Dodaj do ulubionych

CLINIQUE Gentle Light Powder skład ??

IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 14.12.03, 18:56
Kusi mnie ten puder, ale nigdzi nie moge znaleźć jego składu- pomóżcie!! boje
się czy przypadkiem nie zawiera miki... ? choć trzymam się myśli że Clinique
ma być dla alergików i wrażliwców OK...
Obserwuj wątek
    • Gość: vilandra Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład ?? IP: *.4web.pl 14.12.03, 19:03
      Zawiera mice, niestety. Znasz taki, który nie zawiera? Ciebie też mica uczula?
      • Gość: triss Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład ?? IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 14.12.03, 19:19
        no to teraz jestem w kropce :( uczulił [?] mnie puder sypki Vipery [odbijający
        światło]- objawiało się to dużym wysuszeniem twarzy, nawet po jednym użyciu i
        jakimis dziwnymi "niespodziankami" - czerwone plami, pryszczyki... Winowajcy
        szukałam w mice. Spodobał mi się ten puder Clinique, ale jeśli to własnie mika
        mnie uczuliła?? pewnosci nie mam, ale co teraz?:((
        • Gość: vilandra Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład ?? IP: *.4web.pl 14.12.03, 19:33
          Ciesz się ze to była tylko Vipera. Ja "rzuciłam" się na Shiseido Luminizing za
          160zł. No i twarz mnie po nim piecze. Tez uważam ze to od mici, ale jak
          patrzyłam w perfumerii wszyskie pudry, które oglądałam zawieraja mice. Również
          jestem w kropce
          • bum4 Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład ?? 14.12.03, 19:46
            Zapytam z ciekawosci, skad wiecie, ze one zawieraja mike? Jest jakis sklad na
            opakowaniu?
            A nie wiecie moze czy Lucidity El zawiera mike?

Ola
            • Gość: triss Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład ?? IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 14.12.03, 20:58
              no ja nie wiem, dlatego właśnie pytam, czy jest gdzies skład do przeczytania :)
              miałam nadzieje,ze te błyszczace drobinki to może byc jeszcze cos innego poza
              miką ...
            • Gość: vilandra Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład ?? IP: *.4web.pl 16.12.03, 13:31
              jak kupisz Gentle light Cliniqua, to daj znać czy Cie uczulił
      • Gość: triss Re: CLINIQUE Gentle Light Powder-dzięki Olu... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 15.12.03, 22:21
        .. oświeciło mnie! - w 3 pierwszych z brzegu moich kosmetykach do oczu akurat
        znalazłam mice [tudzież mike] !! ;)) no nieżle, nie mam z nimi żadnych
        problemow, czy to mozliwe, zeby ona mnie wybiorczo na twarzy uczulala,a na
        powiekach nie, czy tez w Viperze podraznilo mnie cos innego...? hmm...
    • Gość: triss Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład -heeelp!! IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 15.12.03, 12:20
      pomóżcie proszę się zdecydować na coś - ryzykować gentle l. czy wybrac drugi
      sypki puder Clinique? tyle ze on nie ma działania rozświetlajacego ;(( Czy na
      pewno w Gentle jest mika? kogos podrażnił?
      • Gość: ola Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład -heeelp!! IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 15.12.03, 17:36
        na pewno zawiera mike.
        • Gość: triss Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład -heeelp!! IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 15.12.03, 18:15
          czyli pozostaje mi zaryzykowac lub/i ewentualnie zapytac czy kogos
          podraznil... :(
          • Gość: ola Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład -heeelp!! IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 15.12.03, 18:20
            ja bym nie ryzykowala, nawet jesli kogos nie podraznil, ty mozesz zareagowac
            inaczej, zwlaszcza ze juz wiesz ze masz problem z mika.
            • Gość: triss Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład -heeelp!! IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 15.12.03, 18:26
              w tym sęk , że nie wiem czy z miką, wiem że z Viperą ;)
              • Gość: ola Re: CLINIQUE Gentle Light Powder skład -heeelp!! IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 15.12.03, 18:31
                sprawdz czy w produktach do pielegnacji nie masz miki, coraz wiecej kremow ja
                zawiera i czy mialas z nimi problem, a jesli nie uzywalas, to pozostaje tylko
                przetestowanie na sobie, bo na probki to raczej nie ma co liczyc.
                • Gość: triss dzięki Olu! IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 15.12.03, 22:45
                  yy, w złym miejscu mi się wcisnęła odpowiedz :\
                  .. oświeciło mnie! - w 3 pierwszych z brzegu moich kosmetykach do oczu akurat
                  znalazłam mice [tudzież mike] !! ;)) no nieżle, nie mam z nimi żadnych
                  problemow, czy to mozliwe, zeby ona mnie wybiorczo na twarzy uczulala,a na
                  powiekach nie, czy tez w Viperze podraznilo mnie cos innego...? hmm...
                  • Gość: ola Re: dzięki Olu! IP: *.tnt39.mia5.da.uu.net 15.12.03, 23:08
                    W takim razie moglo cie uczulic co innego, albo puder Vipera jako calosc,
                    czyli kompleks kilku skladnikow uzytych w tym pudrze, mogla w ten kompleks
                    wchodzic takze mika, co nie znaczy ze zawsze bedzie cie ona uczulac. Jesli cie
                    kusi warto sprobowac Clinique, byc moze ten puder jako calosc cie nie uczuli.
                    • Gość: vilandra Re: dzięki Olu! IP: *.4web.pl 16.12.03, 13:35
                      jak kupisz Gentle light Cliniqua, to daj znać czy Cie uczulił
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka