Gość: Anemone IP: *.solcon.nl 03.04.04, 13:58 www.furisdead.com/animals-foxes.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mar.gajko Re: O futrach 03.04.04, 14:13 Dlatego nie nosimy futer, futrzanych czapek itp. I wszystkim uświadamiamy co to sa karakuły, ile żyć "idzie" na futra. Właśnie dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrochna Re: O futrach IP: *.solcon.nl 03.04.04, 14:53 Zeby dotarlo to do naszych "elit",wiele zwierzat zostaloby przy zyciu!!!!Ale nawet kochajaca zwierzeta pani prezydentowa stroi sie w futra.Przyklad/zly/ idzie z gory!!! D. Odpowiedz Link Zgłoś
mar.gajko Re: O futrach 03.04.04, 15:01 Elit to u nas nie dużo. Najgorszy jest szary dół - czyli my, którzy chcemy do nich dołączyć. Futra - to śmierć. To myślę jak widzę babę w futrze. Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: O futrach 03.04.04, 22:17 ta wariatka jolka zrobila sobie futro ze zrebiecia!!! bo swoim psie tak plakali ale nad zwlokami ktore nosi na grzbiecie juz nie placze. sloma z butow niestety wychodzi u takiej niby kulturalnej joli. gdzie te czasy kiedy futro bylo obciachem i zadna szanujaca sie dama go nie nosila. teraz wrocilo na wybiegi a akcje : lepiej nago niz w futrze zniknely razem z supermodelkami. wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: O futrach 03.04.04, 23:30 Wlasnie,w miesieczniku "Twoj styl" napotkalam na porady,co kupic w prezencie- poduszka z futra lisa!!!ZGROZA!!!!!Oburzajace.POzdro ml Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: O futrach 03.04.04, 23:43 Twoj styl mi podpadl, juz nie kupuje tej gazety. kiedys zreszta byl tam artykul i jakas dziennikarzyna juz nie pamietam jej nazwiska z wiadomosci stwierdzila ze jej jest zimno i chce wygladac elegancko i ma gdzies tych ekologow. wstyd kiedys sie wkurzylam w autobusie jak mnie babsko w futrze obsiadlo i jej powiedzialam zeby sie raczyla odsunac ode mnie ze swoimi zwlokami :p ale byla zadyma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: O futrach zgroza!!! 04.04.04, 11:58 www.infurmation.com/investig.htm Odpowiedz Link Zgłoś