glupi_i_glupszy 04.07.06, 14:45 dreamsellers.mp3.wp.pl/ dwu osobowy skład : saksofon i gitara poszukuje ... pracy :) tomek611@o2.pl Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: zespol do kotleta!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:06 Jedzcie grac na statku, moi znajomi graja /skrzypce, wiolonczela , fortepian/ na ststkach wycieczkowych, plywajacych wzdluz Wysp Karaibskich, maja 3-4 tys. zl. na czysto miesiecznie na osobe, oczywiscie, rejsy trwaja po 6 miesiecy albo dluzej: Star Cruise Line com., Direct Shipping Ltd, Gdansk, tel. 058 520 16 39 wew. 117, taki mam namiar zapisany w kapowniku, mam nadzieje , ze dobry. Co do naboru, to nie wiem , jak wyglada, w kazdym razie moi znajomi sa po Konserwatorium, maja 26-37 lat, znaja biegle angielski. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: zespol do kotleta!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:51 AGENCJA MUZYCZNA poszukuje tria i kwartety klasyczne do pracy na amerykańskich statkach pasażerskich.. Oferujemy: atrakcyjne wynagrodzenie, legalne zatrudnienie z zakwaterowaniem i wyżywieniem oraz bilety lotnicze w obie strony .Kontrakty są na 6 miesięcy. Wymagania: komunikatywna znajomość jęz. angielskiego. Osoby zainteresowane proszę o kontakt adres musicshiprest@wp.pl tel. 510-058-676 Wlasnie na to trafilem, wiec wklejam, pozdro!! Link Zgłoś