lena_zienkiewicz 02.06.04, 14:06 przestońcie, bo jo już ni mom siły to tych woszych wontków, ino łoddom, sprzedom, wydom... łopamietojcie sie, tylech rozy powtożoła, po kiego liha bierocie te mołe bestyjki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pejsaty matko! czy wiesz gdzie jest teraz twoje dziecko? 02.06.04, 14:17 a moze wlasnie wydlubuje oczka kotkowi lub rzuca chomikiem jak pilka? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: mojo curka? 02.06.04, 14:24 a wstydziłbyź sie ty takie żeczy pisoć na forze! Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: mojo curka? 02.06.04, 14:30 licho wi co twoja latorosl wspolnie z mloda pierozkowna wyprawiajo ze zwierzetami, wtenczas kiedy was przy nich nie ma. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: jeny rozem to ony ni som 02.06.04, 14:35 młodo pierkorzkowna na wycieczkom, a jo w tyj chwili z mojom curkom przyz telefon godom.I co robi?co robi?mówi, rze ino jak wyszłom do pracy to wstoła, bo jej kot rzyć nie dowoł.Mówi, że kopnyła go w nos i krwiom sie zoloł.Cholera, no forze ja takie rzeczy wypisujom... Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: jeny rozem to ony ni som 02.06.04, 14:41 coo? a pierozkowna moze z wycieckom do zoo? wziela zyletkuw do cukierkow i poszla do malpiarni bo jej mama czytala przed snem rzeznie nr 5. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: jeny rozem to ony ni som 02.06.04, 14:47 Pejsaty, a co ześ sie tak moja córka przyczepioł, co?! Co ty swojich dziecek ni mosz? Wiecie co.......a wzielibyście psa ze schroniska i na spacer nim wyszli..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: jeny rozem to ony ni som 02.06.04, 14:51 moje dzieci uwielbiaja slodkie animowane bajki o zwierzetach z serii "Happy Tree Friends": www.happytreefriends.com/watch_episodes/index.html# mozecie sobie obejrzec wraz z nimi, uczac sie empatii i wspolczucia dla istot zywych, mozna zaczac chocby od odcinka "Eye Candy". :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: jeny rozem to ony ni som 02.06.04, 14:54 Mój brat ma ich całą kolekcję zapisaną na "twardzielu" :) Maja niestety też parę tych przemiłych "bajeczek" sobie obejrzała :/ Fakt, że mnie oglądanie takich bajeczek nie zaszkodziło, próg wrażliwości mi się nie obniżył, ale dzieci to dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: jeny rozem to ony ni som 02.06.04, 14:57 no tak ale jak som niegrzeczne te dzieci to sie im mowi: "jedz zupke, bo jak nie, to ci zrobie tak jak w ostatnim odcinku happyu tree friends i wiesz - dziecko je zupke." :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re:przestoń pieroszku !! 02.06.04, 14:52 bo sgłosim wontek do wycieńcia, jo żeh wczoraj była w schronisku, ino mi powiedzieli, że chorym na umysł to oni na spacer zwierzont nie dajom Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re:przestoń pieroszku !! 02.06.04, 14:55 wisz lenka to tak jak w domu dziecka, chcialem raz wzionc na spacer do lasu jakoms 16latke, to opiekuny tyz wonty jakies mieli... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re:przestoń pieroszku !! 02.06.04, 14:58 aaaaa to tłumaczy twoją słabość do mojej córki... też nieletnia.... Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re:przestoń pieroszku !! 02.06.04, 14:59 aha a wchodzi na czaty moze? bo jakby co to jestem wojtek i mam 12 lat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika IDŹCIE NA FORUM TOWARZYSKIE, CO???!!!! 02.06.04, 15:02 OBURZAJĄCE! To forum nazywa się ZWIERZĘTA pejsaty napisał: > aha a wchodzi na czaty moze? bo jakby co to jestem wojtek i mam 12 lat. ;) nieee. ale produkuje się na forum zwierzęta fotografie Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: IDŹCIE NA FORUM TOWARZYSKIE, CO???!!!! 02.06.04, 15:06 pierozek_monika napisała: > OBURZAJĄCE! To forum nazywa się ZWIERZĘTA prosze wylaczyc capslocka. takie posty beda kasowane jako naruszenie netykiety. :) > pejsaty napisał: > > > aha a wchodzi na czaty moze? bo jakby co to jestem wojtek i mam 12 lat. ;) > > nieee. ale produkuje się na forum zwierzęta fotografie ty lepiej uwazaj zeby tu nie zajrzala, bo jak zobaczy co ty tu wypisujesz o niej... nie chcialbym byc w twojej skorze wtedy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re:a coś ty chcioł od niej? 02.06.04, 15:00 po coś jom chcioł wzionć? Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re:a coś ty chcioł od niej? 02.06.04, 15:01 yyy zeby sobie poogladala cud natury? lepiej to chyba niz w domu siedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re:jo żech 02.06.04, 15:04 gacie pełne prze hwile mioła, ino nogafkom mi wylecioło Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika EHHHH KIEDYŚ TO BYŁO FORUM.... 02.06.04, 15:08 Dawno tu nie zaglondałam, i wiecie co: nie poznajem tego forum. I widzem że wogule nie warto tu zaglondać! Dawniej to byli inni ludzie inna atmosfera.... chańba!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: EHHHH KIEDYŚ TO BYŁO FORUM.... 02.06.04, 15:09 normalnie forum na psy zeszlo! psia jego mac! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka jako że muzyka łagodzi obyczaje 02.06.04, 16:22 z dedykacją dla wszystkich Miłośników źwierzów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bet-ka Re: ale czod 02.06.04, 23:25 Fstyd!! Jak zwieżenta poprostu. Dorosłe ludzie!! Tfu!! Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: ale czod 03.06.04, 00:01 auuuuu! zawyl popolnocnie pejsaty straszac dzieci i ich mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ale czod 03.06.04, 01:26 po północy włos mi rzednie, psują mi się zęby przednie.. oprócz wymienionych cech męczy mnie upiorny śmiech: ihihihihihih!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnida Re: ale czod 03.06.04, 03:23 edzioszka napisała: > po północy włos mi rzednie, psują mi się zęby przednie.. oprócz wymienionych > cech męczy mnie upiorny śmiech: ihihihihihih!!! ;) hihihi? toc to koszmarne nie smieszne takie gadki nie dowcip, a grzeszne! Odpowiedz Link Zgłoś