Dodaj do ulubionych

kociaki Kraków

13.05.04, 09:05
Mam cztery kociaki do wydania, przygarnięte z piwnicy. Są śliczne, zdrowe i
nauczone porządu. Jeden chłopak jest biało bury, dziewczyna biało czarna, a
reszta maluchów (chłopak i dziewczyna). No i teraz szukają DOBRYCH
DOMÓW:))))))) Podaję mojego maila: melka9@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kavcia Re: kociaki Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 23:48
      up
      • mar.gajko Re: kociaki Kraków 17.05.04, 09:09
        Melko( - w ostatnią sobotę była wielka Aukcja organizowana przez Fundację
        Zwierząta Krakowa - nowe domki znalazło 25 kociąt i kilak dorosłych kotów.
        Adopcje sa formalne - z Umowami i wszystkimi danymi osób biorących. Jeszce
        bęzie jedna aukca przed wakacjami - jeżeli ci się nie uda nic znaleźć
        serdecznie Zapraszam. Informacje terminie o aukcji możesz znaleźć na
        republika.pl/bezdomne_zwierzaki/ - to nasza strona i zawsze bardzo
        chętnie umieszczamy wszystkie ogłoszenia o zwierzątkach.
        • melka9 Re: kociaki Kraków 17.05.04, 09:14
          Miałam być na aukcji, ale niestety nie mogłam dotrzeć. Również działam w
          Fundacji, ale niestety tak się złożyło, że nia dałam rady przyjść. Do
          zobaczenia być może na następnej aukcji, ale mam nadzieję, że to już z innymi
          kociakami, bo obecne na pewno do tego czasu znajdą dobe domy:)
    • melka9 Re: kociaki Kraków 17.05.04, 09:09
      Obecny stan w związku z częściowym wydaniem i przyniesieniem nowego nabytku,
      jest następujący:
      Biało - bury kocurek
      i dwa czarne kocurki
      Kociaki są śliczne, nauczone porządku i szukają nowych właścicieli:)
      • mar.gajko Re: kociaki Kraków 17.05.04, 09:31
        No to witaj. Mój stan na dziś; 4 cudowne bure i biało bure - niecały miesiąc -
        jesczce czekają na dorośnięcie. Ich mamusia. I czarna brzydka kotka. Jak by kto
        chciał?....
        • melka9 Re: kociaki Kraków 19.05.04, 12:31
          Witam!
          Wydałam już dwa kociaki, a doszedł mi jeden. Obecnie mam do wydania 2 czrnych
          chłopaków i jedną czarną dziewczynę:)))))
          A jak u Pani?
          • mar.gajko Re: kociaki Kraków 20.05.04, 10:26
            Moje małe - jscze za małe na wydawanie. czarna brzydka - jescze w leczeniu.
            Matka maluchów - karmi i "rośnie w oczach". Okropnie była zabiedzona. Na
            moim "karmikowym" podwórku - będa jakies maluchy - ale nie iwem jakie i ile.
            Większość już wykastrowałam, ale dwie kotki ewidentnie były (są) karmiące, więc
            ich nie ruyszam. czekam jak małe wyjdą. Wtedy będa do wydania a mamusie do
            sterylizacji.
            • comma Re: kociaki Kraków 20.05.04, 21:30
              up
              • mar.gajko Re: kociaki Kraków 21.05.04, 11:43
                Melko, właśnie się dowiedziałm że w naszym krakowskim schronisku sa trzy kotki
                z małymi - nie wiem jakie w kolorze i wogóle jescze nic, ale będę w weekend
                porobię zdjęcia i mogę przesłać. Szkoda ich, tam ich krótki żywot. Szukam domó
                na "prztrzymanie" do dorośnięcia, ale gdyby byli chętni u ciebie, to plissss
                kieruj też do schroniska. Kociki niczemu nie winne, temu syfowi i wrednym babom
                z ktozu.
                • melka9 Re: kociaki Kraków 24.05.04, 10:34
                  W tym tygodniu ukaże się moje ogłoszenie w Dzienniku, proszę napisz jakie są
                  kotki - w jakim wieku, kolor i płeć. Może warto by wydać również mamy, jeżeli
                  są oswojone?
                  Melka
                  • mar.gajko Re: kociaki Kraków 24.05.04, 10:51
                    Moje są bure i jedno buro-białe. Matka też bura z białym. Zdjęcia na stronie
                    bezdomnych. raz jeszce podaję - w ogłoszeniach; te drugie co je zabrałam ze
                    schroniska w sobotę - to dwa czarne, jedno bure - ale jeszce mniejsze od
                    tamtych jakieś trzy tygodnie maja więc musza podrosnąć i nauczyć się jeść
                    samodzielnie i siusiać.
                    republika.pl/bezdomne_zwierzaki/
                    • melka9 Re: kociaki Kraków 24.05.04, 11:38
                      kocurki czy koteczki?
                      • mar.gajko Re: kociaki Kraków 24.05.04, 15:30
                        Oczywiście i kocurki i koteczki. jest w czym wybierać. U mnie 2 koteczki 2
                        kocurki. Druga kocia 2 koteczki 1 kocurek. + jeszcze jeden kocurek (z podwórka
                        kamienicy) czarno - biały. Też ok. 5-6 tyg.
                        • mar.gajko Re: kociaki Kraków 25.05.04, 15:14
                          A w schronisku, do zatrzęsienia: bure, czarne, jeden biały albinos, jeden
                          czarny angorowaty, czarnobiała koteczka - piękna. Duuuuuuuuuużo ich tam jest.
                          Trzeb ajak najszybciej do domów, bo tam poumierają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka