max999 Re: MY cd. 27.10.01, 15:46 Gość portalu: the4h. napisał(a): > Jestem :) ja wciągu dnia musze troche spasować mam troche roboty ale póznym wieczorem będe napewno,teraz tylko od czsu do czsu zajrze tu! ale z me śpioch :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 15:50 max999 napisał(a): > ja wciągu dnia musze troche spasować mam troche roboty ale póznym wieczorem będ > e > napewno,teraz tylko od czsu do czsu zajrze tu! > ale z me śpioch :-))) To dokładnie tak samo jak ja. Tylko, że ja będę miał trochę czasu może nie aż takim późnym wieczorem, no i w międzyczasie nie będzie mnie z 2h. A co do Me - cóż, słaba płeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 18:17 juz jestem na jakis czas, moge tez tu??:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 18:25 mysle ze tu wrocicie..maxio nie bylam na forum noca bo do poznej godziny mialam gosci i nie zagladalam (wczesniej tak ale nic sie nie dzialo czytaj: nie bylo was..)a potem siedzialam na pewnym czat i tak czas zlecial, ale ze sie stesknilam..to jestem..moze troszke niewyspana?? zauwazylam Maxio ze mnie nawet poszukiwales, zaluje wiec ze nie zajrzalam...nadrobimy to kiedys indziej:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 18:37 narazie wpadam tu tylko na moment ale pózniej "żadne sceny brygady już nie dadzą mi rady" ^L^ - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 19:54 max doczekac sie nie moge kiedy nastapi ten moment az tu zawitasz na dluzej:-))) zauwazylam ze byles tez w naszym 5 osobowym watku, jak ci sie podobalo?? po dlugim!!!!!!!!!!piatku sobota raczej marna, prawda??:-))) Czwarty tez tu bedziesz??? juz dawno sie nie spotkalismy ( na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 19:58 Gość portalu: Mallina napisał(a): > Czwarty tez tu bedziesz??? juz dawno sie nie spotkalismy ( na forum) Mallinko jestem tam gdzie mnie chcą, a tu mnie chcą :) Będę, gdzieś na oko do północy. Wciąż jeszcze niestety mam robotę :( Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 20:00 Gość portalu: Mallina napisał(a): > max doczekac sie nie moge kiedy nastapi ten moment az tu zawitasz na dluzej:-)) > ) > zauwazylam ze byles tez w naszym 5 osobowym watku, jak ci sie podobalo?? > po dlugim!!!!!!!!!!piatku sobota raczej marna, prawda??:-))) > Czwarty tez tu bedziesz??? juz dawno sie nie spotkalismy ( na forum) *I* U sobota jak sobota podejrzewam że niedziela będzie jeszcze gorsza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 20:18 niedziela o tyle gorsza bo po niej jest ten glupi poniedzialek... mam jedno pytanie? czy czasem wchodzicie na jakis czat? ale pragne tez przypomniec ze dzis dzien dluzszy o godzine!! teraz slucham glosno i wyraznie muzyki..co w tym kraju chyba nie do konca jest dla wszystkich takie oczywiste..*lol co na to poradze, przyzwyczajenie z ojczyzny:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 20:23 czsami w interi.pl ,poniedziałek to nic w porównaniu z trzecią nocą w necie a zdaje sie że tak będzie(pt,sb,nd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 20:26 ale pewnie spales do jakiejs nieprzyzwoitej godziny?? masz pewnie jak Czwarty prace w domu i nie obowiazuja cie jakies godziny wstawania czy cos w tym rodzaju.. hm, nigdy nie czatowalam na interii Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 20:28 Gość portalu: Mallina napisał(a): > ale pewnie spales do jakiejs nieprzyzwoitej godziny?? > masz pewnie jak Czwarty prace w domu i nie obowiazuja cie jakies godziny > wstawania czy cos w tym rodzaju.. > > hm, nigdy nie czatowalam na interii jeżeli 12 w południe jest przyzwoitą?( o 8 poszedłem spać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina( Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 20:31 malomowny dzis jestes Max.. hihihihihi, ja poszlam troche przed toba, jeszcze bylo ciemno..jak gdzies dzis przeczytalam to spowodowane to bylo graniem..czy moze chodzi o M. Payne???? Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 20:36 Gość portalu: Mallina( napisał(a): > malomowny dzis jestes Max.. > hihihihihi, ja poszlam troche przed toba, jeszcze bylo ciemno..jak gdzies dzis > przeczytalam to spowodowane to bylo graniem..czy moze chodzi o M. Payne???? M napewno a ztym graniem .............,trzy godziny usiłowałem przesłać "grę" tylko że nie zaóważyłem jednej małej kropki w adresie i nie chciało dojść(piwo osłabia wzrok :-) )ale nad ranem wzrok sie poprwaił i doszło :-) gra też :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: MY cd. IP: *.chello.pl 27.10.01, 20:34 Witajcie wszyscy. Wlasnie wrocilem z ksiegarni i 3 waznych spotkan. Zraz siadam do dlugiego opracowania dla Superznanej firmy, ktore musze przedstawic w pon. 15.00. Nie bede wam zatem przeszkadzal, a co najwyzej pokaze sie w watku O WSZYSTKIM... Chcialem tylko pozdrowic Kwiatuszki i Kaktusy, no i oczywiscie Perelke Aksamitna /juz niedlugo zrobie to osobiscie/. Zycze milej zabawy buzka ptys /kibic lub czlonek obserwator/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina( Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 20:47 tak Max ogladam, znow prawidlowo odpowiedzial na pytania..choc nie siedzial jak inny na naukach:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 20:51 Gość portalu: Mallina( napisał(a): > tak Max ogladam, znow prawidlowo odpowiedzial na pytania..choc nie siedzial jak > > inny na naukach:-)) trzeba przyznac że pomimo tego że przy urodzeni dostał klapsa w głowe zamiast w tyłek to nie jest tepy tak jak by to chcieli niektórzy a wręcz przeciwnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTYS Re: MY cd. IP: *.chello.pl 27.10.01, 20:49 Do Czwartego, Do "naszego" tematu /Z i M, the4h, itp/ jeszcze powroce. Na razie spadaj. buzka ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 20:51 Gość portalu: PTYS napisał(a): > Do Czwartego, > Na razie spadaj. !!!!!?????????!!!!!!!!!!!??????????!!!!!!!!!!!?????????!!!!!!!!!!!?????????? Dlaczego mam spadać!?!?!? Whatta f*ck?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 20:54 Czwarty.. on sie chyba przejezyczyl..to Ptys poszedl cos tam pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PTYS Re: MY cd. IP: *.chello.pl 27.10.01, 20:59 Oh shit, Czwarty, przyjmij moje przeprosiny, Mialo byc "No to spadam" Sorry A teraz spadam. buzka ptys P.S. Mallinka, dziekuje za dobra opinie o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina( Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 21:05 hihihiihi..co jak co ale ptys jest uprzejmym mezczyzna...zawsze sie bardzo stara!!pozdrawiam ptysiu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 21:08 Przeprosiny przyjęte ;) Też miałem w duchu nadzieję, że to przejęzyczenie, ale wolałem sprawdzić :) No i fakt, że w pierwszej chwili mnie zatkało... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 21:11 Czwarty yt tez cos malo piszesz dzis..a Max poszedl chyba po BB zrobic sobie jakies jedzonko:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 21:13 Mam jeszcze troszkę robótek domowych :( Mam nadzieję, że do 22.00 się uporam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina( Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 21:18 maz gra w maxa wlasnie..na czat nikogo..tu tez jakos sennie:-))) nic pora na kolejna kawke.. Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 21:17 Gość portalu: Mallina napisał(a): > Czwarty yt tez cos malo piszesz dzis..a Max poszedl chyba po BB zrobic sobie > jakies jedzonko:-)) max idzie z maxem na spacerek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 21:20 jak wrocisz to musisz napisac jak Max wyglada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 21:20 Mallino, chciałem zauważyć, że wczoraj (a raczej dzisiaj) rozkręciło się dopiero po północy. I to jak się rozkręciło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 21:29 zauwazylam!!! bylam w szoku... ale wiesz jak to jest nigdy dwa razy nie jest tak samo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 21:36 Wiem. To była po prostu ta NOC :) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 21:38 więcej optymizmu cola sie mrozi do coli też sie coś znajdzie ,redbul wypity,maraton trwa heheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 21:48 taak najwazniejsze to miec wiare....ale nigdy nie jest tak samo zawsze jest choc troche inaczej co nie znaczy ze gorzej.. wiec jak ten twoj max wyglada, Max? Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 21:56 Gość portalu: Mallina napisał(a): > taak najwazniejsze to miec wiare....ale nigdy nie jest tak samo zawsze jest > choc troche inaczej co nie znaczy ze gorzej.. > > wiec jak ten twoj max wyglada, Max? matka była bokserką a ojciec hm........może dog ,może wilk diabli wiedzą miałbyć bokser no i jest tylko morda nie "splaszczona"taka bardziej dogowata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 22:08 juz jestem wiec pewna ze twoj Max jest kochanym psiskiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 22:13 Gość portalu: Mallina napisał(a): > juz jestem wiec pewna ze twoj Max jest kochanym psiskiem!! ulubieniec bloku bardzo przyjazny do ludzi,tylko kawał zbója do innych psów a szczególnie nie lubi wilków nie wiem dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 22:35 Ale się dzieje ;) Człowiek może w końcu na chwilę przysiąść, a tu co? Głucho. Znając życie Mallina siedzi na jakimś czacie, a Maxio pogrywa w Catchera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 22:42 hihihihi Czwarty bylam chwile na czacie, ale o tej porze tam same dzieciaki w dodatku gadaja w obcym jezyku*lol oczywiscie zagladam tutaj..jak czesto sie da.. ale jakos jak czekam na korespondencje skierowana do mnie to jest cisza.... jestem wprawdzie cierpliwa ale... ciekawe czy pies max lubi koty :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 22:45 Widzisz Mallinko jak je Cię dobrze(?) znam. Najlepiej wejdź na jakiegoś czata zza Uralu. Tam już dzieciaki będą spać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 22:49 no..Czwarty czy mnie dobrze znasz to niewiem:-))ale dobrze czytasz co pisze i masz pamiec:-))) niestety nie chce do obcych na czat..wchodze zawsze na jeden i ten sam, tam po prostu znam pare osob, i sobie gadamy..troche szybciej niz tu to idzie!!:-))) ale tu jest rownie przyjemnie:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 22:53 Gość portalu: Mallina napisał(a): > ale tu jest rownie przyjemnie:-)) Równie!? Tu jest równiej ;) A co do tego "znania". To ujmę to tak - Wy wszystkie M. tylko chciałybyście wiedzieć coś o mnie, a jak o sobie to nie jesteści zbyt wylewne :) A więc? Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 22:52 nie gram bo refleks dzisiaj nie ten,jeszcze troche za wczesnie dla mnie musze najpierw uspić swoją panią bo trzeciego samotnego wieczoru może nie wytrzymać hehehehehe! wróce tu do was za jakieś 40 min.jak jeszcze nie będziecie spali! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 22:55 max999 napisał(a): > hehehehehe! wróce tu do was za jakieś 40 min.jak jeszcze nie będziecie spali! No to powinniśmy się trochę "zazębić" :) P.S. Co będziesz robił przez te 40 min.? ;) Tak skrupulatnie wyliczone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 22:57 a co bys chcial wiedziec a czego jeszcze nie powiedzialam? Czwarty? Max zyje widac z zegarkiem w reku, zorganizowany chlopak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 22:58 Gość portalu: the4h. napisał(a): > max999 napisał(a): > > > hehehehehe! wróce tu do was za jakieś 40 min.jak jeszcze nie będziecie spa > li! > > No to powinniśmy się trochę "zazębić" :) > > P.S. Co będziesz robił przez te 40 min.? ;) Tak skrupulatnie wyliczone ;) zgadnij heheheh :-)) a pozatym powiedziałem za "jakieś"40 min. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina( Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 23:00 40 minut..a potem dlugie godziny z internetem..to jest proporcja odpowiednia..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 23:03 Maxiu - do dzieła! ;) Mallinko, sprytnie chcesz się wywinąć ;) Czekasz na jakieś pytanie ode mnie, a potem odpowiesz: "mówiłam już o tym w poście 123 z wątka XYZ". Powiedz coś od siebie bez "ciągnięcia za język". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 23:10 tu sie mylisz..nie odpowiedzialabym tak gdzy jestem za leniwa na to by szukac gdzie co napisalam...Czwarty a ty byles wylewny??wszystko trzeba bylo z ciebie na sile wyciagac..i cos mi sie zdaje ze wiele nie udalo sie:-))choc jest to wiecej wiedzy niz na poczatku wymiany postow.. stan cywilny:mezatka, wiek: od ciebie to napewno starsza a od Maxa to nie mam pojecia..bo on tez bardzo tajemniczy:-))) gdzie mieszkam to chyba pamietasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 23:14 Bardzo rzeczowa odpowiedź :( Pamiętam. P.S. Ptys na drugiej linii pyta się co znaczy :-) Odpowiedz mu, że tyle co :) Ciekawe czy w końcu go oświeci. Chyba, że się nabija... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina( Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 23:17 juz mu odpowiedzialam:))))))))))))))))))))))))) wlasnie nie wiem czy powaznie pytala czy nabijal sie:-) Czwarty bo ja nie umiem sie reklamowac....i dlatego nie mam pojecia co by tu takiego o sobie napisac.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: MY cd. IP: *.chello.pl 27.10.01, 23:18 Czwarty, Nie nabijam sie, jestem tempy komputerowo /mimo innych wielu talentow/. A poza tym jakbym mogl sie nabijac z Mallinki, mojego Kwiatuszka. A tak w ogole Czwarty I Mallina oboje jestescie wylewni, ze niech Was. Gdyby Czwarty Mallince zlecal zabojstwo Kennedyego to zginal by pewnikiem Chruszczow. Komunikacja u Was lezy. A teraz to juz ide /spadam/ spac. buzka dla Wszystkich, Zycze udanego maratonu. ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 23:21 mysle cos calkiem przeciwnego..przynajmiej z mojej strony nie narzekam na niedogodnosci w komunikacji z Czwartym!!! co za obrzydliwe insynuacje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 23:25 No to sobie po nas Ptys pojechał ;) A tak w ogóle to my się nie musimy reklamować, jak już kiedyś nadmieniłem. Najlepiej jeśli jakieś rzeczy wychodzą przy okazji. Takie "powiedz coś o sobie", to była leciutka prowokacja z mojej strony, sondująca Twoje reakcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: MY cd. IP: *.chello.pl 27.10.01, 23:31 Teraz juz definitywnie spadam i nie przeszkadzam. Nie moge sie Czwarty powstrzymac od uwagi, ze to co ty nazywasz prowokacja jest co najwyzej bardzo zawoalowana proba niewinnego zapytania. Mam nadzieje, ze w tym tempie do rana uda Wam sie ustalic dzien tygodnia Waszych urodzin. buzka ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 23:35 Boże! Ptysiu, co ja Ci dzisiaj zrobiłem? Czym sobie zasłużyłem na takie traktowanie? Czuję się jak nawierzchnia autostrady :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 23:37 nononoono...Ptys albo troche dzis zly albo troche zazdrosny?:-) az mnie kusi podac swoja date urodzenia, ale z drugiej strony wiem ze wowczas Ptys powiedzialby "wiedzialem ze tak Malinko postapisz" dobrze jest jak jest, mysle.. jedyne co mnie denerwuje to tempo rozmowy na forum...ale nie w tym kontekscie co Ptys mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: MY cd. IP: *.chello.pl 27.10.01, 23:41 No niestety jestem od Was uzalezniony. Tak naprawde to jestem dzis w dobrym humorze. Zacalem pisac cos tam cos tam dla Superznanej firmy i marki, ale mi sie odechcialo. Ide zaraz spac. Chcialem tylko z Wami troche pofiglowac. Czwart nie czuj sie jak autostrada, bo to w Polsce nie kojarzy sie z dobra jakoscia. Mallinko nie podawaj daty urodzenia, bo chce Cie zapamietac jako mloda kobiete. buzka ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina( Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 23:45 dobre..ja jestem mloda...Ptysiu...czyzbys w to watpil??:))) Czwarty wracaj... Max dalej sie udziela*lol to juz chyba wiecej niz 40 min..jak myslisz Czwarty.. Ptysiu czytajac inne watki odkrylam ze jednak masz dobry humor!!!jesli juz idziesz naprawde..to spij i snij dobrze i milo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Re: MY cd. IP: *.chello.pl 27.10.01, 23:47 Gość portalu: Mallina( napisał(a): > dobre..ja jestem mloda...Ptysiu...czyzbys w to watpil??:))) > Czwarty wracaj... > Max dalej sie udziela*lol to juz chyba wiecej niz 40 min..jak myslisz Czwarty.. > > Ptysiu czytajac inne watki odkrylam ze jednak masz dobry humor!!!jesli juz > idziesz naprawde..to spij i snij dobrze i milo! to znaczy o Tobie. PA ptys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 23:42 Taaaak, coś jest Ptysiowi... Tempo jest większe, kiedy jest więcej ludzi (jak Ptys wróci to napisze: "the4h. udowadniasz, iż 2x2=4" lub coś w tym stylu ;). Przyjdzie Maxio to może się ożywi. Ciekawe co z Me. Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 23:49 Gość portalu: the4h. napisał(a): > Taaaak, coś jest Ptysiowi... > Tempo jest większe, kiedy jest więcej ludzi (jak Ptys wróci to napisze: "the4h. > > udowadniasz, iż 2x2=4" lub coś w tym stylu ;). Przyjdzie Maxio to może się > ożywi. > Ciekawe co z Me. ok.! uwaga nadchodze szczury internetowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina( Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 23:52 Me napewno odsypia..:))) witamy na pokladzie Maxio!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 23:50 Czwarty..jest dobrze..nie denerwuj sie.. Ptysiu mozesz i o mnie jak ci sie uda.. Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 27.10.01, 23:52 szkoda że tego nie widzicie: maxio (50kg) lezy centralnie na plecach i ma łapy wyciągnięte go góry i chrapie skubany tak że sie ściany trzęsą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 27.10.01, 23:55 Maxiu, a może ty coś powiedziałeś wczoraj Me "nie na wizji" i teraz nie przychodzi :( Albo też wzięła sobie do serca te 6h, poszła spać o 14.00 naszego czasu i śpi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina( Re: MY cd. IP: *.*.*.* 27.10.01, 23:56 takiemu to dobrze:))) oznacza to ze czuje sie bezpieczny jesli brzuszek ma do gory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 28.10.01, 00:05 Cisza, a mój czas na dzisiaj zbliża się do końca :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 28.10.01, 00:05 moze wejdzie tez tutaj me??/na pewno odnajdzie nas.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:06 witajcie wszyscy moi drodzy,moje uszanowanie The4h,wlasnie sam sobie odpowiedziales na pytanie dlaczego mnie tyle nie bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 28.10.01, 00:06 czwarty coś mi mówi że jednak me będzie dzisiaj :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 28.10.01, 00:07 Jest już od 12 minut, ale coś tu nie wchodzi :( Może czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 28.10.01, 00:09 Witaj Me :) (w tym wątku) "Sam sobie odpowiedziałem..." - ale wersja 1-sza czy 2-ga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:11 wersja,ze czekalam szesc godzin zanim poszlam spac,a jaka byla pierwsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:09 no przeciez,ze musialam przeczytac,jak skrupulatnie wyliczony czas,ho,ho ,ho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:08 kurka,zanim przeczytala mto wszystko i sie przywiatalam to przyszlo piec nowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina( Re: MY cd. IP: *.*.*.* 28.10.01, 00:09 przywitalam cie Me na starym watku ale zrobie to ponownie..witaj.. Czwarty czemu juz chcesz isc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:10 wypada teraz chwile pobyc,jak przyszlam The4h:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 28.10.01, 00:10 Niedługo przyjedzie małżonka z delegacji :) To chyba mi wybaczycie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 28.10.01, 00:12 Gość portalu: the4h. napisał(a): > Niedługo przyjedzie małżonka z delegacji :) To chyba mi wybaczycie ;) masz wybaczone!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 28.10.01, 00:13 Me - chodź ma dół. Serio siedziałaś? Wersja 1-sza, to że Maxio coś Ci powiedział :( Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 28.10.01, 00:17 czwarty wrrrrr "walec drogowy"mówi ci to coś jak można mnie podejrzewać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:13 wtedy to tak,ale gdzie sie Maxio dzisiaj podziewa,biegne tylko zrobic herbate i wracam z powrotem,nigdzie nie odchodzcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:15 caly czas na dol,ale ja nie nadazam odpowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 28.10.01, 00:14 z tegowszystkiego zapomniałem: witam cie Me!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:17 witam Maxiu cieplo,The4h,myslalam,ze pierwszy powod to ten,ale przeciez to nie mozliwe<Maxio jest przeciez gentalman'em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 28.10.01, 00:19 Pewnie, że jest! Ale wiadomo co mógł chlapnąć o 8 nad ranem będąc pod wpływem... ;) Serio siedziałaś jeszcze 6h? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:21 taaaaak,oczywiscie;)herbatke juz mam,a tak sie do Was spieszylam,ze nawet poczty nie przeczytalam(z jednym wyjattkeim) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 28.10.01, 00:22 Gość portalu: the4h. napisał(a): > Pewnie, że jest! Ale wiadomo co mógł chlapnąć o 8 nad ranem będąc pod > wpływem... ;) > Serio siedziałaś jeszcze 6h? nad ranem to po wpływie nie było już śladu nawet wzrok mi sie poprawił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
max999 Re: MY cd. 28.10.01, 00:20 Gość portalu: me napisał(a): > witam Maxiu cieplo,The4h,myslalam,ze pierwszy powod to ten,ale przeciez to nie > mozliwe<Maxio jest przeciez gentalman'em chyba se wydrukuje tą strone :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:22 czyzbysmy znowu zostali we trojke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 28.10.01, 00:23 Żartownisia :) Hmmm... czyżby jakiś "maksymalny" wyjątek ;) Mallina co z Tobą? Znowu wlazłaś gdzieś na czata? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:25 dobrze Mallinko,ze jestes,ale mam propozycje:otwieramy nowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the4h. Re: MY cd. IP: 62.233.128.* 28.10.01, 00:26 Zgadzam się z przedmówczynią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: MY cd. IP: *.*.*.* 28.10.01, 00:26 sledze czacik ale na razie nikogo do rozmowy tam nie ma:(( ponadto chyba odczuwam wczorajsza nocke..i juz ale zaluje ze jutro niedziela.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:27 udalo me sie wpisac setnego,fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: MY cd. IP: *.proxy.aol.com 28.10.01, 00:29 nowy jest gotowy,zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś