązyłam, bo Nict poszedł gdzie indziej Odpowiedz Link
aniouek1 Re: WSZYSCY szyli, Mrouh USZYŁA :) 23.06.03, 21:10 mrouh napisała: > Ale i tak z rękawkiem nie nadązyłam, bo Nict poszedł gdzie indziej nie martw się Mrouh; poszedł ale wróci i to, co w rękawek podusin upaść musi, z pewnością po świecie nie pogubi i nie roztrwoni Odpowiedz Link
aniouek1 przepraszam, za niewygody SZUFLADOWE 30.06.03, 15:58 Każdy SZUFLUDEK ma własną SKRYTKĘ na LISTY i jak pisze np. do mnie, to liściki powinien "wkładać" do mojej SKRYTKI. Każdy SZUFLUDEK, ma też własną PRZEGRÓDKE, w której układa Tylko SWOJE LISTY SZUFLADOWE, takie listy, do całego świata, albo nawet do samego siebie. W PRZEGROÓDCE, starajmy się NIKOMU nie mieszać, a nasze komentarze, zawsze możemy posłać listem przez SKRYTĘ listową znając adresata. Jeżeli KTOŚ "wrzuca" liścik np. dla mnie do SWOJEJ SKRYTKI listowej, to ja - podobnie jak Każdy inny adresat - mogę go nie znaleźć, a więc nie mogę na niego nie odpowiedzieć, nie domyślając się nawet, że KTOŚ na moją odpowiedź czeka. Przepraszam Was Wszystkich, za te SZUFLADY niewygody, ale... aby wszystko w szufladzie zmieścić się mogło i nie ginęło, trzeba w szufladzie dbać o porządek, jak w każdej szufladzie domowej Odpowiedz Link
aniouek1 4200 i... chodżmy dalej :) 04.07.03, 16:58 Szampanika dla Wszystkich torcika też i ))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 4400 wyrównał Transoptor :) 11.07.03, 01:18 co przy 4403 zauważyłam ja, tzn. gapa Odpowiedz Link
rzulw Re: 4400 wyrównał Transoptor :) 11.07.03, 02:22 Piję zroovko Szufludków i życzę szybkiego podwojenia cyferki Odpowiedz Link
transoptor Re: 4400 wyrównał Transoptor :) 11.07.03, 03:29 gdzieś w oddali słyszę jużZUFLADA LISTOPISÓW OTWARTA - 5000 RAZY HURRRAAA!)) (oj będzie się działo) Odpowiedz Link
jasmintea Re: ADMINISTRACJA SZUFLADY :) 12.07.03, 11:08 Aaaaa.. a moze swoj wniosek o przyjecie w poczet Szufladnikow powinnam tu zlozyc? Skladam niniejszym na rece Pani Administrator Pozdrawiam. JasminTea Odpowiedz Link
aniouek1 Re: 4500-pościk 12.07.03, 22:05 Transoptorku cudnie, że przynajmniej Ty masz głowę na karku Dziękuje i.. trzymaj - w miarę możliwości - rękę na pulsie, a raczej oko na cyferkach Odpowiedz Link
jasmintea Re: 4500-pościk 12.07.03, 22:42 Woooooooooow)) I jak to sie stalo ,ze nawet nie zauwazylam? To cos jak ten przejechany przez lesnego glupka 1000 kilometr)) Ciesze sie strasznie))) Torcik wirtualnie umie robic Itka - zaraz ja poprosze)) Ja moge Was na szampana zaprosic YYYYYYYYY....YYYYYY (w sumie 39 kieliszkow Usciski wielkie)) Odpowiedz Link
transoptor ...zawsze żle znoszę rozstania :( 13.07.03, 23:21 Nie będzie mnie w szuflandii jakieś 3-4 tyg.Patrząc co wieczór w gwiazdy,będę myślał o WAS Odpowiedz Link
kasikk Re: ...zawsze żle znoszę rozstania :( 13.07.03, 23:54 papapa... miłego wypoczynku Odpowiedz Link
aniouek1 4600 :))))) 14.07.03, 17:04 Dziękuje WAM Wszystkim, za Wasze myśli i uczucia, które ubrane w słowa są skarbami SZUFLANDII.. która JEST bo WY JESTEŚCIE Odpowiedz Link
kendo Re: kendo ma urlopik 15.07.03, 10:29 niniejszym pragne poinformowac Wszystkich forumowych "Szufladkowiczow",hi,hi, ze kendus od dzisiaj juz jest na urlopie,,,,planowany powrot ???? hmmmmm w sierpniu,,,, bede tesknic za Wami.... Pozdrawiam Was Wszystkich zyczac pieknych dni.....PA;..PA;....kendo na urlopie.. PS; nie zapomnijcie o Vistuli,,,,zyby wody nie zniknely gdzies w odchlaniach,,,, zapraszam,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 kielich przepełniony marzeniem ;) 01.08.03, 14:12 Od pewnego czasu, prześladuje mnie myśl jedna taka, którą teraz chcę z Wami się podzielić, nie ukrywając, że Lastki szczęście dopełniło "kielicha z marzeniem". Marzenie przepełnia kielich, a oto i ono: marzy mi się równoczesne malowanie czterech obrazów. To nie mają być obrazy zwyczajne, ale takie specjalne obrazy, wspólnie malowane radością i smutkiem codziennym, marzeniami i obawami. Jeden obraz, to puzle radości, drugi - puzle smutków, trzeci - marzeń, a czwarty naszych strachów i obaw. Każdemu, każdego dnia zdarzają się radości i smutki - małe, większe, a nawet całkiem duże. Każdy ma swoje marzenia, one też są maleńkie, większe, a nawet bardzo wielkie. Każdy ma też swoje strachy i obawy.. Malujmy wspólne obrazy... Jeden puzlami radosnych chwil, zdarzeń, myśli i uczuć wziętych wprost z naszego codziennego życia. Drugi malowany smutkami, trzeci marzeniami, a czwarty pełen naszych strachów. Spróbujmy w ten sposób zatrzymywać na dłużej niż trwają zdarzając się, myśli, uczucia i miłe wrażenia. Niemiłe zaś, może w ten sposób, razem z naszymi strachami uda się "zamknąć" w szufladzie by nie straszyły poza nią? Marzy mi się, by te obrazy były w swojej czystej postaci RADOŚCIĄ, SMUTKIEM, MARZENIEM, STRACHEM. Jeśli wiec będą prowokować komentarze, to dla nich miejscem właściwym mogłyby być nasze "skrytki z cyfrowymi zamkami błyskawicznymi", gdzie konkretny puzel, post konkretny - jak pociągnięcie pędzla w obrazie - mógłby znaleźć c.d., albo go nie znaleźć Jak się Wam podoba moje marzenie wylane z kielicha? Kto z Was chciałby zostać malarzem obrazów, których początek, inspiracja cała w codziennym życiu? Czy jest Ktoś wśród Was, Kto chciałby namalować TO moje z "kielicha" marzenie wspólnie ze mną, równocześnie swoją "farbę" nakładając w odcieniach różnych radości, smutków, swoich marzeń i obaw swoich? Jeśli Ktoś mi pomoże, wiem, że może powstawać szufladowa galeria obrazów, jedyna w swoim rodzaju - nasza wspólna codzienność malowana słowem. Odpowiedz Link
aniouek1 Nikt ze mną nie chce 'obrazów malować'...? :((( 02.08.03, 00:09 a może... inne "obrazy"? Odpowiedz Link
aniouek1 Nikt ze mną nie chce 'obrazów malować'...? :( 02.08.03, 02:20 a może.. zacznę sama "farby mieszać, oddzielać"... ? Odpowiedz Link
rzulw Re: Nikt ze mną nie chce 'obrazów malować'...? :( 02.08.03, 02:36 o! nie ma to jak przygotowanie "warsztatu" przez fachowca ) Odpowiedz Link
aniouek1 ;) 02.08.03, 02:41 a może Ty też jesteś malarzem dla Którego pędzlem będą słowa, a barwą radość, smutek, marzenia i strachy? Odpowiedz Link
aniouek1 Megxx Ty masz rację! NADZIEJA jest niezbędna 12.12.03, 11:40 malujmy więc puzlowy obraz także NADZIEI naszych Odpowiedz Link
aniouek1 4900 03.08.03, 01:13 4900 Kasikk wystukała, a stukanie do 5000 rozpoczął Rb13 Szufludkowie, stukajmy dalej, wciąż dalej w naszej magicznej Szuflandii Odpowiedz Link
ma_ta Re: 4900 03.08.03, 02:19 Bardzo mi się ten rękaw podoba i obraz słowem i uczuciami malowany Odpowiedz Link
aniouek1 5000 :)))))))))))))) 07.08.03, 15:45 zaokrągliła Kendo, a pierwszy "krok-post" w przód - oczywiście poezjowany - wykonał Rb13 i........ mamy święto Szufludkowie! Czwartkowe święto mamy! )) Dziękuję Wam WSZYSTKIM, że jesteście w Szuflandii, dziekuję, że listy piszecie, i nie tylko listy, dziękuję Wam, że sięgając chmur, po planecie Ziema chodzicie, dziękuję że cudni jesteście, życzliwi, nieobojętni, wrażliwi, po prostu WSPANIALI! Odpowiedz Link
kasikk Re: 5000 :)))))))))))))) 07.08.03, 16:01 nie chwal tak, bo w samouwielbienie wpadnę ) ale jest to naprawdę cudownie ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: 5000 :)))))))))))))) 07.08.03, 16:09 nie strasz tak, bo - jak zwykł KTOŚ mówić - "strach się bać" Odpowiedz Link
aniouek1 5555 - ładny zestaw czterech cyferek ;) 02.09.03, 17:33 czy kiedyś będzie ich pięć? 5500 zaokrągliła Kendo. Lubię piąteczki a jeszcze bardziej lubię, gdy się piąteczki mnożą.. nie tylko w szkolnych zeszytach... Odpowiedz Link
aniouek1 CHA! i jest 5600 wystukałam mimo chodem 04.09.03, 14:17 a nawet już jeden w przód Chłodzony szampanik w taki chłód deszczowy wydaje się niezbyt kuszący więc może grzańca z miodem, korzennymi aromatami i życzeniem: "Szufludkowie dalej w przód!"? Dziękuję, że jesteście, że piszecie, że pijecie w szufladzie herbatki i nie tylko herbatki, i nie tylko pijecie Odpowiedz Link
kendo Re: CHA! i jest 5600 wystukałam mimo chodem 04.09.03, 15:24 a to gratuluje,,,,, biore sie za "grzanca",,, choc tu piekan pogoda-taka jakby Polska jesien... pozdrawiam cieplutko,,,zyczac jeszcze wiecej "okraglaczkow"....PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 5700 wystkukalam nie dla 5700 tylko.. 12.09.03, 10:47 z serduszkowej potrzeby liścikiem, który się pod tą "datą" urodził Odpowiedz Link
kendo Re: 5700 wystkukalam nie dla 5700 tylko.. 12.09.03, 11:30 Gratuluje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, pozdrawiam cieplutko,,, Odpowiedz Link
aniouek1 Re: 5900! Ludkowie ja chyba źle widzę! 14.09.03, 19:25 teraz znowu wiecej hihihi Odpowiedz Link
kendo Re: 6000 17.09.03, 12:31 GRATULUJE,GRATULUJE,,,, szybko sie tu kreca te cyferki,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 Hura!!! 6000 Anula w górę!!!! hihihi :))) 17.09.03, 23:26 To się nazywa szczęście mieć. Co tylko się duszka zjawiła już 6000 przybiła Kendo, i dla Ciebie gratulacje i dla Wszystkich, dla Wszystkich, bo w tych cyferkach każdy przecież swój udział ma. Szufludkowie jesteście WSPAAANIAAALI!!! Odpowiedz Link