xkawax 12.10.06, 21:43 Kochani! W przyszłym roku(wrzesień) mam ustalony termin ślubu. Poszukuję dobrego zespołu, który potrafi nieżle zagrać i jednocześnie dobrze zabawić naszych 200 gości. Pomóżcie!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreeewetka Re: wesele 16.10.06, 19:57 Zdecydowanie NA STYKU jest chyba tańszy od Albatrosów ale super grają. Nowe piosenki i przede wszystkim rock and rol przy którym można naprawdę się nieżle zabawić. Był jeszcz kilka lat temu zespół z Małogoszczy (nie pamiętam nazwy) ale nie wiem czy dalej grają. Odpowiedz Link
bemol11 Re: wesele 16.10.06, 21:29 Właśnie byłem na dwudniowym super weselu. Grał zespół z Włoszczowy- Paradoks. Z czystym sumieniem mogę ich polecić.Nie tylko świetnie grają ale potrafią też zabawić gości. Odpowiedz Link
hipohondryk1 Re: wesele 17.10.06, 08:16 A może DJ? Tylko nie DJ Czerwony, a taki prawdziwny - też potrafią nieźle poprowadzić impreze, zabawy, oczepiny itd to normalka - ogłośzeń w necie jest mnóstwo, warto zajrzeć na takiej stronie do księgi gości i napisać do tych, co wpisywali czy to prawda i czy są naprawdę zadowoleni. Każda opcja godna rozpatrzenia Odpowiedz Link