Dodaj do ulubionych

Nowa sobota.

13.08.05, 08:44
Długaśny zrobił sie nasz sobotni watek, czas reaktywować go w nowym kształcie
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=24753889
link do starego pomoże nam powspominać, teraz zaś patrzmy w przyszłość i
wpisujmy sie w nowym sobotnim miejscu. Słońce od rana, cud, dawno nam nie
swieciło tak jak dzisiaj. Wiąże sie to zapewne z powrotem naszego vistulowego
Slonkasmile Zycze wszystkim spokojnego dniasmile
Obserwuj wątek
    • kendo Re: Nowa sobota. 13.08.05, 10:21
      niech bedzie nowa i ze sloneczkiem i sloo,

ale u mnie leje okrobnie i w oddali slychac pomrukiwanie z gory,
      ech...a dzis mial mi pomagier plytki pomoc sciagac do ogrodu,[dostalam od
      sasiada za darmosmile,bo wymienial sobie na terazniejsze modne-glupawy snob]bo
      sasiad juz sie niecierpliwi,ze mu na jego czesci ulicznej stoja.
      qrcze....nic nie mozna w ogrodzie zrobic w taka pogodesad

niemniej zycze Wam udanych wszystkich planow sobotnich.

PS;..z niecierpliwoscia czekamy na przyplyniecie sloo do rzeczkismile)
      • slo-onko Re: Nowa sobota. 13.08.05, 12:25
        dzien dobry witam wszystkich wypoczeta (chyba)wink
        podroz w kierunku domu mialam koszmarna, nigdy dotad nie jechalam w takim sznurku samochodow. wrazenia opisze nieco pozniej, na razie mam huk roboty, jak to po powrocie smile
        tymczasem bywajcie i do szybkiego uslyszeniasmile

ps. Kendus wczoraj pod wieczor TWoj tel. byl nieczynny? nie mialam potwierdzenia odbioru smsa.
        • kendo Re: Nowa sobota. z powrotem sloo huraaaaaaaaaa !!! 13.08.05, 13:46
          witaj sloo kochana....
          oj wiem co to znaczy jechac w "sznurze samochodow"
          niemniej cieszymy sie,ze cali wrociliscie do domciu,
          oczywiscie ,wypocznij a pozniej z wielkim zainteresowaniem bedziemy czytac o
          twoich wrazeniach.

zycze milego uporania sie popodrozowegosmile)
          • mala20033 Re: Nowa sobota. z powrotem sloo huraaaaaaaaaa !! 13.08.05, 19:56
            Witaj Sloo...i Vistulenta..Mala
            • slo-onko Re: Nowa sobota. z powrotem sloo huraaaaaaaaaa !! 13.08.05, 20:05
              mala20033 napisała:

> Witaj Sloo...i Vistulenta..Mala

witaj Mala smile)))
            • kendo Re: Nowa sobota. z powrotem sloo huraaaaaaaaaa !! 13.08.05, 22:07
              mala20033 napisała:

> Witaj Sloo...i Vistulenta..Mala

witaj mala i trzymaj sie ...byle gorzej nie bylosmile)

milego dnia.
              • kendo Re: cichutkooooooooo badzcie.... 20.08.05, 09:51
                by nie obudzic nicka,
                wrocil dzis o swicie z imprezki,
                niech spi smacznie...smile)

a tak pozatem to zycze Wam takiego poranka pieknego jak u mnie,
                pachnacego juz poczatkiem jesien/slonecznego/7 z rosa mieniaca sie na
                trawnikachsmile)

PS;.. ostatni zostawia nickowi czarna/mocna /goraca kawusie na przyjemne
                przebudzeniesmile)
                • nick000 Re: cichutkooooooooo badzcie.... 20.08.05, 10:03
                  Szkoda zycia na spaniesmile, tak piękny dzień nalezy wykorzystac inaczej, rower,
                  słońce, jakaś trawka (nie zrozumcie tej trawki opacznie), wyspać sie można
                  kiedy indziej. Tak w ogóle, witam serdecznie i życze miłego dniasmile a Kendusi,
                  naszej przemiłej szefowej, dzieki za troskęsmile, acha, jeszcze jedno, bardzo Was
                  lubięsmile
                  • kendo Re: juz mozecie trzaskac drzwiami;)))))))))))))))) 20.08.05, 10:07
                    o! juz nick po alertenwink)
                    boze ale ma zdrowko czlowiek....
                    ja bym spala chyba do poludniawink)

a tak powaznie,?,masz nicku racje,
                    szkoda tak pieknego dnia,
                    sama siedze jeszcze i dumam coby tu dzis wymyslic,by spedzic milo dzien.
                    • slo-onko Re: juz mozecie trzaskac drzwiami;))))))))))))))) 20.08.05, 12:07
                      a ja juz biegam od rana, taniec uskuteczniam ze szmata, latam na mietle i wykonuje cosobotni taniec przy rurzesmile)))
                  • slo-onko Re: cichutkooooooooo badzcie.... 20.08.05, 12:06
                    zazdroszcze temu czlowiekowi takiej energii, ja padlabym jak kawkawink trzeba byloby mnie reanimowacwink
                • slo-onko Re: cichutkooooooooo badzcie.... 20.08.05, 12:06
                  dzien dobry <ja mowie szeptem i chodze na palcach, tzn chodzilam>smile
                  • kasikk haaaaalooo!! 20.08.05, 13:37
                    a ja okropna jestem i krzyczę ;P
                    mam nadzieję, że "tupot białych mew" ominął nicka po imprezie
                    za to mnie się dziś upojna, weselna noc szykuje
                    będziemy z dzidziulem się weselić wink)
                    zmęczona jestem remontowaniem pokoiku
                    (bo dzis jeszcze pomalowaliśmy go na piekny jasniutko lawendowy kolor)
                    ale mam ochotę pobawić się
                    zobaczymy...

udanej soboty życze big_grinDD
                    • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 15:58
                      Nie było ani tupotu, ani białych mewwink co najwyżej żubr zaryczałsmile Prawdę
                      mówiąc uzdrawiający, wręcz zbawienny wpływ miała na mnie rozmowa z kimś
                      nadzwyczajnymsmile i wspaniała pogoda odrobinę tezwink
                      • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 16:02
                        nick000 napisał:

> Nie było ani tupotu, ani białych mewwink co najwyżej żubr zaryczałsmile Prawdę
                        > mówiąc uzdrawiający, wręcz zbawienny wpływ miała na mnie rozmowa z kimś
                        > nadzwyczajnymsmile i wspaniała pogoda odrobinę tezwink

rozmowa z natura?wink
                        • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 17:46
                          slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                          >
                          > > Nie było ani tupotu, ani białych mewwink co najwyżej żubr zaryczałsmile Prawd
                          > ę
                          > > mówiąc uzdrawiający, wręcz zbawienny wpływ miała na mnie rozmowa z kimś
                          > > nadzwyczajnymsmile i wspaniała pogoda odrobinę tezwink
                          >
                          > rozmowa z natura?wink

naturalniewink
                          • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 17:50
                            nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                            >
                            > > nick000 napisał:
                            > >
                            > > > Nie było ani tupotu, ani białych mewwink co najwyżej żubr zaryczałsmile
                            > Prawd
                            > > ę
                            > > > mówiąc uzdrawiający, wręcz zbawienny wpływ miała na mnie rozmowa z
                            > kimś
                            > > > nadzwyczajnymsmile i wspaniała pogoda odrobinę tezwink
                            > >
                            > > rozmowa z natura?wink
                            >
                            > naturalniewink

oj, Nick, grabisz sobie normalniewink
                            • kasikk Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 17:55
                              no, slo, ja cie nie rozumiem - też lubie rozmowy z naturą i nic zdroznego w tym
                              nie ma ;P
                              • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 17:58
                                kasikk napisała:

> no, slo, ja cie nie rozumiem - też lubie rozmowy z naturą i nic zdroznego w tym
                                >
                                > nie ma ;P

bo natura to rodzaj zenski, a jak zenski to kobieta, a jak kobieta to ......wink
                                nosmile
                                • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 18:34
                                  slo-onko napisała:

> kasikk napisała:
                                  >
                                  > > no, slo, ja cie nie rozumiem - też lubie rozmowy z naturą i nic zdroznego
                                  > w tym
                                  > >
                                  > > nie ma ;P
                                  >
                                  > bo natura to rodzaj zenski, a jak zenski to kobieta, a jak kobieta to ......;-
                                  )
                                  >
                                  > nosmile
                                  noooooooowinkkobitka i to taka, ze mmmmmmmsmile
                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 18:52
                                    hmmm Nick Ty mnie nie prowokujwink

czy ja jestem zakochana czy cóś?o zasdrosna sie robie o jakas nature, nawet jej nie znam.
                                  • mycha Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 18:56
                                    ooo widzę, że na vistuli wesołosmile))
                                    dzień dobry, a właściwie to dobry wieczórsmile
                                    cieszę się, że humorki dopisują. ja się dzisiaj zmordowałam bieganiem po
                                    sklepach i targaniem tobołów.
                                    a teraz mam w planach potopić się trochę w wannie w ramach relaksu.
                                    ściskam was mocnosmile
                                    • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 18:57
                                      mycha napisała:

> ooo widzę, że na vistuli wesołosmile))
                                      > dzień dobry, a właściwie to dobry wieczórsmile
                                      > cieszę się, że humorki dopisują. ja się dzisiaj zmordowałam bieganiem po
                                      > sklepach i targaniem tobołów.
                                      > a teraz mam w planach potopić się trochę w wannie w ramach relaksu.
                                      > ściskam was mocnosmile

czesc Mychasmile
                                      masz sie z czego cieszyc jesli wrocilas z pelnymi torbamismile
                                      • mycha Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 19:00
                                        sloo, ale rodzicom pomagałam w zakupach, więc to tak nie do końcawink
                                        poza tym byli taaak marudni, że aż się zaczęłam zastanawiać, jak to ze mną jest
                                        trudno na zakupach wytrzymaćbig_grin
                                        • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 19:05
                                          mycha napisała:

> sloo, ale rodzicom pomagałam w zakupach, więc to tak nie do końcawink
                                          > poza tym byli taaak marudni, że aż się zaczęłam zastanawiać, jak to ze mną jest
                                          >
                                          > trudno na zakupach wytrzymaćbig_grin

hm, jak ktos jest mocno wymagajacy to wybiera wyszukane rzeczy. czasem okazuje sie,ze wychodzone i wyszukane to nie to o co nam chodzi. ja wole konkretnie, szybko sie decyduje co nie znaczy,ze kupuje pierwsza lepsza rzecz. no czasem tez sie zastanawiam, glownie na spozywce smile
                                          • mycha Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 19:11
                                            ja też nie należę do "świętych" jeśli chodzi o robienie zakupów. tym bardziej,
                                            że lubię oglądać. ale dzisiaj to było stanowczo za dużo jak dla mniesmile
                                            • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 19:16
                                              mycha napisała:

> ja też nie należę do "świętych" jeśli chodzi o robienie zakupów. tym bardziej,
                                              > że lubię oglądać. ale dzisiaj to było stanowczo za dużo jak dla mniesmile

oh ogladac nie znaczy kupic to tez lubie. czasem ogladam cos co bardzo mi sie podoba ale z roznych wzgledow nie moge tego kupic wiec przymierzam, by przekonac sie,ze nie ejst to zakup dla mnie smile czasem pomaga, mniejszy zal jesli nie pasuje smile dreptam ogladac lub leczyc sie dalejwink
                                              • mycha Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 19:32
                                                sloo mam podobniesmile
                                                najgorzej jak mi coś wpadnie w oko i zachoruję na to. wtedy już mam z głowy.
                                                u mnie z przymierzaniem jest troszkę trudniej. bo jak leży dobrze, to czasami
                                                może serce pęknąć wink)))) a tak, zawsze sobie powtarzam, że napewno nie będzie
                                                pasować, bo przecież teraz wszystko szyte jest z tych módzieżowych rzeczy na
                                                chude bez biustu (przynajmniej jak chodzę po sklepach to mam takie wrażenie). i
                                                od razu mi lepiejwink
                                                • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 19:43
                                                  mycha napisała:

> sloo mam podobniesmile
                                                  > najgorzej jak mi coś wpadnie w oko i zachoruję na to. wtedy już mam z głowy.
                                                  > u mnie z przymierzaniem jest troszkę trudniej. bo jak leży dobrze, to czasami
                                                  > może serce pęknąć wink)))) a tak, zawsze sobie powtarzam, że napewno nie będzie
                                                  > pasować, bo przecież teraz wszystko szyte jest z tych módzieżowych rzeczy na
                                                  > chude bez biustu (przynajmniej jak chodzę po sklepach to mam takie wrażenie). i
                                                  >
                                                  > od razu mi lepiejwink

no to ja mam ciut lepiejsmile nie musze juz chodzic po mlodziezowych sklepachwink choc czasem i tam cos ciekawego sie trafismile
                                                  • mycha Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:04
                                                    wchodzę w zasadzie do każdego, w którym coś mi się rzuci w oczy, lub coś mnie
                                                    tknie, żeby tam zajrzeć - kobieca intuicja? wink
                                                    ale najbardziej chora to wychodzę z księgarnismile))
                                                    dlatego omijam je zawsze szerokim łukiem. bo jak już wejdę, to nie ma takiej
                                                    możliwości żebym wyszła bez niczego i z nietkniętą zawartością portwelasmile
                                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:12
                                                    masz racje, ja bywam czesto w swoim markecie gdzie wciaz dokladaja jakies nowosci badz tanie ksiazki. pierwsza biegne do regalu, a reszte zostawiam za koszykiembig_grin wczoraj bedac w nadmorskiej miejscowosci weszlam do tzw. "tania ksiazka" no i ...... rozczarowalam sie. jaka to tania ksiazka skoro ceny takie jak w ksiegarni????? chcieli mnie oszukac lobuzy jedne !!!! moglam porownac, bo mialam kilka z nich.
                                                  • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:12
                                                    Cześć mycha, witaj Slosmile z księgarniami mamy podobnie, ktoś sie chyba uparł
                                                    żeby zawsze znajdowały sie na naszej drodze.
                                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:14
                                                    nick000 napisał:

> Cześć mycha, witaj Slosmile z księgarniami mamy podobnie, ktoś sie chyba uparł
                                                    > żeby zawsze znajdowały sie na naszej drodze.

wczoraj lazilam po merlinie i gdyby nie wydatki mieszkaniowe to jzu juz bym zlozyla zamowienie. musze sie chwilowo powstryzmacsad
                                                  • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:15
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > Cześć mycha, witaj Slosmile z księgarniami mamy podobnie, ktoś sie chyba up
                                                    > arł
                                                    > > żeby zawsze znajdowały sie na naszej drodze.
                                                    >
                                                    > wczoraj lazilam po merlinie i gdyby nie wydatki mieszkaniowe to jzu juz bym
                                                    zlo
                                                    > zyla zamowienie. musze sie chwilowo powstryzmacsad

nałogi kosztuja proszę szanownej Slowink
                                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:18
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > Cześć mycha, witaj Slosmile z księgarniami mamy podobnie, ktoś sie ch
                                                    > yba up
                                                    > > arł
                                                    > > > żeby zawsze znajdowały sie na naszej drodze.
                                                    > >
                                                    > > wczoraj lazilam po merlinie i gdyby nie wydatki mieszkaniowe to jzu juz b
                                                    > ym
                                                    > zlo
                                                    > > zyla zamowienie. musze sie chwilowo powstryzmacsad
                                                    >
                                                    > nałogi kosztuja proszę szanownej Slowink

ale dajacy przyjemnoscsmile
                                                    i dobrze,ze tylko jeden, inaczej poszlabym z torbamibig_grin
                                                  • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:19
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > nick000 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > Cześć mycha, witaj Slosmile z księgarniami mamy podobnie, ktoś
                                                    > sie ch
                                                    > > yba up
                                                    > > > arł
                                                    > > > > żeby zawsze znajdowały sie na naszej drodze.
                                                    > > >
                                                    > > > wczoraj lazilam po merlinie i gdyby nie wydatki mieszkaniowe to jzu
                                                    > juz b
                                                    > > ym
                                                    > > zlo
                                                    > > > zyla zamowienie. musze sie chwilowo powstryzmacsad
                                                    > >
                                                    > > nałogi kosztuja proszę szanownej Slowink
                                                    >
                                                    > ale dajacy przyjemnoscsmile
                                                    > i dobrze,ze tylko jeden, inaczej poszlabym z torbamibig_grin

ten nałóg popieram, sam go posiadam, kilka innych teżwink
                                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:22
                                                    nick000 napisał:

> > ale dajacy przyjemnoscsmile
                                                    > > i dobrze,ze tylko jeden, inaczej poszlabym z torbamibig_grin
                                                    >
                                                    > ten nałóg popieram, sam go posiadam, kilka innych teżwink

jedzenie owocow? wink
                                                  • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:25
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > > ale dajacy przyjemnoscsmile
                                                    > > > i dobrze,ze tylko jeden, inaczej poszlabym z torbamibig_grin
                                                    > >
                                                    > > ten nałóg popieram, sam go posiadam, kilka innych teżwink
                                                    >
                                                    > jedzenie owocow? wink

lubię, truskawki wręcz uwielbiamsmile, to bardzo zdrowy nałógwink
                                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:28
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > > > ale dajacy przyjemnoscsmile
                                                    > > > > i dobrze,ze tylko jeden, inaczej poszlabym z torbamibig_grin
                                                    > > >
                                                    > > > ten nałóg popieram, sam go posiadam, kilka innych teżwink
                                                    > >
                                                    > > jedzenie owocow? wink
                                                    >
                                                    > lubię, truskawki wręcz uwielbiamsmile, to bardzo zdrowy nałógwink

slyszalam,ze amseczka z truskawek bardzo dobrze zdiala na cere smile ciekwe jakby zadziala taka maseczka na Ciebie Nick?wink))))))))))))))))
                                                  • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:30
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > nick000 napisał:
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > > > > > ale dajacy przyjemnoscsmile
                                                    > > > > > i dobrze,ze tylko jeden, inaczej poszlabym z torbamibig_grin
                                                    > > > >
                                                    > > > > ten nałóg popieram, sam go posiadam, kilka innych teżwink
                                                    > > >
                                                    > > > jedzenie owocow? wink
                                                    > >
                                                    > > lubię, truskawki wręcz uwielbiamsmile, to bardzo zdrowy nałógwink
                                                    >
                                                    > slyszalam,ze amseczka z truskawek bardzo dobrze zdiala na cere smile ciekwe
                                                    jakby
                                                    > zadziala taka maseczka na Ciebie Nick?wink))))))))))))))))

skąd wiesz, ze już nie zadziałaławink
                                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:31
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > slo-onko napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > > > ale dajacy przyjemnoscsmile
                                                    > > > > > > i dobrze,ze tylko jeden, inaczej poszlabym z torb
                                                    > amibig_grin
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > ten nałóg popieram, sam go posiadam, kilka innych też;
                                                    > )
                                                    > > > >
                                                    > > > > jedzenie owocow? wink
                                                    > > >
                                                    > > > lubię, truskawki wręcz uwielbiamsmile, to bardzo zdrowy nałógwink
                                                    > >
                                                    > > slyszalam,ze amseczka z truskawek bardzo dobrze zdiala na cere smile ciekwe
                                                    > jakby
                                                    > > zadziala taka maseczka na Ciebie Nick?wink))))))))))))))))
                                                    >
                                                    > skąd wiesz, ze już nie zadziałaławink

nie mialam okazji jej zobaczyc ale moge sobie to wyobrazicsmile uzdrawiajaco?smile
                                                  • mala20033 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:22
                                                    Slo...kosmetyki,ciuszki i oczywiscie ksiazki..kupowalabym bez konca.No i
                                                    kwiatki do ogrodka!Milego wieczorka Slo!!Mala
                                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:24
                                                    mala20033 napisała:

> Slo...kosmetyki,ciuszki i oczywiscie ksiazki..kupowalabym bez konca.No i
                                                    > kwiatki do ogrodka!Milego wieczorka Slo!!Mala

oh kosmetyki i owszem, ciszki lubie choc nie jest moim nalogiem ale najbardziej lubie kupowac buciki. w kupowaniu ich jestem okropnie wybredna i dlatego mam ich tak malosmile
                                                  • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:28
                                                    witaj mala, ja mam jednak najlepiej, lubię kupować książki, reszta nie sprawia
                                                    mi najmniejszej przyjemności, jak coś mi jest potrzebne kupuje szybko i mam
                                                    spokój. Lubię też, z oczywistych względów, kupować narzedzia najróżniejsze, to
                                                    zabawki dużych chłopców.
                                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:30
                                                    nick000 napisał:

> witaj mala, ja mam jednak najlepiej, lubię kupować książki, reszta nie sprawia
                                                    > mi najmniejszej przyjemności, jak coś mi jest potrzebne kupuje szybko i mam
                                                    > spokój. Lubię też, z oczywistych względów, kupować narzedzia najróżniejsze, to
                                                    > zabawki dużych chłopców.

i kwiaty doniczkowe, a szczegolnie kaktusiki w ostatnim czasie smile zapomniales?smile
                                                  • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:32
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > witaj mala, ja mam jednak najlepiej, lubię kupować książki, reszta nie sp
                                                    > rawia
                                                    > > mi najmniejszej przyjemności, jak coś mi jest potrzebne kupuje szybko i m
                                                    > am
                                                    > > spokój. Lubię też, z oczywistych względów, kupować narzedzia najróżniejsz
                                                    > e, to
                                                    > > zabawki dużych chłopców.
                                                    >
                                                    > i kwiaty doniczkowe, a szczegolnie kaktusiki w ostatnim czasie smile
                                                    zapomniales?:
                                                    > )
                                                    a tak, dzięki za przypomnienie, och ta moja sklerozawink Slo, a zreszta nic nie
                                                    powiemwink
                                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:34
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > witaj mala, ja mam jednak najlepiej, lubię kupować książki, reszta
                                                    > nie sp
                                                    > > rawia
                                                    > > > mi najmniejszej przyjemności, jak coś mi jest potrzebne kupuje szyb
                                                    > ko i m
                                                    > > am
                                                    > > > spokój. Lubię też, z oczywistych względów, kupować narzedzia najróż
                                                    > niejsz
                                                    > > e, to
                                                    > > > zabawki dużych chłopców.
                                                    > >
                                                    > > i kwiaty doniczkowe, a szczegolnie kaktusiki w ostatnim czasie smile
                                                    > zapomniales?:
                                                    > > )
                                                    > a tak, dzięki za przypomnienie, och ta moja sklerozawink Slo, a zreszta nic nie
                                                    >
                                                    > powiemwink

a wiesz co zajadam w tej chwili? oczywiscie nadziewana mieta czekolade i popijam tonikiem zamiast mlekiem:0 mlekiem dzis nie moge bo najadlam sie wczesniej pomodorow, cebuli i kielbasybig_grin to co najbardziej lubiewink
                                                  • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:37
                                                    nieźle, to jest typowy zestaw kolacyjny naszej Slosmile)) Proponuje jeszcze do
                                                    tego wielki kufel piwawink
                                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:39
                                                    nick000 napisał:

> nieźle, to jest typowy zestaw kolacyjny naszej Slosmile)) Proponuje jeszcze do
                                                    > tego wielki kufel piwawink

wtedy musialabym spac z nocnikiemwink
                                                  • nick000 Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:41
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > nieźle, to jest typowy zestaw kolacyjny naszej Slosmile)) Proponuje jeszcze
                                                    > do
                                                    > > tego wielki kufel piwawink
                                                    >
                                                    > wtedy musialabym spac z nocnikiemwink
                                                    no proszę, nawet jakiś nocnik ma lepiej niż nickwink
                                                  • slo-onko Re: haaaaalooo!! 20.08.05, 20:43
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > nieźle, to jest typowy zestaw kolacyjny naszej Slosmile)) Proponuje j
                                                    > eszcze
                                                    > > do
                                                    > > > tego wielki kufel piwawink
                                                    > >
                                                    > > wtedy musialabym spac z nocnikiemwink
                                                    > no proszę, nawet jakiś nocnik ma lepiej niż nickwink

moze noc-nick?smile))))))))
    • mala20033 Re: Nowa sobota. 20.08.05, 20:20
      Milego wieczorku Wsiem
      • slo-onko Re: Nowa sobota. 20.08.05, 20:26
        wracajac do owocow pamietam bylo to w ubieglym roku kiedy pisalam,ze owoce gryza mnie w zeby. od jakiegos czasu pochlaniam nektaryny w ilosciach prawie nieograniczonych, ale musza byc twarde i malo dojrzalesmile
        • slo-onko a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:35
          nasz szefowa?smile
          • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:38
            slo-onko napisała:

> nasz szefowa?smile

może porwali ja marsjanie albo inni obcy, trzeba szybko wysłać misję
            ratunkową, Slo, chcesz polecieć na Marsa?
            • slo-onko Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:40
              nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
              >
              > > nasz szefowa?smile
              >
              > może porwali ja marsjanie albo inni obcy, trzeba szybko wysłać misję
              > ratunkową, Slo, chcesz polecieć na Marsa?

w poszukiwaniu Kendo i z Toba jak najbardziejsmile kiedy ruszamy?smile
              • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:42
                slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                >
                > > slo-onko napisała:
                > >
                > > > nasz szefowa?smile
                > >
                > > może porwali ja marsjanie albo inni obcy, trzeba szybko wysłać misję
                > > ratunkową, Slo, chcesz polecieć na Marsa?
                >
                > w poszukiwaniu Kendo i z Toba jak najbardziejsmile kiedy ruszamy?smile
                mozemy już za chwilę, z Tobą nawet na koniec wszechświatasmile
                • slo-onko Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:45
                  nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                  >
                  > > nick000 napisał:
                  > >
                  > > > slo-onko napisała:
                  > > >
                  > > > > nasz szefowa?smile
                  > > >
                  > > > może porwali ja marsjanie albo inni obcy, trzeba szybko wysłać mis
                  > ję
                  > > > ratunkową, Slo, chcesz polecieć na Marsa?
                  > >
                  > > w poszukiwaniu Kendo i z Toba jak najbardziejsmile kiedy ruszamy?smile
                  > mozemy już za chwilę, z Tobą nawet na koniec wszechświatasmile

mam zaklepane odgornie,ze bedziesz dbal o mnie,przekonalam sie juz nie raz o tymsmile wiec niczym nie ryzykuje startujac na marsa czy tez w poszukiwaniu osob zaginionychsmile
                  • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:49
                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                    >
                    > > slo-onko napisała:
                    > >
                    > > > nick000 napisał:
                    > > >
                    > > > > slo-onko napisała:
                    > > > >
                    > > > > > nasz szefowa?smile
                    > > > >
                    > > > > może porwali ja marsjanie albo inni obcy, trzeba szybko wysł
                    > ać mis
                    > > ję
                    > > > > ratunkową, Slo, chcesz polecieć na Marsa?
                    > > >
                    > > > w poszukiwaniu Kendo i z Toba jak najbardziejsmile kiedy ruszamy?smile
                    > > mozemy już za chwilę, z Tobą nawet na koniec wszechświatasmile
                    >
                    > mam zaklepane odgornie,ze bedziesz dbal o mnie,przekonalam sie juz nie raz o
                    ty
                    > msmile wiec niczym nie ryzykuje startujac na marsa czy tez w poszukiwaniu osob
                    za
                    > ginionychsmile
                    polecimy daleko, do słońca a ono zblednie przy Tobiesmile
                    • slo-onko Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:51
                      oj Nick, nie przesadzajsmile
                      ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne jak codzienwink
                      • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:53
                        slo-onko napisała:

> oj Nick, nie przesadzajsmile
                        > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne jak codzienwink

no tak, w kosmosie zjada sie jakies pastylki i coś z tubkiwink Jak wyobrazasz
                        sobie robienie tam kanapek, kroisz cokolwiek a to nagle odpływa w sina dalsmile)
                        • slo-onko Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:55
                          nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                          >
                          > > oj Nick, nie przesadzajsmile
                          > > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne jak codzienwink
                          >
                          > no tak, w kosmosie zjada sie jakies pastylki i coś z tubkiwink Jak wyobrazasz
                          > sobie robienie tam kanapek, kroisz cokolwiek a to nagle odpływa w sina dalsmile)

ok, wiec bedziesz wydzielal pastylki czy inne kolorowe pigulkismile
                          czerwona to szynka wedzona, a zolta to kanapka z zoltym serembig_grin
                          • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:57
                            slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                            >
                            > > slo-onko napisała:
                            > >
                            > > > oj Nick, nie przesadzajsmile
                            > > > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne jak codzienwink
                            > >
                            > > no tak, w kosmosie zjada sie jakies pastylki i coś z tubkiwink Jak wyobraz
                            > asz
                            > > sobie robienie tam kanapek, kroisz cokolwiek a to nagle odpływa w sina da
                            > lsmile)
                            >
                            > ok, wiec bedziesz wydzielal pastylki czy inne kolorowe pigulkismile
                            > czerwona to szynka wedzona, a zolta to kanapka z zoltym serembig_grin

ok, wiesz jednak, ze uwielbiam truskawki, zabieram jedną ze sobąwink
                            • slo-onko Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:59
                              nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                              >
                              > > nick000 napisał:
                              > >
                              > > > slo-onko napisała:
                              > > >
                              > > > > oj Nick, nie przesadzajsmile
                              > > > > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne jak codzien
                              > wink
                              > > >
                              > > > no tak, w kosmosie zjada sie jakies pastylki i coś z tubkiwink Jak w
                              > yobraz
                              > > asz
                              > > > sobie robienie tam kanapek, kroisz cokolwiek a to nagle odpływa w s
                              > ina da
                              > > lsmile)
                              > >
                              > > ok, wiec bedziesz wydzielal pastylki czy inne kolorowe pigulkismile
                              > > czerwona to szynka wedzona, a zolta to kanapka z zoltym serembig_grin
                              >
                              > ok, wiesz jednak, ze uwielbiam truskawki, zabieram jedną ze sobąwink

tylko nie zjedz jej za predko:0 tez czasem lubie pzrekasic jakis owocsmile
                              tylko jak dzielic sie bedziemy ta jedna mala truskawka?wink
                              • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:01
                                slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                >
                                > > slo-onko napisała:
                                > >
                                > > > nick000 napisał:
                                > > >
                                > > > >
                                > > > > > oj Nick, nie przesadzajsmile
                                > > > > > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne jak c
                                > odzien
                                > > wink
                                > > > >
                                > > > > no tak, w kosmosie zjada sie jakies pastylki i coś z tubkiwink
                                > Jak w
                                > > yobraz
                                > > > asz
                                > > > > sobie robienie tam kanapek, kroisz cokolwiek a to nagle odpły
                                > wa w s
                                > > ina da
                                > > > lsmile)
                                > > >
                                > > > ok, wiec bedziesz wydzielal pastylki czy inne kolorowe pigulkismile
                                > > > czerwona to szynka wedzona, a zolta to kanapka z zoltym serembig_grin
                                > >
                                > > ok, wiesz jednak, ze uwielbiam truskawki, zabieram jedną ze sobąwink
                                >
                                > tylko nie zjedz jej za predko:0 tez czasem lubie pzrekasic jakis owocsmile
                                > tylko jak dzielic sie bedziemy ta jedna mala truskawka?wink

w tym momencie niestety muszę Ci powiedzieć, ze tą truskaweczką nie podzielę
                                sie z nikim, jestem nadzwyczaj w tej owocowej kwestii upartywink
                                • slo-onko Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:02
                                  nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                  >
                                  > > nick000 napisał:
                                  > >
                                  > > > slo-onko napisała:
                                  > > >
                                  > > > > nick000 napisał:
                                  > > > >
                                  > > > > > slo-onko napisała:
                                  > > > > >
                                  > > > > > > oj Nick, nie przesadzajsmile
                                  > > > > > > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne
                                  > jak c
                                  > > odzien
                                  > > > wink
                                  > > > > >
                                  > > > > > no tak, w kosmosie zjada sie jakies pastylki i coś z t
                                  > ubkiwink
                                  > > Jak w
                                  > > > yobraz
                                  > > > > asz
                                  > > > > > sobie robienie tam kanapek, kroisz cokolwiek a to nagle
                                  > odpły
                                  > > wa w s
                                  > > > ina da
                                  > > > > lsmile)
                                  > > > >
                                  > > > > ok, wiec bedziesz wydzielal pastylki czy inne kolorowe pigulk
                                  > ismile
                                  > > > > czerwona to szynka wedzona, a zolta to kanapka z zoltym serem
                                  > big_grin
                                  > > >
                                  > > > ok, wiesz jednak, ze uwielbiam truskawki, zabieram jedną ze sobąwink
                                  > >
                                  > > tylko nie zjedz jej za predko:0 tez czasem lubie pzrekasic jakis owocsmile
                                  > > tylko jak dzielic sie bedziemy ta jedna mala truskawka?wink
                                  >
                                  > w tym momencie niestety muszę Ci powiedzieć, ze tą truskaweczką nie podzielę
                                  > sie z nikim, jestem nadzwyczaj w tej owocowej kwestii upartywink

no to mamy problemsmile a co moglabym zrobic,zebys zmienil zdanie?smile
                                  • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:03
                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                    >
                                    > > slo-onko napisała:
                                    > >
                                    > > > nick000 napisał:
                                    > > >
                                    > > > >
                                    > > > > > nick000 napisał:
                                    > > > > >
                                    > > > > > > slo-onko napisała:
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > > oj Nick, nie przesadzajsmile
                                    > > > > > > > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie s
                                    > maczne
                                    > > jak c
                                    > > > odzien
                                    > > > > wink
                                    > > > > > >
                                    > > > > > > no tak, w kosmosie zjada sie jakies pastylki i c
                                    > oś z t
                                    > > ubkiwink
                                    > > > Jak w
                                    > > > > yobraz
                                    > > > > > asz
                                    > > > > > > sobie robienie tam kanapek, kroisz cokolwiek a to
                                    > nagle
                                    > > odpły
                                    > > > wa w s
                                    > > > > ina da
                                    > > > > > lsmile)
                                    > > > > >
                                    > > > > > ok, wiec bedziesz wydzielal pastylki czy inne kolorowe
                                    > pigulk
                                    > > ismile
                                    > > > > > czerwona to szynka wedzona, a zolta to kanapka z zoltym
                                    > serem
                                    > > big_grin
                                    > > > >
                                    > > > > ok, wiesz jednak, ze uwielbiam truskawki, zabieram jedną ze
                                    > sobąwink
                                    > > >
                                    > > > tylko nie zjedz jej za predko:0 tez czasem lubie pzrekasic jakis ow
                                    > ocsmile
                                    > > > tylko jak dzielic sie bedziemy ta jedna mala truskawka?wink
                                    > >
                                    > > w tym momencie niestety muszę Ci powiedzieć, ze tą truskaweczką nie podz
                                    > ielę
                                    > > sie z nikim, jestem nadzwyczaj w tej owocowej kwestii upartywink
                                    >
                                    > no to mamy problemsmile a co moglabym zrobic,zebys zmienil zdanie?smile

tajemnica, powiem to tylko na ucho i tylko Tobiewink
                      • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:54
                        slo-onko napisała:

> oj Nick, nie przesadzajsmile
                        > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne jak codzienwink

mogę a nawet chcę robić te kosmiczne śniadania ale Ty ścielesz łóżkowink
                        • slo-onko Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:56
                          nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                          >
                          > > oj Nick, nie przesadzajsmile
                          > > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne jak codzienwink
                          >
                          > mogę a nawet chcę robić te kosmiczne śniadania ale Ty ścielesz łóżkowink

hahahaah no ladnie, ladnie smile
                          problemw tym,ze bedziemy musieli dyzorowac po nocach, bo jest to tylko jedna nocna kajutasmile
                          • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 20:59
                            slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                            >
                            > > slo-onko napisała:
                            > >
                            > > > oj Nick, nie przesadzajsmile
                            > > > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne jak codzienwink
                            > >
                            > > mogę a nawet chcę robić te kosmiczne śniadania ale Ty ścielesz łóżkowink
                            >
                            > hahahaah no ladnie, ladnie smile
                            > problemw tym,ze bedziemy musieli dyzorowac po nocach, bo jest to tylko jedna
                            n
                            > ocna kajutasmile

no proszę, zawsze mozna włączyc autopilota, niech pracuje a my w tym czasie,
                            odpoczynek zasłużony i coś jeszczewink
                            • slo-onko Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:00
                              nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                              >
                              > > nick000 napisał:
                              > >
                              > > > slo-onko napisała:
                              > > >
                              > > > > oj Nick, nie przesadzajsmile
                              > > > > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne jak codzien
                              > wink
                              > > >
                              > > > mogę a nawet chcę robić te kosmiczne śniadania ale Ty ścielesz łóż
                              > kowink
                              > >
                              > > hahahaah no ladnie, ladnie smile
                              > > problemw tym,ze bedziemy musieli dyzorowac po nocach, bo jest to tylko j
                              > edna
                              > n
                              > > ocna kajutasmile
                              >
                              > no proszę, zawsze mozna włączyc autopilota, niech pracuje a my w tym czasie,
                              > odpoczynek zasłużony i coś jeszczewink

a nie chrapiesz przypadkiem?smile
                              • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:02
                                slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                >
                                > > slo-onko napisała:
                                > >
                                > > > nick000 napisał:
                                > > >
                                > > > >
                                > > > > > oj Nick, nie przesadzajsmile
                                > > > > > ale pamietaj, sniadania robisz Ty smiletakie smaczne jak c
                                > odzien
                                > > wink
                                > > > >
                                > > > > mogę a nawet chcę robić te kosmiczne śniadania ale Ty ściele
                                > sz łóż
                                > > kowink
                                > > >
                                > > > hahahaah no ladnie, ladnie smile
                                > > > problemw tym,ze bedziemy musieli dyzorowac po nocach, bo jest to t
                                > ylko j
                                > > edna
                                > > n
                                > > > ocna kajutasmile
                                > >
                                > > no proszę, zawsze mozna włączyc autopilota, niech pracuje a my w tym cza
                                > sie,
                                > > odpoczynek zasłużony i coś jeszczewink
                                >
                                > a nie chrapiesz przypadkiem?smile

przypadkiem nie;0) jeśli śpię, to nie slyszę ale tak mi mówionosmile
                                • slo-onko Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:03
                                  nick000 napisał:

> > a nie chrapiesz przypadkiem?smile
                                  >
                                  > przypadkiem nie;0) jeśli śpię, to nie slyszę ale tak mi mówionosmile

to dobrze, bedziesz mi opowiadal bajkiwink
                                  • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:05
                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                    >
                                    > > > a nie chrapiesz przypadkiem?smile
                                    > >
                                    > > przypadkiem nie;0) jeśli śpię, to nie slyszę ale tak mi mówionosmile
                                    >
                                    > to dobrze, bedziesz mi opowiadal bajkiwink

bardzo chetnie, nie wymagaj tylko zebym spiewał, byłoby to przezycie dosyć
                                    ekstremalne dla słuchaczawink
                                    • slo-onko Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:07
                                      to co? wyruszamy w podroz laczac nocny wypoczynek z pigulkami, bajkami i truskawkowymi marsjankami?
                                      • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:10
                                        slo-onko napisała:

> to co? wyruszamy w podroz laczac nocny wypoczynek z pigulkami, bajkami i
                                        truska
                                        > wkowymi marsjankami?

Klamka zapadła, tylko Ty i jawink, po drodze może uda sie nam odszukac naszą,
                                        porwaną przez marsjan, szefową. Ciekawe czy zechce wracaćwink
                                        • slo-onko Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:11
                                          nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                          >
                                          > > to co? wyruszamy w podroz laczac nocny wypoczynek z pigulkami, bajkami i
                                          > truska
                                          > > wkowymi marsjankami?
                                          >
                                          > Klamka zapadła, tylko Ty i jawink, po drodze może uda sie nam odszukac naszą,
                                          > porwaną przez marsjan, szefową. Ciekawe czy zechce wracaćwink

wracac jak wracac, ale niech ans lepiej pilnujewink))))))
                                          dzis musze sie pzoegnac Nick, fajnie znow bylo razej pobrykac po wodzie smile
                                          cmok na dobranoc smile
                                          • nick000 Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:13
                                            Dobrej nocy Slosmile i wszyscy vistulowi bywalcy, życzę spokojnej nocy i
                                            kosmicznych snówsmile
                                            • jtka Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 21:17
                                              dobrej nockismile)))
                                              • kendo Re: a gdzie podziewa się 20.08.05, 22:28
                                                juz jestem ludziskawink)))))))))))))))))
                                                ale zaraz tez bede zmykac do lozeczka....
                                                spijcie smacznie....
    • kasikk Dzień dobry :)) 27.08.05, 08:52
      sierpniowy, chłodny i rześki...
      oj, lubię takie poranki smile)
      dzis znowu czeka mnie robota i znowu miła robota
      spieszę donieść, że maluszkowe zakupy zakupione, czekają na dalszy ciąg
      czyli pranko, prasowanko, ewentualnie sterylizację, ale SĄ
      i jestem bardzo zadowolona, bo śliczne i w ogóle big_grinD
      a tatuś nawet komódke wczoraj skręcił, a dziś będzie lakierował
      będzie, gdzie te ciuszki pochować smile)
      no buziak sam mi się uśmiecha big_grinD

czego Wszystkim dziś życzę aż do wieczora i dłużej big_grinDD
      • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 09:08
        hej kasikku....
        ale fajnie..zaczyna wszystko nabierac innego wymiaru,
        to w takim razie ciuszki niech juz wyladuja w pralce i same sie wypiora,
        czas zaczyna sie "kurczyc"a my zaczynamy trzymac juz kciuki,bys zdazyla ze
        wszystkimsmile)

powodzenia i niech pogoda doda Ci skrzydeleksmile)))))))))
        • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 09:32
          a tak pozatem zapomnialam powitac reszte towarzystwa vistulowego,
          wiec zycze przyjemnego dnia z pieknymi wrazeniamismile)

tu po chlodnym/slonecznym/jesiennym pora´nku,
          zaczyna robic sie piekny dzionek.

miejcie sobie milunio.
          • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 09:50
            w blasku slonca witam serdecznie zyczac spokojnej sobotysmile
            nocka byla nie ciekawa ale ranek niesamowicie rozkoszny za tosmile
            • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 09:58
              sloo,
              wiec poranek zaczelas roskosznie?smile)
              zycze kontynuacji dnia w tym samym klimaciesmile)
              • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 10:14
                a czemu nie widze postu z 9:59,tylko jako ostani z 9:58???????
                czy to tylko u mnie jakis blad jest?sad(
                • nick000 Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 11:25
                  witam w sobotę, piekna i ciepła nie tylko z powodu pogody. Ranek, podobnie jak
                  u Slo, bardzo rozosznywink Miłego dniasmile))
                • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 11:35
                  kendo napisała:

> a czemu nie widze postu z 9:59,tylko jako ostani z 9:58???????
                  > czy to tylko u mnie jakis blad jest?sad(

moze wystartowal w cyberprzestrzen?wink
                  na razie swoje widze, tzn zaraz sie okaze smile
                  • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 12:12
                    dziwne z tym licznikiem,
                    ja wpisalam post o 9:58
                    zaraz widac bylo na liczniku z 9:59 ktorego ja nie widze,moze cos im sie
                    licznik zacialwink)

szczeliwy nick,
                    ciepelko w weekend w nagrode dostal za wzorowy tydzien pracywink)
                    milego dnia zyczesmile)
                    • mycha Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 14:43
                      witajcie wszyscysmile
                      u mnie dzisiaj wybitnie dzień wariatów. wszystko w biegu a minutki uciekają jak
                      szalone.
                      wieczorem mój szanowny braciszek porzuci stan kawalerski, hihihihismile
                      bardzo się chłopaczyna stresuje, więc biegnę go podtrzymać na duchuwink
                      w końcu nich wie, jaką to ma kochaną siostrzyczkęwink
                      życzę miłego dnia i wieczoru.
                      • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 16:55
                        eeeeeeeeeeee...to mysia dzis sie bawi na weseliskusmile)

biegnij,pocieszac braciszka i zapowiedz by sie dobrze sprawowal jako mazsmile)

miej udany wieczor i jezeli jestes jeszcze stanu wolnego zlap bukiecik panny
                        mlodejsmile)
                        • jtka Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 19:34
                          brysmile
                          baw sie dobrze Myszkosmile)))
                          a mnie nóżki boląuncertain ide polozyc je wysokowink
                          • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:10
                            hej jtusia
                            biedne nozeta te Twoje,
                            moze najpierw w wode jaka je zanuz a pozniej "u sufitu zawies"wink)
                            odpoczywaj,odpoczywaj....i milego wieczoru zyczesmile)
                            • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:12
                              oho kogos tu widac o zmrokusmile
                              mozna pobrykac?wink
                              • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:21
                                a niezmeczona brykaniem z psiunkawink)
                                • nick000 Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:23
                                  załapię sie?
                                  • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:24
                                    no pewnie nickusmile)
                                    sloo dzis jak widac chce wiecej brykaniawink)
                                    • nick000 Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:26
                                      rozbrykana nasza Slo jak nigdy, ciekawa sprawa, w końcu sobota i powinna być
                                      nieco zmęczona po porzadkach i tego typu "przyjemnosciach"smile
                                      • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:28
                                        nasza sloo,zracjonalizowala sobie sobote
                                        i dlatego energia Ja rospierawink))))))))
                                        • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:30
                                          kendo napisała:

> nasza sloo,zracjonalizowala sobie sobote
                                          > i dlatego energia Ja rospierawink))))))))

musze jakos sie ratowac, inaczej zwariowalabym myslac o jednym.
                                          z reszta glupim temacie, nie bede tu o nim przeciez pisac. dzis jest czas brykaniasmile
                                      • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:29
                                        nick000 napisał:

> rozbrykana nasza Slo jak nigdy, ciekawa sprawa, w końcu sobota i powinna być
                                        > nieco zmęczona po porzadkach i tego typu "przyjemnosciach"smile

e tam to jeszcze mnie nie znasz smile przydzwigalam ze sklepu nowe lozkobig_grin
                                        tzn dowiozlam je do domu,a potem musialam je wniesc do gorysmile ale jestem silnawink
                                        • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:31
                                          silna jak mroweczkawink
                                          lozka czy jakowys tapczaniko-wersalke zakupilas?
                                          • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:31
                                            kendo napisała:

> silna jak mroweczkawink
                                            > lozka czy jakowys tapczaniko-wersalke zakupilas?

keidys to sie nazywalo lozko polowe, dzis lozko goscinnesmile
                                            • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:34
                                              slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                              >
                                              > > silna jak mroweczkawink
                                              > > lozka czy jakowys tapczaniko-wersalke zakupilas?
                                              >
                                              > keidys to sie nazywalo lozko polowe, dzis lozko goscinnesmile

acha....zmiana nazwy po prostu,a mebel ten samwink)
                                        • nick000 Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:32
                                          sama przydźwigałaś? Najsilniejsza Slo swiata jest nasza kandydatką na
                                          najbliższą olimpiadę, niech sie chowa Agatka Wróbelwink
                                          • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:37
                                            nick000 napisał:

> sama przydźwigałaś? Najsilniejsza Slo swiata jest nasza kandydatką na
                                            > najbliższą olimpiadę, niech sie chowa Agatka Wróbelwink

hahahaha smile nazwisko niewspolmierne do jej posturysmile
                                            nic wielkiego to lozko, skladane smile z materacykiem, a co?smile
                                    • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:28
                                      kendo napisała:

> no pewnie nickusmile)
                                      > sloo dzis jak widac chce wiecej brykaniawink)

pobrykajmy we trojkewink
                                      no bo co tygryski lubia najbardziej?smile))))
                                  • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:27
                                    nick000 napisał:

> załapię sie?

na brykanie?wink
                                • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:27
                                  kendo napisała:

> a niezmeczona brykaniem z psiunkawink)

bbardziej moja pieska brykala niz jasmile
                                  • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:29
                                    ale pileczke porzocalas troche,
                                    to tez dobra gimnastykawink
                                    • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:31
                                      kendo napisała:

> ale pileczke porzocalas troche,
                                      > to tez dobra gimnastykawink

o tak na kregi w slupiewink
                                      fajna polanka dla pieskow. wada tej polanki jest taka,ze z kazdej strony okala ja szosa, a auta tam pedza jak zwariowane. zasmrodzona ale jak nie ma nic lepszego to dobre i takie cóśsmile
                                      • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:33
                                        uroki miejskiesad(
                                        ale przed domkiem dla niej dosyc miejsca na pileczke...
                                        malunia jest to nie potrzebuje wielgasnego placu
                                        • nick000 Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:35
                                          mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szum, ruch, nieciekawe zapachy.
                                          Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spedzić w cichej, położonej
                                          wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną piersią .
                                          • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:39
                                            nick000 napisał:

> mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szum, ruch, nieciekawe zapachy.
                                            > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spedzić w cichej, położonej
                                            >
                                            > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną piersią .

przynajmniej jeden tydzien w miesiacu. jest to oczywiscie nie mozliwe ale choc kilka tygodni w roku by sie pzrydalo.
                                            • nick000 Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:42
                                              slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                              >
                                              > > mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szum, ruch, nieciekawe zapa
                                              > chy.
                                              > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spedzić w cichej, poł
                                              > ożonej
                                              > >
                                              > > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną piersią .
                                              >
                                              > przynajmniej jeden tydzien w miesiacu. jest to oczywiscie nie mozliwe ale
                                              choc
                                              > kilka tygodni w roku by sie pzrydalo.
                                              a najlepiej całe zycie, przed kilkoma dniami byłem w takim miejscu, cisza,
                                              odgłosy wsi, słychać gdakanie kur, muczenie krów i ten zapach, siano, zboże,
                                              żyć nie umierac.
                                            • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:43
                                              slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                              >
                                              > chy.
                                              > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spedzić w cichej, poł
                                              > ożonej
                                              > >
                                              >
                                              > przynajmniej jeden tydzien w miesiacu. jest to oczywiscie nie mozliwe ale
                                              choc
                                              > kilka tygodni w roku by sie pzrydalo.

masz racje sloo,
                                              mieszkajac kiedys na osiedlu i pracujac,tez tesknilam za natura,
                                              co tydzien w weendy jedzilismy do tesciow-w lesie mieszkali.
                                              • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:45
                                                kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                >
                                                > > nick000 napisał:
                                                > >
                                                > > > mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szum, ruch, nieciekaw
                                                > e zapa
                                                > > chy.
                                                > > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spedzić w ciche
                                                > j, poł
                                                > > ożonej
                                                > > >
                                                > > > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną piersią .
                                                > >
                                                > > przynajmniej jeden tydzien w miesiacu. jest to oczywiscie nie mozliwe al
                                                > e
                                                > choc
                                                > > kilka tygodni w roku by sie pzrydalo.
                                                >
                                                > masz racje sloo,
                                                > mieszkajac kiedys na osiedlu i pracujac,tez tesknilam za natura,
                                                > co tydzien w weendy jedzilismy do tesciow-w lesie mieszkali.

kiedys az tak bardzo mi tego nie brakowalo jak teraz. teraz oddalabym wszytsko zeby miec malenki domek, z malenkim ogrodkiem, z rosnacymi tam slonecznikami smile i on smile moj facetsmile
                                                • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:48
                                                  slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                  >
                                                  > > slo-onko napisała:
                                                  > >
                                                  > > > nick000 napisał:
                                                  > > >
                                                  > > > > mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szum, ruch, nie
                                                  > ciekaw
                                                  > > e zapa
                                                  > > > chy.
                                                  > > > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spedzić w
                                                  > ciche
                                                  > > j, poł
                                                  > > > ożonej
                                                  > > > >
                                                  > > > > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną piersią .
                                                  > > >
                                                  > > > przynajmniej jeden tydzien w miesiacu. jest to oczywiscie nie mozl
                                                  > iwe al
                                                  > > e
                                                  > > choc
                                                  > > > kilka tygodni w roku by sie pzrydalo.
                                                  > >
                                                  > > masz racje sloo,
                                                  > > mieszkajac kiedys na osiedlu i pracujac,tez tesknilam za natura,
                                                  > > co tydzien w weendy jedzilismy do tesciow-w lesie mieszkali.
                                                  >
                                                  > kiedys az tak bardzo mi tego nie brakowalo jak teraz. teraz oddalabym
                                                  wszytsko
                                                  > zeby miec malenki domek, z malenkim ogrodkiem, z rosnacymi tam
                                                  slonecznikami smile
                                                  > i on smile moj facetsmile

o boszeeeeeeee..."o onsmile....
                                                  rozejzyj sie dobrze,moze akurat trafi sie cos zlapac okazjonalnie pod remoncik,
                                                  pojezdzic po wioseczkach i moze.....
                                                  • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:49
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > slo-onko napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szum, ruc
                                                    > h, nie
                                                    > > ciekaw
                                                    > > > e zapa
                                                    > > > > chy.
                                                    > > > > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spe
                                                    > dzić w
                                                    > > ciche
                                                    > > > j, poł
                                                    > > > > ożonej
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną piersią
                                                    > .
                                                    > > > >
                                                    > > > > przynajmniej jeden tydzien w miesiacu. jest to oczywiscie ni
                                                    > e mozl
                                                    > > iwe al
                                                    > > > e
                                                    > > > choc
                                                    > > > > kilka tygodni w roku by sie pzrydalo.
                                                    > > >
                                                    > > > masz racje sloo,
                                                    > > > mieszkajac kiedys na osiedlu i pracujac,tez tesknilam za natura,
                                                    > > > co tydzien w weendy jedzilismy do tesciow-w lesie mieszkali.
                                                    > >
                                                    > > kiedys az tak bardzo mi tego nie brakowalo jak teraz. teraz oddalabym
                                                    > wszytsko
                                                    > > zeby miec malenki domek, z malenkim ogrodkiem, z rosnacymi tam
                                                    > slonecznikami smile
                                                    > > i on smile moj facetsmile
                                                    >
                                                    > o boszeeeeeeee..."o onsmile....
                                                    > rozejzyj sie dobrze,moze akurat trafi sie cos zlapac okazjonalnie pod remoncik,
                                                    > pojezdzic po wioseczkach i moze.....

sa owszem ale albo wielkie i drogie albo jesli juz maly to........za wczesniewink
                                                  • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:54
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szu
                                                    > m, ruc
                                                    > > h, nie
                                                    > > > ciekaw
                                                    > > > > e zapa
                                                    > > > > > chy.
                                                    > > > > > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powini
                                                    > en spe
                                                    > > dzić w
                                                    > > > ciche
                                                    > > > > j, poł
                                                    > > > > > ożonej
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną pi
                                                    > ersią
                                                    > > .
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > przynajmniej jeden tydzien w miesiacu. jest to oczywis
                                                    > cie ni
                                                    > > e mozl
                                                    > > > iwe al
                                                    > > > > e
                                                    > > > > choc
                                                    > > > > > kilka tygodni w roku by sie pzrydalo.
                                                    > > > >
                                                    > > > > masz racje sloo,
                                                    > > > > mieszkajac kiedys na osiedlu i pracujac,tez tesknilam za natu
                                                    > ra,
                                                    > > > > co tydzien w weendy jedzilismy do tesciow-w lesie mieszkali.
                                                    > > >
                                                    > > > kiedys az tak bardzo mi tego nie brakowalo jak teraz. teraz oddalab
                                                    > ym
                                                    > > wszytsko
                                                    > > > zeby miec malenki domek, z malenkim ogrodkiem, z rosnacymi tam
                                                    > > slonecznikami smile
                                                    > > > i on smile moj facetsmile
                                                    > >
                                                    > > o boszeeeeeeee..."o onsmile....
                                                    > > rozejzyj sie dobrze,moze akurat trafi sie cos zlapac okazjonalnie pod rem
                                                    > oncik,
                                                    > > pojezdzic po wioseczkach i moze.....
                                                    >
                                                    > sa owszem ale albo wielkie i drogie albo jesli juz maly to........za
                                                    wczesnie;-
                                                    > )

pozostaje wiec znalesc jakas stala perelke,do ktorej mozna zawsze wpasc po
                                                    uprzednim uzgodnieniu przyjaciol/znajomych
                                                • nick000 Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:50
                                                  slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                  >
                                                  > > slo-onko napisała:
                                                  > >
                                                  > > > nick000 napisał:
                                                  > > >
                                                  > > > > mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szum, ruch, nie
                                                  > ciekaw
                                                  > > e zapa
                                                  > > > chy.
                                                  > > > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spedzić w
                                                  > ciche
                                                  > > j, poł
                                                  > > > ożonej
                                                  > > > >
                                                  > > > > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną piersią .
                                                  > > >
                                                  > > > przynajmniej jeden tydzien w miesiacu. jest to oczywiscie nie mozl
                                                  > iwe al
                                                  > > e
                                                  > > choc
                                                  > > > kilka tygodni w roku by sie pzrydalo.
                                                  > >
                                                  > > masz racje sloo,
                                                  > > mieszkajac kiedys na osiedlu i pracujac,tez tesknilam za natura,
                                                  > > co tydzien w weendy jedzilismy do tesciow-w lesie mieszkali.
                                                  >
                                                  > kiedys az tak bardzo mi tego nie brakowalo jak teraz. teraz oddalabym
                                                  wszytsko
                                                  > zeby miec malenki domek, z malenkim ogrodkiem, z rosnacymi tam
                                                  slonecznikami smile
                                                  > i on smile moj facetsmile

piękna perspektywa, kazdy chciałby być na miejscu tego kogoś szczególnie z
                                                  kobietą taką jak nasza Slosmile
                                                  • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:53
                                                    nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > slo-onko napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szum, ruc
                                                    > h, nie
                                                    > > ciekaw
                                                    > > > e zapa
                                                    > > > > chy.
                                                    > > > > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spe
                                                    > dzić w
                                                    > > ciche
                                                    > > > j, poł
                                                    > > > > ożonej
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną piersią
                                                    > .
                                                    > > > >
                                                    > > > > przynajmniej jeden tydzien w miesiacu. jest to oczywiscie ni
                                                    > e mozl
                                                    > > iwe al
                                                    > > > e
                                                    > > > choc
                                                    > > > > kilka tygodni w roku by sie pzrydalo.
                                                    > > >
                                                    > > > masz racje sloo,
                                                    > > > mieszkajac kiedys na osiedlu i pracujac,tez tesknilam za natura,
                                                    > > > co tydzien w weendy jedzilismy do tesciow-w lesie mieszkali.
                                                    > >
                                                    > > kiedys az tak bardzo mi tego nie brakowalo jak teraz. teraz oddalabym
                                                    > wszytsko
                                                    > > zeby miec malenki domek, z malenkim ogrodkiem, z rosnacymi tam
                                                    > slonecznikami smile
                                                    > > i on smile moj facetsmile
                                                    >
                                                    > piękna perspektywa, kazdy chciałby być na miejscu tego kogoś szczególnie z
                                                    > kobietą taką jak nasza Slosmile

nie wiem czy kazdy ale wiem,ze jeden napewnosmile
                                                    i obiecal,ze bedzie mnie karmil pestkami slonecznika z naszego ogrodusmile
                                                  • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:59
                                                    slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szu
                                                    > m, ruc
                                                    > > h, nie
                                                    > > > ciekaw
                                                    > > > > e zapa
                                                    > > > > > chy.
                                                    > > > > > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powini
                                                    > en spe
                                                    > > dzić w
                                                    > > > ciche
                                                    > > > > j, poł
                                                    > > > > > ożonej
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną pi
                                                    > ersią
                                                    > > .
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > przynajmniej jeden tydzien w miesiacu. jest to oczywis
                                                    > cie ni
                                                    > > e mozl
                                                    > > > iwe al
                                                    > > > > e
                                                    > > > > choc
                                                    > > > > > kilka tygodni w roku by sie pzrydalo.
                                                    > > > >
                                                    > > > > masz racje sloo,
                                                    > > > > mieszkajac kiedys na osiedlu i pracujac,tez tesknilam za natu
                                                    > ra,
                                                    > > > > co tydzien w weendy jedzilismy do tesciow-w lesie mieszkali.
                                                    > > >
                                                    > > > kiedys az tak bardzo mi tego nie brakowalo jak teraz. teraz oddalab
                                                    > ym
                                                    > > wszytsko
                                                    > > > zeby miec malenki domek, z malenkim ogrodkiem, z rosnacymi tam
                                                    > > slonecznikami smile
                                                    > > > i on smile moj facetsmile
                                                    > >
                                                    > > piękna perspektywa, kazdy chciałby być na miejscu tego kogoś szczególnie
                                                    > z
                                                    > > kobietą taką jak nasza Slosmile
                                                    >
                                                    > nie wiem czy kazdy ale wiem,ze jeden napewnosmile
                                                    > i obiecal,ze bedzie mnie karmil pestkami slonecznika z naszego ogrodusmile

i w to uwierzysz,ze to z wlasnego ogrodka,
                                                    pojdzie i w sklepie zakupi...bo co jak ptaszyny inne konkurencje zrobiawink)
                                                  • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 21:03
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > slo-onko napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > kendo napisała:
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > nick000 napisał:
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > > mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedz
                                                    > ie szu
                                                    > > m, ruc
                                                    > > > h, nie
                                                    > > > > ciekaw
                                                    > > > > > e zapa
                                                    > > > > > > chy.
                                                    > > > > > > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia
                                                    > powini
                                                    > > en spe
                                                    > > > dzić w
                                                    > > > > ciche
                                                    > > > > > j, poł
                                                    > > > > > > ożonej
                                                    > > > > > > >
                                                    > > > > > > > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pe
                                                    > łną pi
                                                    > > ersią
                                                    > > > .
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > przynajmniej jeden tydzien w miesiacu. jest to o
                                                    > czywis
                                                    > > cie ni
                                                    > > > e mozl
                                                    > > > > iwe al
                                                    > > > > > e
                                                    > > > > > choc
                                                    > > > > > > kilka tygodni w roku by sie pzrydalo.
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > masz racje sloo,
                                                    > > > > > mieszkajac kiedys na osiedlu i pracujac,tez tesknilam z
                                                    > a natu
                                                    > > ra,
                                                    > > > > > co tydzien w weendy jedzilismy do tesciow-w lesie miesz
                                                    > kali.
                                                    > > > >
                                                    > > > > kiedys az tak bardzo mi tego nie brakowalo jak teraz. teraz o
                                                    > ddalab
                                                    > > ym
                                                    > > > wszytsko
                                                    > > > > zeby miec malenki domek, z malenkim ogrodkiem, z rosnacymi ta
                                                    > m
                                                    > > > slonecznikami smile
                                                    > > > > i on smile moj facetsmile
                                                    > > >
                                                    > > > piękna perspektywa, kazdy chciałby być na miejscu tego kogoś szcze
                                                    > gólnie
                                                    > > z
                                                    > > > kobietą taką jak nasza Slosmile
                                                    > >
                                                    > > nie wiem czy kazdy ale wiem,ze jeden napewnosmile
                                                    > > i obiecal,ze bedzie mnie karmil pestkami slonecznika z naszego ogrodusmile
                                                    >
                                                    > i w to uwierzysz,ze to z wlasnego ogrodka,
                                                    > pojdzie i w sklepie zakupi...bo co jak ptaszyny inne konkurencje zrobiawink)

nie ze sklepu tylko wyhodowane pzrez "onego" smile))
                                                    obiecalsmile
                                                  • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 21:06
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >

> >
                                                    > > i w to uwierzysz,ze to z wlasnego ogrodka,
                                                    > > pojdzie i w sklepie zakupi...bo co jak ptaszyny inne konkurencje zrobiawink
                                                    > )
                                                    >
                                                    > nie ze sklepu tylko wyhodowane pzrez "onego" smile))
                                                    > obiecalsmile

a jak obiecal,to chyba trzeba uwierzyc,
                                                  • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 21:08
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > slo-onko napisała:
                                                    > > >
                                                    >
                                                    > > >
                                                    > > > i w to uwierzysz,ze to z wlasnego ogrodka,
                                                    > > > pojdzie i w sklepie zakupi...bo co jak ptaszyny inne konkurencje zr
                                                    > obiawink
                                                    > > )
                                                    > >
                                                    > > nie ze sklepu tylko wyhodowane pzrez "onego" smile))
                                                    > > obiecalsmile
                                                    >
                                                    > a jak obiecal,to chyba trzeba uwierzyc,

brzmi jak bajka co?wink
                                                  • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 21:10
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > i w to uwierzysz,ze to z wlasnego ogrodka,
                                                    > > > > pojdzie i w sklepie zakupi...bo co jak ptaszyny inne konkuren
                                                    > cje zr
                                                    > > obiawink
                                                    > > > )
                                                    > > >
                                                    > > > nie ze sklepu tylko wyhodowane pzrez "onego" smile))
                                                    > > > obiecalsmile
                                                    > >
                                                    > > a jak obiecal,to chyba trzeba uwierzyc,
                                                    >
                                                    > brzmi jak bajka co?wink

to marzenia sloo,
                                                    a jak sie bedzie je czesto marzyc spelnia siesmile)
                                                  • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 21:11
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > kendo napisała:
                                                    > >
                                                    > > > slo-onko napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > kendo napisała:
                                                    > > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > >
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > i w to uwierzysz,ze to z wlasnego ogrodka,
                                                    > > > > > pojdzie i w sklepie zakupi...bo co jak ptaszyny inne ko
                                                    > nkuren
                                                    > > cje zr
                                                    > > > obiawink
                                                    > > > > )
                                                    > > > >
                                                    > > > > nie ze sklepu tylko wyhodowane pzrez "onego" smile))
                                                    > > > > obiecalsmile
                                                    > > >
                                                    > > > a jak obiecal,to chyba trzeba uwierzyc,
                                                    > >
                                                    > > brzmi jak bajka co?wink
                                                    >
                                                    > to marzenia sloo,
                                                    > a jak sie bedzie je czesto marzyc spelnia siesmile)

pamietasz jak Nick keidys mowil o tym,ze marzeniom tzreba pomagac? wciaz to robie, wiec jest nadzieja?smile
                                                  • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 21:13
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > kendo napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > > kendo napisała:
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > > slo-onko napisała:
                                                    > > > > > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > > >
                                                    > > > > > > i w to uwierzysz,ze to z wlasnego ogrodka,
                                                    > > > > > > pojdzie i w sklepie zakupi...bo co jak ptaszyny i
                                                    > nne ko
                                                    > > nkuren
                                                    > > > cje zr
                                                    > > > > obiawink
                                                    > > > > > )
                                                    > > > > >
                                                    > > > > > nie ze sklepu tylko wyhodowane pzrez "onego" smile))
                                                    > > > > > obiecalsmile
                                                    > > > >
                                                    > > > > a jak obiecal,to chyba trzeba uwierzyc,
                                                    > > >
                                                    > > > brzmi jak bajka co?wink
                                                    > >
                                                    > > to marzenia sloo,
                                                    > > a jak sie bedzie je czesto marzyc spelnia siesmile)
                                                    >
                                                    > pamietasz jak Nick keidys mowil o tym,ze marzeniom tzreba pomagac? wciaz to
                                                    rob
                                                    > ie, wiec jest nadzieja?smile

o!! dubeltowa sila czynic moze cuda...trzymam kciukismile)
                                          • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:40
                                            nick000 napisał:

> mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szum, ruch, nieciekawe zapachy.
                                            > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spedzić w cichej,
                                            położonej
                                            >
                                            > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną piersią .

popieram nicku....moja siostra tez juz zmienila zdanie,mieszkajac w centrum,
                                            chce znow "na stare smiec" na peryferie.
                                            • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:41
                                              kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                              >
                                              > chy.
                                              > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spedzić w cichej,
                                              > położonej
                                              > >
                                              >
                                              > popieram nicku....moja siostra tez juz zmienila zdanie,mieszkajac w centrum,
                                              > chce znow "na stare smiec" na peryferie.

a ma szanse sie pzreniesc?
                                              u nas nastala taka moda i trwa od kilku lat,ze wszyscy mieszczuchy pedza na wies. na stale stac nielicznych.
                                              • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:45
                                                slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                >
                                                > > nick000 napisał:
                                                > >
                                                > > > mieszkanie w mieście jest jak kara, wszedzie szum, ruch, nieciekaw
                                                > e zapa
                                                > > chy.
                                                > > > Kazdy człowiek chociaż część swojego życia powinien spedzić w ciche
                                                > j,
                                                > > położonej
                                                > > >
                                                > > > wsród lasów wsi, tam sie dopiero oddycha pełną piersią .
                                                > >
                                                > > popieram nicku....moja siostra tez juz zmienila zdanie,mieszkajac w centr
                                                > um,
                                                > > chce znow "na stare smiec" na peryferie.
                                                >
                                                > a ma szanse sie pzreniesc?
                                                > u nas nastala taka moda i trwa od kilku lat,ze wszyscy mieszczuchy pedza na
                                                wie
                                                > s. na stale stac nielicznych.

niestety,niema wolnych domkow,dlugo sie czeka i podrozaly straszniesad(

tu tez taki sam trende jest,
                                                niektorzy pokupowali domki na wsiach i to dosyc daleko,ale sie ciesza kazdym
                                                wyjazdem.
                                            • nick000 Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:44
                                              koniecznie namawiaj siostrę do ucieczki z miasta, sama mieszkasz prawie w
                                              lesie i wiesz co można na tym zyskać.
                                              • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:47
                                                nick000 napisał:

> koniecznie namawiaj siostrę do ucieczki z miasta, sama mieszkasz prawie w
                                                > lesie i wiesz co można na tym zyskać.

Kendus zrob keidys fotke ale taka z daleka zeby bylow idac cala Twoja posiadloscz ogrodem i lasemsmile
                                                • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:51
                                                  slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                                                  >
                                                  > > koniecznie namawiaj siostrę do ucieczki z miasta, sama mieszkasz prawie
                                                  > w
                                                  > > lesie i wiesz co można na tym zyskać.
                                                  >
                                                  > Kendus zrob keidys fotke ale taka z daleka zeby bylow idac cala Twoja
                                                  posiadlos
                                                  > cz ogrodem i lasemsmile

przy lasku nie mieszkam,ale go widze z okna za zaoranym polem obecnie...
                                                  jak dziecie wpadnie poopowiadac wrazenia urlopowe(jeszcze niebyl,dzis na jakims
                                                  weselu sie bawi)z cyfrofka i jak nie zapomne to napstrykam ten balagan co
                                                  obecnie isnieje na kazdej stroniewink)

szuka mieszkania,trosze z boku miasta,ale tez dlugie kolejki...
                                                  • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:54
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > nick000 napisał:
                                                    > >
                                                    > > > koniecznie namawiaj siostrę do ucieczki z miasta, sama mieszkasz p
                                                    > rawie
                                                    > > w
                                                    > > > lesie i wiesz co można na tym zyskać.
                                                    > >
                                                    > > Kendus zrob keidys fotke ale taka z daleka zeby bylow idac cala Twoja
                                                    > posiadlos
                                                    > > cz ogrodem i lasemsmile
                                                    >
                                                    > przy lasku nie mieszkam,ale go widze z okna za zaoranym polem obecnie...
                                                    > jak dziecie wpadnie poopowiadac wrazenia urlopowe(jeszcze niebyl,dzis na jakims
                                                    >
                                                    > weselu sie bawi)z cyfrofka i jak nie zapomne to napstrykam ten balagan co
                                                    > obecnie isnieje na kazdej stroniewink)
                                                    >
                                                    > szuka mieszkania,trosze z boku miasta,ale tez dlugie kolejki...

to nie wystarcza pieniadze zeby kupic mieszkanie?
                                                    bo u nas juz do tego doszlo.
                                                  • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:57
                                                    slo-onko napisała:

> >
                                                    > > szuka mieszkania,trosze z boku miasta,ale tez dlugie kolejki...
                                                    >
                                                    > to nie wystarcza pieniadze zeby kupic mieszkanie?
                                                    > bo u nas juz do tego doszlo.

sloo,
                                                    mieszkania sa drogie,czeka na czynszowe....
                                                  • slo-onko Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 20:59
                                                    kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                                                    >
                                                    > > >
                                                    > > > szuka mieszkania,trosze z boku miasta,ale tez dlugie kolejki...
                                                    > >
                                                    > > to nie wystarcza pieniadze zeby kupic mieszkanie?
                                                    > > bo u nas juz do tego doszlo.
                                                    >
                                                    > sloo,
                                                    > mieszkania sa drogie,czeka na czynszowe....

aha to u nas juz chyba takich nie ma. no chyba,ze w zastepstwie albo tzn z TBS czyli socjalne czy jakos tak dla biednych.
                                                  • kendo Re: Dzień dobry :)) 27.08.05, 21:01
                                                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                                                    >
                                                    > > slo-onko napisała:
                                                    > >
                                                    > > > >
                                                    > > > > szuka mieszkania,trosze z boku miasta,ale tez dlugie kolejki.
                                                    > ..
                                                    > > >
                                                    > > > to nie wystarcza pieniadze zeby kupic mieszkanie?
                                                    > > > bo u nas juz do tego doszlo.
                                                    > >
                                                    > > sloo,
                                                    > > mieszkania sa drogie,czeka na czynszowe....
                                                    >
                                                    > aha to u nas juz chyba takich nie ma. no chyba,ze w zastepstwie albo tzn z
                                                    TBS
                                                    > czyli socjalne czy jakos tak dla biednych.

czynszowe sa...ale chce w lepszej dzielnicy i stad ta kolejka
                                                    a socjalne przypadki tez maja cala kamienice dla siebie..panstwo placi a oni
                                                    niszczasad(