szarlotka_ja 26.06.21, 22:15 Na własnym balkonie, stanęłam z robaczkiem świętojańskim Przesympatyczne stworzonko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Twarzą w twarz 26.06.21, 22:34 i z twarzy podobny do kogoś czy zupełnie do nikogo? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Twarzą w twarz 26.06.21, 22:43 Zdaje mi się, że ja go tak bardziej z tyłu widziałam Odpowiedz Link
stasi1 Re: Twarzą w twarz 29.06.21, 12:14 To po czym poznałaś że to było twarzą w twarz? I skąd wiesz że to był robaczek? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Twarzą w twarz 29.06.21, 21:46 Taki chwytliwy temat chciałam dać, ale jak widać nie złapało 😉 Odpowiedz Link
stasi1 Re: Twarzą w twarz 02.07.21, 15:56 Jak nie złapała oczywiście wszyscy chcieli się dowiedzieć co to było. a ten świetlik to on czy ona? Jeśli leciał to na pewno on. one nie są zdolne do tego Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Twarzą w twarz 03.07.21, 21:13 Nie wiem nie zaglądałam mu pod ogonek 😉. Ale kiedyś gdzieś czytałam, że świecą tylko samiczki 🙂 Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Twarzą w twarz 26.06.21, 22:42 Unikam bliskiego spotkania z wszelkiego rodzaju robactwem/robaczkiem, więc powiedzmy, że wierzę na słowo.... choć słowo wierzę tak trochę na wyrost.... A swoją drogą tak bardzo podobne są stonki i biedronki i tych pierwszych nie dość, że nie darzę sympatią to dodatkowo się brzydzę.... Że kropki bardziej wdzięczne niż paski....? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Twarzą w twarz 26.06.21, 22:45 Te ruskie biedronki są obrzydliwe... Jak one się jesienią do domu wpychają to aż obrzydzenie bierze Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Twarzą w twarz 26.06.21, 22:51 Się nie dziwię,nie jestem rusofilem.... tak dla zasady.... Chociaż kiedy chciałam wyguglać "ruskie biedronki" to wyskakiwało "ruskie z biedronki".... ale to nie jest to samo....? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Twarzą w twarz 26.06.21, 22:58 Nic dziwnego, że nie znalazłaś . Azjatyckie se poguglaj To u nas w regionie się na nie rusy mówi, więc tak bezmyślnie, gwarą lokalną poleciałam Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Twarzą w twarz 26.06.21, 23:04 Tak zrobiłam.... azjatyckie to też wschód.... A ja lubię gwarę, szczególnie swoją i niech nikt nie próbuje się z tego nabijać.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Twarzą w twarz 01.07.21, 22:11 A dzisiaj twarzą w twarz z nietoperzem Odpowiedz Link
witrood Re: Twarzą w twarz 05.07.21, 22:04 Właśnie skończyłem moją codzienną przebieżkę (jakieś 4,5 kilometra) i pierwszy raz zachciało mi się przez las po ćmoku biec (4 km). I tego ujstrojstwa pełno. Przy pierwszych myślałem, że ktoś fajki jara w krzakach. Tyle że to świeci na zielono. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Twarzą w twarz 10.07.21, 22:28 Dzisiaj z szerszeniem i nie było to miłe spotkanie . Chyba mi bestie gniazdo gdzieś na poddaszu wiją . Odpowiedz Link