Dodaj do ulubionych

zarobki w stolbudze

03.09.09, 20:49
Zarobki w stolbudzie miernota każdy liczy na ruch ze strony
zarządu.Przypominam że już 3 lata po przejęciu stolbudu i od tej pory nic w
tej sprawie nie zrobiono tyko zebrania i obiecanki i TYLE.
Proszę o opinie na ten temat ja jestem zdegustowany obietnicami a pracuję już
ponad 12 lat w tym zakładzie i mam powoli diśc !!!
LUDZIE WAM PANOWIE ZAUFALI
Obserwuj wątek
    • end.0 Re: zarobki w stolbudze 04.09.09, 19:22
      Dopóki pewien pan nie zajmie się zarobkami swoich pracowników ,a nie tylko
      przyjemnościami latania (jago sprzęt ,może latać ,należy mu się w końcu to jego
      pieniądze)to zarobki będą taki ,jaki są.Tyczy się to Stolbudu jak i ZPUE.Panie
      W.cz zrobiłeś dużo ,możesz jeszcze więcej.
      • rob25ko Re: zarobki w stolbudze 05.09.09, 15:22
        co mądrzejszy wyjechał do norwegii,tam za 2 dniówki ,bez nadgodzin za minimalną
        stawkę gwarantowaną dostaje tyle co w stolbudzie przez miesiąc
        • fer.dek Re: zarobki w stolbudze 06.09.09, 12:25
          trochę przesadziłeś rob25ko! nie za dwie dniówki tylko za dwie
          tygodniówki
          • emigrant-n Re: zarobki w stolbudze 06.09.09, 20:52
            rob25ko! ma rację tylko że około trzy dniówki przeciętnego pracownika a nie dwie
            wystarczą na wypłatę szeregowego pracownika .Mam pytanie czy ten pan w
            garniturze co powinien rabatki sadzić jeszcze obiecuje poprawę ,chodzi mi o pana
            ze zwiąsków zawodowych który dba o swój stołek i nic nie robi już dawno powinni
            go na taczce wywieź bo przyczynił się do tego że taka duża firma upada
            • tajf Re: zarobki w stolbudze 07.09.09, 12:04
              słyszałem że ci panowie ze związków podwyżki nie mieli tak ja i ten szeregowy
              pracownik a kierownictwo tak i to nie ta dawno co ty na to...
              • end.0 Re: zarobki w stolbudze 08.09.09, 09:07
                Słuszna racja tajf ,mamy podobno kryzys więc ,aby go nie mieć w domowym budżecie
                wspaniałomyślnie strzelili sobie podwyżki .Potem p.......m w mediach ,że średnia
                płac w kraju to ok.3350zł.Amen.
          • rob25ko Re: zarobki w stolbudze 07.09.09, 20:47
            150 koron na godzinę razy 0.48 .tyle wynosi kurs korony norweskiej ,więc sobie
            kolego policz .a na marginesie ,ile wynosi minimalna stawka w stolbudzie?
    • kak-om Re: zarobki w stolbudze 09.09.09, 09:25
      Chciałbym zauważyć jedną rzecz. Stolbud wciąż nie jest firmą przynoszącą
      dochody. Oznacza to, że ktoś stale do niego dokłada i jak słusznie zauważyłeś
      już od 3 lat. Biznesowo jest coraz lepiej, ale jeszcze nie tak jak docelowo
      powinno być. Jestem przekonany, że im więcej dobrej pracy tym lepiej w firmie
      będzie się działo. Innej alternatywy nie ma. Takie jest moje zdanie.
      • tajf Re: zarobki w stolbudze 09.09.09, 11:33
        Podwyżki cały czas są tylko nie dla szeregowego pracownika...To taka mała
        uwaga...Cały czas jest koleżeństwo...
        • knight.rider Re: zarobki w stolbudze 10.09.09, 11:40
          Bardzo przepraszam, ale skąd masz informacje, że podwyżki cały czas są???
          • tajf Re: zarobki w stolbudze 10.09.09, 23:25
            Jeśli masz układy to masz...jak za dawnych czasów...
            • knight.rider Re: zarobki w stolbudze 11.09.09, 08:57
              No niestety (bądź stety ;) ) nie mogę się z Tobą zgodzić. Wiem, że nie jest tak
              jak piszesz.
              • end.0 Re: zarobki w stolbudze 11.09.09, 09:32
                knight.rider ty albo dostałeś podwyżkę ,albo nie znasz sytuacji tam panującej
                ,są równi i równiejsi.
                • knight.rider Re: zarobki w stolbudze 11.09.09, 10:08
                  I tu się mylisz, w obu twierdzeniach. Nie dostałem podwyżki (nikt nie dostał i
                  piszę to z pełną odpowiedzialnością) i znam sytuację.
                  • emigrant-n Re: zarobki w stolbudze 11.09.09, 20:27
                    przecież wiadomo że wazeliniarze i pociotki zawsze dostaną podwyżkę a reszta
                    niech się cieszy że pracuje ,ja na szczęście już nie pracuje w stolbudzie i nie
                    muszę na to patrzeć jak te gamonie tam rządzą haha
                    • tajf Re: zarobki w stolbudze 11.09.09, 23:14
                      BRAWO DLA TEGO PANA!!!
                      100% się zgadzam i ja muszę na to patrzec . Leprzy motyw jest z godzinami-w
                      tamtym miesiącu miałem mniej godzin niż w tym i co-za 10 godzin nadliczbowych
                      więcej zarobiłem aż 1zł.więcej to jest poraszka!!!
                    • knight.rider Re: zarobki w stolbudze 12.09.09, 09:54
                      A ja się pytam skąd wiadomo? Wydaje Ci się? Słyszałeś? Plotki krążą? Skoro nie
                      pracujesz w Stolbudzie, to może jesteś skłonny przyznać, że nie musisz być
                      najlepiej poinformowaną osobą prawda?
    • 0zero-siedem Re: zarobki w stolbudze 12.09.09, 18:15
      Brawo! Tak jak za komuny: daj,daj, daj! Kasy, kasy, kasy! A co Ty dałeś? Należy
      ci się? Was tam jest więcej takich. Jedźcie lepiej do norwegii
    • viki.v Re: zarobki w stolbudze 20.09.09, 14:41
      Jak mają być w Stolbudzie dobre zarobki jak tą firma nadal kierują ludzie którzy
      ją okradają od samej góry.Zwykłego pracownika się zwolni za wkręta ci co są w
      układzie handlują czym chcą na lewo w czym im pomagają przewoznicy.
      • ciekawski_ciekawy Re: zarobki w stolbudze 21.09.09, 13:51
        kto okrada? dowody jakies masz? A ja slyszalem ze wywalaja za takie mahloje moze
        ciebie wywalili co?
        • rob25ko Re: zarobki w stolbudze 22.09.09, 09:13
          jak jesteś ciekawy to właśnie Mnie wywalili ,bo nie chciałem robić po godzinach
          fuchy kierownikowi.wcale tego nie żałuje ,znalazłem nowa pracę za większe
          pieniążki i z kadrą która traktuje cię jak człowieka,a lud pracujący w
          stolbudzie niech dalej męczy się z kmiotami których dumnie nazywa sie dozorem
          • rafal79 Re: zarobki w stolbudze 28.10.09, 15:43
            ale ze cie wywalili za to ze nie chciales robic fuchy kierownikowi to nie nowosc
            w wiekszosci (choc nie wszystkich) zakladach pracy we wloszczowie tak jest ...
            ps... to w stolbudzie sa jakies zarobki ?;p;p chyba tylko w biurze
            • pitter44 Re: zarobki w stolbudze 09.11.09, 11:18
              a powiedzcie gdzie we Włoszczowie sa lepsze zarobki? skusicie się gdzie indziej
              na stówe więcej a firma po 3 miesiacach upadnie. w dużych firmach jak stolbud
              jest stabilnie. o tym tez pomyslcie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka