Gość: Stefcia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.04, 08:56 Czy moze ktos sie orientuje ile kosztuja ampulki H 20 w polsce i czy mozna je zamowic gdzies przez internet? Wiem ze na pewno ktos bedzie wiedzial i juz dziekuje za odpowiedzi. Milego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staspyry Re: Frontline-pytanko 19.07.04, 10:23 Niestety nie znam odp na pytanko ale jeśli juz o Frontline to jeśli macie parę zwierzaków o wiele taniej jest kupić 1 największą dawkę i podzielić, niż kilka mniejszych. Dla kotów i psów to też ten sam preparat. Ja na 3 zwierzakach oszczędzam ok 40zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia Re: Frontline-pytanko IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.04, 22:23 Tak wogule to chodzi mi o cene, tez mam 3 zwierzaki kiedys kupowalam u nas u weta 3 ampulki kosztuja u niego 27 Euro teraz przybyly mi 2 koty dla nich troche mniej zaspiewal bo tylko...18 za 3 ampulki tak wiec sie zastanawiam czy w Polsce nie byloby troche taniej. Mozesz mi napisac ile placisz za ta najwieksza dawke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garga.mela Re: Frontline-pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:53 kupilam za jakies 20 zlotych, nie pamietam, jaka dawka, tubka ok 5 cm Odpowiedz Link Zgłoś
staspyry Re: Frontline-pytanko 21.07.04, 15:24 To zależy jak duże i włosiaste masz zwierzaki. Ja za 30kg zwierząt (sorki za to uogólnienie), raczej krótkowłosych płaciłem ok 40 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia Re: Frontline-pytanko IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.04, 09:19 Dzieki za odpowiedzi zamowilam u nas przez starczy na wszystkie zwierzaki. Duze to ona nie sa jeden maly piesek ok 18 kg i dwa kociaki jeszcze malutkie 2 miesieczne. Odpowiedz Link Zgłoś