Dodaj do ulubionych

najtańszy optyk

IP: 94.42.173.* 20.08.13, 08:01
Witam!szukam taniego optyka w Tarnobrzegu
Obserwuj wątek
    • enieznajoma Re: najtańszy optyk 21.08.13, 11:46
      polecam nad pawilonami na Wyspianskiego-od lat korzystam z uslug tego zakladu:)
    • Gość: ernest Re: najtańszy optyk IP: *.play-internet.pl 21.08.13, 20:32
      też szukam taniego optyka, Kosiński i Wojcechowska drodzy już taniej w Vision Expres w Rzeszowie
    • Gość: ryś Re: najtańszy optyk IP: *.pppoe.sistbg.net 21.08.13, 20:41
      Najtaniej przy szpitalu koło.PTTKu. od kilku lat zamawiam tam okulary.
      • Gość: mama Re: najtańszy optyk IP: 94.42.173.* 22.08.13, 17:00
        Przy szpitalu jest Wojciechowski to tam?
    • Gość: oczko Re: najtańszy optyk IP: *.smsiarkowiec.pl 21.08.13, 23:42
      w Sandomierzu zaraz za bramą - zawsze spotykam tam znajomych z Tbga
      • Gość: viking Re: najtańszy optyk IP: *.smsiarkowiec.pl 22.08.13, 17:27
        Może Pani Głowacka ma gabinet w Przychodni na ulicy Sienkiewicza. Nie wiem czy najtaniej,
        ale można zapytać.
    • Gość: Gąska Balbinka Re: najtańszy optyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.13, 11:01
      A może za półdarmo dwa super szkła, oprawka nie z Chin i frytki do tego dla młodego?
      • Gość: gość Re: najtańszy optyk IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.13, 11:33
        Też słyszałam ,ze w Sandomierzu za bramą są tańsze nawet o 40% niż u każdego tarnobrzeskiego optyka! Sama wkrótce przekonam się o tym ,bo będę potrzebowała szkieł :(
      • Gość: asus Re: najtańszy optyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.13, 13:42
        Najtaniej jest w Kauflandzie (ściana przy kasach)tylko ,że tam samoobsługa :))
        • Gość: ja Re: najtańszy optyk IP: *.smsiarkowiec.pl 17.12.13, 18:17
          Tez robilam u optyka w Sandomierzu zaraz za Brama Opatowska. Jestem bardzo zadowolona. od czasu do czasu wpadam na czyszczenie gratis . Obsluga bardzo dobra , fachowa i wyrozumiala
          • miroslawn12 Re: najtańszy optyk 17.12.13, 18:22
            tani optyk nie zawsze oznacza dobry :P ja zamawiałem internetowo u optyka C-you, bo prowadzi też sklep stacjonarny w Lublinie, optykom wyłącznie internetowym nie ufam. okulary korekcyjne zgadzały się z opisem
            • Gość: Sondre Re: najtańszy optyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.14, 14:49
              Dobre ceny ma optyk C-you z Lublina, ale prowadzi też sprzedaż internetową, więc jakieś promocje rabaty i ogólnie niższe ceny da sie ogarnąć.
            • Gość: ewa Re: najtańszy optyk IP: *.lublin.hypnet.pl 04.09.14, 11:57
              Zoom Optyk polecam!!!
            • kropecxzkowa Re: najtańszy optyk 16.09.14, 11:09
              moze i tani nie oznacza dobry ale chodzi tez o promocje - w dobrych salonach potrafią w ten sposób przyciagnąć kleintów :)
            • b.kika89 Re: najtańszy optyk 22.05.15, 14:50
              JA robiłam okulary w salonie ZoomOptyk na Narutowicza. Mają modne tanie okulary. POLECAM :)
              • subiektyvvna Re: najtańszy optyk 22.05.15, 15:30
                OPTYK Jarosław Lis

Zakład optyczny
                Wyspiańskiego 1, Tarnobrzeg Jak dojechać do OPTYK Jarosław Lis, Stanisława Wyspiańskiego 1, Tarnobrzeg
                Telefon: (48) 158 23 8379

nad sklepem Gama
    • rivnin Re: najtańszy optyk 16.09.14, 16:27
      tani nie znaczy dobry wiem bo korzystałem z kilku tanich w tbg. okulary były delikatnie mówiąc do niczego! jak ktoś mądry kiedyś powiedział "to co tanie to drogie" i niestety to prawda dopiero później zdecydowałem się na kosinskiego i żałuję że tego wcześniej nie zrobiłem bo okulary dobrane perfekcyjnie fakt tanie nie były ale warto. dlatego lepiej zastanowić się czy nie lepiej kupic droższych jeśli mają być na dłużej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka