bialostoczanka35 23.08.09, 12:54 Czy zaglądają tu samotni z Białegostoku w wieku 35 i więcej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monteblack Re: samotni z Białegostoku 23.08.09, 15:40 Samotna z Bialegostoku w wieku 28 lat zaglada Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: samotni z Białegostoku 23.08.09, 17:36 monteblack napisała: > Samotna z Bialegostoku w wieku 28 lat zaglada To jest nas dwie. Zawsze coś Odpowiedz Link
bea-bess Re: samotni z Białegostoku 23.08.09, 20:14 Tak, zaglądają. Samotna z Białegostoku, lat 40. Pozdrawiam wszystkich samotnych. Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: samotni z Białegostoku 23.08.09, 20:28 bea-bess napisała: > Tak, zaglądają. Samotna z Białegostoku, lat 40. Pozdrawiam > wszystkich samotnych. Pozdrawiam również. Bądźmy w kontakcie zwłaszcza, że za tydzień koncert: Lipnicka, Górniak i wiele innych wykonawców. Odpowiedz Link
gapuchna Re: samotni z Białegostoku 23.08.09, 22:51 )))) Jesteśmy z Białego - ale nie samotni, a wręcz przeciwnie, jest nas sporo ))) Odpowiedz Link
dona_76 Re: samotni z Białegostoku 24.08.09, 07:58 A raczej było nas sporo weekendowo Witam i pozdrawiam porannie Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: samotni z Białegostoku 24.08.09, 13:36 gapuchna napisała: > )))) > > Jesteśmy z Białego - ale nie samotni, a wręcz przeciwnie, jest nas sporo ))) To prawda. Jest nas sporo. Jestem zaskoczona. Nigdy nie logowałam się na żadnym forum. Wizyta tutaj , to mój tzw pierwszy raz. Nie liczyłam, szczerze mówiąc, na odzew. Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: samotni z Białegostoku 24.08.09, 13:41 madziap1415 napisała: > ja też jestem czasem Bądżmy w kontakcie, to właściwie propozycja do wszystkich, którzy odpowiedzieli. Czasami brakuje towarzystwa. Może komuś z forumowiczów też. Odpowiedz Link
bea-bess Re: samotni z Białegostoku 24.08.09, 18:10 Mi ostatnio dość często brakuje towarzystwa, chociażby żeby wyjść na jakiś koncert, na spacer czy posiedzieć w kafejce, dlatego BĄDŹMY W KONTAKCIE. Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: samotni z Białegostoku 24.08.09, 21:42 bea-bess napisała: > Mi ostatnio dość często brakuje towarzystwa, chociażby żeby wyjść na > jakiś koncert, na spacer czy posiedzieć w kafejce, dlatego BĄDŹMY W > KONTAKCIE. U mnie jest dokładnie to samo. Jestem za! Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: samotni z Białegostoku 25.08.09, 19:54 A może ktoś lubi odpoczywać jeżdżąc rowerem? Odpowiedz Link
tapatik Bądźmy w kontakcie... 25.08.09, 20:07 Czyli co? Pogadaliście trochę na forum i co dalej? Dalej siedzicie przed komputerami. Zróbcie jakieś spotkanie, zobaczcie siebie na żywo, bo inaczej ten wątek nie ma sensu. Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: Bądźmy w kontakcie... 25.08.09, 20:17 tapatik napisał: > Czyli co? > Pogadaliście trochę na forum i co dalej? > Dalej siedzicie przed komputerami. > > Zróbcie jakieś spotkanie, zobaczcie siebie na żywo, bo inaczej ten wątek nie ma Ja delikatnie proponuję, wspomniałam o zbliżającym się koncercie w sobotę wieczorem-pierwszy powód do spotkania, aktywny wypoczynek-rower-czyli drugi sposób spotkania. I nic, ale tłumaczę sobie, że mamy środek tygodnia, ludzie zapracowani. Może w okolicy piątku coś wyniknie. Będzie dobrze > sensu. Odpowiedz Link
bea-bess Re: Bądźmy w kontakcie... 26.08.09, 18:20 Fajnie byłoby się spotkać, porozmawiać. Zastanawia mnie tylko jak to zrealizować od strony, że tak powiem, technicznej. Na koncercie będzie przecież mnóstwo ludzi - nie wiem jak moglibyśmy się rozpoznać, ale ideę spotkania popieram jak najbardziej. Odpowiedz Link
siamese67 Re: Bądźmy w kontakcie... 26.08.09, 19:27 No ja też jestem z Białegostoku, na koncert się wybieram, na forum odzywam się czasami, chociaż ostatnio rzadziej... Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: Bądźmy w kontakcie... 26.08.09, 21:15 siamese67 napisała: > No ja też jestem z Białegostoku, na koncert się wybieram, na forum odzywam się > czasami, chociaż ostatnio rzadziej... Cześć koleżanko! Znamy się ... hi, hi. Jakby tu powiedzieć, żeby potrzymać Cię trochę w napięciu Byłyśmy razem na Kaszubach Cieszę się, że będziesz na koncercie. Liczę na Twoje towarzystwo i koleżanki J. także. Dobrej nocy Odpowiedz Link
siamese67 Re: Bądźmy w kontakcie... 26.08.09, 22:00 Hehe, mogłam się domyśleć A P. będzie? Odpowiedz Link
bialostoczanka35 koncert i inne sprawy 27.08.09, 13:14 siamese67 napisała: > Hehe, mogłam się domyśleć > A P. będzie? Nie P. nie będzie, ma tzw wyjazd integracyjny, idę sama, goście zapowiedzieli się na piątek, więc w sobotę jestem sama Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: Bądźmy w kontakcie... 26.08.09, 21:08 bea-bess napisała: > Fajnie byłoby się spotkać, porozmawiać. Zastanawia mnie tylko jak to > zrealizować od strony, że tak powiem, technicznej. Na koncercie > będzie przecież mnóstwo ludzi - nie wiem jak moglibyśmy się > rozpoznać, ale ideę spotkania popieram jak najbardziej. W sobotę najprawdopodobniej będę miała gości, więc wybiorę się na koncert ale z nimi. Potwierdzę jeszcze, bo wizyta nie została ostatecznie potwierdzona. Proponuję spotkanie w niedzielę o 15.00 w Esperanto Cafe. Też będzie koncert, ale spodziewam się mniej ludzi , a dla nas będzie okazja do porozmawiania. Jeśli przypadniemy sobie do gustu to fajnie, a jeśli nie to trudno. Mamy różne charaktery, sposób bycia, nie musimy do siebie pasować. Odpowiedz Link
bialostoczanka35 tapatik 25.08.09, 20:23 Tapatik ma sympatyczne zdjęcie, aktualne? Jeśli grasujesz w najbliższą sobotę w centrum B-stoku ok. 20.00 zapowiada się fajny koncert. Należy kupić ryż , makaron i inne produkty na cele dobroczynne, bo koncert charytatywny Odpowiedz Link
tapatik Re: tapatik 27.08.09, 23:08 bialostoczanka35 napisała: > Tapatik ma sympatyczne zdjęcie, aktualne? Tapatik z założenia jest sympatyczny i autentyczny, a po wciągnięciu brzucha bywa nawet aktualny ze swoim zdjęciem. > Jeśli grasujesz w najbliższą sobotę w centrum B-stoku ok. 20.00 A co to jest centrum B-stoku? Lipowa? Bo ja nie tutejszy. > zapowiada się fajny koncert. Należy kupić ryż , makaron i inne > produkty na cele dobroczynne, bo koncert charytatywny A kogo chcesz karmić? Odpowiedz Link
siamese67 Re: tapatik 27.08.09, 23:35 To ja odpowiem za kolezankę: informacje są tu: www.bialystokonline.pl/imprezy.php?catid=4&idi=50538&strona=1 "Zapraszamy na Koncert Gwiazd Podziel się Posiłkiem, który zainauguruje już 7. edycję programu Podziel się Posiłkiem - ogólnopolskiego przedsięwzięcia na rzecz walki z problemem niedożywienia wśród dzieci. Organizatorzy programu Podziel się Posiłkiem pragną tym koncertem zarówno podziękować dotychczasowym ofiarodawcom, jak i zachęcić wszystkich ludzi dobrej woli do udziału w kolejnych akcjach na rzecz potrzebujących dzieci. Biletem wstępu będzie żywność (z długą datą ważności czyli cukier, ryż, olej, płatki śniadaniowe, dżemy itp.), którą uczestnicy koncertu przekażą wolontariuszom dyżurującym na koncercie." Odpowiedz Link
bialostoczanka35 koncert i centrum Białegostoku 28.08.09, 15:17 Właściwie koleżanka odpowiedziała już na wszystkie Twoje pytania. Koncertują ciekawi wokaliści polscy, którzy z reguły omijają Białystok,bo zawsze im nie po drodze. Wszystko dzieje się w sobotę od 20.00 w centrum czyli przy Rynku Kościuszki, kierunek tzw. czerwony kościół. Karmić raczej nikogo nie będę, kucharka ze mnie słaba, a produkty spożywcze będą w pewnym sensie biletem wstępu na koncerty, są to koncerty charytatywne. pozdr Odpowiedz Link
dona_76 Re: Bądźmy w kontakcie... 26.08.09, 10:16 Witam Ja już kiedyś rozpoczęłam białostocki wątek, w którym pojawiła się propozycja spotkania, ale nic z tego nie wyszło i o ile dobrze pamiętam, to inni też próbowali. W najbliższy weekend niestety jadę na Mazury, więc ten koncert mnie ominie, a szkoda. Odpowiedz Link
bialostoczanka35 spotkanie-niedziela 15.00 28.08.09, 15:26 Proponuję spotkanie w niedzielę o 15.00 w Esperanto Cafe. Też będzie koncert,ale spodziewam się mniej ludzi , a dla nas będzie okazja do porozmawiania. Jeśli przypadniemy sobie do gustu to fajnie, a jeśli nie to trudno. Mamy różne charaktery, sposób bycia, nie musimy do siebie pasować. Proszę wpisywać się na listę obecnych:_) 1. bialostoczanka35 2. Odpowiedz Link
bea-bess Re: spotkanie-niedziela 15.00 29.08.09, 12:31 No można byłoby się spotkać. Jak się rozpoznamy? Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: spotkanie-niedziela 15.00 29.08.09, 15:35 bea-bess napisała: > No można byłoby się spotkać. Jak się rozpoznamy? To może czekajmy przed wejściem do esperanto o 14.30? Ja mam kręcone ciemne włosy, szczupła 170 cm wzrostu, jakie jeszcze wymiary podać ? Jak będę ubrana? Tego nie wiem, pogoda jest niemożliwa i to zawsze w weekend. Ja tak to widzę, jeśli ktoś ma inny pomysł , to nie ma sprawy. No i seamese może ma ochotę na wyjście ? Przyłączaj się! Odpowiedz Link
bea-bess Re: spotkanie-niedziela 15.00 30.08.09, 13:14 OK. W takim razie do zobaczenia! Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: spotkanie-niedziela 15.00 30.08.09, 14:34 bea-bess napisała: > OK. W takim razie do zobaczenia! O kurcze! Zajrzałam na forum 0 13.00, nie było żadnej odpowiedzi, więc nie poszłam do Esperanto. Sądziłam że nic z tego. Bardzo żałuję, bo nie miałam z kim pójść, a chciałam wyjść w taką pogodę. Sorki.Rozminęłyśmy się z mailami Odpowiedz Link
bea-bess Re: spotkanie-niedziela 15.00 30.08.09, 18:43 Trudno, nie udało nam się dziś spotkać, ale jak mówią: co się odwlecze to nie uciecze... Trzeba tylko wybrać inne miejsce na spotkanie bo dziś do Esperanto stale ludzie przychodzili i wychodzili, więc nie wiem czy nawet gdybyś przyszła udałoby nam się rozpoznać . Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: spotkanie-niedziela 15.00 30.08.09, 22:22 bea-bess napisała: > Trudno, nie udało nam się dziś spotkać, ale jak mówią: co się > odwlecze to nie uciecze... > Trzeba tylko wybrać inne miejsce na spotkanie bo dziś do Esperanto > stale ludzie przychodzili i wychodzili, więc nie wiem czy nawet > gdybyś przyszła udałoby nam się rozpoznać . Podobno tylko saper myli się raz. Uczmy się na błędach i wyciągajmy wnioski. Zatwierdzenie planu musimy zrobić ze znacznym wyprzedzeniem. Tak jak napisałam wcześniej- do 13.00 nie było odpowiedzi od nikogo, więc wyłączyłam komputer. Pech chciał, że odpowiedziałaś 15 min później. Bez telefonu komórkowego ani rusz. Odpowiedz Link
bea-bess Re: spotkanie-niedziela 15.00 02.09.09, 17:47 Mamy środek tygodnia i na temat spotkania cisza... Może zamiast telefonu mogłybyśmy porozmawiać przez jakiś komunikator internetowy albo na czacie, tylko nie wiem czy na gazeta.pl jest czat. Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: spotkanie-niedziela 15.00 02.09.09, 21:40 bea-bess napisała: > Mamy środek tygodnia i na temat spotkania cisza... > Może zamiast telefonu mogłybyśmy porozmawiać przez jakiś komunikator > internetowy albo na czacie, tylko nie wiem czy na gazeta.pl jest > czat. Wyjdę na dinozaura, ale nie mam gg. Teraz mam nawał pracy, więc nie zaglądam tu, ale postaram się jutro wieczorem zainstalować gg to pogadamy. Odpowiedz Link
bialostoczanka35 kontakt 03.09.09, 17:24 Przypomniałam sobie, że mam skype, ale bez słuchawek i kamerki więc nie porozmawiamy ale możemy kontaktować się pisemnie . Masz Bea skype? Podać namiary? Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: kontakt 05.09.09, 01:04 bea-bess napisała: > Oczywiście, że mam Skype'a . A może podam prywatnego maila: bialostoczanka35@wp.pl Odpowiedz Link
dona_76 Re: kontakt 04.09.09, 19:14 Witam Możecie też spokojnie porozmawiać na czacie gazety. Odpowiedz Link
bialostoczanka35 info dla zainteresowanych 08.09.09, 21:18 Jestem po spotkaniu z beą. Zamierzamy w miarę możliwości organizować wspólnie wolny czas. Gdybyście dysponowały/li wolnym weekendem i miały/li ochotę na towarzystwo to dajcie znać na mojego maila , który podałam na forum. Albo zaproponujcie coś na forum. Pozdr. Odpowiedz Link
serdu-szko4 Re: samotni z Białegostoku 09.09.09, 17:42 odezwij sie do Janusza <kalinosium@wp.pl Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: samotni z Białegostoku 09.09.09, 20:23 serdu-szko4 napisał: > odezwij sie do Janusza <kalinosium@wp.pl Odezwałam się przed chwilą . Mam nadzieję, że doszło Odpowiedz Link
kahy Re: samotni z Białegostoku 09.09.09, 20:41 Dobry wieczór Ja też zaglądam. Czasem. Odpowiedz Link
siamese67 Re: samotni z Białegostoku 09.09.09, 20:58 A to witamy serdecznie, witamy... Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: samotni z Białegostoku 09.09.09, 21:22 kahy napisała: > Dobry wieczór Ja też zaglądam. Czasem. To przyłączaj się do towarzystwa w tzw realu. Daj znać jeśli masz chęć na towarzystwo albo masz pomysł na weekend a nie masz z kim. W miarę możliwości czasowych postaram przyłączyć się. Albo ktoś inny. Odpowiedz Link
dona_76 Re: samotni z Białegostoku 10.09.09, 08:11 Ja też chętnie się z Wami spotkam, tylko z wolnymi weekendami mam problem, ale może coś wymyślę. Miłego dnia Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: samotni z Białegostoku 10.09.09, 08:16 dona_76 napisała: > Ja też chętnie się z Wami spotkam, tylko z wolnymi weekendami mam > problem, ale może coś wymyślę. Miłego dnia To tak jak każdy/da z nas. Nie mamy za dużo wolnego czasu, ale jeżeli jest to miło spotkać się z fajnymi ludźmi a nie siedzieć samotnie w domu. Przyłączaj się. Na sobote nie mam jeszcze planów Odpowiedz Link
dona_76 Re: samotni z Białegostoku 10.09.09, 08:20 Ja akurat jutro wyjeżdżam i wracam w niedzielę wieczorem, a wszystko wskazuje na to, że w kolejny weekend będzie tak samo. Odpowiedz Link
bialostoczanka35 dzisiaj wieczorem 12.09.09, 13:52 Samotni! Czy macie jakieś plany na dziś wieczór? Wybieram się do Gołębia na dyskotekę . Początek 22.00. Przyłączajcie się! Będę na pewno! Odpowiedz Link