frip0 03.07.09, 10:59 Co myśliecie o odobach odmiennej orientacji?? Tylko szczerze proszę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frip0 Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 11:03 to przez te upały te literówki soreczka Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 11:06 dla mnie jest to obojetne, to ich zycie. Odpowiedz Link
uny Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 11:06 fripciu -coś mi sie wydaje, że wylazło szydło z worka. zrozumiałeś w końcu kim jesteś. pedałom nasze stanowcze NIE! czy jakoś tak krzyczeli na ulicy. aaa i nie wstydźmy sie tego słowa -tak PEDAŁOM -tak sie na nich mówiło jak dziecięciem byłem. Odpowiedz Link
frip0 Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 11:10 Nie po prostu słyszałem przypadek kolesia , który nie mógł dostac pracy w szkole bo był gejem Odpowiedz Link
uny Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 11:12 to niech idzie pracować do szkoły dla dziewcząt -przy jakichś siostrach -wszyscy będą zadowoleni. a przy okazji może się mu odwidzi. kobiety są niesamowite, to tyle. Odpowiedz Link
frip0 Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 11:14 Masz na myłśi powłoke zewnętrzną czy wnętrze?? Odpowiedz Link
uny Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 11:17 generalnie -po całości. uważam że są niesamowite, nie rozumiem ich kompletnie. ale bez nich było by cholernie źle. Odpowiedz Link
frip0 Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 11:19 może byłoby mniej sfrustrowanych facetów nie mogących zdobyć kobiety Odpowiedz Link
t.drk Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 11:32 nie wnikam w to kto z kim śpi i nie tylko śpi... tylko wkurwia mnie te pedalskie parady i kuurne domaganie się jakichs tam uprawnień i przywilejów... i udawanie jakichs tam biednych i nieszcesliwych...albo manifestowanie odmiennosci strojem i zachowaniem...takie pajacowanie... PRZEGINAJĄ kurde... a czy heterycy robią jakies parady ??? a single??? Odpowiedz Link
frip0 Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 11:35 homoseksualiści są sprytni, potrafia cwaniakować Odpowiedz Link
omernik Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 14:41 A Ty jesteś nietolerancyjny. Po to homo manifestują żeby dostrzeżono ich problemy. A Single nie zakładają swoich forum ? A single nie robią ze swojej samotności kultury i stylu życia ? Kłania się tolerancja. Odpowiedz Link
eb13 Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 11:44 uny napisał: > generalnie -po całości. uważam że są niesamowite, nie rozumiem ich kompletnie. ale bez nich było by cholernie źle.< Gdyby nie było kobiet, to wszyscy faceci byliby gejami Odpowiadając na zadane pytanie, to wolę gejów niż zwyrodnialców mordujących, gwałcących czy molestujących - zwłaszcza dzieci. Zresztą myślę, że w społeczeństwie nie orientacja seksualna powinna się liczyć, tylko to, jakim jesteś człowiekiem. Odpowiedz Link
zawsze_meryl Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 16:20 zgadzam sie z eb13, nie mm nic do gejów, kompletnie, tylko prawo do posiadania/wychowywania dzieci przez pary niemieszane jest dla mnie kontrowersyjne Odpowiedz Link
tapatik Re: Miało byc homoseksualizm:P 03.07.09, 20:24 frip0 napisał: > Nie po prostu słyszałem przypadek kolesia , który nie mógł dostac > pracy w szkole bo był gejem Ja natomiast słyszałem o informatyku, bodajże z Poznania, który nie mógł dostać pracy, bo nie chciał przynieść zaświadczenia od księdza proboszcza, że jest praktykującym katolikiem. Opisany przez Ciebie przypadek jest niezgodny z polskimi przepisami, natomiast jak najbardziej możliwy w naszym kraju. Odpowiedz Link