Dodaj do ulubionych

wtorek-cudów worek...............

03.06.03, 06:32
.............Otwieram na życzenie Aniouka smile))))))))))
Stoliczek się nakrył, pyszni się całą tęczą herbat i
świeżych bułeczek, orientalna pastą wymyśloną przeze
mnie smile))) (znowu mój robot kuchenny mnie
skusił...smile) no i serkiem, rzodkiewką i KALAREPKĄ.
Kawa w dzbanku też już czeka.I pachnie...ooooobłędnie.
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: wtorek-cudów worek............... 03.06.03, 06:58
      Pozwolisz ze sie dosiade....przynioslam tylko drozdzowe buleczki
      i konfitury.
      • mrouh Re: wtorek-cudów worek............... 03.06.03, 07:20
        Witaj, Tradycjo!
        Każdy załącznik dobry i nigdy nie "tylko".
        Smacznego smile
        • slo-onko Re: wtorek-cudów worek............... 03.06.03, 08:35
          Witajcie !!! Na poduchach poranna sniadaniowa biesiada i tu rowniez. Tylko kto
          za nas bedzie pracowal? Ale co tam toc praca ponoc nie zajac wink I kosz
          zalacznikow, dla kazdego cos dobrego.
          • aniouek1 Re: wtorek-cudów worek............... 03.06.03, 10:02
            slo-onko napisała:

> Witajcie !!! Na poduchach poranna sniadaniowa biesiada i tu rowniez.
            bo to miłe hihihi smile

> Tylko kto za nas bedzie pracowal?
            powiadają, że "silny pracuje ręką, mądry rozumem,a sprytny - kimś trzecim" wink

> Ale co tam toc praca ponoc nie zajac wink
            "Praca jest solą. U pracowitego - w pocie czoła, u lenia - w oku"
            ja nie lubię soli nawet w zupie hihihi wink

> I kosz zalacznikow, dla kazdego cos dobrego.
            Czy Ktoś ma ochotę na jabłko?
    • aniouek1 wtorek-cudów worek............... 03.06.03, 11:27
      Czy to też cud?
      Wszyscy tacy zapracowani, że nie ma z kim kawki słowkami dosłodzić sad
    • jtka Re: wtorek-cudów worek............... 03.06.03, 16:26
      witam wtorkowo- arbuzowo Szufladę szacownąsmile))))
      komus arbuzika?
      • nict1 mnie !!!!!!!! hehehe :) 03.06.03, 16:35
        ale moze byc chlapanie hehehe smile)))))))))))))))))))))0
        • jtka Re: chlapanie??? 03.06.03, 16:39
          chyba pestkami pluwaniewink))))
          • nict1 sok Ci cieknie po brodzie :)))))) 03.06.03, 16:46
            • jtka Re: sok Ci cieknie po brodzie :)))))) 03.06.03, 16:54
              no cóż się dziwić, jak taaaakiii słooodkiiii jestsmile
              • nict1 jak ........ dzemowo-konfiturowa hehehe :)))))) 03.06.03, 17:02
                Uwazaj! leci do lokcia hehehe smile
                • jtka Re: jak ........ dzemowo-konfiturowa hehehe :)))) 03.06.03, 17:11
                  łomatko.... w porę złapac, bo jak oski wyczują , to mnie zakłująwink)))
                  a ta perspektywa mnie nie ucieszy....wink
                  • nict1 lec do morza :-) 03.06.03, 17:17
                    jtka napisała:

> łomatko.... w porę złapac, bo jak oski wyczują , to mnie zakłująwink)))
                    > a ta perspektywa mnie nie ucieszy....wink

a ja po kraciasta i liliowy hehehe smile)))))))))))
                    • jtka Re: lec do morza :-) 03.06.03, 17:22
                      hihi ... ale nad morze to ja daleko mamwink)))
                      szybciej dobiegnę nad jeziorko...wink)))
                      • nict1 przeca z arbuza wygniotlas hehehe :))))))))) 03.06.03, 17:25
                        za czym chcesz latac cala mokra hehehe ?
                        • jtka Re: za czym...??? 03.06.03, 17:33
                          a czy to ważne???
                          sama przyjemność w lataniu z wiatrem we włosachwink)))
                          może się zahartuję w końcuwink))
                          • nict1 Re: za czym...??? 03.06.03, 17:37
                            jtka napisała:

> a czy to ważne???
                            > sama przyjemność w lataniu z wiatrem we włosachwink)))
                            i arbuzem smile

> może się zahartuję w końcuwink))
                            lepiej nie smile
                            ja bardzo lubie Twoja grypke i chrypienie hehehe smile
                            • jtka Re:hihihiih... przyjemność ... 03.06.03, 17:45
                              w lataniu z arbuzem???wink)))chyba jako kula u nogiwink

ita

"Jeśli chodzi o szczęście, to warto się po nie bardzo nisko schylić" smile
                              • nict1 a kula to ... 03.06.03, 17:53
                                jtka napisała:

> w lataniu z arbuzem???wink)))chyba jako kula u nogiwink
                                Ty czy arbuz?
                                • jtka Re: chachachacha... 03.06.03, 17:58
                                  ja jako kula u nogi arbuza?
                                  hihihihihihiihhiihihihiwink))))))))))))
                                  a czy arbuz ma nogi??????wink
                                  • nict1 Re: chachachacha... 03.06.03, 18:04
                                    jtka napisała:

> ja jako kula u nogi arbuza?
                                    > hihihihihihiihhiihihihiwink))))))))))))
                                    > a czy arbuz ma nogi??????wink
                                    dla Ciebie moze miec, nogi, rogi i co chcesz hehehe smile))))))))))))))))))
                                    • jtka Re: chachachacha... 03.06.03, 18:07
                                      to co zniego wyjdzie???? potworzysko różowe i słodkie na dodateksmile))))
                                      • nict1 Re: chachachacha... 03.06.03, 18:18
                                        jtka napisała:

> to co zniego wyjdzie???? potworzysko różowe i słodkie na dodateksmile))))
                                        i co z tego? arbuz to arbuz, a Ty lubisz arbuzy no nie?
                                        • jtka Re: chachachacha... 03.06.03, 18:50
                                          no że ja lubię arbuzy... to już sie do tego przyznałamsmile
                                          • nict1 Re: chachachacha... 03.06.03, 20:00
                                            jtka napisała:

> no że ja lubię arbuzy... to już sie do tego przyznałamsmile

przyznaj, sie, przyznaj bo to widac, slychac i czuc hehehe smile
      • nict1 dawaj gryza bo..... :-) 03.06.03, 16:39
        sam sobie wezme hehehe smile
        • nict1 hehehe ale zabawa :-) 03.06.03, 16:48
          Jtka, dawaj !
          • jtka Re: hehehe ale zabawa :-) 03.06.03, 16:52
            ni dam !!!wink)
            już swoje zjadłeśwink))
            może jutro znowu przyniosę???wink
            • nict1 moze ????? 03.06.03, 16:59
              zjadlem ?
              Ja tylko sok polizalem hehehe smile
              • jtka Re: taaaa???? 03.06.03, 17:01
                a kto chlapal????wink))))
                az wokół same kawałeczki malutkiewink)))
                • nict1 niby ja? 03.06.03, 17:03
                  Jtka! Ty mnie nie wrabiaj hehehe smile
                  • jtka Re: niby ja? 03.06.03, 17:09
                    niby ja????
                    a to kto napisał????wink))
                    nict1 napisał:

> ale moze byc chlapanie hehehe smile)))))))))))))))))))))0

tyle tylko dodam,że nie było "może" , ale "morze" soku z arbuza
                    porozchlapywanegowink)))))
                    • nict1 a kto przydzwigal arbuza he? moze ja? hehehe :-) 03.06.03, 17:15
                      jtka napisała:

> tyle tylko dodam,że nie było "może" , ale "morze" soku z arbuza
                      > porozchlapywanegowink)))))
                      >
                      a to zle?
                      kapiel w taaaaaaakim morzu hehehe smile
                      • jtka Re: a jakże i na dodatek... 03.06.03, 17:19
                        ... w różowym morzu....wink)))

hihihi... a dźwiganie arbuza to u mnie normalka jak lato przychodzismile zawsze
                        go gdzieś ciągnę za sobąwink)))

ita

• nict1 musisz dzwigac? 03.06.03, 17:22
                          jtka napisała:

> ... w różowym morzu....wink)))

arbuzowym hehehe smile

> hihihi... a dźwiganie arbuza to u mnie normalka jak lato przychodzismile zawsze
                          > go gdzieś ciągnę za sobąwink)))

nie latwiej turlac?
                          • jtka Re: a jak... 03.06.03, 17:25
                            będzie z górki i ucieknie???
                            kto go wtedy złapie???wink))))))
                            • nict1 ja! chachacha :)))))))))))) 03.06.03, 17:26
                              nooooooocnik !!!!!!!!!!!!
                              • jtka Re: chachacha :)))))))))))) 03.06.03, 17:29
                                to wclae nie jest śmiesznewink))))
                                wyobraź sobie, jak leciesz....tylko nie po nocnik , a za arbuzemwink)))))
                                a nocnik to ze soba trza nosićwink)))))))
                                bo przydac się może w każdej chwiliwink)))
                                • nict1 Re: chachacha :)))))))))))) 03.06.03, 17:35
                                  jtka napisała:

> to wclae nie jest śmiesznewink))))
                                  jest! jest! hehehe smile)))))))))))))))))))))))))))))

> wyobraź sobie, jak leciesz....tylko nie po nocnik , a za arbuzemwink)))))
                                  wole widziec jak arbuz leci do mnie a Ty za nim hehehe smile))))))))))))))))))))

> a nocnik to ze soba trza nosićwink)))))))
                                  > bo przydac się może w każdej chwiliwink)))
                                  cichaj dziolka! przeca wiem! przy Tobie i Sp-ce ni mozno inaczy hehehe smile))))))
                                  • jtka Re: chachacha :)))))))))))) 03.06.03, 17:41
                                    nict1 napisał:

> jtka napisała:
                                    >
                                    > > to wclae nie jest śmiesznewink))))
                                    > jest! jest! hehehe smile)))))))))))))))))))))))))))))

to tragediawink)) zwłaszca jak ja to widzę , jak z takiej mojej górki leci i
                                    zaraz sa drzewa i rzeczkawink))))

> > wyobraź sobie, jak leciesz....tylko nie po nocnik , a za arbuzemwink)))))
                                    > wole widziec jak arbuz leci do mnie a Ty za nim hehehe smile))))))))))))))))))))

hmmm ... ten wątek pominiemywink))) albo cenzurę wprowadzimywink))

> > a nocnik to ze soba trza nosićwink)))))))
                                    > > bo przydac się może w każdej chwiliwink)))
                                    > cichaj dziolka! przeca wiem! przy Tobie i Sp-ce ni mozno inaczy
                                    hehehe smile))))))
                                    no pewnie ,że inaczej byc nie może!!!!Ale nie wiedziałam ,ze to "ja i spółka"
                                    wink)))) hihihi chyab się zarejstrujemy w sądzie jakimś virtualnymwink))))
                                    • nict1 Re: chachacha :)))))))))))) 03.06.03, 17:48
                                      jtka napisała:

> to tragediawink)) zwłaszca jak ja to widzę , jak z takiej mojej górki leci i
                                      > zaraz sa drzewa i rzeczkawink))))
                                      komiczna smile))))))

> hmmm ... ten wątek pominiemywink))) albo cenzurę wprowadzimywink))
                                      ni ma, ni ma pomijania ani cenzurowania - to jest najlepsze! smile))))

> no pewnie ,że inaczej byc nie może!!!!Ale nie wiedziałam ,ze to "ja i spółka"
                                      > wink)))) hihihi chyab się zarejstrujemy w sądzie jakimś virtualnymwink))))

macie to z glowy! sad kapturowy zadecydowal, ze WY i nocniki to firma
                                      rozwojowa, licencje macie, a teraz czas na rozwijanie hehehe smile))))))
                                      • jtka Re: chachacha :)))))))))))) 03.06.03, 17:52
                                        nict1 napisał:

> macie to z glowy! sad kapturowy zadecydowal, ze WY i nocniki to firma
                                        > rozwojowa, licencje macie, a teraz czas na rozwijanie hehehe smile))))))

hihihiihi ... czego rozwijanie???? skrzydeł czy działalności????wink)))))
                                        • nict1 Re: chachacha :)))))))))))) 03.06.03, 17:55
                                          jtka napisała:

> hihihiihi ... czego rozwijanie???? skrzydeł czy działalności????wink)))))

jednego i drugiego a do tego: produkcji nocnikow i smichow, chichow,
                                          watkow i poscikow hehehe smile)))
                                          • jtka Re: chachacha :)))))))))))) 03.06.03, 18:05
                                            nict1 napisał:

> jtka napisała:
                                            >
                                            > > hihihiihi ... czego rozwijanie???? skrzydeł czy działalności????wink)))))
                                            >
                                            > jednego i drugiego a do tego: produkcji nocnikow i smichow, chichow,
                                            > watkow i poscikow hehehe smile)))

łomatko toć to cały zakład produkcyjnywink))))
                                            • nict1 Re: chachacha :)))))))))))) 03.06.03, 18:07
                                              jtka napisała:

> łomatko toć to cały zakład produkcyjnywink))))
                                              jak sie brac to za wielkie a nie za byle co no nie?
                                              • jtka Re: w takim razie... 03.06.03, 18:10
                                                Ty zostaniesz naszą prawa ręką i głównym doradcąwink)))))
                                                • nict1 o kurna! 03.06.03, 18:22
                                                  jtka napisała:

> Ty zostaniesz naszą prawa ręką i głównym doradcąwink)))))

Aniouek gdzies napisala,ze silny pracuje reką, mądry - głową ,a srytny - kimssmile
                                                  Jtka! To nie przejdzie! Ja nie jestem KTOS tylko nict1 hehehe smile
                                                  • jtka Re: a może..... 03.06.03, 18:25
                                                    naszą głową zostanieszwink))))
                                                  • nict1 co za PROPOZYCJA hehehe! nie do odrzucenia :-) 03.06.03, 18:32
                                                    jtka napisała:

> naszą głową zostanieszwink))))
                                                    A WY bedziecie krecic KAZDA po swojemu hehehe smile
                                                  • jtka Re: hihihihi... 03.06.03, 18:34
                                                    no jakos się pogodzimywink))) podział na godziny zrobimysmile
                                                  • nict1 Re: hihihihi... 03.06.03, 18:38
                                                    jtka napisała:

> no jakos się pogodzimywink))) podział na godziny zrobimysmile
                                                    WAS wiecej niz godzin a ja tylko jeden hehehe smile)))))))
                                                    WY sie pogodzicie, tylko ze mnie nic nie zostanie smile
                                                    Koniec swiata! Tyle nocnikow na jednej glowie hehehe smile))))))))))))))))))))))))
                                                  • jtka Re: hihihihi... 03.06.03, 18:40
                                                    nie uschniesz przynajmniejwink))))))
                                                    hihihihihiihihihihihi....
                                                  • nict1 Re: hihihihi... 03.06.03, 18:44
                                                    jtka napisała:

> nie uschniesz przynajmniejwink))))))
                                                    > hihihihihiihihihihihi....
                                                    moge sie rozplynac hehehe smile
                                                  • jtka Re: hihihihi... 03.06.03, 18:48
                                                    nieee ... no najwyżej Cie rozpuścimywink))))
                                                  • nict1 Re: hihihihi... 03.06.03, 18:52
                                                    jtka napisała:

> nieee ... no najwyżej Cie rozpuścimywink))))
                                                    jak cyganski bicz czy cukier w kawie?
                                                  • jtka Re: hihihihi... 03.06.03, 18:58
                                                    jak cukier w kawiesmile))))))))
                                                    słodka kawa przynajmniej dzieki temusmile
                                                  • nict1 Re: hihihihi... 03.06.03, 19:54
                                                    jtka napisała:

> jak cukier w kawiesmile))))))))
                                                    > słodka kawa przynajmniej dzieki temusmile

a ja NI sad
          • jtka Re: noo... 03.06.03, 16:53
            chyba ,ze jeszcze jakiś malutki kawałekwink)))
            • nict1 kusisz, a teraz udzielasz po malutkim hehehe :) 03.06.03, 17:00
              Jak Ty to robisz?
              Rownoczesnie trzy wklepujesz?
              • jtka Re: nieee... 03.06.03, 17:04
                z systemem walczęwink)))
                a ten nie pozwala mi na szybkie poruszanie się....
                może mu soku z arbuza do środka nalać? może to pomoże???/wink

ita

• nict1 nieee... !!!!!!!! 03.06.03, 17:07
                  jtka napisała:

> z systemem walczęwink)))
                  > a ten nie pozwala mi na szybkie poruszanie się....
                  > może mu soku z arbuza do środka nalać? może to pomoże???/wink
                  >
                  zabijesz go tym !!!!!!
                  • jtka Re: nieee... !!!!!!!! 03.06.03, 17:10
                    a skąd wiesz???
                    on i tak mi zdechnie... i pewnie szybko mi go nie zrobią....
                    • nict1 buuuuuuuuuuuuuuuu :((((((((((((((((((( 03.06.03, 17:12
                      jtka napisała:

> a skąd wiesz???
                      jak mowie to wiem hehehe smile

> on i tak mi zdechnie... i pewnie szybko mi go nie zrobią....
                      buuuuuuuuuu sad((((((((((
                      sprobuj go poglaskac narzedziem systemowym moze mu sie zachce zyc smile
                      • jtka Re: buuuuuuuuuuuuuuuu :((((((((((((((((((( 03.06.03, 17:15
                        nict1 napisał:

> sprobuj go poglaskac narzedziem systemowym moze mu sie zachce zyc smile

głaskałam go wczoraj... z magikiem... i nici z tego wyszły...
                        ja jednak byłabym za opcją poczęstowania go sokiem, no... może niekoniecznie z
                        arbuza, ale może.... z grejfruta???? może mu witamin brakuje?wink))
                        • nict1 zlosliwa bestyjka :-) 03.06.03, 17:20
                          jtka napisała:

> głaskałam go wczoraj... z magikiem... i nici z tego wyszły...
                          > ja jednak byłabym za opcją poczęstowania go sokiem, no... może niekoniecznie
                          > z arbuza, ale może.... z grejfruta???? może mu witamin brakuje?wink))
                          >
                          raczej poczucia humoru hehehe smile

p.s.
                          zawsze jak zabawa dobra to szwankuja sad
    • nict1 Jtka!!!!!!!!!! gdzies Ty???????? 03.06.03, 17:30
      w morzu szukasz nocnika czy Cie system zjadł?
      • jtka Re: hihihi... 03.06.03, 17:36
        po pierwsze primo - musisz byc cierpliwy, bo system mi się opóźniawink))
        po drugie primo - musisz uważnie sprawdząć poszczególne pościkiwink))
        hihi.. no a trzeciego primo to już chyba nie będziewink))))
        • nict1 Re: hihihi... 03.06.03, 17:43
          jtka napisała:

> po pierwsze primo - musisz byc cierpliwy, bo system mi się opóźniawink))
          po pierwsze - Ty sie nie opozniasz tylko nagle potrajasz smile)))

> po drugie primo - musisz uważnie sprawdząć poszczególne pościkiwink))
          w ktorym kierunku hehehe smile))))))))))))))0

> hihi.. no a trzeciego primo to już chyba nie będziewink))))
          bedzie! Jtka jestes przednia DOWCIPNISIA hehehe smile
          • jtka Re: hihihi... 03.06.03, 17:48
            dziękuję, dziękuję <dyg, dyg> wink)))))
            ale przedni dowcip można rozwijać tylko z "przedniodowcipnymi" ludźmiwink))))
            zatem to nie tylko moja zasługasmile
            • nict1 jest tu kto? 03.06.03, 17:50
              jtka napisała:

> zatem to nie tylko moja zasługasmile
              komu sie klaniac ?
              • jtka Re: jest tu kto? 03.06.03, 17:54
                sobie! sobie samemu!!!smile)))
                • nict1 kurna! sobie? 03.06.03, 17:57
                  jtka napisała:

> sobie! sobie samemu!!!smile)))
                  jak to zrobic hehehe smile)))))))))))
                  • jtka Re: kurna! sobie? 03.06.03, 17:59
                    może przed lustrem????wink
                    • nict1 Re: kurna! sobie? 03.06.03, 18:06
                      jtka napisała:

> może przed lustrem????wink
                      albo peknie, albo mnie wciagnie hehehe smile
                      i co wtedy?
                      • jtka Re: i...... 03.06.03, 18:12
                        będziemy mieli Alicję w .... ooo nie ... Nicta1 w Krainie Czarówwink))))
                        wciągniesz nas tam i czarować będziemywink
                        • nict1 Nict w krainie czarów... 03.06.03, 18:29
                          tak byc nie moze!
                          Alicja, Jtka, Mea, Ulatka, Mrouh, Tradycja, Kendo, Kajtek, nawet Marucha
                          i Rzulw, ale nie NICT - dzieci by plakaly smile

jtka napisała:
                          > będziemy mieli Alicję w .... ooo nie ... Nicta1 w Krainie Czarówwink))))
                          > wciągniesz nas tam i czarować będziemywink

przy mnie to predzej by peklo i 7 lat nieszczesc wrozylo niz czarem bylo
                          hehehe smile
                          • jtka Re: Nict w krainie czarów... 03.06.03, 18:31
                            przesadzaszwink))))
                            kraina czarów różne osoby już przyjmowała.... i zobacz istnieje nadalsmile
                            • nict1 Re: Nict w krainie czarów... 03.06.03, 18:34
                              jtka napisała:

> przesadzaszwink))))
                              co niby? arbuzy?

> kraina czarów różne osoby już przyjmowała.... i zobacz istnieje nadalsmile
                              osoby - tak, ale nie ich brak hehehe smile
                              • jtka Re: Nict w krainie czarów... 03.06.03, 18:38
                                nict1 napisał:

> jtka napisała:
                                >
                                > > przesadzaszwink))))
                                > co niby? arbuzy?
                                >
                                > > kraina czarów różne osoby już przyjmowała.... i zobacz istnieje nadalsmile
                                > osoby - tak, ale nie ich brak hehehe smile

taaak, no mi się zdaje ,że jak osoba ma jakąś nazwę to już nie jest nikimsmile)))
                                A zatem Nictcie jesteś kimś, tylko chyba jeszcze o tym nie wiesz nicwink)))))
                                • nict1 Re: Nict w krainie czarów... 03.06.03, 18:42
                                  jtka napisała:

> taaak, no mi się zdaje ,że jak osoba ma jakąś nazwę to już nie jest nikimsmile))
                                  musi byc OSOBA, albo... duchem hehehe smile

> A zatem Nictcie jesteś kimś, tylko chyba jeszcze o tym nie wiesz nicwink)))))
                                  Jtko, ja wiem kto jestem hehehe smile))))))
                                  Spojrz tylko na ogonek smile
                                  • jtka Re: Nict w krainie czarów... 03.06.03, 18:54
                                    oj tylko ogonek i ogonek... sie przyczepił do tego swego ogonkawink))))
                                    • nict1 Re: Nict w krainie czarów... 03.06.03, 19:58
                                      jtka napisała:

> oj tylko ogonek i ogonek... sie przyczepił do tego swego ogonkawink))))

Ja sie czepiam! Ja sie czepiam swojego ogonka?
                                      To ogonek sie mnie przyczepil, a teraz wszyscy ogonka hehehe smile

Jak ja to lubie! mniam, mniam <mlask>
                                    • mrouh Coś chyba przegapiłam 03.06.03, 19:58
                                      A dokładniej rozwiązywanie się worka z wtorkowymi
                                      postami, od mojego ostatniego rzucania okiem do szuflady
                                      zrobiło się ich 10 razy więcej! Pięknie! Muszę kiedyś
                                      poczytać...
                                      A tymczasem mam kawę. Mogę się podzielićsmile
    • nict1 tratatata !!!!!!! 2500 przegapione o 21 hehehe :-) 03.06.03, 20:05
      Jasny gwint szampanski! Znowu jubel! Znowu babelki!
      To juz drugi w tym samym dniu! Wtorek jest wielki hehehe smile

Ale stroz wiekszy!
      Mrouh, kawke zabieram i zwiewam sad
      • mrouh Re: tratatata !!!!!!! 2500 przegapione o 21 heheh 03.06.03, 20:18
        nict1 napisał:
        2500 przegapione o 21 heheh

To która u Ciebie godzina za tym lustrem? Bo u mnie
        dopiero 20:21!

> Jasny gwint szampanski! Znowu jubel! Znowu babelki!
        > To juz drugi w tym samym dniu! Wtorek jest wielki hehehe smile
        >
        > Ale stroz wiekszy!
        > Mrouh, kawke zabieram i zwiewam sad

Tylko się nie polej, bo się w kawie rozpuścisz przy wtorku!
        I ogonka lepiej strzeż bo Ci się przytrzaśnie i utnie!

Łubudu, przeciągu narobił, zafurkotało i zniknął, Znictak...
    • aniouek1 Re: wtorek-cudów worek............... 10.06.03, 00:32
      Kołysanka smile

A gdy cię będzie wiatr kołysał,
      nie pytaj skąd przybywa,
      księżyca złota grzywa
      podeśle z bajki sen.
      Zatoniesz w gwiazd koronie,
      w błękicie skryjesz dłonie,
      perłowa wstanie noc.

Niech ci poducha miękką będzie,
      a na puchowej bieli
      przysiądą trzej anieli
      słodkiego broniąc snu.
      Zmrużysz zmęczone oczy,
      noc baśnią zauroczy
      i nektar poda z bzu.

czy Ktoś ją zna?
      • mrouh Re: wtorek-cudów worek............... 10.06.03, 06:27
        Aniouku, piękna kołysanka! Chyba dlatego spało mi sie tak
        dobrze smile Za to dam Ci smile smile smile smile smile smile smile smile
        smile smile smile smile 12 czerwcowych uśmiechów z garścią
        zapachu maciejki z wieczora![Hihi, dyg dyg]
        A teraz muszę obudzic stolik, bo zaspał, zasłuchawszy się
        w kołysance smile i iść do sklepu.Kawa i herbata już
        gotowe! Zaraz wracam! smile
        • aniouek1 Re: wtorek-cudów worek............... 10.06.03, 11:23
          uśmiechy, zapach maciejki, i kawa WSZYSTKO dla mnie słodkie mniam mniam wink
          Pozdrawiam smile
          P.S.
          Ty też lubisz ten zapach...prawda, że jest cudny?
          • mala20033 Re: wtorek-cudów worek............... 10.06.03, 17:35
            ..uwielbiam zapach lawendy..Mala
    • aniouek1 Re: wtorek-cudów worek............... 10.06.03, 18:39
      czy mogą być cuda ukryte w czarnej kawie?
      • marucha1 Re: wtorek-cudów worek............... 10.06.03, 18:43
        aniouek1 napisała:

> czy mogą być cuda ukryte w czarnej kawie?

Ojej,zdazylem.Jeszcze mam zadyszke.Ale zdazylem przed 3000

• aniouek1 Re: wtorek-cudów worek............... 10.06.03, 18:46
          marucha1 napisał:

> Ojej,zdazylem.Jeszcze mam zadyszke.Ale zdazylem przed 3000

Poczekajmy na gości z szampanem wink
          • marucha1 Re: wtorek-cudów worek............... 10.06.03, 18:48
            aniouek1 napisała:

> marucha1 napisał:
            >
            > > Ojej,zdazylem.Jeszcze mam zadyszke.Ale zdazylem przed 3000
            >
            > Poczekajmy na gości z szampanem wink

To ja jz trzymam za korek bo to lada moment.

• mrouh Re: wtorek-cudów worek............... 10.06.03, 18:48
          Ja też! Znowu nic nie robię tylko siedzę w szufladzie! To
          się źle skończy! smile
    • jtka kochani... 10.06.03, 18:54
      spoglądajcie na licznikwink))
      i szampana szykujciesmile)))))))))))
    • aniouek1 Re: wtorek-cudów worek............... 10.06.03, 22:45
      żegnam juz wtorek z workiem cudów, od których dziś kręci mi się w głowie wink

Dobranoc smile

P.S.
      Otworzę jeszcze salonik NOCNYCH MARKÓW i...
      • mala20033 Re: wtorek-cudów worek............... 11.06.03, 01:10
        U mnie dopiero 7ma wieczorem i sloneczko swieci..mala
        • mrouh Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 08:03
          Witajcie w worku z cudami smile
          Dzisiaj jeszcze nie środa, ale jak sie wczoraj po
          południu zbudziłam po drzemce regeneracyjno ratunkowej,
          też byłam przekonana, że to już następny dzień czyli
          wtorek. Więc dzis by była środa.
          I to jest cud taki mały bo to znaczy, że wakacje się
          jeszcze nie zaczęły czyli jeszcze sa CAŁE do
          wykorzystania smile
          Ina, przed nami cała środa i ledwie rozpoczęty wtorek smile
          Hip hip hurra!
          Stoliczka nie zaangażuję na razie muszę iść po mineralkę.
          Woda faktycznie chlorowana jak diabli, brrr, a i tak nie
          wiadomo co tam siedzi naprawdę. Zetka napisala, że woda
          nadaje się do picia po przegotowaniu, pani z sanepidu
          twierdzi, że nie wolno nawet przegotowanej, chociaz
          nieoficjalnie ktos od nich twierdzil, ze on przegotowal
          wypil i zyje i ze na dodatek to swinstwo plywa w naszej
          wodzie od miesiaca, tylko my nic nie wiemy. No, piknie,
          prawda?

No to idę po wodę na arbatę. Kasikk, ja herbatę piję
          hektolitrami, nie tylko kilka razy dziennie smileZa to
          najczęściej zieloną smile
          • kasikk Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 08:58
            mrouh, herbatę zieloną (najlepiej brzoskwiniową smile), czerwoną, czarną, z
            konfiturką, z cytrynką, z miodem... w każdej konfiguracji...
            mój nowy kot też jest chyba "wydziedziczoną hrabianką" - podpija mi herbatę.
            hihihi...
            • transoptor Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 09:16
              mrouh-gratuluję iż we wtorkowym worku cudów znalazłaś... jeszcze całe wakacje
              ...znam takie chwile...życie wtedy jest pięknesmile))
              -pozdrawiam zapachem i smakiem herbaty gdzieś z prow.Yunan
              • mrouh Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 09:28
                transoptor napisał:

> mrouh-gratuluję iż we wtorkowym worku cudów
                znalazłaś... jeszcze całe wakacje
                > ...znam takie chwile...życie wtedy jest pięknesmile))
                > -pozdrawiam zapachem i smakiem herbaty gdzieś z prow.Yunan

Nie kuś, Transie, musze iśc do pracy na chwilę smile
                Herbatka bedzie potem smile

A zdarza Ci się obudzić o jakiejś barbarzyńskiej
                godzinie, bo ja wiem, 4 rano i nawet nie mogąc
                natychmiast zasnąć z powrotem cieszyć się, że jeszcze
                masz tyyyyle spania do rana?
                Ja mam tak często smile
                Jeszcze w liceum mama budziła nas do szkoły, a my z
                siostrą potrafiłyśmy odpowiadać "Mamuś, jeszcze CAŁA
                MINUTA spania..."
                smile)))))))))))))))))))))))))

A ja mam jeszcze całą minute do wyjścia do pracy, hihi
                Na razie!

Do zobaczenia na herbatce!
                • inamorata Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 10:16
                  Alez nakrecilam....smile)
                  Zawsze mi brakuje jednego dnia, a tu niespodzianka i jeden mam do przoduwink)

Kochani,
                  dziekuje serdecznie za uswiadomienie mnie co do srody, bo ja nadal bym zyla w
                  nieswiadomosci az do jutra, kiedy zdziwona bym wstala i zobaczyla ze taaaki
                  ruch na ulicach w dzien swiatecznywink)))
                  Oj, dawno takiej pomrocznosci nie mialam jak wczoraj, a wlasciwie dzisiaj w
                  nocysmile)
                  czas nauczyc sie korzystac z kalendarza...chybawink)
                  Tak wiec,dzien dobry wszystkim dzisiaj, bo jutro juz sie przywitalamwink
                  Cudnego dzionka i sloneczka zycze

ina.
                  • aniouek1 Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 13:04
                    witam wszystkich wtorkowo-słoneczkowo smile))))))
                    Co z tymi wtorkowymi cudami?
                    Zbieramy, rozdajemy, czy z jednej strony wkładamy, z drugiej wyjmujemy?
                    • rzulw Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 14:54
                      dzień dobry wink
                      (lepiej późno, niż wcale wink )
                      • marucha1 Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 15:26
                        rzulw napisał:

> dzień dobry wink
                        > (lepiej późno, niż wcale wink )

Co prawda to prawda rzulwik.Fajnie,ze jestes.Pozdrufka

• nict1 Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 19:14
                          marucha1 napisał:

> rzulw napisał:
                          >
                          > > dzień dobry wink
                          > > (lepiej późno, niż wcale wink )
                          >
                          > Co prawda to prawda rzulwik.Fajnie,ze jestes.Pozdrufka
                          >
                          Fajnie ze Obaj jestescie i ze inni tez sa.

Pozdrowionka smile
                          Siemki smile
                          Czeee czee smile
                          Ukloniki smile
                          Siemanko smile
                    • nict1 Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 19:09
                      aniouek1 napisała:

> Zbieramy, rozdajemy, czy z jednej strony wkładamy, z drugiej wyjmujemy?
                      jak sie wklada to i wyjmuje bo inaczej wor by pekl hehehe smile
                  • jtka Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 17:51
                    witajciesmile))
                    Ina smile))) a już myślałam ,ze tylko ja mam taką zdolność mieszania dzionkówsmile))
                    • nict1 Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 18:28
                      to sie teraz zaczna cuda jak DWOM namieszac sie uda hehehe smile
                    • inamorata Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 20:52
                      jtka napisała:

> a już myślałam ,ze tylko ja mam taką zdolność mieszania dzionkówsmile)

jtku,
                      jak cudnie sie dowiedziec ze nie jestem sama z tym "problemem" wink)))
                      a mieszac lubie i nie tylko dzionki wink))

ina.
                • nict1 Mrouh, to dopiero są minuty hehehe :-) 17.06.03, 18:32
                  mrouh napisała:

> "Mamuś, jeszcze CAŁA MINUTA spania..."
                  > smile)))))))))))))))))))))))))

mam to do dzisiaj, nastawiam budzik na 5 minut przed czasem wstawania smile
    • ulalka Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 18:51
      mniam mniam smile) to ja chcę ciepłej herbatki, bo mi zimno cosik...
      • nict1 Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 19:08
        ulalka napisała:

> mniam mniam smile) to ja chcę ciepłej herbatki, bo mi zimno cosik...
        moze byc z herbacianych roz?
        • mrouh Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 19:30
          Zapraszam na zieloną herbatkę o zapachu opuncji figowej smile
          czyli z kaktusem smile

Zabrałam się za sprzątanie, bo przez ostatnie zalatane
          dni to mi się nazbierało różnych rzeczy w przeróżnych
          kątach domu i to sporo takich, których nigdy bym nie
          szukała, tam gdzie je dziś odkryłam... chociaż sama w
          biegu je tam zostawiłam. Prócz swojej własnej bielizny
          odnazlezionej po powrocie z pracy na podłodze w kuchni
          obok kociej miski smile
          Ja wiem, że mój kotek jest we mnie zakochany i nawzajem,
          ale ja Kociołkowej bielizny po całym domu nie rozwlekam w
          dowód miłości smile Hmm, a ja się martwiłam, że mam za
          normalnego kota i co to za kot, co nie lubi oliwek i nie
          pije herbaty smile
          • nict1 Re: wtorek-cudów worek............... 17.06.03, 19:34
            mrouh napisała:

> Ja wiem, że mój kotek jest we mnie zakochany i nawzajem,
            > ale ja Kociołkowej bielizny po całym domu nie rozwlekam w
            > dowód miłości smile Hmm, a ja się martwiłam, że mam za
            > normalnego kota i co to za kot, co nie lubi oliwek i nie
            > pije herbaty smile
            Mrouh, czy Ty napewno mowisz o takim stworzeniu futrzastym z ogonem, wasami,
            skosnymi oczami i sterczacymi do gory uszami?
    • aniouek1 Re: wtorek-cudów worek............... 02.08.13, 23:17
      ...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka