13.02.22, 08:48
kobiecy kończy się? Czy wchodzi w nowy etap?
m.gazeta.pl/0,0.html?mtpromo=enc02qhrmpq6rnml54g5ieqtiycruim2qsekjkbsiudrqocblkt4ehurnudrqmcblidzagqbmcd4ig2ri&utm_campaign=amtp_pnHP_latest&do_a=307&do_w=61&do_v=75&e=PSzLatHP2
Obserwuj wątek
    • witrood Re: Sport... 13.02.22, 12:01
      A Wachowskie? Co ich walnęło w dekiel? wink
      Przenigdy nie chciałbym być kobitą. tongue_out
    • green.amber Re: Sport... 13.02.22, 12:33
      rozumiem, że jedną ręką SIl czyta a drugą piecze fikuśne ciasteczka i rysuje walentynkowe laurki na jutro, ale żeby była niespodzianka to się do tego nie przyzna, prawdasz? 😜
    • szarlotka_ja Re: Sport... 13.02.22, 21:04
      Generalnie sport już się dwano skończył.
      • baenzai Re: Sport... 13.02.22, 21:37
        Nie zgodzę się. Ten męski ma obecnie podobny status do muzyki czy kinematografii.

Ten damski to zawsze była niszówka (może poza tenisem), a teraz już zostanie kompletnie zaorany przez dopuszczenie transów do rywalizacji.
        • witrood Re: Sport... 13.02.22, 21:44
          Ponoć enerdowskie sportsmenki w niektórych przypadkach nie odbiegały wiele od transów. Nasza Kłobukowska też została oskarżona o bycie transem. Podobnie Stanisława Walasiewicz. wink
          • baenzai Re: Sport... 13.02.22, 22:34
            Stasia to klasyczny babochłop. smile
        • szarlotka_ja Re: Sport... 13.02.22, 21:53
          To napiszę inaczej. Prawdziwa rywalizacja sportowa już dawno się skończyła.
          • baenzai Re: Sport... 13.02.22, 22:31
            Raczej odwrotnie. Teraz sportowcy są większymi profesjonalistami, natomiast kiedyś na porządku dziennym było chlanie na zgrupowaniach kadry, niezdrowa dieta czy papierosek w przerwie meczu.

Są też takie dziki jak LeBron James czy Robert Lewandowski, którzy wręcz obsesyjnie dbają o swoją formę i nawet będąc grubo po 30stce utrzymują bardzo wysoki poziom.

Oczywiście sport stał się też bardziej komercyjny, ale ja bym tak tego nie demonizował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka