Dodaj do ulubionych

uwielbiam net w nocy

27.01.09, 01:05
bo szybko działasmile
Obserwuj wątek
    • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:08
      Myślałem, że dlatego, że możemy spokojnie poklikać;-(
      • 17lipiec1976 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:11
        alez to przede wszystkimsmile
        • 17lipiec1976 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:13
          fajną masz sygnaturkęsmile
          • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:14
            Może być specjalnie dla Ciebiewink Chcesz?
            • 17lipiec1976 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:14
              chce, bardzosmile
              • 17lipiec1976 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:15
                ale tylko jedną noc?????
                ja chcę więcej nocy!
              • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:16
                ...ale na pewno masz pałac?wink
                • 17lipiec1976 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:17
                  mam.. tylko, ze daleko stądsmile moze być?
                  • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:21
                    no sam nie wiemwink...a czegoś bliżej nie masz? na tą jedną noc, na próbę zanim pojadę daleko stąd...
                    • 17lipiec1976 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:24
                      myslalam, ze juz byla ta jedna nocwink
                      • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:27
                        No dobra, niech Ci będziewink jedziemywink
                      • 17lipiec1976 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:27
                        a nie, to tylko byl sen
                        • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:29
                          więc jeśliś zrozumiał, to szacun, ale jesli nie ma w tobie okrucha tego co
                          Ważne...nic to..trza trwać..i patrzec..jak przykazano..pozdrowienia od ciotki
                          klotki.
                          • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:30
                            nie unoś sięwink wyluzujwink śmigaj spaćwink
                            • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:32
                              ok...prosze..nie nazywaj mnie tylko"nadwornym", po co to... i Tobie i mi? smile
                              • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:33
                                znaj łaskęwink pozwalam Ci puścić wodze wyobraźniwink
                                • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:38
                                  ble ble ble..dobranoc wacpaństwu jakobym nadwornym był, wyrażę, to co teraz mi
                                  ślina na język i uczucia spływające, a nie postawa
                                  i rycerskość śmieszna, ktorą cenić tylko, gdy słuszność i prawdziwość.
                                  • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:39
                                    dobranoc nadwornywink
                                    • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:42
                                      nie wytrzymałem...hehehe.. wink
                                      • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:45
                                        z pewnościąwink

dobranocwink
                                      • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:47
                                        więc królowanie tako samo głupie jak stoi przed oczyma, zwana smieszną prawdą,
                                        jak ślepa Temida? słusznosci i siły wyciągajmy wnioski,za nic mamy samotnych
                                        pierdolone troski, nic was nie powiedzie do opamietania... w krolach jest siła
                                        wiemy od zarania.., hehe..
                                        • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:51
                                          wink pseudointeligencki bełkot, jak zwyklewink

wybacz, muszę Cię już opuścić, dobrej nocywink
                                          • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:55
                                            paa.. mój miły...chusteczkę rzucona...przydepnąłem...a co nie stać prywaciarza?
                                            smile) a zastanawiałeś się mój miły, czy Ty aby z hey you (czyt. : z chujem na
                                            rozumy, się czasem nie pomieniał?). smile
                                            • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 04:08
                                              hesse.1 napisał:

> smile) a zastanawiałeś się mój miły, czy Ty aby z hey you (czyt. : z chujem na
                                              > rozumy, się czasem nie pomieniał?). smile

Wiesz, że nie... ale jeśli sprawi Ci to przyjemność to mogę przeczytać o twoich doświadczeniach i o tym jak to się stało, że postanowiłeś się 'wymienić rozumem z chujem'. Wal śmiałowink Więcej dystansu i luzu facet!
                                              • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 09:18
                                                no przecież bełkoczę i po co ten jakiś luz, a faceta to sobie poszukaj, jak
                                                tylko sie tego nauczysz.
                                                • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 11:05
                                                  hesse.1 napisał:

> a faceta to sobie poszukaj, jak
                                                  > tylko sie tego nauczysz.

A to o to Ci chodzi z tym usilnym zwracaniem mojej uwagi na Ciebie. Przykro mi, nie jestes w moim typie.

Milego dnia zycze, mimo wszystko! EOT!
                                                  • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 12:59
                                                    Tyy,,.. o kuurrwa... ja dopiero linka kliknął... wink na kacu..., o w mordę...no
                                                    muza rewelka..hahahaha... diskopolowiec, diskopolowiec... hahahaha wink.
                                                    spierdalaj na nasza klasa ... hahahhahaa... tam Twoje miejsce Orle (ptak taki).A
                                                    bejbe do panienek mówisz czasem? smile))
                                                  • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 13:55
                                                    hesse.1 napisał:

> Tyy,,.. o kuurrwa... ja dopiero linka kliknął... wink na kacu..., o w mordę...no
                                                    > muza rewelka..hahahaha... diskopolowiec, diskopolowiec... hahahaha wink.
                                                    > spierdalaj na nasza klasa ... hahahhahaa... tam Twoje miejsce Orle (ptak taki).
                                                    > A
                                                    > bejbe do panienek mówisz czasem? smile))

Wybacz, nie chcialem Cie skrzywdzic swoimi slowami. Nie sadzilem, ze jest az tak z Toba zle.

Mowie teraz powaznie. Jesli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej po prostu popros o wsparcie, cos Ci znajde jako, ze czuje sie po czesci odpowiedzialny za twoj stan. Jesli czujesz sie odrzucony przez braki w wyksztalceniu, pamietaj, ze nigdy nie jest za pozno.

Przepraszam Cie. Postaram sie wiecej nie reagowac na twoje zaczepki. Zachowaj prosze jedynie odrobine rozsadku.
                                                  • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 14:08
                                                    ujujuj... ujebała psziczioła misia w chuj Yu...Czuj sie czuj... jak zapierdole
                                                    baka, to poczyj heyju...
                                                    P. S. wink widzisz disco? to nie wszisco...blebleblebleble..."matole"-zacytowałem.
                                                  • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 17:19
                                                    To duzo wyjasnia... dziekuje, ze obdarzasz mnie takim zaufaniem i cytujesz swojego tate... traumatyczne relacje z ojcem, zamilowanie do sprosnych lektur, ciezka praca na swierzym powietrzu, poczucie porazki tlumacza niewatpliwie agresje i ucieczki w wyobraznie, ktora jest ostatnim schronieniem ludzi zagubionych, udręczonych i obcych światu. Martwi mnie tez widoczny belkot. Szczerze polecam skorzystanie z uslug profesjonalnej pomocy psychiatrycznej. Mowie powaznie.
                                                  • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 18:39
                                                    nie noo paaadaammm... smile))) Pozdrawiam Cię. smile i już teraz widzę, że ciut
                                                    przegiąłem. wink
                                                  • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 28.01.09, 10:39
                                                    'Przegiecie' to w tym przypadku eufemizm ale nie mi to oceniac...wink

Rowniez pozdrawiamwink
                                                  • wers-alik Hesse! 28.01.09, 11:48
                                                    Co z Tobą? Żal dupę ściska? Chlasz? Szybko wracaj do poprzedniej formy!!!
                                                  • hesse.1 Re: Hesse! 28.01.09, 12:38
                                                    mam sporo roboty i nie chlanie mi teraz w głowie. jak sie uchlam, to dam znać,
                                                    pozdrawiam. wink
              • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:17
                ble ble ble....ale tylko żartowałem. stąd cztery kropki... smile
                • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:17
                  hehe, mądrala nadwornywink
                  • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:21
                    ble ble pisałem wcześniej niż pałac powstał.dobra, ju spadam...bo "mądrala" ze mnie.
                    • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:22
                      dobra decyzjawink
                      • hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:24
                        ta... duzo madrych decyzji podejmujemy..dużo też "dobrych", pedale.
                        • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:26
                          hesse.1 napisał:

> ta... duzo madrych decyzji podejmujemy..dużo też "dobrych", pedale.

hehe, nie podsłuchujwink
        • hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:13
          tiawink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka