graszka14 14.06.05, 12:02 hej.Mam takie pyt.Czy jesli chce dostac sie na MISH to czy moge na rozmowie wstępnej wykorzystac swoj temat z matury ustenej z j. polskiego? czy musi on byc z poza tej listy wydanej przez OKE? POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yacques Re: pytanie:)) 14.06.05, 16:50 Hmmm, zasadniczo pewnie tak, przy czym nalezy pamiętać, że temat rozmowy kwalifikacyjnej powinien wybiegać poza program zrealizowany w szkole średniej;- ) Ale jesli miałas ciekawy temat na maturze, to ja nie widzę przeciwskazań, aby nie wykorzystać go na rozmowie... Odpowiedz Link Zgłoś
akne1 pytanie:)))))))))))))))) 22.06.05, 14:36 Czy pytania komisji ściśle związane są z informacjami zawartymi w podanej bibliografii? Czy raczej jest to rozmowa na konkretny temat, tylko oparta na podanej bibliografii? Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: pytanie:)))))))))))))))) 22.06.05, 15:27 W wydaniu mojej komisji były to raczej swobodne wariacje na temat tematu;). Myślę, że pytań ściśle związanych z informacjami z bibliografii nie ma co się spodziewać - bibliografia to raczej punkt wyjścia do rozmowy (a komisja niekoniecznie zna wszystkie umieszczone na liście pozycje;)). Odpowiedz Link Zgłoś