mary171 12.09.08, 16:23 Ja domowo-rodzinnie chcę spędzić i mam chytry plan aby umyć okna, ale nie wiem co z tego wyjdzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynasg Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 16:31 mialabym chyt5ry plan zamknac chalupe na 4 spusty i nikogo nie wpuszczac mlody w niedziele ma urodziny wiec pewnie ktos nas nawiedzi, nie robie zadnej imprezki bo po 1 mi sie nie chce, po 2 za 2 tyg wesele w rodzinie, po 3 mlody chory i ja jakby tez zaczynam wiec kto przyjdzie na wlasna odpowiedzialnosc moze wyjsc z angina:] upic bym sie mogla tak dla jaj;P Odpowiedz Link
finka9 Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 16:38 Praca, praca , praca. Pozniej może kino z dziewczynami na osłodę. Ps.Mary ,co to za chytry plan z tym myciem okien . Wrób kogoś z domowników w to mycie okien -to dopiero będzie chytry plan. Odpowiedz Link
mary171 finka ;) 12.09.08, 18:53 mój domownik nie nadaje się do mycia okien Aczkolwiek podszkolę go i kiedyś będzie mył Odpowiedz Link
anirat Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 19:30 U mnie załoba, cały weekend w pracy ((( Nic dodac, nic ując, dobrze, ze chociaz net mam i jak mam czas, moge zajrzec ) Odpowiedz Link
melka-melka Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 20:23 Nie opłaca się myć, ma padać. Odpowiedz Link
aga.andro Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 20:48 Żeby nie padało, proszę... niech ktoś powie, że nie będzie padać! To by bylo za dużo - nie dość, że arktyczne zimno to jeszcze deszcz A ja w planach mam wizytę w Pradze )) Odpowiedz Link
limoo Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 20:58 Aguś chyba nie będzie tak źle - prognozują - pochmurno,ale bez opadów pogoda.wp.pl/miasto,praga,mid,2001323,mi.html udanego weekendu Odpowiedz Link
aga.andro Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 21:05 Dzięki Limoo Będzie fajnie bo Praga piękna jest ... Spędzę tam tylko kilka godzin, ale cieszę się jak nie wiem Odpowiedz Link
limoo Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 21:08 Tak Praga jest rzeczywiście śliczna ehh kiedyś tam wrócę Odpowiedz Link
dunka76 Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 21:14 Jutro mam spotkanie. W niedziele, jeśli będzie ładna pogoda jadę do Parku Jurajskiego Odpowiedz Link
dorti-one Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 21:23 Ja też mam ciekawe palny ... śniadanie, sprzątanie, gotowanie, obiad, TV,zmywanie, pranie, chyba kolacja... niedziela tez tak samo tylko bez prania i sprzątania ... czyli tak jak zawsze od kilkunastu lat ))) a zawsze mówię, ze nie lubię monotonii.... i co z tego jak ona mnie kocha... ( Odpowiedz Link
limoo Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 21:27 Dorti w moim cyklu weekendowym też znajdują się te "przyjemności". Dodatek tego weekendowy to rocznica ślubu moich rodziców, będzie lekko imprezowo. Odpowiedz Link
mary171 Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 21:31 Nie będzie padać Bo po myciu okien chcę na spacer się wybrać A wieczorkiem moze jakiś film..czy nasz tv nadaje jeszcze jakieś fajne filmy Odpowiedz Link
limoo Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 21:35 Na nowości to bym nie liczyła, ale np. Ocean"s eleven:ryzykowna gra. Odpowiedz Link
limoo Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 21:39 A jeśli ktoś lubi komediodramaty to polecam "Zakochany bez pamięci" Odpowiedz Link
dorti-one Re: Jakie plany na weekend macie :) 12.09.08, 21:40 ... hmm... wiem, ze każda takie normalne przyjemności ma do wykonania w domu.... w tzw wolną sobote .... ale kiedy ja byłam na takiej normalnej, fajniej imprezie... nie pamietam... Odpowiedz Link