Dodaj do ulubionych

Striptiz w KoKo Klubie

27.10.10, 18:00
Co sądzicie o takich gorszących imprezach? Może ktoś z Gminy lub Kościoła by się tym zajął! przecież tam chodzą młodzi ludzie! Ich psychika nie jest jeszcze gotowa na takie sceny!!

"Klub w piątek 22 października zaprasza na wieczór „Funk vd Disco”. Początek imprezy o godzinie 21.
Panie do godziny 22 wchodzą za darmo. Panowie za wstęp płacą 10 złotych. W sobotę klub organizuje wieczór „Erotic Show”. Tego wieczoru goście, zwłaszcza panie będą mogły obejrzeć męski striptiz. Początek o godzinie 21."
Wstęp 10 złotych.
źródło: www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101021/KULTURA14/597463845
Obserwuj wątek
    • xrace Re: Striptiz w KoKo Klubie 28.10.10, 07:44
      Radzę zejść na ziemię. Jeśli przeciętna nastolatka uprawia sex w wieku 15-17 lat to jak w wieku 18 lat kobiety nie są gotowe na pokazywanie męskich wdzięków ? 20 lat temu to może było inaczej, jednak czasy się zmieniły.
      • jagermeister2 Re: Striptiz w KoKo Klubie 28.10.10, 13:04
        chodzi tu przede wszystkim o to, że ten prowokator myśli że jest zabawny...no ale cóż ma do roboty sfrustrowany pracownik, bez możliwości awansu, po godzinach pracy ?
        z tak wysublimowanym poczuciem humoru spokojnie mógłby występować w klatce w cyrku jako człekokształtny stwór i może na dodatek by coś zarobił. kiedyś tzw freak show byly bardzo popularne a jak wiadomo , moda na pewnego rodzaju rozrywke może przeżyć renesans. więc przed tym hmmm osobnikiem prawdopodobnie wielka kariera.
    • vooytheck Re: Striptiz w KoKo Klubie 28.10.10, 17:20
      jaka to znowu gorsząca impreza?
      wiesz co to w ogóle jest striptiz?
      idź do cepa to zobaczysz gorszącą imprezę
      i czym ma sie zająć kościół lub gmina?
      najlepiej to pozamykajcie wszystko, bedziemy siedzieć w domu i oglądać mode na sukces
      aaa faktycznie, mamy basen...
      ...w którym dzieci robią na twardo i wpuszczają hamburego
      no sory, nie mam nic przeciwko hamburemu ale przed wejściem mógłby chociaż wziąć prysznic który notabene jest za darmo
      do coco nie chodzą znowu tak młodzi ludzie, jeśli zagłębisz sie w temacie to dowiesz sie od ilu lat wpuszczają
      i w ogóle to jesteś czerstwy, szukasz sensacji czy piszesz bo piszesz tak z nudów??
      • xrace Re: Striptiz w KoKo Klubie 28.10.10, 19:39
        "wpuszczają hamburego" tzn. że co ?
        • znanyilubiany Re: Striptiz w KoKo Klubie 28.10.10, 19:53
          hambury - osoba która chodzi po śmietnikach i zbiera puszki..
          • tru-dru Re: Striptiz w KoKo Klubie 29.10.10, 09:03
            No tak - wolawiśn...etc jako znany forumowicz oraz komentator wydarzeń (tak trzymać) znów się odezwał, wywołując dyskwamację niektórych. Ano to jest tak, że młodsi bronią frywolności, dopatrując się w tym nawet swobód obywatelskich (wcześniej recytowali zakazane wierszyki, np. "siedzi misio na kanapie, pazurami w d... drapie; co wydrapie, to zajada - jaka smaczna czekolada!"). W wieku późniejszym słusznie postrzegają takie przejawy niezdrowej trochę rozrywki (ów męski strip'tease) jako niesmaczną ohydkę - i słusznie. Wolawiśniowarules wzywa Kościół do reagowania - hm... ja powiem, że ksiądz mógłby się w Koko Klubie rozebrać szybko, przychodząc netto pod sutanną. Stając jako Adam (choć podobno naprawdę pierwszymi ludźmi byli Andon i Fonta z rodziny lemurów, nagle "uinteligentnieni", natomiast Adam i Ewa zostali urzędnikami administracji niebiańskiej, z istot duchowych inkarnowanymi 36 tys. lat p.n.e. w postacie rasy niebieskiej czy sinej i skierowanymi do Edenu ziemskiego w celu podniesienia ówczesnej ludzkości na wyższy poziom, aż do klęski programu - tu notatki Biblii podobno są omylne w kwestii Adama i Ewy etc). No więc Kościół może się zająć striptizami, bowiem nie przepuszczą żadnej okazji, aby czynić sobie reklamę celem utwierdzania się jako przewodnicy duchowi (światłym ludziom to niepotrzebne) udający, że mają łączność z Bogiem, aby żyć w luksusie i nieróbstwie. Można więc co jakiś czas urządzać w Koko Klubie wieczory duchowe, podczas których mógłby także po księdzu występować szaman - wszak skuteczniejszy od księdza i całym sobą zaangażowany (poprzez trans, narkotyzowanie, taniec itp), podczas gdy ksiądz pomacha kadzidłem, zanuci i powie. że... omal wszystko jest tajemnicą wiary, hehe (obok teologii, która nie jest niczym innym, niż wydumaną spekulacją). Tak więc w związku ze zbliżającymi się wyborami - wybierzmy księdzem wolawiśniowarules.
            • vooytheck Re: Striptiz w KoKo Klubie 29.10.10, 15:36
              reasumując
              na pytanie:
              Co sądzicie o takich gorszących imprezach?
              odpowiadamy:
              extra!
              jak najwięcej takich "gorszących imprez"!!!!
              • pandor1236 Re: Striptiz w KoKo Klubie 31.10.10, 15:20
                byłem ale mi nie stanął chce zwrotu pieniędzy
                :p
                • zgredzio51 Re: Striptiz w KoKo Klubie 01.11.10, 20:07
                  pandor1236-ponoć to miał być męski striptiz,więc brak erekcji w twym wypadku powinien być usprawiedliwiony,chyba że jesteś .....
                  • pandor1236 Re: Striptiz w KoKo Klubie 02.11.10, 10:57
                    sluchaj zgredziopedzio, byłem na męskim i ogolnie żartowałem:) ten striptiz który widziałem był bardzo ok i nie było w nim nic niesmacznego, ogólnie klub jest super i fajnie tam czasem zajrzec.
                    • zgredzio51 Re: Striptiz w KoKo Klubie 11.11.10, 22:16
                      Słuchaj, mlodziaku,mnie ogólnie wali,na co ty chodzisz,ja jednak wybieram damski a każdy inny mnie po prostu nie rai,taki już jestem. A tak ogólnie to żartowałem.
                      • tru-dru Re: Striptiz w KoKo Klubie 12.11.10, 10:53
                        Taaak, zgredzio - lubię takie żarty z widocznymi efektami: 2 zawały, 1 wylew (u mnie) - krupniczek dla pieska wykipial troszkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka