Dodaj do ulubionych

True Blood S2

14.06.09, 11:17
Wiem, wiem - dopiero jutro, ale nie mogłam się powstrzymać coby wątka nie
założyć big_grin.
Obserwuj wątek
    • agamasia Re: True Blood S2 14.06.09, 19:00
      Wcale się nie dziwię, że taka niecierpliwa jesteś, bo ja też doczekać się nie
      mogę smile
    • galaxian1 Re: True Blood S2 15.06.09, 07:54
      No to sie doczekalas ! smile

A ja jeszcze nie obejrzalem zadnego odcinka.
      Przede mna wszystkie sezony ! big_grin
      Ale fajnie smile
    • ilekobietamalat Re: True Blood S2 15.06.09, 09:25
      booszzzzzzzzzzzz,a ja nie mam internetuuuuuuu..
      juz mi jeden royal sie pojawil,i tb,i zaraz weeds.. a ja nie mam
      internetuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusad((((((((((((

jestem w glebokiej depresji
    • aniuta75 2x01 17.06.09, 22:31
      Aaaaaaaa zarypiasty odcinek! Nawet nie sądziłam, że mi tak bardzo brakowało TB i
      tego klimaciku big_grin.
      4 sprawy:
      - Bilu ekolog - padłam z tych pudeł do segregowania odpadów big_grin
      - Jason świętoszek - ale mu pranie mózgu zrobią na tym szkoleniu big_grin
      - magnetyczny tyłek - ROTFL big_grin
      - Erick ze sreberkami we włosach - ROTFL po raz drugi big_grin.
      • luczijka Re: 2x01 17.06.09, 23:02
        aniuta75 napisała:
        > - Bilu ekolog - padłam z tych pudeł do segregowania odpadów big_grin

Tak to zdecydowanie najlepszy motyw odcinka big_grin Ale tak ogólnie to było siakoś
        takoś kiepskawo ;P Choć może ja po prostu miałam zbyt wygórowane oczekiwania... suspicious
    • luczijka 2x02 27.06.09, 16:01
      Drugi odcinek podobał mi się dużo bardziej niż pierwszy big_grin Nie pasuje mi tylko
      uniżoność i pokora Lafayetta wobec Eryczka suspicious Ja rozumiem, że Eryczek to
      "straszny, żądny krwi wampir", ale żeby bać się go aż tak bardzo??? big_grin Oj
      myślałam, że Lafayette ma więcej jaj crying crying crying wink suspicious
      • aniuta75 Re: 2x02 28.06.09, 21:59
        A mnie (żeby równowaga w przyrodzie była wink) się nie podobało. Nuuuudy i tyle.
        Mam nadzieję, że się poprawi indifferent.
        • szmegesz Re: 2x02 29.06.09, 08:26
          Mnie też jakoś na razie nie wciąga, ale to może dlatego,że poprzedni
          sezon oglądałam całościowo, a to, jak sama zuważyłam sprzyja
          większemu wciągnięciu się w akcję.
    • agamasia 2x03 29.06.09, 14:14
      Zajebisty odcinek big_grin big_grin big_grin
      • aniuta75 Re: 2x03 30.06.09, 23:55
        Nooooooooo smile.
        Ale zawiedziona troszke jestem, że Jason znowu sie dał omotać a nie pierdyknął
        drzwiami i poszedł w pip stamtąd tongue_out.
    • aniuta75 2x04 15.07.09, 23:08
      Ten facet Tary ma fajna pupę big_grinbig_grinbig_grinbig_grin.
      Ale te imprezy mnie denerwują strasznie. A z tego odcinka była wyjątkowo
      obrzydliwa uncertain.
      I już chyba wiadomo kto Sookie zaatakował.
      A i jeszcze się zastanawiam jakim stworem jest ta nowa dziewczyna Sama, skoro ma
      blizny a jednak żyje suspicious.
      Lafayette jako wampir i jego wampirski dance wymiatają <lol>.
      • agamasia Re: 2x04 15.07.09, 23:27
        Ale Lafayette nie jest wampirem, Eric tylko uleczył go swoją krwią, tak jak
        Billu leczy Sookie.
        Dochodzę do wniosku, że Eric czuje miętę do Sookie smile
        Nowa kelnerka też mnie ciekawi, kim czy też czym ona jest.
        Orgie są paskudne i te czarne oczy takie zahipnotyzowane też, ale są chyba
        potrzebne do funkcjonowania tej całej Maryann, chyba z tego siłę czerpie i to
        ona chyba jest tym "bykostworem", co zaatakował Sookie.
        Coś czuje, że detektyw odegra kluczowa rolę przy wyjaśnianiu prawdziwej
        tożsamości Maryann, już teraz świnia chodzi mu po głowie wink

Pupa była przednia big_grin
        • aniuta75 Re: 2x04 15.07.09, 23:41
          agamasia napisała:

> Ale Lafayette nie jest wampirem, Eric tylko uleczył go swoją krwią, tak jak
          > Billu leczy Sookie.

Aaaaa no właśnie big_grin, maj mistejk big_grin. Za dużo wampirskich filmów i w każdym inna
          wersja hihiih.
          • szmegesz Re: 2x04 16.07.09, 08:42
            Też mi się coraz bardziej podoba ta druga seria, a zwłaszcza brak
            takiej jednostronności w pokazywaniu wampirów,że mogą być bardziej
            ludzcy, nie tylko Billy.
        • kocura78 Re: 2x04 16.07.09, 17:21
          > Coś czuje, że detektyw odegra kluczowa rolę przy wyjaśnianiu prawdziwej
          tożsamości Maryann, już teraz świnia chodzi mu po głowie wink

Bo on ma świńskie myśli!
    • aniuta75 2x05 26.07.09, 01:12
      Przegadany odcinek. Poprzedni bardziej mi się podobał. A Pani Sarenka jakaś taka
      podejrzana z lekka tongue_out.
    • ka_thy Re: True Blood S2 26.07.09, 21:29
      Rany, oglądam TB Dwójkę i jakoś nie mogę znaleźć w sobie tej pasji i zachwytu z jakim oglądałam Jedynkę sad Czegoś mi brakuje w tej serii. I nawet Bill jest taki jakiś nijaki sad
    • ka_thy 2x06 29.07.09, 19:29
      Nareszcie odcinek, który mnie zadowolił wink - w końcu zaczyna się coś dziać (czytaj gmatwać wink). Było kilka niezłych scen, kilka niezłych tekstów. Ale jednego nie rozumiem - zawsze mi się wydawało, że Bill to jest ten dobry wampir, który nie skrzywdzi nawet muchy, a tu nagle urządza sobie krwawą orgią ze swoją Lady (swoją drogą niezła ta orgia smile). Oświećcie mnie jak to jest z tym Billem, bo nie chce mi się grzebać w sezonie namber łan. Czyżby Bill wcale taki świętoszek nie jest?
      • agamasia Re: 2x06 30.07.09, 00:34
        Też podobał mi się ten odcinek smile W końcu zaczyna się coś naprawdę dziać.
        Aniuta miała racje z panią Sarenką, ja jakoś jej nie wyczułam.
        Bidny Sam, bidna Tara, o Sookie nawet nie wspomnę.
        Bill teraz chyba jest po jasnej stronie mocy, a kiedyś było z niego widocznie
        niezłe ziółko.
        Jessica i Hoyt mnie rozczulają, a Hoyt zapunktował u mnie tym jak postawił się
        swojej mamusi big_grin
      • aniuta75 Re: 2x06 06.08.09, 17:25
        ka_thy napisała:

Ale jednego
        > nie rozumiem - zawsze mi się wydawało, że Bill to jest ten dobry wampir, który
        > nie skrzywdzi nawet muchy, a tu nagle urządza sobie krwawą orgią ze swoją Lady
        > (swoją drogą niezła ta orgia smile). Oświećcie mnie jak to jest z tym Billem, bo n
        > ie chce mi się grzebać w sezonie namber łan. Czyżby Bill wcale taki świętoszek
        > nie jest?

Billu pewnie działa wg zasady pt "Tylko krowa nie zmienia poglądów" big_grin. Kiedyś
        tam był zły, robił to dla tej laski, jak sam stwierdził, żeby ją zadowolić.
        Myślał, że się zakocha. No ale nie wyjszło. Przejrzał na oczy po wnikliwej
        lekturze kilku książek, że potworem jest i tyle. I postanowił się zmienić,
        pokazać, że wampir to nie musi być ten zły.
        • ka_thy Re: 2x06 06.08.09, 19:22
          Teraz już wiem, że Bill się zmienił. Moje pytanie bardziej dotyczyło tego czy już było wcześniej to wspomniane w serialu, że on kiedyś był ten zły. Bo ja zawsze miałam w głowie, że Bill jest dobry. A nie byłam pewna czy to czasem nie moja wyobraźnia taką ocenę Billa mi podpowiedziała. Ale po ostatnich dwóch odcinkach i retrospekcjach już wszystko wiem. Tylko coraz mniej mi się ten Bill podoba. A coraz bardziej Eric tongue_out
          • aniuta75 Re: 2x06 06.08.09, 20:10
            On chyba zawsze podkreślał, że nienawidzi być tym kim jest. No i kiedyś przecież
            nie było True Blood to jakoś się żywić musieli. Fakt - zaskoczeniem jest, że on
            akurat robił to w taki a nie inny sposób. Ale coś mi świta, że wspominał, że ma
            na swoim sumieniu wielu ludzi...
    • aniuta75 2x06 i 2x07 06.08.09, 16:49
      Najpierw oglądałam 6 ale jak zobaczyłam końcówkę to od razu poleciałam z 7 i
      dziś oczy na zapałki big_grin.

Od razu jak tego Hugonka zobaczyłam to jakiś taki śliski mnie się wydał. No i
      przeczucie mnie nie myliło. Trochę mnie to denerwuje, bo to oznacza, że serial
      przewidywalny się staje hmmm.
      Tekst odcinka 6/7 "God is a openminded guy" big_grinbig_grinbig_grin (jak cuś źle z pisownią to
      sorry tongue_out).
      No i Hoyt big_grin. Chyba się zacznę w nim kochać, strasznie rozczula mnie ten facet
      smile. I się mamusi postawił o! big_grin
      Co do Billa - nie wiem czego chce od niego ta laska. Co ona myśli? Że go zmusi
      do miłości czy jak? No nie kumam tongue_out. I ta jego przeszłość fuj fuj fuj, brzydki,
      niedobry Billu. Seks we krwi fuuuj.
      Ta baba od orgii mnie wkurza. A jeszcze bardziej wkurza mnie to, że Sam
      (teoretycznie przynajmniej) będzie musiał oddać się w ofierze. Mam jednak
      nadzieję, że Tara zacznie coś kombinować, jakiś podstęp z Samem wymyślą i tą
      starą rurę wysiudają z miasteczka o! big_grin
      Jason jest tak głupiutki i naiwny, że aż kochany big_grin. Mam nadzieję, że jednak
      przeżyje...
      Pojawienie się pra-wampira (nie pomnę imienia... Godrik? tongue_out) bardzo mnie
      zaskoczyło. Czy to oznacza, że to on chce zniszczyć pozostałe wampiry?
      • szmegesz 2x08 10.08.09, 20:20
        Fajny odcinek. Coraz bardziej ludzkie te wampiry. Eric jest
        zdecydowanie moim faworytem, ale Gotrik też interesujący, taki
        chłopczyk a jaką ma władzę.
        Lekkie przegięcie z tym sufletem a la kanibale, po prostu niesmaczne.
        • kocura78 Re: 2x08 11.08.09, 10:36
          Biedna cnotliwa Jessica sad Aż mi jej żal.
          Lafayette jako wróżka- pasuje mu!
          Suflet bleee
          A Godrik mi nie pasuje. Jakiś taki mało męski. I ma szparę między zębami, do
          Sookie by pasował big_grin
          • szmegesz Re: 2x08 11.08.09, 12:01
            To odnawiające się dziewictwo Jessici to rzeczywiście problem, ale
            na taki pomysł mógł wpaść tylko scenarzysta facet hi, hi
            • aniuta75 Re: 2x08 11.08.09, 22:31
              I cóż ja mogę dopisać? Jak Wy już wszystko napisałyście tongue_out.
              Nooo zakończenie zarypiaste. Aż żałuję, że oglądnęłam a nie za tydzień oba
              odcinki na raz tongue_out.
              • agamasia Re: 2x08 12.08.09, 00:33
                Obleśna jest ta Maryann tongue_out
                Sookie wyzywająca stworzycielkę Billa niezła była smile
                Zaskoczył mnie Eric dobrowolnie oddający się w ofierze w tym kościele.
                No i oczywiście najważniejsze pytanie: co będzie dalej? big_grin
                • ka_thy Re: 2x08 12.08.09, 08:20
                  Aż trudno uwierzyć, że jeszcze kilka tygodni temu zastanawiałam sie czy oglądać drugi sezon TB. Nie wchodził mi ten serial, nudził i oglądało mi się pod górkę wink A dziś cieszę się, że się przemogłam. smile

Maryann faktycznie okropna. Myślałam że zejdę przy scenie krojenia serca. Jeszcze teraz przechodzą mnie ciarki. Mocne to było. Po tym, suflet to juz był pikuś wink

No i Godrick. To moja miłość od pierwszego wejrzenia smile
    • aniuta75 2x09 18.08.09, 22:56
      No i nie ma Godricka sad. Szkoda trochę.
      Teraz Sookie będzie oparciem dla załamanego Ericka. Tylko ta
      flądra-stworzycielka Bila mine wkurza. Co ona robiła we śnie Sookie? Czyżby
      mieli układ z Erickiem?
      • agamasia Re: 2x09 18.08.09, 23:08
        No przecież to Erik ją sprowadził, żeby trochę przy Billu namieszała.
        Parę fotek z łóżkowej sceny z tego odcinka big_grin
        justjared.buzznet.com/2009/08/18/true-blood-record-ratings/
        • aniuta75 Re: 2x09 18.08.09, 23:14
          Jeeeej chyba się przerzucę z Jasona na Eryczka big_grin.
          • ka_thy Re: 2x09 20.08.09, 09:37
            Oj, ładna to była scena, bardzo ładna. Ładnie wyglądali razem Sookie z Erickiem, ładnie smile A w scenie na dachu uświadomiłam sobie, że oni w ogóle ładnie razem wyglądają. I pasują do siebie. On taki duży, postawny, dobrze zbudowany, ona przy nim taka malutka, on mógłby byc jej prawdziwym obrońcą. smile

A co do sceny na dachu. No i po Godricku. Strasznie długo się w nim nakochałam wink Jednak scena odejścia była tak ładna i tak przekonywująca, że jakoś mi nie było żal, że to koniec.
            • aniuta75 Re: 2x09 20.08.09, 10:33
              No ładna to była scena smile.
              Ale przyznam się Wam, że przez ułamek sekundy myślałam, że promienie
              wschodzącego słońca wyzwolą Godricka z wampiryzmu i się człowiekiem stanie big_grin.
              • magda.evie.zoe Re: 2x09 20.08.09, 23:32
                hej hej, dołączam do Was! Wszystkie odcinki nadrobione w tempie wampirzym iści,
                kiedy następny?
                • aniuta75 Re: 2x09 21.08.09, 00:13
                  W poniedziałki zasysamy smile.
                  Fajnie, że do nas dołączyłaś big_grin.
    • aniuta75 2x10 24.08.09, 20:09
      Odcinek już mam, napisy też - dzisiaj seansik big_grin.
      • aniuta75 Re: 2x10 24.08.09, 22:30
        Te ludzie jak mają czarne oczy to strasznie gupie są tongue_outbig_grin. Dobrze, że Tara już
        normalna jest. Jason jako bóg suuuuuuper big_grin.
        A no i Eryczka żal i szkoda, że go tak mało było w tym odcinku. A ta królowa
        wampirska to kto? No i co jej? Nie żyje znaczy?
        • agamasia Re: 2x10 24.08.09, 22:46
          Nooooooooooo Eryczka mało było, ale scenka z nim fajna, a Sookie to nawet po
          niego dzwonić chciała <lol>
          Zgadam się, że Jason jako bóg był świetny i nieźle "poraził" Sama.
          Mamuśka Hoyta nieźle daje im popalić wink
          Królowa żyje, nawet gdzieś widziałam jej zdjęcia, a ta krew na nodze, to pewnie
          jej posiłek smile
          A Sam znowu zaświecił tylną częścią ciała big_grin
          Straszny ten ludek czarnooki, niech już z tym skończą i ukatrupią tą Maryann tongue_out
          • ka_thy Re: 2x10 25.08.09, 12:50
            Ależ ta Sookie ma obłędne sny!!! smile

Natomiast bohaterem odcinka jest Jason. Nic nie pobije Jasona-wojownika z piłą mechaniczną i Jasona-Boga. Nawet goły tyłek Sama wink
            • magda.evie.zoe Re: 2x10 27.08.09, 09:38
              Ja też myślę, że w ostatniej scenie krew spływała po nodze dawcy, tylko kto to
              mógł być, że Bill się tak zdziwił? Może żona pastora?

Ogólnie jakoś mało mi się ten odcinek podobał, wolę klimaty wampirze od
              menadowych. Niech już wykończą tą Maryann z jej ochłapami mięsa!
              • szmegesz Re: 2x10 27.08.09, 16:48
                Obejrzałam jednym ciągiem dwa odcinki i najbardziej uśmiałam się z
                Jasona w roli Boga, Maryann też mnie wkurza totalnie. Sny Sookie
                bardzo erotyczne, a Erik saute pociągający.
              • luczijka Re: 2x10 28.08.09, 12:26
                magda.evie.zoe napisała:
                > Ogólnie jakoś mało mi się ten odcinek podobał, wolę klimaty wampirze od
                > menadowych. Niech już wykończą tą Maryann z jej ochłapami mięsa!

Mnie się ogólnie cały sezon średnio podoba tongue_out Też wolę klimaty wampirze, a oni
                serwują mi "to coś z Maryann" tongue_out suspicious Mam nadzieję, że wprowadzenie postaci
                królowej całkowicie zmieni bieg serialu wink
    • magda.evie.zoe 2x11 31.08.09, 21:23
      Czyżbym pierwsza obejrzała?

Fajna ta królowa suspicious
      • aniuta75 Re: 2x11 31.08.09, 23:56
        No fajna królowa. I tylko ona z całego odcinka fajna była. Nuuuudyyyyy.
        • agamasia Re: 2x11 01.09.09, 00:18
          Królowa fajna, lekko się nudzi, pokój dzienny a właściwie widoczek za nim miała
          niezły wink
          Eryczek kapitalnie sobie włoski poprawiał i nieźle przygadał Billowi, że tak w
          ogóle to Sookie romansuje z Billem też dzięki jego wampirzej krwi.
          Hoyta i Jessiki mi szkoda, za to Jason i Andy to dopiero będą kumple.
          Niech już w końcu ubiją tą Maryann tongue_out
          • magda.evie.zoe Re: 2x11 01.09.09, 08:59
            Pokój dzienny super, zwłaszcza ta atrapa mewy za oknem.

Zastanawiam się, czy Eric wskóra więcej u królowej niż Bill?
            A poza tym faktycznie nudnawo.
            • aniuta75 Re: 2x11 01.09.09, 09:18
              Eric rozrywkowy chłopak jest to pewnie będzie bardziej skory do zabawy i
              szybciej informacje wyciągnie od królowej wink.
              A potem pofrunie do Bon Temps i będzie tam za tego boga maryannowego robił big_grin.
              • luczijka Re: 2x11 01.09.09, 23:01
                Królowa fajna, reszta już niekoniecznie ;P No może poza rozważaniami Jasona pod
                tytułem "co by było, gdyby Sam zamienił się w kurę i zniósł jajko, a potem je
                zjadł" i "co by było, gdyby Sam zamienił się w psa i spiknął się z psicą" <lol>.
                Momentalnie wyobraziłam sobie Sama znoszącego wielkie jajo i odpadłam big_grin big_grin big_grin
                Sama spółkującego z psicą wolałam już sobie nie wyobrażać, bo to by było chyba
                zbyt wiele, nawet jak na standardy Maryann wink big_grin suspicious
    • aniuta75 2x12 14.09.09, 22:20
      No jakoś średnio mi się to podobało, ten finał cały...
      • magda.evie.zoe Re: 2x12 14.09.09, 22:22
        Bill, where are you???

Ale jestem przeszczęśliwa, że już nie ma tej Maryann big_grin
        • szmegesz Re: 2x12 15.09.09, 08:22
          Czyżby Eric zajął się Billem na polecenie królowej?
          • magda.evie.zoe Re: 2x12 15.09.09, 09:19
            Ale czy Eric użyłby srebrnego łańcucha? Chociaż chyba zamachowiec miał jakieś
            rękawice.

W ogóle cała ta ostatnia sekwencja w restauracji była beznadziejna - ten taniec,
            oświadczyny, reakcja Sookie, potem scena w toalecie (czekałam tylko, żeby za jej
            plecami pojawił się Eric). Łe.
            Natomiast finał z Maryann była fajny.
            • agamasia Re: 2x12 15.09.09, 16:37
              Właściwie to wiadomo było, że zakończą sezon unicestwieniem Maryann i w końcu mamy ją z głowy. A tak poza tym, to miałam wrażenie, że to było zawiązanie akcji do następnego sezonu.

A tu trochę o TB.
              • szmegesz Re: 2x12 15.09.09, 17:13
                Uśmiałam się z podania sprawcy, a właściwie sprawczyni porwania Billa. Ale
                podpucha ha, ha.Czekam na następny sezon, ale dlaczego tak długo, 10 dłuuuugich
                miesięcy.
                • aniuta75 Re: 2x12 15.09.09, 17:26
                  Heheheh też mi się jakoś nie chce wierzyć, że to prawda big_grin.
                  No to się naczekamy ehhhhhhh.
            • ilekobietamalat nadrobilam to odgrzebuje:D 01.10.09, 08:27
              magda.evie.zoe napisała:
              (czekałam tylko, żeby za je
              > j
              > plecami pojawił się Eric).

ja tez!!

a teraz do rzeczy, zala ta maryann mnie wkurzala na maksa, a te wszystkie orgie byly troche nudnawe juz;>
              ale eryczek! bogowiebig_grin eryczek eryczek eryczek. reszta mnie nie obchodzibig_grin

bogowie,i ta eryczkowa pupabig_grin
              i to eryczkowe spojrzenie,i ten eryczekbig_grin

no durna baba jestem,wiem, ale eryczekbig_grin

billu byl natomiast za blady,za stary i za niski w tym sezonie. wkurzal mnie i tyle;> mam nadzieje ze w nastepnym przepadnie conajmniej na 10 odcinkow;D a wtedy wkroczy eryyyyczeeeeeeksuspicious

tak se tapete walne, a co mi tam;>
              https://images.teamsugar.com/files/upl2/14/146210/29_2009/fb3aacb7f01a8e7a_calenderboy1.preview.jpg
              • agamasia Re: nadrobilam to odgrzebuje:D 01.10.09, 08:35
                Ja tam ciągle w ulubionych mam tą fotkę big_grin

justjared.buzznet.com/photo-gallery/2139432/true-blood-record-ratings-03/fullsize/
              • pszczolaasia Re: nadrobilam to odgrzebuje:D 01.10.09, 08:37
                o cholera....kopiuje tapete!!!
                a w ksiazce to Wam powiem tylko, ze bylo troche inaczej...no trzeba by dlugo
                opowiadac, ale byla tam taka scena ze bill nie mogl jechac z sookie na impre
                (orgiesuspicious) to zaprosila eryka nie wazne dlaczego tam chciala isc bo na serio
                trza by bylo gadac i gadac. w kazdym razie poprosila go zeby udawal gejasuspicious
                no i jest tam taka scena jak on zdejmuje plaszcz i jest ubrany w rozowy top i
                leginsy....
                jezuu jak ja zaluje ze tego nie mgolam zobaczyc!!!! na ekranie!!! z tym
                tam...polnagim Bogiem co masz na tapecie...
                • ilekobietamalat Re: nadrobilam to odgrzebuje:D 01.10.09, 08:50
                  no czytalam o tej scenie leginsowejbig_grin

pszczolaasia, moglabys podac mi tytul ksiazki,bo gdzies ja mialam
                  jako ebooka ,ale mi wcielo.. a chyba to bedzie idealna ksiazka do
                  czytania w pociagubig_grin no i bede mogla sobie wizualizowac eryczka w
                  rozowym topie;>
                  • pszczolaasia Re: nadrobilam to odgrzebuje:D 01.10.09, 08:53
                    2-gi tom? death in dallas.
                    tero sie namierzam na trzeci. na szczescie mam funowskie tlumaczeniewink
                    • pszczolaasia tfu. 02.10.09, 14:46
                      wlasnie zerknelam na strone tytulowa. living dead in dallas taki tytul ma drugi
                      tom.
              • ka_thy Re: nadrobilam to odgrzebuje:D 01.10.09, 11:37
                ilekobietamalat napisała:

>
                > tak se tapete walne, a co mi tam;>

No żesz, a gdzie ostrzeżenie, że to dla tych o mocnych nerwach? suspicious
                • ka_thy Re: nadrobilam to odgrzebuje:D 01.10.09, 11:38
                  Aż mi ciśnienie podskoczyło wink
                  • ilekobietamalat Re: nadrobilam to odgrzebuje:D 01.10.09, 12:24
                    a ja zamiast pracowac to siedze i sie na eryczka gapiesuspicious
                    i sie skupic nie moge;>

achhh eryyyyczeeek;P (wiecie co,to chyba od tej jesieni mi
                    odpierniczabig_grin)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka