Dodaj do ulubionych

Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia?

15.11.08, 19:28
Witam, jestem nowym nabytkiem tego forum i właściwie tak się zastanawiam, czy
jest sens tu zaglądać, czytać i udzielać się. Czy lepiej pójść w miasto ...
samemu. Powiedzcie mi, czy są tu możliwości poznania fajnych ludzi,
zorganizowanie wspólnych wypadów, a może spotkanie swojej drugiej połówki?
Jesteście tu już dłużej, więc podzielcie się spostrzeżeniami, może
doświadczeniami, czy zauważyliście wśród forumowiczów zawiązane przyjaźnie, a
może coś więcej, patrzyłem tak z boku, ale nie wszystko wyłapałem.
Pozdrawiam i czekam na odzew ...
Obserwuj wątek
    • hesse.1 Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 19:43
      wpłacasz na podane konto odpowiednią kwotę,i poprzez smsa dostajesz raz na
      dobę,przez calutki miesiąc,szczegółowe raporty,które w stu procentach doprowadzą
      Cię do szczęścia. wink To się naprawdę opłaca. wink
      Pzdr.
    • wmiesciejakrybytramwaje Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 19:45
      cześć. przyłaczam się do pytania, bo też jestem tu nowa. Do tej pory
      głównie was czytałam, postanowiłam teraz trochę popisać. Pozdrawiam
      wszystkich
    • gapuchna Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 19:47
      Ja poznałam tu fantastyczną koleżankę. Znamy się realnie, z czego bardzo się
      cieszę. I ma dobrego znajomego, wirtualnego, z którym moge o wielu sprawach
      porozmawiać. Też sie z tego cieszę. Więc chyba można. Tylko powinniście
      cokolwiek o sobie powiedzieć, wizytówkę sobie założyć. Głowa do góry!
      smile))
      • wmiesciejakrybytramwaje Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 19:49
        właśnie pracuję nad wizytówką. Obleci na początek? smile
        • philip-pl Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 19:50
          no to i ja coś tam stworzę smile
          Mam nadzieję, że będzie więcej pozytywnych opinii.
        • gapuchna Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 19:52
          Intrygująca - chciałoby się zapytać o resztę smile))
          • wmiesciejakrybytramwaje Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 19:55
            to siem cieszemwink. Jak się zdecyduję pootwierać, to coś dopiszę, bo
            dość skryty ze mnie osobnik, chociaż niby otwarty i kontaktowy
            • gapuchna Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 19:59
              Wiesz co, jeśli będziesz chciała pogadać o starych domach - to służę czasem i
              ochotą. Bardzo, ale to bardzo lubię takie klimaty...

https://breakfree.blox.pl/resource/jablon_stary_dom.jpg
              • gapuchna Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 20:00
                https://breakfree.blox.pl/resource/jablon_stary_dom.jpg
                • gapuchna Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 20:01
                  a coś nie chce się wkleić? i nie wiem, czemu??? A chciałam ci ładny stary domek
                  pokazaćsmile))
                • wmiesciejakrybytramwaje Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 20:14
                  ale fajny drewniaczeksmile). Przekleiłam sobie linka i zadziałało.
                  Super sa takie domy, sporo zachowało się we wschodniej Polsce.
                  W moich okolicach takich nie ma. Polska mocno zachodnia, Niemcy jak
                  juz cos budowali to murowane być musiało. Niestety niewiele zostało
                  w oryginalnym stanie. Wszedzie sajding, plastikowe okna i inne
                  koszmarki. Straszna szkoda. Chciałabym kiedys uratowac taki stary
                  dom na wsi. A jakby do tego miał jescze ogród to jestem w niebie smile)
                  • gapuchna Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 20:19
                    Ale te poniemieckie też są ciekawe. W mojej okolicy są domy pomennonickie. Mają
                    ciekawą architekturę. Są inne.
                    Zobacz tu. Jak się nie otworzy, no to wklej sobie smile

https://lh5.ggpht.com/_jnXQ6bOJKtg/RooeEULdGWI/AAAAAAAADgU/DE0aTLm7keI/_IGP3597.JPG
                    • wmiesciejakrybytramwaje Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 20:27
                      fajne, na scianach nieco psychodelicznie, ale reszta super. No i
                      okna z łuczkiem, czad smile). Ale chyba nie wypada tak w cudzym wątku
                      na inne tematy, nie? Filip, przepraszamy smile)
                      • gapuchna Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 20:30
                        Chba tak właśnie działa forum - się piszesmile
                      • philip-pl Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 20:31
                        wmiesciejakrybytramwaje napisała:

> fajne, na scianach nieco psychodelicznie, ale reszta super. No i
                        > okna z łuczkiem, czad smile). Ale chyba nie wypada tak w cudzym wątku
                        > na inne tematy, nie? Filip, przepraszamy smile)

no właśnie tak patrzę i obserwuję jak się znajomość nawiązuje ...
                        • wmiesciejakrybytramwaje Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 20:34
                          no, to masz potwierdzenie, ze warto pisać smile. a jak tam twoja
                          wizytówka? Under construction?

domu gitarą i piórem
                          • dunka76 Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 20:38
                            Ja poznałam tu trzy fantastyczne dziewczyny. Kontakt jest i będzie mimo, że
                            dzielą nas duże odległości. Od dwóch właśnie dziś wróciłam. Bardzo się cieszę z
                            tych znajomości smile
                            • gapuchna Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 20:40
                              No patrz Dunia - tobie też szwankuje. Może to Gazeta nawala????
                              • dunka76 Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 15.11.08, 20:44
                                Tu to chyba nie gazeta. To forum z tego co się orientuje nie ma admina. Żeby
                                wklejać zdjęcia trzeba zrobić coś w ustawieniach, także tu raczej to bez
                                realizacji. Natomiast możesz wpisać w google "stare domy" kliknąć w grafika i
                                też się fajne pokażą. Potem kopiujesz adres i wklejasz i wtedy będzie można
                                otworzyć smile
                                • philip-pl Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 22.11.08, 19:56
                                  Ale nisko spadł mój wątek ... no tak wiele się nie dowiedziałem z Waszych
                                  relacji, więc poczytałem trochę sam i wyciągnąłem wnioski (zachowam dla siebie).
                                  Swoją drogą można wiele wyczytać z niektórych wątków, aż miło się je śledzi i
                                  czyta - nie wcinałem się, bo i po co. Zatem pozdrawiam i mogę uznać temat za
                                  zamknięty smile))
                                  • dunka76 Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 22.11.08, 20:08
                                    A dlaczego się nie wcinasz?
                                  • anka0306 Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 22.11.08, 20:26
                                    Zajrzałam w Twoją wizytówkę.Jak można być samotnym mając za hobby
                                    motocykle?Odezwij się na maila.
                                    • dunka76 Philip :) 22.11.08, 20:50
                                      Napisałam do Ciebie wiekopomne dzieło, ale Ty chyba nie masz poczty gazetowej smile
    • jakosnoniewiem Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 22.11.08, 22:24
      Mam nadzieję, że gdzieś jednak możnasmile
      • krzychlater Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 23.11.08, 13:12
        Szukanie szczęścia przypomina łapanie wiatru w dłonie, wydaje ci się ze już to
        masz, ale to tylko ulotna chwila, po której zostaje szara rzeczywistość.
    • anirat Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 23.11.08, 12:55
      Mozna poznac, mozna sie zaprzyjażnic, miło spedzic czas. masz blisko
      do Wrocławia, tam ludzie z tego forum spotykaja sie raz na jakis
      czas, a ja jadąc tam jade przez Trzebnice smile Moge podwieżć.
      Powodzenia.
    • limoo Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 23.11.08, 13:59
      W byciu szczęśliwym zasadniczo nie ma nic złego, problemem jest, gdy
      jest się przewlekle szczęśliwym.
      Dlaczego? Ponieważ jest to wielce demotywujące.
      Bo skoro już jestem szczęśliwy to jakoś nie bardzo chce mi się
      zaprzęgać dodatkowe siły w celu podniesienia i tak już
      wysokiego “poziomu szczęścia”.

Przeczytałam ostatnio coś takiego...hm...sporo też i w tym prawdy.
      • lonely27 Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 23.11.08, 15:56
        Szczęście można zaleźć wszędzie. We wszystkim...
        I tak to sobie tłumaczyć, brakiem drugiej osoby obok nas..
      • iguana1978 Re: Czy tu można odnaleźć odrobinę szczęścia? 23.11.08, 15:59
        limoo napisała:

> W byciu szczęśliwym zasadniczo nie ma nic złego, problemem jest,
        gdy
        > jest się przewlekle szczęśliwym.
        > Dlaczego? Ponieważ jest to wielce demotywujące.
        > Bo skoro już jestem szczęśliwy to jakoś nie bardzo chce mi się
        > zaprzęgać dodatkowe siły w celu podniesienia i tak już
        > wysokiego “poziomu szczęścia”.
        >
        > Przeczytałam ostatnio coś takiego...hm...sporo też i w tym prawdy.
        >
        >

fajneee to
        smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka