Dodaj do ulubionych

Piątek wieczór

20.07.12, 19:34
Jakoś nie namierzyłem wątku o weekendowym spożywaniu. A zatem - co wlewacie w siebie dziś?
Ja raczę się tym:
hdbeers.altervista.org/?p=179
To taniocha z włoskiej Biedry, ale zaskakująco smaczne. Choć w kolorze słomkowe, a w smaku neutralne. Robię to pod Listę Przebojów Trójki via satelita. Sentyment taki mam.
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Piątek wieczór 20.07.12, 19:41
      gradazione nie powalawink
      ja na razie o suchym pysku siedze, jestem mega zjebana tyraniem, sil nie mam, zeby wypic cokolwiek z %.ale moze sie jeszcze zmobilizujewink
      • dymiacy_piecyk Re: Piątek wieczór 20.07.12, 19:50
        Mówisz, że gradazione nie powala, ale powyżej piątki to jest minimum przyzwoitości. A tam poniżej jest komentarz jakiegoś gościa, że zrobili 20 litrów na trzech i mieli się nienajgorzej. Mołodcy!
        • lezka_z_posen Re: Piątek wieczór 20.07.12, 20:17
          13,33 flachy na leb takiego lajtowca, to nie jest jakis mega wyczyn, nie przesadzajmy - jedynie sikac czym mieliwink
          • anna_geras Re: Piątek wieczór 20.07.12, 20:40
            Ja i koleżanka z zagramanicy rozpijamy skrzynkę specjalasmile i zaraz będzie pustasmile
            • lezka_z_posen Re: Piątek wieczór 20.07.12, 20:44
              anna_geras napisała:

> Ja i koleżanka z zagramanicy rozpijamy skrzynkę specjalasmile i zaraz będzie pusta
              > smile

"italiance" powinny brac Was za wzorsmile
          • dymiacy_piecyk Re: Piątek wieczór 20.07.12, 20:48
            Zasadniczo, to jest ponad 6 litrów płynu. Ale od czego są nerki wink
            W każdym razie sam zabezpieczyłem na dziś mniejszą ilość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka