Dodaj do ulubionych

Piątek kwiatowy.

05.05.06, 14:53
Dlaczego kwiatowy? Jakby kto nie zauwazył, kwitną drzewa owocowe i wokól całe morze kwieciasmile Pięknie jest, idzie do latasmile Witam serdecznie i zyczę spokojnego dnia dla pracujacych i odpoczywającychsmile
stary piątek do lamusawink
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=36967185
Obserwuj wątek
    • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 15:00
      ten watek byl kilka pieter nizejsmile ale ja to rozumiem,ze w takim stanie mozna
      cos przegapicwink))
      • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 15:04
        oj można, można droga paniwink, a skad wiesz w jakim stanie jestem? Co sie głupio pytam, swoj do swego ciągnie i go rozumiewink
        • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 15:07
          nick000 napisał:

> oj można, można droga paniwink, a skad wiesz w jakim stanie jestem? Co sie
          głupi
          > o pytam, swoj do swego ciągnie i go rozumiewink

hahaha smile)) ja nie wiem?smileto kto ma wiedziec?smile nie dosc,ze wiem,widze to
          czuje smile
          • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 15:10
            Twoj watek skojarzyl mi sie z nazwa ulicy Kwiatowa na ktorej nie rosna
            kwiatybig_grinDD jest tez ulica Willowa na ktorej nie ma ani jednej willi. wiec skad
            biora sie takie nazwy ulic?
            • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 15:13
              siada sobie pan urzędnik z panem radnym, pomiedzy nimi stół, na stole bteria flaszek najrozniejszych niekoniecznie z atramentemwink, i w miarę osuszania owych szlachetnych naczyń, tworza najrózniejsze wizje a kazda nastepna piękniejsza od poprzedniejwink To jest wyjasnienie tajemnicy owych dziwacznych nazwsmile
              • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 15:20
                ahaaaaaaaaaa to tak to wyglada? do tego dochodza jakies rachunki za pomysl
                racjonalizatorski i czym wiecej rachunkow tym wiecej pomyslow , czym wiecej
                pomyslow tym wiecej flaszek. biznes sie kreci,panowie maja "zajecie", my ulice
                z pieknymi nazwami nie koniecznie adekwantnymi do ich wygladu,a POLMOS zwieksza
                produkcje smile
                • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 15:24
                  a widzisz jakie to prostesmile Ta karuzela kręci sie bez względu na ustrój czy porę roku, przed laty przewidzial to Bareja i nie pomylił sie ani na jotęwink
                  • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 17:38
                    witam wszystkichsmile
                    co do nazw ulic, to mogłabym to jeszcze dokładniej opisać, a może chcecie
                    stenogram??? wink
                    eh... praca, właśnie uprzytomniłam sobie, że dzisiaj ostatni dzień laby i od
                    poniedziałku do pracysad((( a tak dobrze było człowiekowi, życie jest okrutne...
                    od kilku dni pogodna prześliczna, słoneczna, ciplutko i można się opalać na
                    balkonie, oczywiście, jeśli się ktoś nie boi panów z lornetkąwink)))))
                    spokojnego wieczoru życzęsmile
    • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:12
      ależ cisza na vistuli, a jaa mam akurat chwilę wolną. cóż połapię troszkę
      vistulowe falewink
      buziaki i dla tych, co się szykują spać dobrej nocki życzę
      • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:18
        dobrej nocki o tej porze? No co sie dzieje, z kurami ludziska spać chadzająwink Zdyszany wpadam, patrze, ni zywego ducha jeno myszka popiskuje cichutko, coś sie z naszą rzeczką robic zaczyna niedobrego, wysycha czy jak? Chyba jednak przesadzam, bywało gorzej.
        • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:21
          nick, nick, ja nie popiskuję, ja krzyczę , co z resztąwink
          • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:23
            a kto ich tam wie, jedni swiętują, inni chorują, jeszcze inni odcieci bo im komputery popadały, przyczyn może być tysiąć i więcej. Najważniejsze, ze zawsze ktoś zagląda, dzisiaj na posterunku tkwią szanowna mycha i nickwink
            • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:29
              a pewnie pomagamy vistulce płynąćwink
              • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:35
                i jeszcze jeden portrecik, moze spotkasz takiego pięknego konia gdzies podczas rowerowej wycieczki za miasto.
                img475.imageshack.us/my.php?image=dscf43238uf.jpg
            • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:30
              takie stwory spotkałem przed dwoma dniami, az mi sie gęba uśmiechnęłasmile
              img254.imageshack.us/my.php?image=dscf43208mm.jpg
              img254.imageshack.us/my.php?image=dscf43222qv.jpg
              • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:33
                hiehiehie, mućkasmile))) nie bałeś się?wink
                a koń śliczny. czasem żałuję, że jak miałam okazję nauczyć się jeździć, to nie
                chciałam. ale to był ośli wiekwink
                • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:38
                  wszystkie letnie wakacje w dzieciństwie spędzałem na wsi, siła rzeczy nauczyłem sie jazdy konnej. Te szlachetne zwierzęta były wówczas jeszcze wszechobecne na polskiej wsi, dzisiaj jest ich już mało, szkoda.
                  • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:41
                    zazdroszczę. ja jestem raczej typowo miejską dziewczyną. choć wakacja uwadało
                    mi się czasem spędzać w różnych miejscach, nawet na wsi. i gęsi mnie też kiedyś
                    pogoniły i to jakwink)) ale nie miałam aż takiego kontakty, a żałuję.
                    • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:45
                      swiat sie jeszcze nie kończy, wszystko przed Tobą. Piękne sa dalekie kraje, podróze, najlepiej jednak spędzać wakcje w malowniczej, pośród lasow położonej, naszej, rodzimej wsi. Takiej ciszy i spokoju nie znajdziesz nigdzie.
                      I jeszcze jeden portrecik pana konia, o mało nie wszedł mi do obiektywu taki byl ciekawskiwink
                      img476.imageshack.us/my.php?image=dscf43271kh.jpg
                      • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:49
                        oj, piękne. gdyby tylko pozwoliła strona materialna, to byłabym gotowa zostawić
                        moją małą mysią norkę i podróżoweć i dowadywać się przeróżnych rzeczy o
                        miejscu, w którym jestemsmile))
                        ale czasami się zastanawiam, mam wrażenie, że my polacy nie znamy naszej ziemi.
                        nie wiemy ile jest u nas pięknych miejsc...
                        oj, ale uśmiechnąć się nie chciałwink)))
                        • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:51
                          masz racje, nie znamy, włoczymy sie po obcych krajach nie wiedząc, co mamy na wyciągniecie reki. Swoją okolice i jej uroki odkryłem już dawno, nadal jstem zafascynowany i wciąż odkrywam coś nowego.
                          To nadzwyczaj poważny końwink
                          • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:55
                            jak napisałam, jestem miejską dziewczyną, choć, czasami, tak bardzo chciałabym
                            się wyprowadzić gdzieś na wieś, gdzie nie ma takiego pośpiechu, gdzie bym się
                            odcieła od tego wszystkiego, co tutaj jest. tylko nie wiem, czy na dłuższą metę
                            bym umiała. cóż urok wychowania w dużym mieście...
                            ale kiedyś z kasikkiem obiecałyśmy sobie, że na stare lata wylądujemy gdzieś z
                            kazimierzu, albo bieszczadachwink
                            • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 22:02
                              wychowałem sie w mieście, kilka lat swojego życia spędziłem w dużym mieście, znam to az za dobrze, cały czas marze jednak o tym, by na stare lata osiąść na wsi, mam nawet upatrzona jedną cichą, śródleśną wioseczkę. Czy sie uda, zycie pokaze.
                              • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 22:07
                                też bardzo bym chciała. to takie jedno z marzeńsmile gdzie wiem, jakby wyglądał
                                każdy kąt. ale jak napisałeś. czas pokaże. chociaż muszę się przyznać, że
                                bardzo kusi mnie toskania. pewnie się domyśliłeś, że mam słabość do tego
                                krajusmile a toskania to tak przepiękne miejsce...
    • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:22
      zakwitły czereśniesmile Mycha, zejdź z tego balkonu, siądź na rower, wyjedź za miasto, zobacz jak jest pięknie i żadnych facetów z lornetkamiwink
      img254.imageshack.us/my.php?image=dscf43515dr.jpg
      • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:28
        ślicznesmile poddałeś mi pomysł nicku, chyba jakoś w weekend wybiorę się na
        rowerową wycieczkę, co prawda z moją kondycją, nie będzie ro rajd, ale mam
        swoje ulubione miejscewink
        a faceci z lornetkami, to nie moja winawink naprawdęwink to blok za oken;p
        • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:32
          a co im załować, jesli do szczęścia potrzebują lornetki, no cóż, ich stratawink Zachęcam Cie z calego serca na rower, nie wyobrażam sobie wiosny czy lata bez tego sprzetu. Kazdą wolną chwilę wykorzystuje by pojeździć, nic tak nie uspokaja jak ostra jazda po wertepach i lasach.
          • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:35
            wiesz, też lubię, ale nie mam dobrej koncycjismile poza tym u mnie to mało takich
            tras, żeby się zrelaksować. chyba, że ktoś może troszkę natłuc kilometrów. ja
            po 20 łapię język w szprychy, niestety... ale cóż, ćwiczenie czyni mistrzawink
            • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:41
              proste, rower pakujesz do kolejki, jedziesz za miasto, wysiadasz, wskakujesz na maszynęwink i jazda przed siebie w lasy i pola. Moze zobaczysz jałowiec gigant, lubisz jałowcesmile
              img277.imageshack.us/my.php?image=dscf42985oc.jpg
              • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:44
                wow! naprawdę gigantsmile
                lubię. jest sporo racji w tym co napisałeś. kiedyś jeździłam do psiapsiuły na
                wieś. miała ziemię i chatynkę niedaleko mojego miasta. baaardzo miło to
                wspominam. mój pies równieżsmile))) nie raz go ganiałam po całej wsi i okolicznych
                lasach, jak postanowił zwiedzić okolicęwink
                • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:46
                  to monstrum, moze nie widac tego na zdjęciu, ma ok 20 metrów wysokości, zaraz odszukam fotkę jego pnia, zobaczysz jaki jest niespotykany. Musi być bardzo stary.
                • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:49
                  tak własnie wygląda pień jałowca. Potężny, poskrecany, dostojny i mocny.
                  img264.imageshack.us/my.php?image=dscf42955rm.jpg
                  • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:51
                    jestem pod wrażeniem, takiego jeszcze nie widziałam! mieszkasz w przepięknym
                    miejscu nicku. naprawdęsmile
                    • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:53
                      fakt, przepiękne ale, cóż, jak cała Polska bardzo zasmiecone. Moze przesadzam, gdybym miał mozliwość, nie wpuszczałbym nikogo do lasu ani na łąki bez uprzedniego upewnienia się, ze człowiek ow jest, nazwijmy to tak, normalny.
                      • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 21:57
                        problem w tym, że tak jest wszędziesad i nie musi to być las, wystarczy zwykła
                        klatka schodowasad nie wiem, dlaczego ludzie tak postępuję: "co za drzwiami
                        mieszkania, to mnie nie obchodzi"
                        • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 22:04
                          bo wszystko spsiało, nie obrażając psów, bedzie jeszcze gorzej az osiągniemy zupełne dno i dopiero rozpocznie się proces sanacji, oby jak najszybciej. Przyśle Ci na pocztę link do pewnej strony, popatrzysz na piekne obrazki.
                          • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 22:11
                            ok, czekamsmile
                            czasami mnie to przeraża. co będzie po nas. oby ludzie sięobudzili jak
                            najszybciej. chyba mi się zebrało na rozważania, ale to nie forum publicznewink
                            • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 22:15
                              ale jestem marudny, jeszcze jedno, lepsze zdjęcie jałowca.
                              img402.imageshack.us/my.php?image=dscf42933jr.jpg
    • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 22:08
      poczta poszła a ja już musze sie pozegnać, dziękuje za przyjemny wieczór, życze Ci spokojnej i słonecznej soboty, gościom z lornetkami pokaz figewink Dobrej nocy mycho.
      • mycha Re: Piątek kwiatowy. 05.05.06, 22:13
        postaram sięsmile)) pokazać im tylko figęwink będzie to i łatwe i trudne, bo nie mam
        narazie karniszysmile))
        spokojnych snów życzę i odpoczynkusmile
        a do poczty już zaglądamsmile
    • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 12.05.06, 11:19
      W koncu dzien mi sie rozchmurzyl, doslownie i w przenosni,a bylo ciezko,oj
      ciezko.
      przyjemnego piatku i dobrej pogody na weekend.
      • kasikk_29 Re: Piątek kwiatowy. 12.05.06, 12:02
        a ja życzę przyjemniejszego niż mój
        chociaż na początku nie był taki zły...
        • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 12.05.06, 14:37
          przymiotnik zły, od dzisiaj, stopniujemy w taki oto sposób: zły, lepszy, najlepszysmile i tak sie kasikkowy dzień zakończyć musismile
          • kasikk_29 Re: Piątek kwiatowy. 12.05.06, 16:49
            dzieki za miłe słowo smile
      • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 12.05.06, 14:35
        cieżki i długi piątek, niby nie byłem w pracy ale wolałbym tam być niz robić to, co mi wypadło czynić. Dobrze, ze w kazdym tunelu zawsze zaświeci światełko nadziei, moje zaswiecilo przed chwilą i od razu mi lżejsmile Zyczę miłego dnia wszystkim pracujacym, leniuchującym i odcietej od nas Szefowej teżsmile
    • mala20033 Re: Piątek kwiatowy. 19.05.06, 00:45
      Wspanialego piatku.
      Bez burzy...czego soboe zycze...
      • kendo Re: Piątek kwiatowy. 19.05.06, 08:10
        Ok mala,bedzie bez burzy ale z deszczemsad(
        witaj i miej sobie cudny poranek...

ech!! to ja dzis pierwsza z "pierwszej zmiany"na liscie obecnoscismile)
        pogodowo nieciekawie bedzie deszczyc a tu miasto zaplanowana,
        moze nie wezmie mnie "cholera" ta ktora grasuje w Angolismile)

cieplego dnia Zalodze zycze.
        • kasikk_29 Re: Piątek kwiatowy. 19.05.06, 09:41
          Witam smile)
          serduszko mi się uśmiecha, bo mam piękny widok na moje nowo obsadzone skrzynki
          muszę tylko nawóz jakowyś zakupić i kwiatki zasilać, żeby burza ich kwitła smile)
          ale i tak lepiej to wygląda.
          jeszcze jedna bacopa do powieszenia mi została - muszę sklecić jakiś
          kwietniczek wiszący dla niej smile)
          i trochę odświeżyć ściany bo czarne od kurzu, jak święta ziemia
          chyba znarowiłam wątek powitaniowy wink)
          ale najwyżej kendo mnie za uszy wytarga tongue_out

serwuję kawę dla chętnych i jagodzianki pysznościowe
          i miłego dnia życzę
          idę dziś ziółka swoje kuchenne przesadzać smile)
          • kendo Re: Piątek kwiatowy. 19.05.06, 09:45
            hej kasikku,
            niema sprawy,dzis nie jestem w nastroju nikogo przesadzac watkowo od wczoraj
            nawiasem mowiacsmile)
            sam tez juz stukam gdzie popadnie..smile)

a balkonik mozna tez umyc,troche pojasnieje i nie bedzie moze trzeba malowac?
            dzis na ryneczku popatrze na wiszace kwiaty(tu solidaryzuje sie w
            znarawianiu),musze na garazu dwie sztuki obwiesicsmile)

udanego dnia.
            • kendo Re: a gdzie sa nasi 19.05.06, 10:07
              sloo ,i mycha,i nick,
              bo zaraz na dywanik zostana wezwani za niepodpisanie listy obecnoscismile)
              • nick000 Re: a gdzie sa nasi 19.05.06, 10:32
                już podpisujęwink, jestem, jestem i witam piekniesmile Niebo pochmurne nad głową,
                deszczyło całą noc, chłodno a mnie czegoś sie gęba cieszy, nienormalny jestem
                czy jakwink Miłego dniasmile
                • slo-onko Re: a gdzie sa nasi 19.05.06, 10:51
                  nick000 napisał:

> już podpisujęwink, jestem, jestem i witam piekniesmile Niebo pochmurne nad
                  głową,
                  > deszczyło całą noc, chłodno a mnie czegoś sie gęba cieszy, nienormalny jestem
                  > czy jakwink Miłego dniasmile

Nick, co schowales do butonierki?wink
              • slo-onko Re: a gdzie sa nasi 19.05.06, 10:51
                kendo napisała:

> sloo ,i mycha,i nick,
                > bo zaraz na dywanik zostana wezwani za niepodpisanie listy obecnoscismile)

som som i sie nudzomwink
    • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 19.05.06, 10:50
      dzien dobry bardzo paniom i panom.
      u mjenia paskudny deszczowy dzien. zapowiada sie szaro buro i smutnosad
      mimo to zycze dobrego piatku i dobrego humorusmile
      • kendo Re: Piątek kwiatowy..i prosze! 19.05.06, 11:17
        odezawli sie leniuchy nudzace siesmile)
        jak to trzeba nieraz postraszyc zdziebko,to zaraz lepki powystawiajasmile)

tu tez zaczelo deszczyc w tej chwili,
        zmoklismy z psiunem ,dobrze,ze w innych lachach poszlam ,do miasta cos innego
        wlozesmile)

miejcie sobie przynajmniej mily dzionek,
        ja chyba sobie umile kupujac "psie buty",takie troszke eleganciejsze niz
        sportowesmile)))))))))))
        • kendo Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 15:35
          wrocilam do domciu ,zmarznieta jak sopel lodu,
          bucikow psiunowych juz niebylo mojego rozmiarusad(
          szkoda wielka bo bardzo fajne:mieciutkie/leciutkie....
          a i kolor byl w moim "smaku"

milego popoludnia zycze.
          rzucam sie w lozeczko z ksiazka ,moze sie rozgrzeje.

PS;..24 maja ma byc tu premiera filmu"Davincci-koden",
          • mala20033 Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 18:23
            Moje dziecie gdzies posialo otwieracz do garazu....a wiec jednak burzasto...
            • mala20033 Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 19:32
              Moje dziecie jednak z roztrzepanstwem niestety poszlo w me slady.
              Polozylo otwieracz do garazu na masce samochodu.
              Otwieracz spadl dopiero na glownej drodze.
              Zostal odnaleziony po poszukiwaniach w Kinko, Publixie, itd ..po jakiejs
              godzinie.
              Niewiadomo czy bedzie dzialac. Cos go...przejechalo.
              • kendo Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:08
                o bozszeeeeeeeeeeee malenka ,
                co sie z Wami wydziwiasmile)
                jakies czary odczynicze czy cossssssssssssssssssmile)

udanego dnia mimo wszystko.
                • mycha Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:33
                  hello, a właściwie to dobry wieczorek.
                  podpisuję listęwink u mnie padało w dzień, chociaż dzisiejszy był bardzo fajnywink
                  takie dni to ja lubiębig_grinDDD
                  a poza tym moja sypialnia jest skończonasmile)))) nareszcie, jest zupełnie jak z
                  bajkiwink to znaczy docelowo, to jeszcze będą dwa obrazy wisieć i rodzinne
                  zdjęcia, tylko muszę opracić. ale wszystko w swoim czasie.
                  życzę miłego wieczoru i nockismile
                  • slo-onko Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:44
                    mycha napisała:

> hello, a właściwie to dobry wieczorek.
                    > podpisuję listęwink u mnie padało w dzień, chociaż dzisiejszy był bardzo fajnywink
                    > takie dni to ja lubiębig_grinDDD
                    > a poza tym moja sypialnia jest skończonasmile)))) nareszcie, jest zupełnie jak z
                    > bajkiwink to znaczy docelowo, to jeszcze będą dwa obrazy wisieć i rodzinne
                    > zdjęcia, tylko muszę opracić. ale wszystko w swoim czasie.
                    > życzę miłego wieczoru i nockismile

o Mycha,nie dlugo sesja,a potem to sobie dopiero odpoczniesz po tych renowacjach i nauce co?smile
                    • mycha Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:47
                      smile)))
                      mam nadzieję, ale znając mój charakter, to zapewne coś wymyślę sobie do roboty.
                      no chyba, że będzie spontaniczne leniuchowaniebig_grinDDDD
                      • nick000 Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:49
                        niech zyje robotawink, szczególnie gdy efekt super. Niestety juz sie musze pozegnac, życzę spokojnego wieczoru i nocy przespanej, do jutra wszystkimsmile
                        • kendo Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:52
                          PA;..nicku,i miej sobie dobrze.
                          • mycha Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:53
                            kolorowych i słodkich snów nickwink
              • mycha Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:33
                oj, mała... trzymam kciuki, żeby działałsmile
                • kendo Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:38
                  hej mycha,
                  widac zapracowana bylas,
                  ale swietnie,ze zadowolona z rezultatu,zobaczysz,jak obrazy na scianie zawisna
                  bedzie to KROPKA NAD I.

miej sobie mily wieczor.
                  • mycha Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:46
                    dzisiaj trochę odpoczywałam, bo wczoraj uchetałam się okropnie, ale efekt jest
                    wszystkiego wartsmile)))zrealizowałam swoje dotychczasowe pomysły z rezultatem
                    pozytywnym i po przespanej nocy do głowy przyszły kolejnewink)))tak się
                    rozkręciłam z tym odnawianiem mebli, że teraz leci taśmowi;p
                    a dzisiaj się leniłam. wagarowałam.
                    • slo-onko Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:48
                      mycha napisała:

> dzisiaj trochę odpoczywałam, bo wczoraj uchetałam się okropnie, ale efekt jest
                      > wszystkiego wartsmile)))zrealizowałam swoje dotychczasowe pomysły z rezultatem
                      > pozytywnym i po przespanej nocy do głowy przyszły kolejnewink)))tak się
                      > rozkręciłam z tym odnawianiem mebli, że teraz leci taśmowi;p
                      > a dzisiaj się leniłam. wagarowałam.

ooo nu nu nuwink)))
                      • mycha Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:53
                        hiehiehie. ale usprawiedliwienie w dzienniczku jest i to prawdziwewink
                        • slo-onko Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:56
                          mycha napisała:

> hiehiehie. ale usprawiedliwienie w dzienniczku jest i to prawdziwewink

wzorowa uczennica? na wagarach?wink ale niech Ci bedzie,darowane smile
                          • mycha Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:57
                            aż zrobiłam się ponsowa od stóp po czubek głowy;p
                    • kendo Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:50
                      i tak ma byc,po skonczniu projektu musi byc czas na upajanie sie rezultatem i
                      snuciem noweji ideiismile)
                      • mycha Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:56
                        oh, mówie wam, pełna ekstaza leżeć w łóziu z książeczką i herbatką w takim
                        otoczeniuwink
                        • kendo Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 21:02
                          tez tak lubie sie upajac lektura,
                          a jeszcze jakas pachnaca swieczke sobie zapal
                          • mycha Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 21:03
                            mam jeszcze bez w wazonie, więc zapach się po całej sypialni roznosismile
                            • kendo Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 21:12
                              hmmmmmmmmmmm...ale upojniesmile)
                              moje bzy chba za dwa tygodnie dopiero zakwitasad(
                      • slo-onko Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:57
                        na mnie tez pora nadeszla,wszak 21 sie zbliza wielkimi krokami.ponadto zaraz mnie stad wyszarpia i wywala na zbity lebwink))
                        dobrej nocy vistulankismile
                        • mycha Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 20:58
                          śpij spokojnie sloosmile
                        • kendo Re: Piątek kwiatowy..deszczowy 19.05.06, 21:14
                          biedne sloo,
                          lepiej odejdz od kompa po dobroci,
                          po co do poduszeczki jakies "szarpania"smile)
                          PA;..i odpoczywaj slodkokiss
    • mycha Re: Piątek kwiatowy. 19.05.06, 21:02
      kochani moi, kenduś, ja też muszę zmykać już.
      trzymajcie się cieplutko i wypocznijcie sobie w nocy, a tobie mała spokojnego
      dnia życzę i bez przygód jużwink
      • kendo Re: Piątek kwiatowy. 19.05.06, 21:16
        PA;..mycha i miej sobie dobrzekiss

i tak ostalam sie sama z malasmile
        ale chyba tez podjde juz sobie,dogrzewac sie do lozeczka:

PA;..malenka i mysl co robiszsmile) kissmiej sobie udany dzienkiss
        • jtka Re: Piątek kwiatowy. 19.05.06, 21:27
          jakoś nie po drodze było mi do Was przez ostatnie dniuncertain ale myślałam o Was
          jednaksmile Mam nadziję ,ze w czerwcu będę miała choć troszku luźniej, bo
          studentów już nie będziewink)))))) ehhh...
          a dziś życze wszystkim spokojnej nocki i ciepłego wekeendusmile)))))
          • mala20033 Re: Piątek kwiatowy. 19.05.06, 21:45
            Otwieracz niesprawdzony..
            A Wam Dobrej Nocy..
    • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 08:32
      w zasadzie to powinnam zmienić na "piątek deszczowy", bo u mnie taka pogoda, za
      oknem jesień, jak nic.
      z przykrością też stwierdzam, że niestety należę do tej pilnej aczkolwiek
      nielicznej grupy polaków, którzy dzisiaj dzielnie zarabiają na chleb. powiem
      więcej tak mi się podoba ta praca, że nawet jutro przyjdę, a co! ;p
      ściskam was piątkowo i życzę miłego leniuchowaniawink
      • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 08:43
        Dzien dobry.
        Moj piatek jest bardzo sloneczny,ale zeby nie bylo za dobrze to wieje paskudny zimny wiatr .
        Mycha ,nie bedziesz jutro osamotniona,zglaszam sie do zaparzenia kawy o 8,co Ty na to?smile
        na poczatek dnia zalaczam kwiatek,moja begonia.
        img86.imageshack.us/my.php?image=p52300714eb.jpg
        • kasikk_29 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 08:50
          mysz, ty za karę jutro?
          witam całą załogę i... zmykam do łóżka, bo pogoda śpiąca, a Skrzacik też
          usnął...
          • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:04
            no pewnie, jak ty się lenisz, to ktoś musi pracować;p
            doceń przyjaciółkę;p
          • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:04
            a to jest sztandarowy przykład odpowiedniego podejścia do życiawink Nie ciesz
            sie jednak kasikksmile, skrzaciki mają to do siebie, ze sypiać lubią, tyle ze
            krótkowink)) Miłego leżakowaniasmile
        • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:02
          optymizmem powiało kiedy kwiat zobaczyłemsmile Cześć Slosmile, podeslij mi słońce,
          niby na moment błysnęło i u mnie, ale zaraz spać poszlo za chmure.
          • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:28
            nick000 napisał:

> optymizmem powiało kiedy kwiat zobaczyłemsmile Cześć Slosmile, podeslij mi słońce,
            > niby na moment błysnęło i u mnie, ale zaraz spać poszlo za chmure.

czesc Nick,wiem,ze miast slonca masz cos lepszegowink klej,pierze,karty itp.wink
            • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:46
              slo-onko napisała:

> czesc Nick,wiem,ze miast slonca masz cos lepszegowink klej,pierze,karty itp.wink

i cos jeszczewink
        • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:03
          hej slo, trzymam cię za słowosmile))) punkt 8wink jak znam życie, to przyjdę
          nieprzytomna, bo przecież w sobotę to się śpi dopóki oczka nie zgnijąwink)
          sloo, to ja w ramach rewanży za kawunię zapraszam do mnie do pracy. na
          dziedzińcu mojej "firmy" będzie festyn i strong meni. popatrzymy sobie z
          okna??? co ty na to???wink
          a kwiatek bardzo ładny, podoba mi się jego kolor. kiedyś bardzo, ale to bardzo
          lubiłam żółtysmile
          • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:08
            jesli przyjde na festyn to dostane nagane od szefawink ale ten strong mocno mnie kusi,kurcze,ale zadalas mi zagwozdkęwink
            do jutra mam czas,zastanowie sie co lepsze czy meni i nagana czy siedzenie w pracywink
            • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:11
              hiehiehie, masz czas do 11.00. ja sobie z okna popatrzę;p a co, przecież w
              pracy też musi być jakaś rozrywka.
              a o szefa się nie martw, powiesz, że zostałaś oddelegowana do mojej pracy;p
              • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:15
                mycha napisała:

> hiehiehie, masz czas do 11.00. ja sobie z okna popatrzę;p a co, przecież w
                > pracy też musi być jakaś rozrywka.
                > a o szefa się nie martw, powiesz, że zostałaś oddelegowana do mojej pracy;p

ok,ale w tej sytuacji musze zabrac swoja mlodziez,a troche ich jest. istnieje niebezpieczenstwo,ze po stronku zostanie tylko wspomnieniewink
                • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:19
                  zabierajsmile))
                  dziewczyny nie odejdą od sceny, a dla męskiej częsci wymyśli się jakieś
                  zajęciewink
                  • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:27
                    mycha napisała:

> zabierajsmile))
                    > dziewczyny nie odejdą od sceny, a dla męskiej częsci wymyśli się jakieś
                    > zajęciewink

znajac po ostatnich imprezach nasza mlodziez musze stwierdzic,ze jest mocno zabawowa,a i na swoja pania nie beda mowili " Bo to zła kobieta była" smile
                    • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:56
                      to tym bardziej zabieraj ich ze sobąwink
      • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:00
        czolem mychosmile, wzruszające jest to, co mówiszwink, łezkę uroniłem bo jestem w
        podobnej sytuacji, wrrr!!! Ktoś pracuje, zeby inni wolne mieliwink
        • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:07
          cześć nickwink
          cieszę się, że ktoś mnie rozumiewink
          zastanawiam się, czy my z tą pilnością, pracowitością nie przesadzamy...wink
          ja mogę wytknąć taką jedną, co się leni i jeszcze się dziwi, że ja nie mogę;p
          • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 09:45
            nie wytykaj a wytykana nie będzieszwink My jesteśmy w o wiele lepszej sytuacji,
            prace skonczymy, wolni i swawolni do domu pójdziemy, a Skrzacik nadal
            będzie "terroryzował" tę dziwiacą sie jednąwink Na razie zachowujmy sie cichutko,
            niech sobie podrzemie jak ma okazjęsmile
            • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 10:05
              racjasmile))
              z małej to czasami mam wrażenie, że rośnie bin ladenkawink ale charakterek to po
              pamusi ma, oj po mamusi, hihihiwink))))
              a poza tym jakaś sprawiedliwość musi byćsmile
              • kendo Re: alez sie rozgadala moja Zaloga:)) 26.05.06, 10:46
                Witajcie:
                nick/mycha/sloo/kasikk/mala

widze ze zmowa jest o jakis atrakcjach prackowych wagarach,
                no w sobote tez by mi sie nie usmiechalo wedrowac do prackisad(
                ale zycze juz Wam by szybciutko Wam sie pracowalosmile)

a kasikk sie dzis wyspi,jutro bedzie po necie szalalosmile)

mala,zaloz na okienku wylegarnie ptaszat,
                wlacz kamere i sledz jak "jajeczka rosna"

a nick jutro ma wolne z pracki?wink))))))))))))

miejcie sobie udany dzionek.
                pogodowo ?,wietrznie/sloneczko troszke przez chmurki zaglada ale jakos jest
                chlodnosad
                • kasikk_29 Re: alez sie rozgadala moja Zaloga:)) 26.05.06, 12:23
                  witaj kendulu, ja chyba szaleć to bardzo nie będę...
                • nick000 Re: alez sie rozgadala moja Zaloga:)) 26.05.06, 12:25
                  hej prezesowosmile Jutro sie lenięsmile) Miałem plany wycieczkowe, biorąc jednak pod
                  uwage pogode, teraz akurat leje a jutro ma być podobnie, dzień z ksiazką mi sie
                  zapowiada.
              • kasikk_29 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 12:19
                no ąłdnie, ledwo człowiek pójdzie się zdrzemnąć, a juz przyjaciółka za
                obgadywanie się bierze ;P
                małpiszonie ty jeden, niech no my sie spotkamy w niedzielę!!
                • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 12:23
                  darujwink, świadkiem jestem, robiła to dobrotliwiesmile
                  • kasikk_29 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 12:38
                    ty jej nie znasz, to jadowita mysz jest big_grin
                    • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 12:52
                      sugerujesz, ze zmutowaławink? Sprawdzalem, myszy jadowitych nietsmile
                      • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 13:43
                        czuję się wywołana do tablicybig_grin
                        ja jadowita, obgaduję??? ależ skąd!!! kasikk przecież mnie znasz, taaaaka ze
                        mnie poczciwinka;p
                        dobrze ci się drzemało? no widzisz, jak to posyłałam pozytywne fluidybig_grin
                        i zmutowana nick nie jestem. rączki na plecach nie mamwink)))
                        • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 13:54
                          ani mi w głowie tak twierdzić, przeciez wyraźnie napisałem, ze niet takich
                          myszywink A rączki na plecach, no cóż, czasami sie miewawink)))
                          • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:22
                            ale nie własne;p
                            • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:26
                              popieram w pełnej rozciąglościwink, taka zgodność poglądów buduje:p
                              • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:28
                                hiehiehiesmile)))
                                • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:30
                                  wink i tak trzymajmy. Mycha, coś Ci powiem, głodny jestem, a Ty?
                                  • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:32
                                    chyba też, a masz coś smacznego???
                                    i ja koniecznie kawę muszę, bo jeszcze chwila a ten deszcz mnie uśpismile
                                    • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:35
                                      mam mieć, to jednak spiew przyszłości, doczekam sie jednak smakowej orgiiwink,
                                      bez aluzji proszesmile))
                                      • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:37
                                        hahahahaaasmile))) postaram się;p
                                        a cóż to takiego smacznego???smile
                                        • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:38
                                          rybka w warzywach, pycha, lubisz? Jesli nie, zrób a polubiszsmile
                                          • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:41
                                            uwielbiam ryby w każdej postaci. WYJĄTEK - ŚLEDZIE!!! przez dłuższy czas nie
                                            mogłam raczej jeść, więc teraz nadrabiamwink))
                                            brzmi zachęcająco, a jakie warzywa???
                                            • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:45
                                              wszelkie, marchew, duzo cebuli, seler, pietrucha, wszystko to starkowane,
                                              uduszone z dodatkiem pomidorow lub koncentratu, przyprawione plus rybka, mmmm,
                                              palce lizacsmile Spadam, musze rybę złowicwink, trzymaj sie ciepło, do 16tej już
                                              niewiele czasu zostało a jutro sobotasmile
                                              • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:52
                                                coś w stylu ryby po grecku??
                                                jakoś nie cieszę się dzisiaj z jutrzejszej sobotysad
                                                a od kiedy to nick ryby łowi???;p
                                                spokojnego popołudnia i uważaj na płotki, mogą pogryźćwink))
    • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:31
      ja już tutaj nie mogę wysiedzieć. ratuuuunkuuuuu!!! chcę już 16!!!
      zwoje się przegrzały, pogoda otumaniła...
      • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:34
        tylko woda, zimna oczywiście na zwoje pomozewink Co złego zrobiłas, ze musisz
        tam do 16tej siedziecwink? Pogodę mamy podobną, nie bierz do głowy, zdrzemnij sie
        albo jak;p
        • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:40
          wody za oknem dostatek u nas, a z racji temperatury jest raczej zimnasmile
          no ja się też zastanawiam, co też takiego mogłam zrobić???? przecież byłam
          grzecznawink
          mam opcję schron, tam są polówki z całymi przyległościami, tylko co będzie jak
          mnie tam zamkną???
          • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:42
            zależy z kim Cie zamknąwink Do czego wam schron, wojna sie jakowas szykujewink? W
            takim przybytku powinny być zapasy, moze i jakies procenty sie znajdą, w końcu
            to artykuł pierwszej potrzeby, koi smutek, leczy rany, życie osładzawink
            • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 14:49
              patrząc realnie pozostaje mi tylko kilku panów z ochrony, a to jakoś nie
              pobudza mojej wyobrażni, nie ma mowybig_grin
              w takich instytucjach, jak moje muszą być właśnie na tego typu wypadki. i musi
              być pełne wyposażenie, żeby przyjąć choć część mieszkańców.
              co do zapasów, to są, ale według moich informacji, to jakieś konserwy i nie
              jestem pewna, czy nie pamiętają jeszcze szalonych lat 80-tychsmile)))
              o % nic mi nie wiadomo, no napewno jest spirytus salicylowy w apteczce;p
              hiehiehie
    • mala20033 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 15:33
      Witam!
      Uf..jak goraco! Dopiero ranek a ja chce ...wsiasc do pociagu byle jakiego nie
      dbac o bagaz nie dbac o bilet...ech......
      • mycha Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 15:39
        cześć małasmile
        to może podziel się ciut tym słonkiem i ciepłem, bo u mnie ciągle leje i zimnosad
        • mala20033 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 16:05
          Polozylam zdziebko na dlon. Dmuchnelam..i polecialo!
    • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 20:29
      dzień dobiega końca, był długi, deszczowy i, na swoj sposob, piekny. Masa wrażeń najrózniejszych, ciepła i wzruszeń. Każdy następny moze być jeszcze lepszy, taką mam nadzieję i tego wszystkim życzesmile
      • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 26.05.06, 20:42
        Czas sie pozegnac, dzieki za dzisiaj, proszę o powtórkę jutrowink, ciekawie sie nam dyskutowało o schronach i innych historiachsmile Dobranocsmile
    • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 09:14
      Dzien dobry w sloneczny piatek.
      Na dobry poczatek dnia cos wesolego:
      img147.imageshack.us/my.php?image=w0608wj.jpg
      • kendo Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 09:39
        hi,hiiiiiiiiiiiiiiiii..dobry krasnoludek,
        poprawil mi humorsmile)))))))))))

hej sloo,
        mam nadzieje,ze humorek na topie u Ciebie,
        bo u mnie sad(((
        dostalysmy od siostrzenic urodzinowy wstep do SPA gabinetu i cos czuje ,ze
        wybraly zly program,po przejzeniu co w chodzi w zabiegi,
        niewiem czy wypada im pomarudzic,ze powinny skonsultowac z nami co najbardziej
        pragnelysmy.

milego dnia.
        • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 09:43
          kendo napisała:

> hi,hiiiiiiiiiiiiiiiii..dobry krasnoludek,
          > poprawil mi humorsmile)))))))))))
          >
          > hej sloo,
          > mam nadzieje,ze humorek na topie u Ciebie,
          > bo u mnie sad(((
          > dostalysmy od siostrzenic urodzinowy wstep do SPA gabinetu i cos czuje ,ze
          > wybraly zly program,po przejzeniu co w chodzi w zabiegi,
          > niewiem czy wypada im pomarudzic,ze powinny skonsultowac z nami co
          najbardziej
          > pragnelysmy.
          >
          > milego dnia.

czesc Kendosmile
          jesli nie zaszkodzi na zdrowiu to bierz co daja i nie mysl o zmianach. kolejny
          program wykupisz sama,a wtedy bedziesz mogla wybierac do wolismile a moze na
          miejscu mozna zamienic zabiegi?
          • kendo Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 09:50
            esz,niewiem sloo,
            przejzalam ten program i az sie"spalilam"ze taki do banisad(((((((((
            a wiedza przeciez co lubie najbardziej,ale mysle,ze kierowaly sie cena ,
            a pozatem to takie wielkie urodziny to powinny ciotce zafundowac cos pozadnego
            w cenie,
            bo ja im nie zaluje na nic .
            inaczej SPA jest bardzo drogiesad( -zadzwonie i spytam czy dokompletowaly to co
            lubie najbardziej,
            ewentualnie mam dwa lata na siebie do zrealizowania i ewentualna doplate sobie
            dozbieram(zaoszczedze).
    • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 10:13
      siemacie ludziska w piatekwink Nareszcie słoneczny dzień, odpukać by nie
      zapeszyć. Słońce na niebie, w myslach, w sercu, nie jest źlesmile Slo,
      spowodowałas, ze zachłysnałem sie kawąbig_grinDDD i jak to wygląda by poważny facet
      musział teraz scierać jej krople z monitorawink)) Kendula, do czego Ci te
      zabiegi? Ruch,powietrze, czasami jakies dobre winko a zawsze bedziesz młoda i
      piekna jak zawszesmile Miłeg dniasmile
      • kendo Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 10:20
        ach z tego wszystkiego nicku,polalam sobie druga kawke,
        witaj ,no Ty to masz sobie dobrze,sloneczko od samego rana,
        a ja dzis dzien rozdraniony jakis do marudzenia,
        wiesz,lubie takie zabiegi,bo sie czuje po nich swietnie,(bylam kiedys,jak cena
        byla przystepna)
        ale na razie ,dopoki nie sprawdze nie spalam sie za bardzowink)))))

miej sobie udany dzien ze sloneczkiem w serduszkusmile
        • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 10:27
          a domowego SPA nie mozna sobie zrobic?wink
          • kendo Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 10:45
            wlasnie,kapiel domowa mozna sobie samemu zrobic bez pojscia do SPA.
        • nick000 Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 10:58
          usmiechnij sie, popatrz jaki piekny jest swiatsmile a kawa, no coż, mnie tez
          poprawia humor i właśnie drugą zaliczamsmile
      • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 10:26
        nick000 napisał:

> siemacie ludziska w piatekwink Nareszcie słoneczny dzień, odpukać by nie
        > zapeszyć. Słońce na niebie, w myslach, w sercu, nie jest źlesmile Slo,
        > spowodowałas, ze zachłysnałem sie kawąbig_grinDDD i jak to wygląda by poważny facet
        > musział teraz scierać jej krople z monitorawink)) Kendula, do czego Ci te
        > zabiegi? Ruch,powietrze, czasami jakies dobre winko a zawsze bedziesz młoda i
        > piekna jak zawszesmile Miłeg dniasmile

big_grinDD masz na mysli garnitur?smile
        • slo-onko Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 10:30
          www.sklep.architekci.pl/go/_info/?id=478
          moze warto pomyslec o czyms podobnym?
          • kendo Re: Piątek kwiatowy. 02.06.06, 10:48
            mielismy plany w zakupie kabiny z sauna,
            ale stanelo tylko na planachsad(szkoda mi sie rosstac z wannasad