Dodaj do ulubionych

gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty!

22.04.04, 00:00
wiec nie zabieraj miejsca na Forum.
Obserwuj wątek
    • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty 22.04.04, 01:17
      Mialam psa. Umarl na cukrzyce majac 16 lat. Nikogo nie pouczam. Nie tworze tez
      watkow zakazujacych innym uzytkownikom czegokolwiek. Mam prawo zabierac glos na
      tym forum. Zawsze sa to wypowiedzi merytoryczne. Inni uzytkownicy moga je wziac
      do serca lub nie.
      Nie wiem kim jestes, nigdy nie zetknelam sie z zadna Twoja wypowiedzia. Jedyna
      Twoja aktywnosc polega na przesladowaniu mnie.
    • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Oto przyklady Twojej aktywnosci na tym forum 22.04.04, 01:21
      Znaleziono: 4

[1] Re: Droga gaz
      autor: dziwaq data: 17-04-2004 11:20

[2] Re: Jak się pozbyć GOŁĘBI
      autor: dziwaq data: 14-04-2004 14:23

[3] Re: Jak się pozbyć GOŁĘBI
      autor: dziwaq data: 14-04-2004 13:22

[4] gaz.gaz.gaz.na ulic czemu takie dziwactwa piszesz?
      autor: dziwaq data: 07-04-2004 00:20
      • pollka Re: Oto przyklady Twojej aktywnosci na tym forum 22.04.04, 01:26
        gaz - pisze sie towardS cats (s na koncu) :-)

Pozdr.
        • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Oto przyklady Twojej aktywnosci na tym forum 22.04.04, 01:36
          To zwrocilo Twoja uwage w tym watku?

Ze tez Ci sie chce...

Wiesz, czytalam tu dzisiaj post w ktorym dziewczyna 4 razy zrobila blad
          ortograficzny, ale nie przyszlo mi do glowy, zeby zwracac jej uwage, bo ona
          pisala o milosci do zwierzat...
          • zdesp2 Re: Oto przyklady Twojej aktywnosci na tym forum 22.04.04, 01:41
            gaz nie wydaje sie Tobie ze jestes niegrzeczna w swojej wypowiedzi do pollki?
            Ona zyczliwie, GRZECZNIE Tobie zwrocila na cos uwage dla TWOJEGO dobra. Ja bym
            podziekowala.
            • gaz.gaz.gaz.na.ulicach W watku, w ktorym jestem przesladowana? 22.04.04, 01:45
              Wybacz, ale mysle, ze zyczliwosc objawilaby sie inaczej...
            • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Oto przyklady Twojej aktywnosci na tym forum 22.04.04, 01:49
              Dla MOJEGO DOBRA zwrocila mi uwage w watku, ktory ktos stworzyl tylko po to,
              zeby mi personalnie dokopac?
              No chyba jednak nie...
    • zdesp2 Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty 22.04.04, 01:49
      nie rozumiem czemu jestes tak wojowniczo nastawiona do ludzi i to nietylko tutaj
      na Forum Kobieta tez sobie ludzi zrazasz:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=12133774&v=2&s=0
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach ... 22.04.04, 01:52
        Jezu Chryste... Masz czas, zeby mnie szpiegowac? A co ja Ci zlego zrobilam?
        • zdesp2 Re: ... 22.04.04, 01:55
          czy Ty cierpisz na manie przesladowcza????
          Czesto bywam na Forum Kobieta i mi sie to w oczy rzucilo?
          • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: ... 22.04.04, 02:01
            Co Ci sie w oczy rzucilo? To, ze nie moge sie pogodzic z wulgarnoscia jakiegos
            mezczyzny?! A nie rzucilo Ci sie w oczy jak jeden facet tam chwalil sie, ze
            bije dziewczyne smycza i zachecal innych by opowiadali jakie kary stosuja wobec
            kobiet? To Ci sie w oczy nie rzucilo?
            • zdesp2 Re: ... 22.04.04, 02:05
              gaz.gaz potrzebujesz dobrego psychiatre. Koncze dyskusje.
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty 22.04.04, 01:57
        To, ze jako kobiete boli mnie wulgarnosc i seksizm jest wojownicze? Boze, to
        jakies odwrocenie pojec... Z forum Kobieta odeszlam wyjasniajac, ze nie ma tam
        miejsca dla mnie. I to moja sprawa prywatna. A Ty zwyczajnie dolaczasz sie do
        napasci.
        Nie znam Cie, nigdy z Toba nie wymienialam postow, nie szpieguje Cie.
        • Gość: monikaM Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty IP: 81.219.117.* 22.04.04, 08:00
          A ja sobie życzę Twoją obecność na forum gaz gaz. Nie przejmuj się dziwaq z
          jakichś powodów uwziął się na Ciebie. Mogą mi się nie podobać wypowiedzi
          niektórych osób, ale po to jest forum aby dyskutować, wolno tu pisać każdemu w
          granicach oczywiście netykiety. Tak więc pisz, gazgaz... kogo razi co piszesz,
          to przecież nie musi tego czytać.
          • Gość: Mozaba Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.04, 14:54
            Ponieważ też jestem Moniką M , to zwaracam się akurat do Ciebie , o co chodzi z
            tym "gazem na ulicach ". Nie bywam stale na forum , a co jakiś czas i widzę ,że
            część Forumowiczów jest dość kąśliwa w stosunku do niego - czy słusznie ???.czy
            zasłużenie???. Pytam , bo kiedyś b. dawno temu ( może z pół roku ) , ktoś pod
            różnymi pseudonimami podając moje namiary ( nie wiem jak to robił , taka biegła
            w necie nie jestem ) podszywał sie pode mnie ze złośliwymi uwagami- a było na
            mnie !. Dlatego jestem przeczulona jak komuś wrzucają.
            • Gość: monikaM Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty IP: 81.219.117.* 23.04.04, 15:07
              Czuję się wyróżniona :))) Pozdrawiam Monikę M. Przedstawiam Ci moje osobiste
              zdanie zatem. Uważam, że forum służy do wymiany poglądów, dzielenia się
              doświadczeniami, i gaz właśnie to robi. Wcale nie muszę się z nią we wszystkim
              zgadzać, ale nie mam prawa jej stąd wyganiać i już napewno nie chciałobymi się
              zakładać wątki na jej temat. Ma gość wyraziste poglądy, ale nie używa
              obraźliwych epitetów, część jej wypowiedzi można potraktować z przymrużeniem
              oka. Mnie tylko dziwi, że są osoby, które naprawdę sobie zasłużyły na lincz na
              tym forum, a nikt tego nie robi. Więc dla czego ona?????
    • kobbieta Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty 22.04.04, 08:38
      e tam nie ma obawy. GAs grozila kiedys ze juz nigdy tutaj nie "wejdzie", ale
      nadal trwa.
    • lena_zienkiewicz Re: /do gaz i dziwaq 22.04.04, 08:40
      Do gaz:
      Nie przejmuj się gaz, wypowiadaj się na forum i tyle.Niektórzy mają manię
      prześladowczą, różne zboczenia są na świecie, ale nic niestety na to nie
      poradzisz.Ja z przyjemnością czytam twoje wypowiedzi i póki co, nic mnie w nich
      nie razi.Te na forum kobieta też czytam i są ok.
      Pozdrawiam cię serdecznie

Do dziwaq:
      Zmień sobie nicka na DZIWAK a wtedy wszystko zacznie być jasne...
      • comma Re: /do gaz i dziwaq 22.04.04, 08:53
        Moim zdaniem na tym forum nie powinny pojawiać się wątki nie związane z jego
        tematyką. Też zauważyłam błąd w zdaniu, ale gdyby tak bardzo mnie bolał, że nie
        mogłabym na niego patrzeć, wysłałabym do Gaz e-maila. Poza tym już w innym
        wątku pisałam, że choć nie zawsze zgadzam się z poglądami Gaz, to szanuję ją
        jako osobę mającą swoje zdanie i kochającą zwierzęta. Tak już jest w tym kraju,
        że ludzie otwarcie mówiący o swoich przekonaniach są atakowani z wielu stron.
        Nie przejmuj się, Gaz. Kirk Douglas (chyba on...) dawno temu
        powiedział: "Kochajcie mnie lub nienawidźcie, ale nie bądźcie obojętni".
      • dziwaq Re: /do gaz i dziwaq 22.04.04, 08:55
        lenka czy moze Lienka?!

ta sama ktora ma brud w domu i mieska z kupami golebi
        Oczywiscie ze popierasz gaz, bo ona jedyna zgadza sie z Twoimi chorymi pogladami
        • lena_zienkiewicz Re: /do gaz i dziwaq 22.04.04, 09:02
          Wiesz co dziwq, ty jesteś totalnym psycholem i potrzebujesz leczenia.
          Najpierw posprzątaj sobie w głowie, powyrzucaj: nienawiść, podejrzenia, manię
          prześladowczą i różne inne zboczenia.Potem zrób sobie ciepłą kąpiel, ubierz się
          w kombinezon narciarski, załóż okulary słoneczne, sandały i w takim stroju
          wyrusz w świat.

Powodzenia podczas leczenia :-)
    • Gość: grazyna Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty IP: *.iim.pl / *.crowley.pl 22.04.04, 09:56
      Ja też popieram gaz.gaz.! Każdy ma prawo do własnego prywatnego zdania i nie
      można go za to prześladować, nawet jeśli się z tym nie zgadzamy. Gaz, szanuję
      Twoje poglądy, chociaż czasami może zbyt szybko ferujesz wyroki, ale trzeba
      przyznać, że umiesz wycofać się z klasą, jeśli ktoś Cię przekona. Od niedawna
      wpadam na to forum i myślę, że dla ludzi o takim sercu dla zwierząt nie może tu
      zabraknąć miejsca!
      A tak w ogóle, bąźmy dla siebie nawzajem odrobinę życzliwsi... Pozdrawiam.
    • neeki Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty 22.04.04, 22:57
      no i po diabla spamujesz i zajmujesz miejsce na forum ? napisz na maila a nie
      zakladaj durnych topicow nie na temat !!!!!!!!!!!
    • Gość: Nutria Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 22.04.04, 23:13
      Będę broniła gaz, bo chyba jest podobna do mnie. Jej jedynymi grzechami jest przeogromna miłość do zwierząt i nadwrażliwość (to ostatnie to moje przypuszczenia). Ja cierpię na oba schorzenia i nie jest mi łatwo, bo ciągle dostaję po tyłku (w realu). Ludzie nie tolerują poglądów odmiennych, a przy tym zdecydowanych i wyrażanych czasem ostro, czasem kontrowersyjnie. Jeśli mam rację to pewnie gaz jest kobietą o wielkim sercu, które łatwo zranić, czasem drobiazgiem.
      Gaz, mam nadzieję, ze mój post nie będzie takim drobiazgiem. Jeśli się mylę to mi dokop, ale nie obrażaj się. Popieram Cię :)
    • obces gaz nie przejmuj się 23.04.04, 09:11
      Przeczytaj ten wątek to zrozumiesz, dlaczego ten dziwak jest taki zgorzkniały.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=10532767&a=10794032
      • Gość: monikaM Re: gaz nie przejmuj się IP: 81.219.117.* 23.04.04, 09:33
        Dziwaq na pewno nie jest moim ulubieńcem, ale wywlekanie czyichś brudów też mi
        się nie podoba
        • kobbieta Re: gaz nie przejmuj się 23.04.04, 09:35
          tez mi sie zdecydowanie nie podoba, ze ktos przez wyszukiwarke staral sie
          znalezc cos takiego. Dowod niezmiernej zlosliwosci.
        • obces Re: gaz nie przejmuj się 23.04.04, 09:38
          To nie jest wywlekanie brudów. To jest link do wypowiedzi, którą dziwak
          udzielił na forum publicznym. Na FORUM, a nie w prywatnej rozmowie ani w
          prywatnym e-mailu. Czujesz różnicę?
          • gapka do obces 23.04.04, 09:41
            czy Twoja potrzeba zrobic komus zlosliwosci jest az tak wielka ze tracisz czas
            na wyszukiwanie czyichs postow?
            • obces Re: do obces 23.04.04, 09:45
              gapka napisała:

> czy Twoja potrzeba zrobic komus zlosliwosci jest az tak wielka ze tracisz
              czas
              > na wyszukiwanie czyichs postow?

TAK. Moja potrzeba zrobienia dziwakowi złośliwości jest PRZEOGROMNA. Ale nie
              KOMUŚ tylko DZIWAKOWI.
            • pollka Re: do obces 23.04.04, 09:45
              bardzo brzydko obces.
              • obces Re: do obces 23.04.04, 09:48
                pollka napisała:

> bardzo brzydko obces.

Dlaczego brzydko? Podaj choć jeden argument.
    • Gość: miki STOP!!! IP: *.icenter.pl 23.04.04, 09:52
      zostawcie już ten wątek i skakanie sobie do oczu!
      po co go wciąż podnosicie? skończcie złośliwości i zajmijcie się sprawami
      dotyczącym zwierząt!
      po prostu nie dajcie się prowokować i NIE PISZCZCIE JUZ TUTAJ bo nie warto!
      • dobrutka Re: STOP!!! 23.04.04, 09:55
        ja tylko powiem:

obces to jest najgorszy wpis dotad tutaj.Budzi ogromny niesmak.
        A szkoda bo Forum jest super. PA
        • obces Re: STOP!!! 23.04.04, 10:02
          Powtórzę: Podaj choć jeden argument za tym, że "wpis jest okropny".
          • obces Re: STOP!!! 23.04.04, 10:18
            Gaz znam z innego forum i mimo, że wielokrotnie mam inne od niej zdanie
            (polityka, gospodarka), to bardzo cenię jej wpisy.

Dlatego, gdy jakiś dziwak, sfrustrowany faktem, że nie może dotknąć cycków
            swojej żony, wylewa swoją żółć na gaz, a część durnych forumowiczów mu w tym
            pomaga to ja mówię - stop!

Dotychczasowe posty tego frustrata budzą moją odrazę. Żadnej merytorycznej
            treści tylko żółć i pouczanie innych, oczywiście głupszych od siebie.
            Nie jestem politycznie prawny. Gdy mi się cos nie podoba to o tym mówie.
            Dlatego, odpowiadając na postulat dziwaka z pierwszego postu powyżej powiem
            krótko: GAZ NIECH ZOSTANIE, DZIWAK NIECH SPIERDALA !!!
            • comma Re: Drogi obcesie 23.04.04, 11:25
              Bez urazy, ja też mówię, jeśli coś mi się nie podoba, ale do chamstwa się nie
              posuwam. Ani do wulgarności, bo zdaję sobie sprawę, że to nie świadczyłoby o
              mojej odwadze i bezkompromisowości, tylko o skrajnym prymitywizmie. Dziwię się
              adminom, że zamieścili ten wątek, który nie ma nic wspólnego z tematem forum.
              Jeszcze bardziej się dziwię, że dopuścili Twoją wypowiedź, będącą rażącym
              naruszeniem netetykiety. Jak dla mnie, wrzucam Cię do filtra. Pisanie na abuse
              zostawiam dziwakowi. Jesteś jedyną osobą, z tego forum, którą odfiltruję.
              • obces Re: Drogi obcesie 23.04.04, 11:51
                Droga koleżanko,
                To jest forum a nie salon. Chcesz obcować wyłącznie z miłymi i sympatycznymi
                ludźmi to załóż forum prywatne. Niestety, na forum publicznym często można
                spotkać frustratów, ktorzy atakują innych uczestników.
                Ty zamiast, zamiast stanąć po stronie zaatakowanej gaz, wydaliłaś jedynie z
                siebie lukrowatą formułkę, żę takie wątki nie powinny się pojawiać, ale cos
                tam, ale Kirk Douglas powiedział kiedyś to i tamto.
                A ja ci mówię: na chamstwo jest tylko jedna skuteczna recepta - jeszcze wieksze
                chamstwo.

PS. Nie chcesz mnie czytać, nie czytaj. Ostatnio i tak rzadko zaglądam na to
                forum. Jeszcze rzadziej coś napiszę.
                PS2. Nie przesadzaj z ta awersją do wulgaryzmów. Wulgaryzmy są jak sól i
                pieprz - użyte w rozsądny sposób w niewielkich ilościach dodają wypowiedzi
                emocji i smaczku.
    • desperacja Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty 24.04.04, 00:03
      dziwaq ma dziwne wpisy, ale nie chamskie.

Wątpie że gaz będzie dumna z takiego obrońcy jak Ty. Poza tym jak zalożysz
      swoje prywatne Forum, to będziesz miał prawo wyganiać.Tutaj wara.Z Was dwojga
      wolę zdecydowanie dziwaqa. Nie jest aż tak wredny jak Ty.
      • Gość: obces Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 00:34
        Nikt nie jest tak wredny tak jak ja. Jestem najwredniejszy na tym forum.
        Nie tylko na forum. Jestem najwredniejszy w całym mieście, w którym mieszkam (a
        nie jest to małe miasto). Jeszcze trochę was pognębię i stanę się
        najwredniejszym indywiduum na całym portalu gazety wyborczej.

PS. "Dziwak" i "desperacja". Kto wam wymyśla takie nicki? Czy to pytanie nie
        jest dla was zbyt "obcesowe"?
        • Gość: obces Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 00:47
          Łojezu!!!! Desperacjo!!! Wrzuciłem sobie ciebie w wyszukiwarkę. Bój się Boga
          dziewczyno! Nic dziwnego, że masz depresję od 10 roku życia, nie masz faceta i
          dzieci, jeśli tak serio podchodzisz do wszystkiego.
          Moja rada - odpuść sobie internet i fora gazety, bo tylko będziesz się
          denerwować. Zamiast komputera proponuję długie wiosenne spacery, optymistyczne
          lektury, które pozwolą nabrać dystansu i nowego spojrzenia (de Mello). Zmień
          sposób odżywiania, zrób sobie głodóweczkę leczniczą (polecam Tombaka).
          Tylko na miłość boską, nie przesiaduj już więcej przy komputerze.
          • Gość: obces PS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.04.04, 00:57
            Uświadomiłem sobie, że w poprzednich wypowiedziach się nie zalogowałem. Przez
            co naraziłem commę na nieprzyjemność obcowania z moimi wulgarnymi wpisami.
            Przepraszam droga commo, to się nie powtórzy.
        • hahen Lludzie dajcie spokoj 24.04.04, 01:05
          Proponuje nie reagowac na czlowieka o nicku obces. Najwyrazniej ma jakies
          problemy psychiczne. Niech sobie tutaj da upust, bo w realu nikt na niego nie
          zwraca uwagi. Niech ma satysfakcje ostatniego wpisu.

PS jedno mu przyznam - facet zdaje sobie sprawe ze jest wredny.
          • obces Re: Lludzie dajcie spokoj 24.04.04, 11:07
            Droga Hahen. Był to twój pierwszy i jak dotąd jedyny wpis na forum gw.
            Dotyczył on mojej skromnej osoby, przeto czuję się szczególnie przez ciebie
            wyróżniony.

Muszę stwierdzić, że charakteryzujesz się niesamowitą wprost wnikliwością
            obserwacji. Rozpracowałaś mnie - zaglądam na forum jedynie aby rozładować
            pulsujące we mnie żądze i emocje oraz zagłuszyć głosy obcych osób w mojej
            głowie. Jak na razie, terapia idzie w dobrą stronę. Już nie dręczę zwierząt z
            zoo - wcześniej rzucałem małpom banany ze środkiem na rozwolnienie a słoniom
            ciastka z viagrą. Dlatego, dla dobra tych wspaniałych zwierząt z afrykańskiego
            buszu, proszę cię, wytrzymaj ze mną. Konwersuj, żartuj, drażnij, dyskutuj. Nie
            pozwól aby te okrutne głosy w mojej głowie zwyciężyły. Twój na wieki. Obces
    • hahen Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty 15.05.04, 14:43
      obces i gaz.gaz to ta sama osoba.
      • obcess [...] 16.05.04, 10:14
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: tomek Re: gaz.gaz pouczasz ludzi co do psow a masz koty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 17:22
      przypuszczalnie nie ma ani psow ani kotow, tylko wybujala wyobraznie i duzo
      wolnego czasu.
      • narysuj.mi.baranka Mniejsza, mniej. 22.05.04, 17:48
        Na pewno mam mniejsza 'wyobraznie' niz Ty, bo nie przyszloby mi do glowy o
        ktorymkolwiek z forumowiczow napisac cos takiego.
        Na pewno tez mam mniej wolnego czasu niz Ty, bo nie szukam starych watkow tylko
        po to by kogos przesladowac.
        • Gość: tomek Re: Mniejsza, mniej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 17:55
          narysuj.mi.baranka napisała:

> Na pewno mam mniejsza 'wyobraznie' niz Ty, bo nie przyszloby mi do glowy o
          > ktorymkolwiek z forumowiczow napisac cos takiego.

to prawda. ty ciagle powtarzasz w kolko te same teksty.

> Na pewno tez mam mniej wolnego czasu niz Ty, bo nie szukam starych watkow
          tylko po to by kogos przesladowac.

owszem, bo ty zakladasz watki nowe. w ten sposob mnie przesladujesz i
          wszystkich innych tez. czy jest na tym forum jakakolwiek osoba, z ktora sie nie
          poklocilas? niektorzy cie bronia z litosci, ale ty im i tak dowalasz.
          po co umiescilas tu te watki? co one maja wspolnego z tematem forum?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=12809833

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=12853639

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka