swojak30 05.04.07, 01:34 Witam - znacie może firmę Effector we Włoszczowie? Wiecie czym się zajmują? Wiem,że istnieje taka firma. Czy to jakieś duże przedsiebiorstwo, dużo pracowników zatrudniają? Dzięki za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bossxxx Re: Firma Effector 05.04.07, 05:29 www.effector.com.pl/ nie wiesz synu do czego słuzy google?? Odpowiedz Link
swojak30 Re: Firma Effector 05.04.07, 08:10 Dzięki za dobrą radę ale tyle to się sam dowiedziałem, chodzi mi o jakieś bliższe informacje od osób niekoniecznie związanych z tą firmą. Odpowiedz Link
czarek1705 Re: Firma Effector 06.04.07, 10:13 Jeśli chodzi o firme Effector to jeśli chciąłbys tam pracowąc to nie polecam. mój wujek zwolnił sie miesiąc temu słabo płacili , szkodliwe warunki pracy, soboty i niedziele tyranie w pracy i za jakies marne grosze. Pewnie jeszcze długo nie zroumieja , ze jak nie podwyższa prac to udpana z tego co łsysząłme b. dużo osób sie zwalnia. Ale znajda sie i tacy którzy będą pracowac przy tych kwachach za te krocie. pozdrawiam Odpowiedz Link
aguleczek4 Re: Firma Effector 07.04.07, 08:09 Jak nie wiecie to nie piszcie!!!!! W firmie Effector są dobre warunki!!!! Napewno płacą więcej niż w ZPUE!!!! Aha i pracuje się tylko w soboty i to nie każde. Odpowiedz Link
czarek1705 Re: Firma Effector 09.04.07, 17:51 aguleczek4 to ty nie pisz głupot. Ja znam tą sytuację i nie próbuj bronic tej firmy bo 1000zł na misiac tio nie pieniądze. pracując przy kwasach które zatruwają twój organizm. I chciałbym zauważyć, że dziwnym trafem niedawno bardzo duzo osb sie zwoplniło z tego zakładu pracy. Cieakwe czemu może mi odpowiesz? A co do sobót i niedziel to w każdą sie pracowąło nie wspominając już o urlopie który było trudno dostać. a pózniej jak nie mieli zamówień to wysyłali ludzi na urolopy przymusowe przeważnie w zime. Dzieki za takie warunki. Ps. Sorki za literówki. Odpowiedz Link
lolek3333 Re: Firma Effector 15.04.07, 11:44 HEHHEHEHEHHEHEH Czarek1705 ty chyba chory psychicznie jestes!!!!!!nic nie wiesz o firmie Effector......... co przeszkadza ci to ze wujkowi kazal sie wlasciciel do roboty wziasc??????? wszyscy chcielibyscie lezec i pieniadze brac!!!!!!! niech sie wujek wezmie do pracy!!!!hehehheehhehehehehehheheheh Odpowiedz Link
czarek1705 Re: Firma Effector 17.04.07, 07:56 Lolek to ty chyba jestes chory. Zapieprzając przez 8 godzin przy kwasach, bez dopłat za szkodliwe warunki to chyba jest chore. Wentylatory co tam żadne zabezpieczenie. Lolek jak wytłumaczysz tak duża liczbę zwolnien z pracy (tj. żę sami pracownicy się zwalniają) chyba to nei przypadek, co wskazuje ze chyba coś jest nie tak . pozdro i zachowaj zasady netykiety. Odpowiedz Link
aaaa85 Re: Firma Effector 17.04.07, 14:06 tak tak zarabiaja ludzie w Effektorze, tyle tylko że nie chwala sie tym ile w płacy premii mają , a ile na nią charuja.No cóż życie. Odpowiedz Link
hej234 Re: Firma Effector 10.05.07, 21:12 W firmie EFECTOR zarabiaja tylko szefostwo dużo,zwykli pracownicy tyraja za dwóch żeby sie w normie wyrobić.Płacą groszę,bardzo mało co to jest 900 złotych.Ani wolnego ani chorobowego nie da sie załatwić.SZKODA Słów.KTO nie ma gdzie pracować to niech pracuje. TYlko czy się wam ludzie opłaca???WYpych przecież zatrudnia. Odpowiedz Link