IP: *.solcon.nl 03.04.04, 13:58
www.furisdead.com/animals-foxes.html
Obserwuj wątek
    • mar.gajko Re: O futrach 03.04.04, 14:13
      Dlatego nie nosimy futer, futrzanych czapek itp. I wszystkim uświadamiamy co to
      sa karakuły, ile żyć "idzie" na futra. Właśnie dlatego.
      • Gość: Dobrochna Re: O futrach IP: *.solcon.nl 03.04.04, 14:53
        Zeby dotarlo to do naszych "elit",wiele zwierzat zostaloby przy zyciu!!!!Ale
        nawet kochajaca zwierzeta pani prezydentowa stroi sie w futra.Przyklad/zly/
        idzie z gory!!!
        D.
        • mar.gajko Re: O futrach 03.04.04, 15:01
          Elit to u nas nie dużo. Najgorszy jest szary dół - czyli my, którzy chcemy do
          nich dołączyć. Futra - to śmierć. To myślę jak widzę babę w futrze.
        • neeki Re: O futrach 03.04.04, 22:17
          ta wariatka jolka zrobila sobie futro ze zrebiecia!!! bo swoim psie tak plakali
          ale nad zwlokami ktore nosi na grzbiecie juz nie placze. sloma z butow niestety
          wychodzi u takiej niby kulturalnej joli. gdzie te czasy kiedy futro bylo
          obciachem i zadna szanujaca sie dama go nie nosila. teraz wrocilo na wybiegi a
          akcje : lepiej nago niz w futrze zniknely razem z supermodelkami. wielka szkoda.
          • marialudwika Re: O futrach 03.04.04, 23:30
            Wlasnie,w miesieczniku "Twoj styl" napotkalam na porady,co kupic w prezencie-
            poduszka z futra lisa!!!ZGROZA!!!!!Oburzajace.POzdro
            ml
            • neeki Re: O futrach 03.04.04, 23:43
              Twoj styl mi podpadl, juz nie kupuje tej gazety. kiedys zreszta byl tam artykul
              i jakas dziennikarzyna juz nie pamietam jej nazwiska z wiadomosci stwierdzila
              ze jej jest zimno i chce wygladac elegancko i ma gdzies tych ekologow. wstyd
              kiedys sie wkurzylam w autobusie jak mnie babsko w futrze obsiadlo i jej
              powiedzialam zeby sie raczyla odsunac ode mnie ze swoimi zwlokami :p ale byla
              zadyma ;)
              • venus22 Re: O futrach 03.04.04, 23:59
                :))
                Brawo, Neeki :)
                Venus
                • marialudwika Re: O futrach zgroza!!! 04.04.04, 11:58
                  www.infurmation.com/investig.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka