Dodaj do ulubionych

DISCO POLO WRACA DO ŁASK

23.03.07, 22:22
PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT ZORGANIZOWANIA KONCERTU ZESPOŁÓW DISCO NA TERENIE
WŁOSZCZOWY.JAKIE ZESPOŁY CHCIELI BYŚCIE USŁYSZEĆ I ZOBACZYĆ.INTERESUJĄ MNIE
KONKRETNE PROPOZYCJE MOŻLIWE DO ZREALIZOWANIA.POZDRAWIAM AGENCJA ARTYSTYCZNA
JUST&MAR
Obserwuj wątek
    • lordchelm Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 23.03.07, 22:31
      chciałem coś napisać ale mi nie wyszło :)Przepraszam
      • armanitm Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 24.03.07, 00:00
        Akcent ! :DDD <lol>
        • pleban162 Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 24.03.07, 11:26
          Akcent Toples Boys =PPP
          • kfiatusek16 Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 26.03.07, 14:46
            popieram Plebana162....
            hehehe
            ejj, a co wy macie do disco polo?? niezła musssycka.. hehe....
    • magilla7 Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 26.03.07, 14:24
      Na czym opieracie stwierdzenie,że ta ,,muzyka" wraca do łask.Chyba,że myślicie
      o weselach lub wiejskich potańcówkach.Mam nadzieję,że we Włoszczowie nie ma
      zapotrzebowania na taką ,,sztukę"
      • just_mar2 Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 26.03.07, 22:15
        media!!! pani-mogilla7.
        • sweetbaboon Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 27.03.07, 10:31
          Chcecie z naszej miejscowości zrobić większą wiochę niż jest??
          Jakieś mytingi discopolańskie? to już wogule oczerniło by naszą miejscowość...
          zróbcie sobie ciemne mroczne stowarzyszenie gdzieś w podziemiach i sobie słuchajcie
          • aaaa85 Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 02.04.07, 21:43
            a tam wioche zrobić, niestety tak się bawią chłopaki , czyli słuchając Disco
            Polo, a najlepszy koncert i ogromna chwile relaksu maja ostatnio w niedziele w
            Bartku, kto chodzi to wie jak jest ...
            • armanitm Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 02.04.07, 22:12
              hmmm.tak sobie czytam wasze posty (szczegolnie 2 ostatnie ) i mysle sobie ,ze
              chyba sami siebie oszukujecie. Moze w mlodosci nie sluchaliscie disco polo , a
              moze waszym zdaniem taniec ,zabawa polega jedynie na dobrym towarku , bawiac sie
              w singlu - " tylko ja i moja przestrzeń" <lol2> . Komus sie nei podoba ,niech w
              niedziele nie przychodzi do "bardzo popularnego , bardzo nowoczesnego pubu "
              (bartek) i nie bedzie problemu.Jest takze opcja w wniesieniu prosby do
              wlasciciela ,a by takowej muzyki nie bylo na maszynie. Jest jeszcze inna opcja -
              dla bardziej wytrwalszych - zmiana " pubu" .A teraz tak troszke powazniej,
              bawiac sie na weselu ,domowych imprezach taka muzyka wam nie przeszkadza ? No
              tak zapomnialem , przeciez do bartka chodzi pelno ludzi sluchajacych ostrej muzy
              , no i przeciez wstyd by bylo nie powiedziec ze disco polo jest do niczego. A
              moze panie (i) aaa85 , podejdziesz do tej grupki osob ktora lubi sie w ten
              sposob zrelaksowac i powiesz im to prosto w oczy , boisz sie - eee nie ma czego
              ,przeciez Cie nie zjedza! pozdrawiam " klubowiczów " <rotfl>
              • iskierka17_89 Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 02.04.07, 22:16
                A jeśli chodzi o DISCO POLO to w Pierwszy Dzień Świąt(8 kietnia) w Koniecznie
                jest zabawa;D
                • sweetbaboon Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 11.04.07, 01:34
                  Disco Polo, to nic innego niż kabaret, ludzie słuchają kabaretu nie muzyki.
                  Znacie piewszą kasete od której sie to zaczęło? CYCOLINA - MYDEŁKO FA, Marek
                  Konrad z jakoms laseczką zrobili sobie kabaret... a potem to podchwycono...
    • fooof Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 11.04.07, 18:10
      Jestem apsolutnie za takimi koncertami.
      Latem czesto spedzalem czas ze znajomymi w sielpi
      wbrew pozorom czy przekonanio najwiecej ludzi bawilo sie przy muzyce disco polo.
      W Chanczy kolo Staszowa jest tak samo , Wiem równiez ze w okolicy kielc w
      zeszle wakacje byl koncert zespolu Boys i byla cala smietanka z kieleckich
      dyskotek jakos wtedy nikomu nie przeszkadzalo ze to disco polo.
      Pomysl calkowicie popieram .
      Pozdrawiam organizatorów :)
      • mat_mot Re: DISCO POLO WRACA DO ŁASK 11.04.07, 18:16
        apropo Boys'ów to prawda to że w ta sobote (14 kwietnia) grają w Siedliskach ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka