anirat 01.12.20, 09:01 Podobno są miejsca w Polsce z piękną zimą. Ktokolwiek ją ma u siebie, zazdroszczę i tęsknię do klimatów pięknej białej zimy. Pochwalcie się, kto ma ładną zimę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Śnieg. 01.12.20, 18:32 Coś tam białego leży, ale trudno powiedzieć ile bo wyjeżdżam i wracam po ciemku. Odpowiedz Link
obrotowy no to sie ciesz... 01.12.20, 19:22 szarlotka_ja napisała: > Coś tam białego leży, ale trudno powiedzieć ile bo wyjeżdżam i wracam po ciemku no to sie ciesz, ze nie mieszkasz teraz w polnocnej Norwegii... Odpowiedz Link
anirat Re: no to sie ciesz... 01.12.20, 19:34 Nie ma jak to słowa wsparcia i zrozumienia. Odpowiedz Link
obrotowy jaaasne... 01.12.20, 19:46 anirat napisała: > Nie ma jak to słowa wsparcia i zrozumienia. jaaasne... gdy ma sie parcie - to i sily na wsparcie sie znajda... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: no to sie ciesz... 01.12.20, 21:21 Nie narzekam na to, że jest ciemno. Odpowiedz Link
obrotowy to dobrze swiadczy... 02.12.20, 10:06 szarlotka_ja napisała: > Nie narzekam na to, że jest ciemno. to dobrze swiadczy o Twej sile charakteru... - ale mialem na mysli nie narzekactwo, a to, ze po ciemku uroda snieznej zimy jakby jest mniej dostrzegalna... Odpowiedz Link
anirat Re: Śnieg. 03.12.20, 20:49 Jest naprawdę ładnie, biało, tak jasno się zrobiło na zewnątrz, dzieci dotykały śniegu, jeden nawet się położył i robił pajaca, no po prostu super. Mogłoby się tak do Świąt utrzymać, ale z tego co wiem, to za chwilę zniknie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Śnieg. 03.12.20, 22:11 Śniegu jest niewiele. Natomiast ostatnie, dość mocne mrozy, spowodowały, że na drzewach, krzewach i na wszystkim wokoło osadził się szron. Świat wyglądał dzisiaj bajkowo. Odpowiedz Link
anirat Re: Śnieg. 04.12.20, 08:34 U mnie juz nie, bo jest na plusie i się topi Jaka szkoda. Odpowiedz Link