Dodaj do ulubionych

WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O WPIS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 10:06
hej hej hej
miło jest mieć kogoś przy sobie w Nowym Roku.Większość z wątków na forum
dotyczy jakiegoś nieprzyjemnego aspektu życia. Tak się własnie zastanawiam
czy to tylko JA jestem taką optymistką czy świat naprawdę jest smutny...?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: didi :) Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 10:07
      wpisuję się jako pierwsza. Pawełku, buziaczki słodziutkie dla Ciebie :))
      • Gość: Anetka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 14:10
        Kocham Cię mój misiaczku.
        Do zobaczenia po pracy Sewerynku :)
        • Gość: s Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 23:46
          a ja tez jestem zmoim trufelkiem szczesliwa na maxa!kocam
          • Gość: Bas Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.crowley.pl 15.10.05, 16:53
            gorace buziolki dla MOJEGO Arka : )
        • Gość: Pusynek NWATM Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 12:08
          Kocham Moją Pusynkę Malutką:)Na zawsze twój Marcinek!!!!!!!!!!!!
        • Gość: aga cukierek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:16
          mialam straszny ale to straszny okres z moim Miśkiem mieliśmy się pobrać a
          miesiąc przed ślubem z dnia na dzień było coraz gorzej... nawet bylam
          zdecydowana odejść ale jednak zaryzykowałam i powiedziałam tak
          sakramentalne....jestem 2 dni po ślubie ...jestem najszczęśliwszą kobietą nie
          żałuję wiem teraz że to obie strony muszą dać z siebie wszystko muszą umieć iść
          na komoromis jeżeli NAPRAWDĘ KOCHAJĄ
          • Gość: dla Ciebie Pyśka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.chello.pl 19.12.05, 16:39
            Długo czekałam na Ciebie. Dziękuje że w końcu mnie znalazłeś!Wiem że teraz
            bedziemy już razem! To moja prawdziwa miłość
        • Gość: Asia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 213.17.178.* 15.11.05, 14:48
          kociaku,pamietaj ze Cie kocham i jestes całym moim zyciem=**dziekuej ze
          jestes,za to jaki jestes i za to co mi dajesz=*kochaaaaaam cie=** na zawsze
          ty,za zawsze tylko twoja ..Dla mojego Łukaszka,Asia=** =)
      • Gość: Kotka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.media4.pl 29.07.04, 12:30
        Kochany Mój Misiaczku Kocham Cię Bardzo!!! Kacper wiesz że jesteś dla mnie
        wszystkim. Caluje. Twoja niunia
        • Gość: Niedzwiadek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 12:25
          Jestem szczęśliwy z moją Kochaną dziewczyną.Jest moim cudownym Ptysiem.Smerfiku
          Kocham Cię~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: karina chcialabym dolaczyc do tego grona.. IP: *.comel / 193.19.212.* 30.12.04, 16:43
            ale wczoraj dowiedzialam sie ze przez 1,5 roku byłam zdradzana.........
        • Gość: martusia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.net 21.12.04, 00:27
          My Boo I Love You!! jestem najszczesliwsza kobieta w calym wszechswiecie
          Dziekuje Ci
          Buziak Do jutra :@
          • Gość: Jennifer Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.05.05, 13:36
            Witaj w klubie!!Ja rowniez jestem szczesliwie zakochana!!
            Pozdrowienia dla mojego chlpoaka-Kocham Cie Skarbie!!
        • anikania Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 26.07.05, 00:55
          misiaczku kocham Cie:)))..twoj Tygrysek:)
        • Gość: Oliwka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.icpnet.pl 11.12.05, 15:41
          Piotruś, Ty już wiesz co... :) :* :* :*
      • Gość: płaczliwa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 62.233.157.* 30.07.04, 12:21
        :)) wpisuje sie Kubus kocham Cie!!! :)))
        • Gość: myszka od godzili Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.rev112.brygge.net 29.08.04, 16:55
          hello moja kochan godzilo bardzo cie kocham i jest mi z t5oba dobrze bardzo
          dobrze ejstes najcudowniejszy na swiecie i badzo kocham jalk o mnie dobaszi jak
          sie miziamy i jestes cudowny i zawsze che ci robic karteczki jak do tad bo
          bardzo mi na tobie zaley moja godzilo tsc+kcb
        • Gość: kinia i krzyś Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:38
          My jestesmy szczesliwą parką! Zawsze będziemy....jak o to zadbamy.........ale
          narazie jest spoko.....1 rok i 5 miesięcy! I zyczymy aby było wiecej i wam inam
          i wszystkim, by spotkali swa drugą połówkę! TAK JAK MY!
          • Gość: Magda**24** Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 11:14
            Ja tryskam szczęściem i MIŁOŚCIĄ!!!!!!!!!!!!!!!!
            Jeszcze przed czteroma laty nie spodziewałabym sie tego..., a jednak...zjawił
            sie po 4 latach rozłąki!!Jest super, poznajemy sie od nowa i teraz juz wiem, że
            moje poprzednie związki, to totalna pomyłka, a może czegoś mnie nauczyły?!?!

Kocham Cię nad życie Krzysiulko i dziękuję, że zjawiłeś się ponownie w moim
            życiu!
            Ps. Nie łamcie się ludziska!!!
        • Gość: antosia05 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 212.244.162.* 19.07.05, 12:24
          A ja kocham mojego Marcinka dziubeczka kochanego, ktory teraz jest w pracy.
        • Gość: kleo Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.acn.waw.pl 14.09.05, 13:13
          wpisuję się bo do szaleństwa kocham swojego Marcinka!!!Kocham Cię
          Misiaczku!!!!!!!!!!!
      • Gość: czarna Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.if.pwr.wroc.pl 29.09.04, 12:41
        wpisuję się też :D
        • Gość: nani Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 11:45
          ja tez kocham i jestem kochana
      • stephanie_s Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 16.11.04, 17:59
        :) For eternity
        • Gość: Asiunia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 23.11.04, 22:04
          Czesc wszystkim!Jestem juz prawie 2 lata w zwiazku bardzo szczesliwym mielismy
          wzloty i upadki ale jestesmy najbardziej szczesliwa i zakochana para jaka
          istnieje:):):)teraz spodziewamy sie blizniakow(jestem w 5 miesiacu)
          Najwazniejsze w naszym zyciu jest to ze mamy siebie a niedlugo i nasze
          pociechy. Zycze wszystkim takiego mezczyzny jakiego ja znalazlam:):):)
        • Gość: gosienka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:25
          pobieramy sie 1 pazdziernika.a 25 grudnia nasi rodzice sie oficjalnie
          spotykaja.aaaaaaaaa!!!!!!!jestem szczesliwa.dziekuje moj Aniele Strozu.gosienka
      • Gość: agata Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.echostar.pl 17.11.04, 23:00
        bardzo szczesliwie zakochana:)))))
        • Gość: myszkabb Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 17:23
          kocham go on mnie!!wpisuje sie:)
      • Gość: kaka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.serwer.net / 80.51.227.* 10.12.04, 17:48
        kocham cie moj Pawelku!buzizczki
      • juanita80 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 28.03.05, 19:42
        maciulku moj!:))
      • dzolo_bolo Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 16.11.05, 22:35
        A ja jestem dzolo bolo i kocham najbardziej na calym swiecie Anusie. kocham
        najbardziej plus dwa razy do okola plusa. pozrawiam :)
    • Gość: Zapałeczka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 80.50.19.* 10.01.04, 10:14
      hm....... troszke czasu już zagladam na to forum i widzę to same prawdziwe albo
      sztuczne problemy ... a twój temat to wreszcie coś normalnego tzn coś o
      szczęśliwym życiu !!! i za to ci dziękuje !!! ja też jestem szczęśliwa !!!
      jestem z Nim od 5 miesięcy ... raz było gorzej a raz lepiej ale wiem że
      warto !!! i mimo że codziennie nie możemy się widywać , mimo że ja mam 18 latek
      a On ma 26 to nic !!! bo przeciez są telefony , jest internet i co
      najważniejsze jest miłość !!! owszem czasami bardzo smutno mi , kiedy tak
      bardzo potrzebują Jego pocałunków czy wtulenia się w Niego a wiem że następna
      okazja będzie za kilka dni ... ale i to można przetrzymać ... w końcu tak mamy
      już 4 miesiące ... optymizm jest potrzebny !!! nie ma sensu się zadręczać tylko
      żyć chwilą i z nadzieją patrzeć w przyszłość !!!
      • Gość: didi :) Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 15:46
        gratuluję ci z całego <mojego 19sto letniego> serca. Moje spełnienie w miłości
        trwa nieco krócej, ale zapowiada się też bardzo fajnie. To normalne, że ludzie
        mają problemy i chcą się z nimi dzielić z innymi
        • Gość: Justyna Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 20:55
          Dokładam się do zbioru.
          Jestem z moim facetem Półtorej roku i jestem zakochana po uszy.

Kocham mojego Mikusia i dałabym mu gwiazdkę z nieba jeśli by chciAŁ
          • Gość: MARTINA Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 17:45
            kocham cię Tomeczku :***

ps od pół roku zakochana :))
      • Gość: mala Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 18:38
        JA JESTEM SZCZESLIWIE ZAKOCHANA :)))))) masz wpis
        • Gość: fu Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 21:39
          ja też jestem! :)
        • Gość: diianawawa Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.chello.pl 05.08.04, 19:38
          Ja też jestem szaleńczo zakochana już prawie od 2 lat
          • Gość: zuza Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:36
            kochm mojego misia od ładnych paru lat a od 4 lat jesteśmy razem nie widze
            świata poza nim.
        • Gość: Daga Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.ae.krakow.pl 03.12.04, 12:26
          i ja tez, i ja też:D dołączam do grona szczęśliwie zakochanych:D jestem z moim
          Misiaczkiem już 16 miechów i mam nadzieje, że to dopiero poczatek:) tlyko
          strasznie za nim tęsknie...:( ale damy rade:D
      • Gość: ally Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 80.51.253.* 27.07.04, 22:01
        też jestem szczęśliwie zakochana od 5 miesięcy:) chodź wszystko wskazywało na
        to że nic z tego nie będzie. Ale zdobył moją miłość wytrwałością i
        cierpliwośćią:) Pamiętajcie, chodź czasem wam się wydaje że to nie to, trzeba
        poczekać i dać szanse. Miłość czasem dłuuuugo rozkwita:)))))
        Całuski dla Ciebie:**************
        • Gość: Mała Mój kochany "R" :o)) IP: 81.190.155.* 24.09.04, 14:56
          Kocham mojego Kotka najbardziej na świecie ,a on mnie :o)
      • q78 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 28.07.04, 10:56
        Czes ja musze powiedziec ze jestem z moim od onad 4 miesiecy i strasznie sie
        kochamy.milosc jest najwazniejsza w zyciu!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam wszystkich
        zakochanych.
        • Gość: EMuzyk Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:33
          Noooo więc nie zostaje mi nic innego jak dołączyć się do was :D
          LOVE IS ALL AROUND ME
    • Gość: gwiazdka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 12:10
      ja:-D !!!
      Juz od prawie 18mcy
      • Gość: Ania Ja też kocham Pawła... IP: *.klaudyny.waw.pl / 217.153.179.* 10.01.04, 16:22
        ... z wzajemnością już troszkę ponad rok :D moja pierwsza miłość :)) Wierzę, że
        będzie nam razem coraz lepiej ɛɛ
        • Gość: potwor I ja tez kocham Pawla:) IP: *.lublin.mm.pl 10.01.04, 17:56
          i to bardzo bardzo:)
          • Gość: fu Re: I ja tez kocham Pawla:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 21:41
            ja też!
            może to ten sam? ;)
            pozdrawiam i życzę wszystkim szczęścia!
            • Gość: mala Re: I ja tez kocham Pawla:) IP: 212.160.172.* 04.08.04, 12:45
              i ja KOCHAM Pawła, poznalismy sie rok temu, od tego dnia życ bez siebie nie
              możemy, a w przyszłym roku POBIERAMY sie!!!! Oboje jesteśmy szczęśliwie
              zakochani z wzajemnością i JEST PO PROSTU SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!
              P.S. Na każdego gdzies czeka druga połowa:)
      • Gość: miski Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:54
        Kasia i Tomus
    • Gość: asia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 17:21
      jestem szcz.ęśliwie zakochana od 5 lat. Razem z moiu ukochanym planujemy ślub.
      Pozdwawiam wszystkich
      • 82misia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 10.01.04, 17:35
        wpisuje się... ;-)
        • tomasdyg Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 10.01.04, 17:50
          Mam 46 lat, jestem zakochany od 2 miesięcy z siłą jakiej nigdy wcześniej nie
          znałem. Dzieli nas odległość 400 km. A w ciągu tego czasu poznaliśmy sie
          bardziej i przeżyliśmy wiecej (ważne były okoliczności) niż w innych związkach
          po 10 latach. Życzę każdemu takiego uczucia, choć ze swojego doswiadczenia
          wiem, że dostało mi się coś wyjątkowego, w co nie wierzyłem.
          • Gość: mloda dziela nas tysiace kilometrow.. IP: *.pl 17.07.04, 17:17
            dziela nas tysiace kilometrow..a ja nadal go kocham.. jestesmy razem niedlugo
            od prawie roq.. i ciagle trwamy w naszym uczuciu........ nie widzialam go jush
            1,5 miecha.. tesknie i ;( ale kochac nie przestaje..
        • Gość: <MiSS_Yeti> Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 24.11.04, 16:07
          A wiec jestem... szczesliwie zakochana :)))))
      • sylwiusia101 Kocham Grzesia 08.07.04, 10:32
        a ja kocham mojego koteczka Grzesia już prawie 2latka i jestem b.szczęśliwa
      • Gość: BuziaczeK Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 00:43
        Ja tez jestem szczesliwie zakochana!!Jestes dla mnie wszystkim Perzemek co mam!!
        Kocham Cię!!
      • Gość: agatka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:36
        Kocham Cie moj Miłoszku!!Jestes spełnieniem moich marzen!!!
    • Gość: Malena Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 10.01.04, 18:02
      Jutro minie 6 miesięcy odkąd jestem z moim chłopakiem,przyjaźniliśmy się od
      1,5 roku.Zawsze uważałam się za szczęściarę,gdyż taka przyjaźń z prawdziwego
      zdarzenia nie trafia się często,a odkąd jesteśmy parą,jest jeszcze
      cudowniej.Jestem szczęśliwa nie tylko,gdy poddajemy się szaleństwu i robimy
      coś spontanicznie,ale nawet,gdy w życie wplata się szara przędza
      rzeczywistości.Gdy mamy świadomość,że jesteśmy kochani,wszystko nabiera nowych
      barw-ja odczuwam świat intensywnie,mam energę do życia.Nasze zakochanie
      przekształciło się w miłość,wiem,że zrobię bwszystko,aby mo chłopak był ze mną
      szczęśliwy i to jest chyba najważniejsze-mieć osobę,kórej można się oddać,przy
      jednoczesnym zachowaniu własnej niezależności,byciu sobą.Łukasz i ja bardzo
      dobrze się dobraliśmy,widzę to,gdyż mimo tego,iż czasem są między nami
      nieporozumienia,potrafimy się słuchać i ze sobą rozmawiać.Mam dopiero 18 lat
      (on 19),więc ktoś może powiedzieć,że nic nie wiem o miłości,ale ja mu wtedy
      powiem,że kocham jak 18-latka,najmocniej i najintensywniej jak umiem.Kiedyś
      nie mogłam sobie wyobrazić,jak np rozbiorę się przed chłopakiem,skąd wezmę
      odwagę,by rozmwiać z nim o najintymniejszych sferach mojego życia,ale teraz
      wiem,że gdy trafi się na odpowiedniego partnera,przełamywanie barier może być
      podróżą,którą przebywa się razem.Życzę wszystkim pięknego uczucia,które
      napędza,uszczęśliwia i daje siłę do życia,gorąco pozdrawiam:)
      • marchewunia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 10.01.04, 18:38
        Ja również kocham, już 14 miesięcy! I jestem bardzo szczęśliwa!!!:o)
    • Gość: elizda Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 19:29
      Ja tez się wpisuję i tak jak wszyscy podam Nasz starz tj. 2 latka i nadal jest
      ok. Mimo to, że spędzamy ze sobą minimum 5 godzin dziennie (codziennie) nadal
      nie mamy siebie doyć, powiem więcej , jest wspaniale i z miesiąca na miesiąc
      inaczej (raz lepiej, raz gorzej)pozdrawiam. Szczerze życzę wszystkim takiej
      miłości jaką ja znalazłam
      • mala_cholera Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 10.01.04, 22:16
        To ja też się tu wpiszę.
        • q78 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 10.07.04, 14:21
          ej laski ja jestem zakochana do szalenstwa!!!spotkalam moja druga polowe i
          jestem na maxa szczesliwa!!!kocham go.
        • Gość: kasia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 22.01.05, 22:07
          :-)
    • smartienka I ja tez ... :-) 10.01.04, 22:17
      Marcin. Od 13 miesięcy razem, obok siebie, ze sobą. Od 22 lat poszukiwaliśmy
      siebie aż nasze drogi zeszły się na jednym z tych głupich chatów o których
      zapomina się zaraz po kliknięciu w mały krzyżyk u góry ekranu. Tym razem było
      inaczej i za to dziękuję Ci losie... każdego dnia.
    • klaudiaa2 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 10.01.04, 22:34
      chyba szczesliwie!!... dzisij mija 8 m-cy
      • Gość: Viki Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 217.96.25.* 10.01.04, 22:45
        Ja też jestem bardzo szczęśliwa... jestem z moim Misiaczkiem już 2.5 roczku,
        Niestety na jakiś czas rozdzielono mnie z moim ukochanym - od 5 miesięcy jest
        w wojsku, ale został tylko 129 dni. A dziś mój Misiu zrobił mi cudowną
        niespodziankę i przyjechał do mnie... Jestem bardzo szczęśliwa:))
      • Gość: foxi Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:06
        tak, szczęśliwe, jutro mija 8 m-cy :)))
    • Gość: shabby Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.ri.ri.cox.net 10.01.04, 23:03
      ja jestem szczesliwie zakochana teraz obecnie mam 18 lat a moj maz 28-jestesmy
      ze soba bardzo szczesliwi-i powiem wam ze wiek nie gra roli w milosci-
      pozdrawiam!!!
    • kalia2010 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 11.01.04, 19:56
      ja jestem szczesliwie zakochana od 2 lat, a razem z moim cudownym chłopakiem
      jestesmy 503 dni:))))< on to ma cierliwość:)>..POZDRAWIAM KALIA
    • ireen Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 11.01.04, 19:59
      I ja tez :-)
      Za miesiac bedzie rok
      Od 4 miesiecy w roznych miastach, ale jakos sobie radzimy
      I jest cudownie :-)

pozdrawiam
      ireen
    • kalia2010 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 11.01.04, 20:08
      Szkoda, ze nie wpisał sie zaden mezczyzna:(...czy zaden nie jest SZCZESLIWIE
      zakochany??:(...smutne troche:(..ale poczekamy zobaczymy:) POzdrowionka Kalia
      • Gość: Julia Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 20:19
        Jestem z moim kochanym mężczyzną od przeszło trzech lat. Bardzo się kochamy, a
        w przyszłości, tzn. po skończeniu studiów zamierzamy wziąc ślub... Na razie
        niestety nie widujemy się za często bo studiujemy w różnych miastach...
        Różnie bywa między nami. Tak to już bywa, że raz jest dobrze, a raz źle, ale
        najważniejsze jest, że potrafimy sobie wybaczyć i nie chowamy urazy. Potrafimy
        rozmawiać ze sobą o wszystkim. Jest nie tylko moim facetem, ale i
        przyjacielem... Bardzo Go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez Niego...
        • Gość: sweet_girl Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.04, 23:24
          I ja!!!! ja też KOCHAM KOCHAM i nie przestane jestem KOCHANA KOCHANA i bedzie
          tak dalej!!!!
    • s_o_d_a ALEX MÓJ NAJDROŻSZY!! KOCHAM CIE BARDZO :) 11.01.04, 21:13
    • Gość: Myzek Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 14:55
      Haloo!! czy ktos to czyta? mam nadzieje, że tak bo chciała bym sie podzielić
      moim szczęściem z kazdym!! Jestem od roku z Patrykiem i z pewnoscia moge
      przyznać ze jest najwspanialszą osobą i rzeca jaka mnie do tej pory spotkała.
      Cudownie jes byc zakochanym, a wiec DZIEWCZYNY !! szukajcie swojego szczescia.
      Bedziecie patrzyly na swiat przez różowe okulary i napewno tego nie
      porzałujecie !!
    • Gość: malutka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: 207.218.68.* 12.01.04, 17:42
      ja tez jestem od 2.5 roku szalenczo zakochana .Kocham go bardzo
      • Gość: didi Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 19:00
        ja jestem strasznie niecierpliwa w tej miłości i chociaz nie wiem, czy TO
        można już tak nazwać <bo się spotykamy, ehmm głupio przyznać od dwóch tygodni
        a oficjalnie jestesmy parą od dwóch dni> ale zapowiada się bardzo ciekawie.
        Pozdrawiaki i buziaki dla was wszystkich
    • Gość: arlis Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.saton.pl 13.01.04, 19:53
      Hej... masz rację są szczęśliwe pary i to wcale nie dlatego że ich życie jest
      piekne i słodkie i mogą non stop patrzeć sobie czule w oczy ale właśnie dlatego
      że potrafią razem pokonywać trudności uczą się siebie na wzajem odkrywają co
      ich na wzajem cieszy jakie pocieszenia są potrzebne potrafią bez słów
      odnajdywać swoje dłonie i spojrzenia pełne uczucia i nawet w czasie kłótni
      pamiętają że się kochają i potrafią sobie to powiedzieć
      Moje chłopaka odkryłam całkiem przypadkowo właściwie to dzięki niemu mieliśmy
      szansę się poznać i pokochać Początkowo patrzyłam na niego jak na kumpla i
      nawet nie spostrzegłam jak szybko bycie z nim rozmowy żarty jego czy kilka słów
      pocieszenia zaczęły mi być potrzebne Tęskniłam za jego uśmiechem i miałam
      nadzieję że nasza znajomość nie skończy się tak gwałtownym cięciem jak się z
      nienacka zaczęła Na pierwszej oficjalnej randce obiecał mi że będzie przy mnie
      i pomoże mi przejść przez trudne chwile w życiu... i nie powiem wywiązuje się z
      obietnicy Jest ze mną ponad 16 miesięcy a jego uśmiech dłoń w mojej dłoni ramię
      w które mogę się wypłakać ręcę którym zdarza się mnie nosić usta które mogę
      pocałować i włosy które uwielbiam zmierzwiać On cały jest mi potrzebny jak tlen
      i po cichu powiem że moje aspiracje zawodowe przyćmiewa ostatnio marzenie o
      pewnym ślubnym kobiercu i pewnych ślicznych ciemnych oczach które będą mnie tam
      wypatrywać Kocham Cię Mariuszu i dziękuję że jesteś z Tobą mogę przenosić góry
      i będę to robić jeśli tego nam będzie brakować do szczęścia:*
      • Gość: E. Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.01.04, 22:06
        Niedługo minie rok... dziękuję Ci, Moja Najdroższa, Moja Magiczna, Moja Jedyna..
    • Gość: ja Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.chello.pl 14.01.04, 08:17
      Fajny temat. Pozdrawiam mojego Miśka ktorego mi zabrali. Jest Kochany przez
      pol roku nie klpocilismy sie ani razu teraz tez sie nie klocimy bo nie ma jak.
      3maj sie ślonce damy rade.
      • Gość: Suzi Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 14:36
        Ja jestem najszczęśliwszą osobą na świecie od prawie ośmiu miesięcy. Kocham
        mojego Maciusia najbardziej na świecie i dwa razy mocniej niż kochać
        można :)))!!!
        • siaba85 Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 11.12.04, 17:42
          A ja od prawie 14 miesiecy kocham mojego Łukasza i nigdy nie przestane, a teraz
          spadam na deche z moim słonkiem
    • Gość: Sis Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.viknet.pl / *.viknet.pl 14.01.04, 23:32
      czesc wszystkim!!!
      moj zwiazek dopiero sie zaczyna ale z kazdym dniem czuje sie coraz bardziej
      szczesliwa.nareszcie spotkałam Go na swojej drodze.kazdy dzien jest coraz
      bardziej kolorowy :)
    • Gość: dagmara Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 09:25
      ja jestem od ponad roku z kims kogo bardzo kocham i zycze tego szczescia
      wszystkim tym ktorzy sa samotni
      • Gość: marcelinka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.ARMnet.Torun.PL 28.07.04, 19:31
        ja 2 lipca 2005 biore slub:)
    • Gość: akirka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.dialup.telenergo.pl 16.01.04, 19:05
      od ponad roku z moim kochaniem siebie kochamy...pzdr
    • ilecka Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 16.01.04, 23:32
      nie wiem czy swiat jest smutny, na pewno na taki wyglada. JA NIE! jestem
      zakochana po uszy i wszystkim tego zycze!
    • Gość: asgird Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 20:28
      ja jestem szczesliwie zakochana... :))))) juz od 5 miesiecy.... KOCHAM CIE
      SZOPKU ;*******
    • Gość: ola Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 19:29
      Jesteśmy razem już ponad 6 lat A zakochana jestem z każdym dniem bardziej
      chociaż wydaje mi się że już bardziej nie można to zawsze daję się jeszcze
      zaskoczyć Chcemy się pobrać w czerwcu. już nie mogę się doczekać :) Pozdrawiam
      wwszystkich zakochanych !
    • rzmija Re: WSZYSTKICH SZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANYCH PROSZĘ O W 27.01.04, 21:53
      od 2 miesięcy jestem z cudownym chłopakiem! kck
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka