Dodaj do ulubionych

"Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK

03.11.06, 19:14
koniec .....
Obserwuj wątek
    • majka862 Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 05.11.06, 15:42
      jestem za!!!!!!!!!!!!
      • azorek555 Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 06.11.06, 19:04
        Co sie stało? Wreszcie się za was wzięła?, a może nie dostałaś nagrody? JACH smutno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • azorek556 Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 07.11.06, 00:17
          Nie ma jak dobra przyjaciółka, zawsze służy pomocą! A i podlizać się mozna
          rzucajac na pożarcie koleżanke z pracy! W ten sposób przecież odwróci sie od
          siebie uwage. Pewnie nagrodzona za ,,cieżką" pracę!
        • niepartyjny Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 07.11.06, 00:24
          No, widzę , że azorek znów służy na 2 łapkach:))))))))) azorku : aport!!!
          trybek wzywa!!!!
    • sven60 Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 06.11.06, 15:35
      Zero tolerancji dla P Trybek? a czemu to? nie znam jej osobiście ale wygląda na
      rzeczową opanowaną kobitkę, pytam więc czemu masz coś do niej? ( jestem przeciw)
      • ministergiertych Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 06.11.06, 19:19
        Program " Zero... " Już działa. Przykro mi lecz sobie na to w pełni zasłużyła.
        • niepartyjny Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 06.11.06, 21:56
          Oj tak, złośliwe, upierdliwe babsko i na dodatek wykorzystuje swoją funkcję,
          żeby komuś dokuczyć, a to juz jest nieetyczne!!!
    • sven60 Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 07.11.06, 12:28
      Mam propozycję.....jeżeli wyrażamy się o kimś przy pomocy inwektyw, czyńmy to z
      otwartą przyłbicą , dajmy szansę na obronę, przecież dzieci też czytaja to
      forum co one są winne? ,że dorośli wciąż walczą.(mimo że wszystkie wojny i
      powstania mamy dawno za sobą)
      • niepartyjny Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 08.11.06, 08:25
        Mówisz w otwarte karty? To kim jesteś? A dzieci? Przypuszczam, ze mają takie
        samo zdanie, dzieci jeszcze lepiej potrafią wyczuć każdego człowieka, bo dorośli
        zatracili w większości taką zdolność intuicyjnego rozpoznawania, ich można
        chwilowo zabajerować, ale dzieci, nie:))
        • sven60 Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 08.11.06, 12:20
          Kim jestem co cię to ?nie używam inwektyw ,i co powiesz.....?zdanie niech mają
          ale niech nie widza tylko kłótni ze wszystkich stron.

Acha przypomnial mi sie fajny cytat z jednej komedii(a ty kim jesteś? ....ja
          ja? reżyserem kina akcji hahahahah)Pozdro i wyluzuj ciut...
          • martina900 Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 10.11.06, 16:06
            ale fajnie doradzasz ? Wyluzować. Powiedz to pani dyrektor moze od ciebie ten
            głos niej dotrze i się wyluzuje ciut.hahahahah Pozdro
            • kotek1717 Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 14.01.07, 20:00
              Sven, ciesz sie że nie znasz jej osobiście... <brrrrrrrr>
              • lena.22 Re: "Zero tolerancji" dla Pani TRYBEK 14.01.07, 23:12
                Hmm...kiedys pani Trybek uczyla mnie matematyki...to bylo straszne, ale moze
                dlatego ze matma jest jak dla mnie w ogole straszna:)A teraz niewiem , chyba
                nic nie moge o niej powiedziec wiec wstrzymuje sie juz od glosu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka