Dodaj do ulubionych

kursy maturalne warszawa

25.08.11, 20:17
jakie możecie polecić kursy? chcę zdawać rozszerzony polski, historię, wos

myślalam o collegium civitas, ale slyszalam opinie,że masówka, nie przykładają się.

natomiast czy ktoś słyszał o www.naprzekurs.pl ? moja koleżanka była u nich w zeszłym roku i świetnie zdała- ale ona matematykę i fizykę. był ktoś u nich na humanie? z tego co słyszałam młodzi fajni ludzie, atmosfera
Obserwuj wątek
    • Gość: toskania Re: kursy maturalne warszawa IP: *.home.aster.pl 11.04.12, 17:24
      ja w tym roku jestem na biologii rozszerzonej i tez jest super. babka wie wszyystko w temacie, program ułożony z głową, dostajemy mase materiałów- też jestem mega zadowolona. moja koleżanka była na polskim w zeszłym roku i dostała się na polonistykę na UW, więc myślę, że oni po prostu mają bardzo dobre te kursy.

czy ktoś wie może coś o dobrych kursach z historii sztuki? chciałabym w przyszłym roku zdawać, a w tym za późno się obudziłam. z góry dzięki za odpowiedź!
      • izasia Re: kursy maturalne warszawa 11.04.12, 23:09
        Ja mogę polecić kursy Pitagoras. Od października uczęszczam tam na matematykę i polski.Szkoda że nie mają rosyjskiego:-) Szukałam kursów, które są od podstaw,ponieważ szkołę kończyłam 20 lat temu i musiałam wszystko sobie przypomnieć. Pani w sekretariacie poleciła mi nauczycieli, którzy mieli już kontakt z takimi "starymi" uczniami:-)) Na matematykę chodzę do Pana Piotra Wajdy i polecam z czystym sumieniem.To nauczyciel w wielką pasją.Czasem mam wrażenie że jemu bardziej zalezy na tym by wszyscy zdali niż niejednemu uczniowi hahahaha.Dla niego nie ma problemu by zostać z kimś po lekcji i wytłumaczyć coś indywidualnie:-) Jak czegoś się nie rozumie można także zadzwonić, napisac mailika,smska:-)))To nauczyciel,który nigdy nie wyśmiewa, stara się by każdy pojął zawiłości tego przedmiotu, by polubił ten przedmiot:-))) Jestem pod wielkim wrażeniem tego w jaki sposób podchodzi do swojej pracy:-)))))
        Na polski chodzę do Pani Basi Gurdy. To Pani na emeryturze,ale czynnie ucząca jeszcze w dwóch innych szkołach.Jest także egzaminatorem maturalnym. Prowadzi tak ciekawie swoje lekcje że nie chce się z nich wychodzić:-) Opowiada lektury z taką dokładnością,że człowiek może sobie to wszystko wyobrazić:-)))W wypracowaniach,które piszemy stara się nam podpowiedzieć co moglibyśmy ulepszyć, co dodać...nawet jak pokazuje nam nasze błędy to nigdy w formie ironicznej...jakiegoś wytykania...tylko widać ze chce nam pomóc:-)))) Ma olbrzymią wiedzę i stara się nas zachęcić do przeczytania danej książki, wiersza...Ma wspaniały kontakt z młodzieżą...
        Myślę że będę im wdzięczna za tę wiedzę, którą mi przekazali przez te parę miesięcy:-)))) Takim ludziom powinni dawać nagrody za to,że potrafią załapać kontakt z uczniami,że to co robią nie traktują jako pracy ale jako pasję...Tym nauczycielom nauka sprawia radość...a to przekłada się potem na podejście ucznia do danego przedmiotu:-))) Potrafią zachęcać, a nie zniechęcać:-))))
        Tak więc polecam z czystym sumieniem. Syn chodzi na kurs gimnazjalny matematyczno-przyrodniczy do Pani Glinki(chyba nie pomyliłam nazwiska...może Glina...nie pamiętam dokładnie).Też jest bardzo zadowolony:-))

Rosyjski polecam w CKU NR2 na Szczęśliwickiej.Genialna Pani Agnieszka Ptak,która świetnie poprowadzi lekcje i dokładnie wytłumaczy jak wyglądają egzaminy maturalne:-))))Pełna humoru i dużej wiedzy:-))))

Pozdrawiam serdecznie
        Iza
    • Gość: dexler Re: kursy maturalne warszawa IP: 91.210.236.* 12.11.12, 20:58
      Ja 4 lata temu byłem w Centrum Edukacji i Nauki SIGMA na początku odstraszała wielka niewiadoma. Mało osób cokolwiek o tym wiedziało...ale matura zdana świetnie. Nie będę się rozpisywał ale jestem jak na razie na Ekonomii w UW...;)
      Bardzo mocno polecam na przyszłość dla przyszłych osób chcących wybrać się na kurs maturalny. Świetna kadra i niedrogie zajęcia czyli dla każdego coś dobrego ps. Do tego Pan z biura kupował ciasta na poranne sobotnie zajęcia ;P Jak najbardziej polecam
    • kas-93 Re: kursy maturalne warszawa 20.11.12, 15:38
      Polecam edu-trip.pl
      Bardzo ciekawy pomysl... wyjazd gdzieś na Dolny Slask na tydzien, spotaknie z doradcą zawodowym, u techiki radzenia sobie ze stresem
      Brzmi interesujaco

kaśka
    • Gość: Maciek Re: kursy maturalne warszawa IP: 78.133.161.* 10.12.12, 12:27
      Ja polecam Sigmę w waw, są świetni a kurs mają chyba w najbardziej korzystnej cenie na rynku.
    • Gość: Bartek Re: kursy maturalne warszawa IP: *.dynamic.mm.pl 05.05.13, 21:08
      Ja tem uczęszczałem do Pitagorasa, i bardzo sobie chwalę - polecam!
      CKU Pitagoras - kursy maturalne
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka