pampeliszka 26.11.07, 21:34 Wszystkim Czechofilom i Czechofanom) dedykuje moja ulubiona piosenke, ktora jest dla mnie kwintesencja czeskosci) www.youtube.com/watch?v=qmsZ8asplOk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sieczu5 Re: Aby zmienic klimaty 26.11.07, 21:53 To teraz moja ulubiona czeska piosenka: www.youtube.com/watch?v=YjhwJBwprGc Nie moglem sobie darowac. Kolejna akcja strazy pozarnej z moja ulubiona syrena w tle. Ten dzwiek sni mi sie po nocach. Za kierowca znowu "mistrz kierownicy" Kuba. www.youtube.com/watch?v=zTCIReehzug Tutaj moj filmik o czeskich kolejach Jakosc kiepska ale zwroccie uwage na dzielnych kolejarzy i nie dzialajaca sygnalizacje na przejezdzie kolejowym. To jest ten pociag, ktory budzi kazdego ranka caly Komarov i Cernovice. www.youtube.com/watch?v=QwlTLZ3IJNU Moje zdjecia z Brna jako pokaz slajdow: www.youtube.com/watch?v=jknWFM6_bnI Odpowiedz Link
kropkacom Re: Aby zmienic klimaty 26.11.07, 22:04 www.youtube.com/watch?vUK6Kw1p1fE "Miluji te" Lucie Bila www.youtube.com/watch?v=nbm8QyfXcWk Daniel Landa - TOUHA www.youtube.com/watch?v=xFRunNvtcOc Krystof - Rubikon Odpowiedz Link
kanapony Re: Aby zmienic klimaty 26.11.07, 23:38 www.youtube.com/watch?v=47jAWZm9olM www.youtube.com/watch?v=eIct9dw65cY www.youtube.com/watch?v=pokmNjUB9TM&feature=related a t d Odpowiedz Link
japolan Pan J. Nohavica 26.11.07, 23:41 Dobry wieczór, Mnie bardziej odpowiada muzyka pana Jaromira Nohavicy: nohavica.cz zwłaszcza piosenka "Panie prezidencie": nohavica.cz/cz/media/cd/prazska_palena/pane_prezidente.mp3 nohavica.cz/cz/tvorba/texty/pane_prezidente.htm Z poważaniem, Odpowiedz Link
kropkacom Re: Pan J. Nohavica 26.11.07, 23:54 To ja jeszcze: Jarek Nohavica & Jana Kirschner - Prvni Noc V Novem Byte www.youtube.com/watch?v=PoRUnqtCSoY Odpowiedz Link
kanapony Re: Pan J. Nohavica 27.11.07, 00:56 ano, Nohavica je nejlepsi uwielbiam "Dlouha tenka struna" i "Tak malo mam krve", ale w wykonaniu Cerneho no i te piosenki w aranżacji Cechomoru Odpowiedz Link
kanapony Re: Pan J. Nohavica 27.11.07, 02:29 [rumieniec wstydu] przecież "Tak malo mam krve" to chyba Plihala jest ktoś lubi Plihala? Odpowiedz Link
l.e.a Čechomor a Radůza 27.11.07, 09:09 Kocham tę piosenkę www.youtube.com/watch?v=47jAWZm9olM i druga na dzień dobry www.youtube.com/watch?v=l2F4diR7zZc Odpowiedz Link
pampeliszka Re: Čechomor a Radůza 27.11.07, 10:11 Mam wrazenie, ze na youtube jest wszystko) Odpowiedz Link
kropkacom A Buty lubicie? 27.11.07, 15:41 Ta piosenka puszczana była w Trójce i nawet na listę z sukcesem trafiła. Świetny tekst. www.youtube.com/watch?v=45BZosETW90 Buty - Jednou ráno PS. Też zaczynam myśleć że na YouTube jest już wszystko Odpowiedz Link
ondrys Re: Aby zmienic klimaty 28.11.07, 17:55 Co je to tady za odrhovacky ? pl.youtube.com/watch?v=d32KgfEOzYo V perinach - Kurtizany z 25.avenue 10/10 Odpowiedz Link