hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:08 Myślałem, że dlatego, że możemy spokojnie poklikać;-( Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:14 Może być specjalnie dla Ciebie Chcesz? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:15 ale tylko jedną noc????? ja chcę więcej nocy! Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:16 ...ale na pewno masz pałac? Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:17 mam.. tylko, ze daleko stąd moze być? Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:21 no sam nie wiem...a czegoś bliżej nie masz? na tą jedną noc, na próbę zanim pojadę daleko stąd... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:24 myslalam, ze juz byla ta jedna noc Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:27 No dobra, niech Ci będzie jedziemy Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:29 więc jeśliś zrozumiał, to szacun, ale jesli nie ma w tobie okrucha tego co Ważne...nic to..trza trwać..i patrzec..jak przykazano..pozdrowienia od ciotki klotki. Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:30 nie unoś się wyluzuj śmigaj spać Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:32 ok...prosze..nie nazywaj mnie tylko"nadwornym", po co to... i Tobie i mi? Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:33 znaj łaskę pozwalam Ci puścić wodze wyobraźni Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:38 ble ble ble..dobranoc wacpaństwu jakobym nadwornym był, wyrażę, to co teraz mi ślina na język i uczucia spływające, a nie postawa i rycerskość śmieszna, ktorą cenić tylko, gdy słuszność i prawdziwość. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:47 więc królowanie tako samo głupie jak stoi przed oczyma, zwana smieszną prawdą, jak ślepa Temida? słusznosci i siły wyciągajmy wnioski,za nic mamy samotnych pierdolone troski, nic was nie powiedzie do opamietania... w krolach jest siła wiemy od zarania.., hehe.. Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:51 pseudointeligencki bełkot, jak zwykle wybacz, muszę Cię już opuścić, dobrej nocy Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:55 paa.. mój miły...chusteczkę rzucona...przydepnąłem...a co nie stać prywaciarza? ) a zastanawiałeś się mój miły, czy Ty aby z hey you (czyt. : z chujem na rozumy, się czasem nie pomieniał?). Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 04:08 hesse.1 napisał: > ) a zastanawiałeś się mój miły, czy Ty aby z hey you (czyt. : z chujem na > rozumy, się czasem nie pomieniał?). Wiesz, że nie... ale jeśli sprawi Ci to przyjemność to mogę przeczytać o twoich doświadczeniach i o tym jak to się stało, że postanowiłeś się 'wymienić rozumem z chujem'. Wal śmiało Więcej dystansu i luzu facet! Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 09:18 no przecież bełkoczę i po co ten jakiś luz, a faceta to sobie poszukaj, jak tylko sie tego nauczysz. Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 11:05 hesse.1 napisał: > a faceta to sobie poszukaj, jak > tylko sie tego nauczysz. A to o to Ci chodzi z tym usilnym zwracaniem mojej uwagi na Ciebie. Przykro mi, nie jestes w moim typie. Milego dnia zycze, mimo wszystko! EOT! Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 12:59 Tyy,,.. o kuurrwa... ja dopiero linka kliknął... na kacu..., o w mordę...no muza rewelka..hahahaha... diskopolowiec, diskopolowiec... hahahaha . spierdalaj na nasza klasa ... hahahhahaa... tam Twoje miejsce Orle (ptak taki).A bejbe do panienek mówisz czasem? )) Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 13:55 hesse.1 napisał: > Tyy,,.. o kuurrwa... ja dopiero linka kliknął... na kacu..., o w mordę...no > muza rewelka..hahahaha... diskopolowiec, diskopolowiec... hahahaha . > spierdalaj na nasza klasa ... hahahhahaa... tam Twoje miejsce Orle (ptak taki). > A > bejbe do panienek mówisz czasem? )) Wybacz, nie chcialem Cie skrzywdzic swoimi slowami. Nie sadzilem, ze jest az tak z Toba zle. Mowie teraz powaznie. Jesli potrzebujesz pomocy psychiatrycznej po prostu popros o wsparcie, cos Ci znajde jako, ze czuje sie po czesci odpowiedzialny za twoj stan. Jesli czujesz sie odrzucony przez braki w wyksztalceniu, pamietaj, ze nigdy nie jest za pozno. Przepraszam Cie. Postaram sie wiecej nie reagowac na twoje zaczepki. Zachowaj prosze jedynie odrobine rozsadku. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 14:08 ujujuj... ujebała psziczioła misia w chuj Yu...Czuj sie czuj... jak zapierdole baka, to poczyj heyju... P. S. widzisz disco? to nie wszisco...blebleblebleble..."matole"-zacytowałem. Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 17:19 To duzo wyjasnia... dziekuje, ze obdarzasz mnie takim zaufaniem i cytujesz swojego tate... traumatyczne relacje z ojcem, zamilowanie do sprosnych lektur, ciezka praca na swierzym powietrzu, poczucie porazki tlumacza niewatpliwie agresje i ucieczki w wyobraznie, ktora jest ostatnim schronieniem ludzi zagubionych, udręczonych i obcych światu. Martwi mnie tez widoczny belkot. Szczerze polecam skorzystanie z uslug profesjonalnej pomocy psychiatrycznej. Mowie powaznie. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 18:39 nie noo paaadaammm... ))) Pozdrawiam Cię. i już teraz widzę, że ciut przegiąłem. Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 28.01.09, 10:39 'Przegiecie' to w tym przypadku eufemizm ale nie mi to oceniac... Rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link
wers-alik Hesse! 28.01.09, 11:48 Co z Tobą? Żal dupę ściska? Chlasz? Szybko wracaj do poprzedniej formy!!! Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Hesse! 28.01.09, 12:38 mam sporo roboty i nie chlanie mi teraz w głowie. jak sie uchlam, to dam znać, pozdrawiam. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:17 ble ble ble....ale tylko żartowałem. stąd cztery kropki... Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:21 ble ble pisałem wcześniej niż pałac powstał.dobra, ju spadam...bo "mądrala" ze mnie. Odpowiedz Link
hesse.1 Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:24 ta... duzo madrych decyzji podejmujemy..dużo też "dobrych", pedale. Odpowiedz Link
hey_you_reaktywacja Re: uwielbiam net w nocy 27.01.09, 01:26 hesse.1 napisał: > ta... duzo madrych decyzji podejmujemy..dużo też "dobrych", pedale. hehe, nie podsłuchuj Odpowiedz Link