mala20033 24.02.05, 20:44 Czas zaczac ten watek od poczatku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala20033 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 24.02.05, 20:44 Buziaczki dla Kajtula.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 28.02.05, 20:56 czy gazeta tak samo u Was fiksuje i pokazuje wszystko wielka czcionka? szalu mozna dostac. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 28.02.05, 21:01 slo-onko napisała: > czy gazeta tak samo u Was fiksuje i pokazuje wszystko wielka czcionka? > szalu mozna dostac. > u mnie sie zawiesza( a moze masz przestwione na wiesza czcionke. Odpowiedz Link
mala20033 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 28.02.05, 21:17 U mnie wolno jak zwykle ale zwyczajnie.. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.03.05, 12:42 zwoluje na walna konferencje dzis 7 marzec o 20:00 na SKYPE.... temat: "wedrujaca ksiazka"....obecnosc obowiazkowa )))))))))) Odpowiedz Link
jtka Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.03.05, 19:53 kendo napisała: > zwoluje na walna konferencje > dzis 7 marzec o 20:00 na SKYPE.... > temat: "wedrujaca ksiazka"....obecnosc obowiazkowa )))))))))) ja prawie , prawie jestem robię obiadzik na jutro i musze go pilnować ,żeby się nie przypalił))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.03.05, 19:55 jtka napisała: > kendo napisała: > > > zwoluje na walna konferencje > > dzis 7 marzec o 20:00 na SKYPE.... > > temat: "wedrujaca ksiazka"....obecnosc obowiazkowa )))))))))) > > ja prawie , prawie jestem > robię obiadzik na jutro i musze go pilnować ,żeby się nie przypalił))) > > czesc Jtka a TY masz skype? Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.03.05, 19:56 jtka napisała: > kendo napisała: > > > zwoluje na walna konferencje > > dzis 7 marzec o 20:00 na SKYPE.... > > temat: "wedrujaca ksiazka"....obecnosc obowiazkowa )))))))))) > > ja prawie , prawie jestem > robię obiadzik na jutro i musze go pilnować ,żeby się nie przypalił))) > > oj ituniu)..usprawiedliwiona) a masz moze zalozonego SKYPE ?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.03.05, 19:55 20,00 zbliza sie wielkimi krokami))))) a walne czeka Odpowiedz Link
jtka Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.03.05, 19:58 nie masz Skypy.... i cooo????` Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.03.05, 19:59 jtka napisała: > nie masz Skypy.... i cooo????` mus jest miec skype wszyscy vistulacy ja maja Odpowiedz Link
jtka Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.03.05, 20:00 a może po walnym zrobicie mi streszczenie i prześlecie????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.03.05, 20:12 jtka napisała: > a może po walnym zrobicie mi streszczenie i prześlecie????? no dobrze ale i tak musisz sobie zalozyc skype Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 07.03.05, 21:03 slo-onko napisała: > jtka napisała: > > > a może po walnym zrobicie mi streszczenie i prześlecie????? > > no dobrze ale i tak musisz sobie zalozyc skype itus chyba dasz rade sobie zalozyc SKYPE milo by bylo Cie slyszec, a na konferencji mamy zawsze wesolo) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 17.03.05, 10:29 a wiecie co dziej sie z itusia?? brakuje Jej dziendoberkow?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 17.03.05, 11:18 kendo napisała: > a wiecie co dziej sie z itusia?? > brakuje Jej dziendoberkow?? nie wiema le znajac Jtke jest jakz wykle zapracowan albo wysiadl jej net. zaraz zaesemesuje i odpowiem Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 17.03.05, 11:19 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > a wiecie co dziej sie z itusia?? > > brakuje Jej dziendoberkow?? > > nie wiema le znajac Jtke jest jakz wykle zapracowan albo wysiadl jej net. zaraz > > zaesemesuje i odpowiem oj,sloo kochana jestes, czlek sie przyzwyczaja do pewanych osob i ich wpisow Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 11:37 61 poscikow zostalo do kolejengo tysiaca jak zaszalejemy wieczorem to bedzie okazja to vistulowego pospiewania D Odpowiedz Link
mala20033 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 15:51 ..a juz myslalam ze Leon sie odnalazl..hi,hi,.. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 16:29 a teraz juz mniej niz 60 zostalo) PS;..a mala przezywa zgube) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 16:37 kendo napisała: > a teraz juz mniej niz 60 zostalo) > > PS;..a mala przezywa zgube) Leon nie zasluguje na moje pieszczoty i nie spelnial moich zachcianek Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:02 czy ktos stanie ze mna w zawodach picia mleka? pochlaniam dzis hektolitry Odpowiedz Link
mala20033 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:04 ..hm..a piwa nie ma?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:08 mala20033 napisała: > ..hm..a piwa nie ma?? jest,ale musisz usmiechnac sie do mojego A. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:06 slo-onko napisała: > czy ktos stanie ze mna w zawodach picia mleka? > pochlaniam dzis hektolitry mleczko nie, ale sama wypilam juz litr soku) teraz dopijam herbatka) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:09 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > czy ktos stanie ze mna w zawodach picia mleka? > > pochlaniam dzis hektolitry > > mleczko nie, > ale sama wypilam juz litr soku) > teraz dopijam herbatka) a mnie sok gryzie w zeby dzis do zamowionej w pracy pizzy zamowilysmy sok pomaranczowy do ktorego dolalam wody, bo byl za cierpki. i takie sa wszystkie :9 Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:16 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > czy ktos stanie ze mna w zawodach picia mleka? > > > pochlaniam dzis hektolitry > > > > mleczko nie, > > ale sama wypilam juz litr soku) > > teraz dopijam herbatka) > > a mnie sok gryzie w zeby > dzis do zamowionej w pracy pizzy zamowilysmy sok pomaranczowy do ktorego dolala > m wody, bo byl za cierpki. i takie sa wszystkie :9 do picy toleruje piwko, swietne zestawienie smakowe) a soku pomaraniczowego niebardzo lubie,dlatego ze kwasidlo Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:09 usz...zaczynaja sie powodzie juz w kraju... akurat w TV pokazuja, to straszne( Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:12 kendo napisała: > usz...zaczynaja sie powodzie juz w kraju... > akurat w TV pokazuja, > to straszne( tego mozna niestety byo sie spodziewac((( coz, natura(((( czy gazeta znow opoznia posty? Odpowiedz Link
mala20033 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:17 Natura natura,a rzeki mozna regulowac i sie troche przygotowac..Wroclaw pewnie znowu zaleje..ech.. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:19 mala20033 napisała: > Natura natura,a rzeki mozna regulowac i sie troche przygotowac..Wroclaw pewnie > znowu zaleje..ech.. > mala na razie nie, pokazywali blizej Kamiennej Gory.... reszta nastapi pewnie pozniej Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:18 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > usz...zaczynaja sie powodzie juz w kraju... > > akurat w TV pokazuja, > > to straszne( > cos sie dzieje,bo wyslalam az cztery posty jednego wpisu i musialam usunac powtorki > tego mozna niestety byo sie spodziewac((( > coz, natura(((( > > czy gazeta znow opoznia posty? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:19 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > usz...zaczynaja sie powodzie juz w kraju... > > > akurat w TV pokazuja, > > > to straszne( > > > cos sie dzieje,bo wyslalam az cztery posty jednego wpisu i musialam usunac > powtorki > > tego mozna niestety byo sie spodziewac((( > > coz, natura(((( > > > > czy gazeta znow opoznia posty? juz wiem, Mala nadala mi zarcik w pierwszej setce dziekuje Mala Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:20 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > usz...zaczynaja sie powodzie juz w kraju... > > > > akurat w TV pokazuja, > > > > to straszne( > > > > > cos sie dzieje,bo wyslalam az cztery posty jednego wpisu i musialam usuna > c > > powtorki > > > tego mozna niestety byo sie spodziewac((( > > > coz, natura(((( > > > > > > czy gazeta znow opoznia posty? > > juz wiem, Mala nadala mi zarcik w pierwszej setce > dziekuje Mala wlasnie go szukalam.... malenka pewnie zakochana albo rostrzepana dzisiaj) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 19:23 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > usz...zaczynaja sie powodzie juz w kraju... > > > > > akurat w TV pokazuja, > > > > > to straszne( > > > > > > > cos sie dzieje,bo wyslalam az cztery posty jednego wpisu i musialam > usuna > > c > > > powtorki > > > > tego mozna niestety byo sie spodziewac((( > > > > coz, natura(((( > > > > > > > > czy gazeta znow opoznia posty? > > > > juz wiem, Mala nadala mi zarcik w pierwszej setce > > dziekuje Mala > > wlasnie go szukalam.... > malenka pewnie zakochana albo rostrzepana dzisiaj) sypie kawalami jak z rekawa ))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 20:09 Nick prosi o usprawiedliwienie jego nieobecnosci dzisiejszego wieczora, musi zrobic cos waznego. nieoczekiwana sprawa niecierpiaca zwloki, ale pzrekazuje pozdrowienia i prosi o wyrozumialosc Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 20:16 slo-onko napisała: > Nick prosi o usprawiedliwienie jego nieobecnosci dzisiejszego wieczora, musi zr > obic cos waznego. nieoczekiwana sprawa niecierpiaca zwloki, ale pzrekazuje pozd > rowienia i prosi o wyrozumialosc no dobrze...-usprawiedliwiony! szkoda tylko,bo tu zaczyna sie dobre party ,a nicka brak( Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 20:17 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > Nick prosi o usprawiedliwienie jego nieobecnosci dzisiejszego wieczora, m > usi > zr > > obic cos waznego. nieoczekiwana sprawa niecierpiaca zwloki, ale pzrekazuj > e > pozd > > rowienia i prosi o wyrozumialosc > > no dobrze...-usprawiedliwiony! > szkoda tylko,bo tu zaczyna sie dobre party ,a nicka brak( jak to z facetami, rozkochaja rozkochaja i rzucaja))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 18.03.05, 20:30 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > Nick prosi o usprawiedliwienie jego nieobecnosci dzisiejszego wiecz > ora, m > > usi > > zr > > > obic cos waznego. nieoczekiwana sprawa niecierpiaca zwloki, ale pzr > ekazuj > > e > > pozd > > > rowienia i prosi o wyrozumialosc > > > > no dobrze...-usprawiedliwiony! > > szkoda tylko,bo tu zaczyna sie dobre party ,a nicka brak( > > jak to z facetami, rozkochaja rozkochaja i rzucaja))))))))) dobrze,ze sie usprawiedliwiaja,ze wroca, gorzej byloby gdyby inaczej bylo Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 10:50 uwaga uwaga, rozmawialam przed chwila z Jtka iiiiiii..... iiiiii ona do nas lapka z pociagu i wszytskim sle pozdrowienia)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 10:57 slo-onko napisała: > uwaga uwaga, rozmawialam przed chwila z Jtka iiiiiii..... > iiiiii ona do nas lapka z pociagu i wszytskim sle pozdrowienia)))))) a to milutko) pozdrow Ja serdecznie i pozycz milej podrozy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 20:22 nadszedl czas kiedy slo podejmuje dosc wazne decyzje, glowi sie mysli, zastanawia , a to wszytsko rozbija sie o kase. w koncu dobilam targu i bede znow inwestowac a zaraz moze mnie nie byc ale to juz inna para kaloszy, musze cos zrobic ,tylko czekac tak nie lubie Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 20:22 aha i gdybym nie zdazyla sie pzoegnac to nie miejcie mi tego za zle. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 20:30 slo-onko napisała: > aha i gdybym nie zdazyla sie pzoegnac to nie miejcie mi tego za zle. a ja nic nie rozumie...co sie tu zaczyna dziac?? sloo szepnij choc troche) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 20:31 slo-onko napisała: > nadszedl czas kiedy slo podejmuje dosc wazne decyzje, glowi sie mysli, zastanaw > ia , a to wszytsko rozbija sie o kase. w koncu dobilam targu i bede znow inwest > owac > a zaraz moze mnie nie byc ale to juz inna para kaloszy, musze cos zrobic ,tylko > czekac tak nie lubie lepiej pomyslec tysiac razy niz zrobic jeden kroczek do przodu.... ale o co tu chodzi??,moze cusik moge pomuc? Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 20:47 slo-onko napisała: > nadszedl czas kiedy slo podejmuje dosc wazne decyzje, glowi sie mysli, zastanaw > ia , a to wszytsko rozbija sie o kase. w koncu dobilam targu i bede znow inwest > owac > a zaraz moze mnie nie byc ale to juz inna para kaloszy, musze cos zrobic ,tylko > czekac tak nie lubie jak to poważnie brzmi, Slo a moze Ty na rekina giełdowego się szykujesz? Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 20:50 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nadszedl czas kiedy slo podejmuje dosc wazne decyzje, glowi sie mysli, za > stanaw > > ia , a to wszytsko rozbija sie o kase. w koncu dobilam targu i bede znow > inwest > > owac > > a zaraz moze mnie nie byc ale to juz inna para kaloszy, musze cos zrobic > ,tylko > > czekac tak nie lubie > > jak to poważnie brzmi, Slo a moze Ty na rekina giełdowego się szykujesz? ale gieldy o tak poznej porze juz zamkniete) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 20:59 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nadszedl czas kiedy slo podejmuje dosc wazne decyzje, glowi sie mys > li, za > > stanaw > > > ia , a to wszytsko rozbija sie o kase. w koncu dobilam targu i bede > znow > > inwest > > > owac > > > a zaraz moze mnie nie byc ale to juz inna para kaloszy, musze cos z > robic > > ,tylko > > > czekac tak nie lubie > > > > jak to poważnie brzmi, Slo a moze Ty na rekina giełdowego się szykujesz? > > > ale gieldy o tak poznej porze juz zamkniete) dla naszej Slo nie widzę rzeczy niemożliwych, jak sie uprze to i giełdę otworzy, a co)) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 21:06 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nadszedl czas kiedy slo podejmuje dosc wazne decyzje, glowi s > ie mys > > li, za > > > stanaw > > > > ia , a to wszytsko rozbija sie o kase. w koncu dobilam targu > i bede > > znow > > > inwest > > > > owac > > > > a zaraz moze mnie nie byc ale to juz inna para kaloszy, musze > cos z > > robic > > > ,tylko > > > > czekac tak nie lubie > > > > > > jak to poważnie brzmi, Slo a moze Ty na rekina giełdowego się szyk > ujesz? > > > > > > ale gieldy o tak poznej porze juz zamkniete) > > dla naszej Slo nie widzę rzeczy niemożliwych, jak sie uprze to i giełdę otworz > y, a co)) ))))))))))))))....ma charkterek sloo, oby inwestycja byla udana) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 21:11 spoko juz jestem Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 21:15 slo-onko napisała: > spoko juz jestem zwykle udaje mi sie sluszne podejmowac decyzje, no zcasem moze nie jak kazdy czlowiek tez sie myle. ale ta oplacala sie, napisze o tym w listach chodzi o inwestycje w moim mieszkaniu, nic wielkiego Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 21:25 ha...wiosenne marzenia zaczynaja sie spelniac) ja tez dzis marudzilam o moim konciku w ogrodzie, gdzie potrzebna jest inwestycja, nareszcie slubne dojrzalo do mojego projektu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 21:29 kendo napisała: > ha...wiosenne marzenia zaczynaja sie spelniac) > > ja tez dzis marudzilam o moim konciku w ogrodzie, > gdzie potrzebna jest inwestycja, > nareszcie slubne dojrzalo do mojego projektu. a co bedziesz sadzic? Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 21:32 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ha...wiosenne marzenia zaczynaja sie spelniac) > > > > ja tez dzis marudzilam o moim konciku w ogrodzie, > > gdzie potrzebna jest inwestycja, > > nareszcie slubne dojrzalo do mojego projektu. > > a co bedziesz sadzic? skonczylam plantowac i wszystko plytkami chce zakryc i miec do opalania "kaciczek" wymarzony i ze swiatlami na sloneczna energie) i z mala fontanna i lezaczkami i roznymi "bajerami") Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 21:33 slo-onko napisała: > slo-onko napisała: > > > spoko juz jestem > > zwykle udaje mi sie sluszne podejmowac decyzje, no zcasem moze nie jak kazdy cz > lowiek tez sie myle. ale ta oplacala sie, napisze o tym w listach > chodzi o inwestycje w moim mieszkaniu, nic wielkiego i co bedziesz zmieniac?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 21:35 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > spoko juz jestem > > > > zwykle udaje mi sie sluszne podejmowac decyzje, no zcasem moze nie jak ka > zdy > cz > > lowiek tez sie myle. ale ta oplacala sie, napisze o tym w listach > > chodzi o inwestycje w moim mieszkaniu, nic wielkiego > > i co bedziesz zmieniac?? okna,zeby swiat byl bardziej kolorowy a potem w kuchni remont, a potem w pzredpokoju i tak na okraglo. niestety tak juz musi byc,ze w kolko sie cos modernizuje i ulepsza. dzis juz musze znikac do jutra Kendus Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 31.03.05, 21:43 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > spoko juz jestem > > > > > > zwykle udaje mi sie sluszne podejmowac decyzje, no zcasem moze nie > jak ka > > zdy > > cz > > > lowiek tez sie myle. ale ta oplacala sie, napisze o tym w listach > > > chodzi o inwestycje w moim mieszkaniu, nic wielkiego > > > > i co bedziesz zmieniac?? > > okna,zeby swiat byl bardziej kolorowy > a potem w kuchni remont, a potem w pzredpokoju i tak na okraglo. > niestety tak juz musi byc,ze w kolko sie cos modernizuje i ulepsza. > dzis juz musze znikac > do jutra Kendus okna mi sie te nowe w kraju podobaja, sama bym takie chciala by ich nie malowac wiecej( nawet jak bylam u Mamy , to chcialam jedno wstawic na gorze, ale za malo czasu bylo by wybrac odpowiedniego wykonawce. pa,pa,....i odpoczywaj po remoncik) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 14:09 nie moge powstrzymac sie i musze podzielic sie ta radosna nowina))))) moja starsza corka dostala dzis nagrode za bardzo dobra nauke a my rodzice specjalne powinszowanie )))))) ale ejstem dumna i szczesliwa))))) w poniedzialek ma pierwszy egzamin maturalny, prosze wszystkich o tzrymanie ze mna za nia kciukow , wszystkich kciukow jakie posiadywacie jesli pojdzie wszytsko dobrze to tego samego dnia ok 20 bedziemy znac wyniki , a ja bede mogla to uczcic podczas wieczornej kolacji integracyjnej ze wspolpracownikami)))) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 14:13 wow........... sloo GRATULUJE !!!!!!!!!!! DLA CORCI PRZEKAZ USCISKI I BUZIAKI SPECYJALNIE ODEMNIE) BEDZIEM KCIUKOWAC W PONIEDZIALEK, tfu,..tfu....dobrze pojdzie i juz) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 14:14 kendo napisała: > wow........... sloo GRATULUJE !!!!!!!!!!! > > DLA CORCI PRZEKAZ USCISKI I BUZIAKI SPECYJALNIE ODEMNIE) > > BEDZIEM KCIUKOWAC W PONIEDZIALEK, > tfu,..tfu....dobrze pojdzie i juz) mam nadzieje tzn nawet nie boje sie o to,ze nie zda ale chcialabym,zeby dostala dobra ocene uziaczki przekaze zaraz, dziekuje w jej imieniu Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 15:36 ej Slo, beda same szóski, wspomniesz moje słowa, wyczytałem to w swojej szklanej kuli)i oczywiście gratulacje)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 16:24 nick000 napisał: > ej Slo, beda same szóski, wspomniesz moje słowa, wyczytałem to w swojej szkla > nej kuli)i oczywiście gratulacje)) no az tak to sie nie spodziewam, ale do poniedzialku wykoncze sie nerwowo. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 16:31 nie pokazuj Curce,ze sie denerwuje, moze sie udzielic dla Niej( bedzie OK sloo zobaczysz. a nie wchcodza na studja bez egzaminow za dobre swiadectwo?? u nas tak jest. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 16:40 kendo napisała: > nie pokazuj Curce,ze sie denerwuje, > moze sie udzielic dla Niej( > bedzie OK sloo zobaczysz. > > a nie wchcodza na studja bez egzaminow za dobre swiadectwo?? > u nas tak jest. od tego roku beda liczyly sie wylacznie oceny z matury i dlatego jest to tak wazne by byly jak najlepsze. Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 16:39 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ej Slo, beda same szóski, wspomniesz moje słowa, wyczytałem to w swojej > > szkla > > nej kuli)i oczywiście gratulacje)) > > no az tak to sie nie spodziewam, ale do poniedzialku wykoncze sie nerwowo. eee, wyluzuj)), najlepiej idź z córą na browara, przyda sie i Jej i Tobie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 16:41 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ej Slo, beda same szóski, wspomniesz moje słowa, wyczytałem to w > swojej > > > > szkla > > > nej kuli)i oczywiście gratulacje)) > > > > no az tak to sie nie spodziewam, ale do poniedzialku wykoncze sie nerwowo > . > > eee, wyluzuj)), najlepiej idź z córą na browara, przyda sie i Jej i Tobie) zeby ona chciala pojsc ze mna ale niestety jeszcze nie ten wiek Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 16:52 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ej Slo, beda same szóski, wspomniesz moje słowa, wyczytałem > to w > > swojej > > > > > > szkla > > > > nej kuli)i oczywiście gratulacje)) > > > > > > no az tak to sie nie spodziewam, ale do poniedzialku wykoncze sie n > erwowo > > . > > > > eee, wyluzuj)), najlepiej idź z córą na browara, przyda sie i Jej i > Tobie) > > zeby ona chciala pojsc ze mna ale niestety jeszcze nie ten wiek jak jesteś za małoletnia na piwo, to poproś córkę, kupi i dla Ciebie)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 17:11 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > ej Slo, beda same szóski, wspomniesz moje słowa, wycz > ytałem > > to w > > > swojej > > > > > > > > szkla > > > > > nej kuli)i oczywiście gratulacje)) > > > > > > > > no az tak to sie nie spodziewam, ale do poniedzialku wykoncze > sie n > > erwowo > > > . > > > > > > eee, wyluzuj)), najlepiej idź z córą na browara, przyda sie i Je > j i > > Tobie) > > > > zeby ona chciala pojsc ze mna ale niestety jeszcze nie ten wiek > > jak jesteś za małoletnia na piwo, to poproś córkę, kupi i dla Ciebie)) poprosimy Nicka, wtedy nikt nikogo wstydzic sie nie bedzie Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 16:41 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ej Slo, beda same szóski, wspomniesz moje słowa, wyczytałem to w > swojej > > > > szkla > > > nej kuli)i oczywiście gratulacje)) > > > > no az tak to sie nie spodziewam, ale do poniedzialku wykoncze sie nerwowo > . > > eee, wyluzuj)), najlepiej idź z córą na browara, przyda sie i Jej i Tobie) swietny pomysl, poszalbym bym z Cora na jakies CIACHO do Caffe 22 ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 17:12 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > ej Slo, beda same szóski, wspomniesz moje słowa, wyczytałem > to w > > swojej > > > > > > szkla > > > > nej kuli)i oczywiście gratulacje)) > > > > > > no az tak to sie nie spodziewam, ale do poniedzialku wykoncze sie n > erwowo > > . > > > > eee, wyluzuj)), najlepiej idź z córą na browara, przyda sie i Jej i > Tobie) > > swietny pomysl, > poszalbym bym z Cora na jakies CIACHO do Caffe 22 ) bylismy na sw. BN a na ostatnie w chinskiej an deserze Odpowiedz Link
mala20033 Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 16:53 Juz powiazalam w supelki me paluszki u nog... Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 16:56 mala zaczekaj do poniedzialku, bo jak bedziesz chodzic w supelkach ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA chwale sie :))))))))))) 15.04.05, 17:12 mala20033 napisała: > Juz powiazalam w supelki me paluszki u nog... dziekuje jestes kochana cmok cmok Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 19.04.05, 08:53 zeby bylo abrdziej obrazowo to punkty w pzreliczeniu na ocene daja cztery z plusem)) ps. kendus odbierz przesylke Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 19.04.05, 09:09 slo-onko napisała: > zeby bylo abrdziej obrazowo to punkty w pzreliczeniu na ocene daja cztery z > plusem)) > > ps. kendus odbierz przesylke to gratuluje sloo. dzielnie sie spisalo dziecie...usciskaj Ja odnas) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 19.04.05, 20:23 pamietacie nowy tema zalozony "Prosze o wypelnienie ankiety !!!! "zalozony przez -iwonka 1981,16.04.05,17:41 jest usuniety,ale nie przezemnie...-dziwne???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 19.04.05, 20:34 kendo napisała: > pamietacie nowy tema zalozony > "Prosze o wypelnienie ankiety !!!! "zalozony przez -iwonka 1981,16.04.05,17:41 > jest usuniety,ale nie przezemnie...-dziwne???? bo to byla reklama sklepu, takich rzeczy na forum chyba nie wolno robic. moze admin forum to usunal. procz Ciebie i pewnie Odina i glownego admina nikt tego zrobic nie moze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 19.04.05, 20:37 kendo napisała: > pamietacie nowy tema zalozony > "Prosze o wypelnienie ankiety !!!! "zalozony przez -iwonka 1981,16.04.05,17:41 > jest usuniety,ale nie przezemnie...-dziwne???? aaaaaaah sory pomylilam jak zwykle posty. ten o ktorym pisalam jest na poduchach. a ten o ktorym piszesz powyzej to nie wiem z jakiego powodu, choc widac ,ze takich praktych ze zbieranem materialow praktykowac na forach nie wolno. a wypelnilas? bo ja nie. po 1 nie chce mi sie po 2 nie wierze,ze to do pracy. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 19.04.05, 20:38 ostatnio cos mi sie albo wszytsko miesza, placze, nie udaje, robie cos zupelnie zle, nawet chyba pzreszkadzam itp. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 19.04.05, 20:47 no cos Ty ?? gdzie przeszkadzasz ?? a z plataniem to tak mam juz od niedzieli,wszystko niewychodzi jakby nieplanowala( ach..moze to tylko przejsciowka) ?? ankiety nie wypelnialam,nielubie ( Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 19.04.05, 20:52 kendo napisała: > no cos Ty ?? gdzie przeszkadzasz ?? > > a z plataniem to tak mam juz od niedzieli,wszystko niewychodzi jakby > nieplanowala( > ach..moze to tylko przejsciowka) ?? > ankiety nie wypelnialam,nielubie ( mam nadzieje,ze przejsciowka. ponoc po nocy przychodzi dzien, tylko ciekawe jaki on bedzie? Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 19.04.05, 20:59 to prawda,..ale powiedzmy sobie,ze "po deszczu zawsze swieci slonce" i juz zaczynamy myslec optymistyczniej. "ze za zakretem tez jest droga" i mi tu sloo uszetow nieobwieszaj) trzymaj je do gory i juz) Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 21.04.05, 12:25 na razie oznajmiam, ze juz dostalam "vedrujacy prezecik od wszystkich" w nastepny czwartek euforyczniej podziekuje a narazie sciskam was bardzo serdecznie.... kendula) Odpowiedz Link
slo-onko uwaga jestem chwalipieta:D 29.04.05, 11:58 moje dziecko z wczorajsza punktacja bylo na drugim miejscu w klasie jeden wybitny mial maksymalna ilosc punktow, a ona o 3 mniej Odpowiedz Link
nick000 Re: uwaga jestem chwalipieta:D 29.04.05, 12:22 slo-onko napisała: > moje dziecko z wczorajsza punktacja bylo na drugim miejscu w klasie jeden > wybitny mial maksymalna ilosc punktow, a ona o 3 mniej a nie mówiłem)), kup jej w nagrode rower marki BOBO))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga jestem chwalipieta:D 29.04.05, 12:41 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > moje dziecko z wczorajsza punktacja bylo na drugim miejscu w klasie je > den > > wybitny mial maksymalna ilosc punktow, a ona o 3 mniej > > a nie mówiłem)), kup jej w nagrode rower marki BOBO))) heheheh Nick TY myslisz o sobie?chcesz sie zapisac na przewozke w przyczepce? nie rob tego na okretkepopros mnie to przewioze Ciebie swoim autem po drodze zlamiemy kilka przepisow drogowych ))DD Odpowiedz Link
kasikk Re: uwaga jestem chwalipieta:D 29.04.05, 15:49 gratulacje!!!!!! pewnie dumna chodzisz, jak paw napuszona DD Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga jestem chwalipieta:D 29.04.05, 16:11 kasikk napisała: > gratulacje!!!!!! > pewnie dumna chodzisz, jak paw napuszona DD nie lubie byc napuszona ale ciesze sie, nawet bardzo Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga jestem chwalipieta:D 29.04.05, 16:25 ale pieka wiadomosc sloo. bardzo,bardzo sie ciesze,ze masz tak dzielna/zdolna Dziecine, extra usciski odnas ) ja tez chodzilam dumna) Odpowiedz Link
slo-onko Re: uwaga jestem chwalipieta:D 29.04.05, 16:32 kendo napisała: > ale pieka wiadomosc sloo. > bardzo,bardzo sie ciesze,ze masz tak dzielna/zdolna Dziecine, > extra usciski odnas ) > > ja tez chodzilam dumna) tak kendus,ale to jeszcze nie koniec. jeszce trzy egzaminy przed nami, a potem start na studia, wiec jeszcze dluga droga do celu Odpowiedz Link
kendo Re: uwaga jestem chwalipieta:D 30.04.05, 10:36 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > ale pieka wiadomosc sloo. > > bardzo,bardzo sie ciesze,ze masz tak dzielna/zdolna Dziecine, > > extra usciski odnas ) > > > > ja tez chodzilam dumna) > > > tak kendus,ale to jeszcze nie koniec. jeszce trzy egzaminy przed nami, a potem > start na studia, wiec jeszcze dluga droga do celu powiem Ci,ze bedzie zdziebko nerwowki dla Ciebie, ale ,jak juz zacznie studia,bedziesz spokojniejsza az do obrony pracy. zycze dla Dzieciny duzo wytrwalosci i powodzenia a dla Ciebie mniej "nerwowki") Odpowiedz Link
kendo Re: TROJAN .....................:-(((((((((((((((( 30.04.05, 10:40 lubie na GOOgle buszowac, i gdy wczoraj poznym wieczorem weszlam na "fazy ksiezyca" wlaczyl mi sie program virusowy(((((((((((((( dostalam niemal paniki,musialam czyscic kompa do pozna w nocy bo znalazlo az 6 Trojanow ( qurcze,ze ci co zakladaja tematy na GOOGLE musza je zarazac virusami( podle ludziska i juz ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: TROJAN .....................:-((((((((((((((( 30.04.05, 12:20 Kendus tego sie nie uniknie, taka uroda internetu niestety. jedni psuja by drudzy mogli naprawiac i zarabiac. jesli sie buszuje to tzreba sie liczyc z tym,ze potem moze byc dodatkowa z tym praca. wiem,ze to nie ejst pocieszeniem ale nic na to nie poradzimy. dobrze,ze masz jakis anty, ktory wykrywa , bo w innym wypadku mogloby byc gorzej. mnie wczoraj tez program sie wlaczyl tylko nie wiem czym sie skonczylo Odpowiedz Link
kendo Re: TROJAN .....................:-((((((((((((((( 30.04.05, 13:47 ja dostaje od razu panike) ale slubne szybko wlaczylo czyszczenie i niemal od razu znalazlo i zablokowalo....wyrzucilo .... przeczysc jednak na wszelki wypadek, bedziesz spokojniejsza.... Odpowiedz Link
kendo Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 01.05.05, 11:40 na vistuli," mycha" kolezanka kasikka, co uwielbia najrozmaitsze serki a nie lubi slodkosci) prosze nie robic mi wstydu i pieknie przywitac nasza nastepna "kropelke rzeczki vistulowej" Odpowiedz Link
kasikk Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 01.05.05, 12:17 ona najbardziej lubi makarony ;P Odpowiedz Link
mycha Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 01.05.05, 12:50 kendo - bardzo dziękuję, bardzo miło mi się zrobiło, jak to przeczytałam kasikk - ty wiesz co)) zapomniałaś dodać z odpowiednią datą przydatności ;p Odpowiedz Link
kasikk Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 01.05.05, 12:53 hiehiehie z odpowiednią datą przydatności a poza tym przecież nikt ci nie będzie serwował przeterminowanych ;P Odpowiedz Link
kendo Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 01.05.05, 12:53 kasikk napisała: > ona najbardziej lubi makarony ;P achaaaaaaaaa...to "pyzowa/kluchowa dziewczyna ") ja tez lubie dnia podobne) Odpowiedz Link
mycha Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 01.05.05, 13:30 kasikk - ale bywa, że termin ważności długi, a wygląd nie zachęca ;p kendo - może pyzowo to ciut na wyrost powiedziane, ale makarony lubię w prawie każdej postaci) Odpowiedz Link
kendo Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 01.05.05, 13:43 no,dobra, wycofuje "pyzowatosc",ujelam to nawet w cudzyslow,by Cie zabardzo nieurazic) przepraszam) ja o sobie mowie,zem "kluskowa babeczka") Odpowiedz Link
mycha Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 01.05.05, 13:48 no co ty! nie uraziłaś mnie poprostu pyzy nie są moim "smakiem". może tylko czasami mięsne, ale żadne knedle, czy z serem nie wchodzą w grę. ja o sobie mogę powiedzieć, że jestem makaronowa dziewczynka - i dosłownie i w przenośni ))) Odpowiedz Link
nick000 Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 12:05 hej mycha, jestem nick i miło mi Cię poznac Odpowiedz Link
kendo Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 12:15 nick000 napisał: > hej mycha, jestem nick i miło mi Cię poznac jak dobrze,ze nie jestes kotem, bo ganialbys myche po vistuli) wiesz to najlepsza kolezanka kasikka chyba nawet przyjaciolka) Odpowiedz Link
mycha Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 13:43 witam cię nick mi również miło cię poznać kendo, ja jestem z tych mych, co się kotów nie boją )) Odpowiedz Link
kasikk Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 13:44 poważnie - przed nią koty uciekają ;P Odpowiedz Link
mycha Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 13:49 przede mną?? a ja taka grzeczna jestem)) Odpowiedz Link
kasikk Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 13:50 taaaaa... jak śpisz chyba? Odpowiedz Link
kendo Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 16:35 o rany !! trafila sie nam "orginalna myszka") co to sie nieczego nie boii) ale w koncu my tu wszycy grzeczni jestesmy jak anioly) wiec bedziesz do nas mycha pasowac) Odpowiedz Link
mycha Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 16:50 łaaa!! kendo jesteś kochana właśnie oglądam program o "policji dla zwierząt". nie rozumiem, jak ludzie mogą coś takiego robie!!! jakbym dorwała takich to bym rozszarpała na miejscu! nie rozumiem dlaczego! co im zrobiły te futrzane czwonorogi, że tak je potraktowali????!!!! Odpowiedz Link
kasikk Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 17:21 a mnie się dziwisz, że hołubię wszystkie kociska zewnętrzne ;P Odpowiedz Link
kendo Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 17:29 kasikk napisała: > a mnie się dziwisz, że hołubię wszystkie kociska zewnętrzne ;P najgorzej z nimi pora zimowa( a z drugiej strony nie moge zrozumiec ludzi co pozbywaja sie w ten sposob swych zwierzaczkow( Odpowiedz Link
kasikk Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 17:34 to już wogole wykracza poza moje zdolności mój pies potrafi być wkurzający, ale w życiu nie przeszło mi przez myśl, żeby się go pozbyć!! no nie umiałabym! jest MÓJ i go KOCHAM nawet jak drapie, wpycha się tyłkiem, oblizuje cały czas pod kolanami i jeszcze milion innych rzeczy no kocham go i już hiehiehie... to sie chyba nazywa "ślepa miłość"? Odpowiedz Link
kendo Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 17:27 mycha napisała: > łaaa!! > kendo jesteś kochana > właśnie oglądam program o "policji dla zwierząt". nie rozumiem, jak ludzie mogą > > coś takiego robie!!! jakbym dorwała takich to bym rozszarpała na miejscu! > nie rozumiem dlaczego! co im zrobiły te futrzane czwonorogi, że tak je > potraktowali????!!!! usch..slubne czesto oglada ten program, i jak drastycznie slysze przez sciane,upominam by sciszyl glos bym nawet komentarzy nie slyszala( nie moge ogladac takich programow....bo serce mi zaczyna plakac i jednoczesnie bunt we mnie wstepoje( Odpowiedz Link
mycha Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 17:50 bezmyślność i okrucueństwo ludzi nie zna granic, najgorsze, że te zwierzęta i tak kochają takich właścicieli bezwarunkowo. nie rozumiem, jak można tego nie doceniać???!!! Odpowiedz Link
mala20033 Re:przedstawiam Wam nowa "duszyczke" 02.05.05, 19:52 Tez nie moge tego zrozumiec. Kiedys czytalam jak na wsi "mlodziez" zrobila sobie pieczen na ognisku z biednej krasuli co sie pasla obok.Piekli jej czesc wyrwanego ciala,pili pyfko i jeki umierajacego obok zwierzecia im nie przeszkadzaly.. Odpowiedz Link
kendo Re:okrucienstwo:(((((((((((((((((((( 02.05.05, 20:01 brrrrrrrrrrrrrrrrr((((((((((((( az mdlo sie robi((((((((((((( Odpowiedz Link
mycha Re:okrucienstwo:(((((((((((((((((((( 02.05.05, 20:59 okropność!! przecież to zwyrodnienie! skąd się tacy biorą??? Odpowiedz Link
kendo Re:okrucienstwo:(((((((((((((((((((( 02.05.05, 21:17 komuna twierdzi,ze stanowia zagrozenie sanitarne.... oj bylo kilka bardzo niemilych incydentow, ale to moze innym razem, kasikk,moze poczytac i bedzie katasrrofa((((((((((((((( a tak wogole to kazde zwierzadko ma w sobie cos co daje czlowiekowi cel w zyciu,jest najlepszym balsamem na wszystko. Odpowiedz Link
nick000 Re:okrucienstwo:(((((((((((((((((((( 02.05.05, 21:22 kendo napisała: > komuna twierdzi,ze stanowia zagrozenie sanitarne.... > oj bylo kilka bardzo niemilych incydentow, > ale to moze innym razem, > kasikk,moze poczytac i bedzie katasrrofa((((((((((((((( > > a tak wogole to kazde zwierzadko ma w sobie cos co daje czlowiekowi > cel w zyciu,jest najlepszym balsamem na wszystko. hehehehe, precz z komuną))))), sory, na vistuli nie uprawia sie polityki Odpowiedz Link
kendo Re:okrucienstwo:(((((((((((((((((((( 02.05.05, 21:24 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > komuna twierdzi,ze stanowia zagrozenie sanitarne.... > > oj bylo kilka bardzo niemilych incydentow, > > ale to moze innym razem, > > kasikk,moze poczytac i bedzie katasrrofa((((((((((((((( > > > > a tak wogole to kazde zwierzadko ma w sobie cos co daje czlowiekowi > > cel w zyciu,jest najlepszym balsamem na wszystko. > > hehehehe, precz z komuną))))), sory, na vistuli nie uprawia sie polityki tu sie tak nazywa <<<<<<<<.komuna = gmina po polsku) Odpowiedz Link
nick000 Re:okrucienstwo:(((((((((((((((((((( 02.05.05, 21:29 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > komuna twierdzi,ze stanowia zagrozenie sanitarne.... > > > oj bylo kilka bardzo niemilych incydentow, > > > ale to moze innym razem, > > > kasikk,moze poczytac i bedzie katasrrofa((((((((((((((( > > > > > > a tak wogole to kazde zwierzadko ma w sobie cos co daje czlowiekowi > > > > cel w zyciu,jest najlepszym balsamem na wszystko. > > > > hehehehe, precz z komuną))))), sory, na vistuli nie uprawia sie polity > ki > > tu sie tak nazywa <<<<<<<<.komuna = gmina po po > lsku) na pohybel gminie, niech ginie zaraza jedna Odpowiedz Link
kendo Re:okrucienstwo:(((((((((((((((((((( 02.05.05, 21:36 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > komuna twierdzi,ze stanowia zagrozenie sanitarne.... > > > > oj bylo kilka bardzo niemilych incydentow, > > > > ale to moze innym razem, > > > > kasikk,moze poczytac i bedzie katasrrofa((((((((((((((( > > > > > > > > a tak wogole to kazde zwierzadko ma w sobie cos co daje czlow > iekowi > > > > > > cel w zyciu,jest najlepszym balsamem na wszystko. > > > > > > hehehehe, precz z komuną))))), sory, na vistuli nie uprawia sie > polity > > ki > > > > tu sie tak nazywa <<<<<<<<.komuna = gmina > po po > > lsku) > na pohybel gminie, niech ginie zaraza jedna a co Ty dzis na przekor wszystkiemu co ????? Odpowiedz Link
nick000 Re:okrucienstwo:(((((((((((((((((((( 02.05.05, 21:42 weźcie poprawkę na płyny jakie spozywam obecnie, wlewam w siebie piweczko niesamowicie dobre i dlatego takim malkontentem jestem Odpowiedz Link
kendo Re:okrucienstwo:(((((((((((((((((((( 02.05.05, 21:42 o! juz wiem !! nie jestesmy w komplecie i dlatego tak jest))))) Odpowiedz Link
nick000 Re:okrucienstwo:(((((((((((((((((((( 02.05.05, 21:44 kendo napisała: > o! juz wiem !! nie jestesmy w komplecie i dlatego tak jest))))) zbyt daleko posunięte wnioski szanowna Kendo wyciągasz, zawsze jestesmy w komplecie Odpowiedz Link
mycha Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 02.05.05, 21:43 oooo... może nie tak do końca precz, bo niektórzy pracę stracą a swoją drogę chwilę mnie nie ma, a tu już prawie rewolucja ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 02.05.05, 21:45 mycha napisała: > oooo... > może nie tak do końca precz, bo niektórzy pracę stracą > a swoją drogę chwilę mnie nie ma, a tu już prawie rewolucja ))) hej mycha, precz z wszelka pracą, to przezytek Odpowiedz Link
mycha Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 02.05.05, 21:56 hiehiehie) mówisz?? pełna anarchia i leżenie do góry brzuchem? Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 02.05.05, 21:59 mycha napisała: > hiehiehie) > mówisz?? > pełna anarchia i leżenie do góry brzuchem? moze nie az tak, ale czasami jest to potrzebne i miewam podobne myśli, szczególnie pod koniec tygodnia. Odpowiedz Link
mycha Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 02.05.05, 22:23 ja pod koniec tygodnia chyba przestaję już myśleć - siła rozpędu działa. Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 03.05.05, 10:23 mycha napisała: > ja pod koniec tygodnia chyba przestaję już myśleć - siła rozpędu działa. mysia to chyba zarazliwe, bo ja ledwo zipie , a dopiero sroda. chyba,ze tornado,ktora nas dzisiejszej nocy nawiedzilo tak na mnie podzialalo Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 03.05.05, 10:32 slo-onko napisała: > mycha napisała: > > > ja pod koniec tygodnia chyba przestaję już myśleć - siła rozpędu działa. > > mysia to chyba zarazliwe, bo ja ledwo zipie , a dopiero sroda. > chyba,ze tornado,ktora nas dzisiejszej nocy nawiedzilo tak na mnie podzialalo;- > ) a to chyba od nas przyszlo do Ciebie sloo( ale dobrze,ze jestes na miejscu i stukasz) milego dzionka zycze) Odpowiedz Link
mycha Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 03.05.05, 11:02 slo-onko, znam to skądś. co prawda narazie miałam wolne. ale normalnie koło środy powoli ze mnie wszystko opada i dopiero zaczynam odżywać w sobotę. to okropne. mam wolny dzień i zamiast pospać to budzę się o 5.00 rano( ale za to widziałam burzę. pogoda za oknem była dosłownie listopadowa! całe szczęście, że teraz już świeci słoneczko pozdrawiam was wszystkich Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 05.05.05, 15:40 Po pierwsze primo: moje dziecko wyszlo spocone po drugie primo: jestem na polmetku komisjii....... zyje jeszcze drugi polmetek przede mna ale mnie gryzacy Odpowiedz Link
kasikk Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 05.05.05, 15:54 slo, nie dawaj się, gryź ich też!! a dzieciątku gratulacje, bo na pewno wszystko ok będzie!! Odpowiedz Link
nick000 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 05.05.05, 16:11 matura to pryszcz, kontrola w wykonaniu dziadków jest czymś niesamowicie groźnym, ale nasza Slo to niesamowicie dzielna sztuka i okręci ich sobie dookoła palca Odpowiedz Link
slo-onko Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 05.05.05, 16:33 nick000 napisał: > matura to pryszcz, kontrola w wykonaniu dziadków jest czymś niesamowicie groźn > ym, ale nasza Slo to niesamowicie dzielna sztuka i okręci ich sobie dookoła pal > ca chyba dookola palca u nogi, a potem ich z kopa)))) no mogliby juz pojsc, a siedzo i nic nie robio Odpowiedz Link
mala20033 Re: UWAGA,UWAGA!ACHTUNG,ACHTUNG! WNIMANIE,WNIMANI 05.05.05, 16:50 Trzymam kciuczki..bedzie dobrze..zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz