Dodaj do ulubionych

SKRADZINO YORKA !!!

23.07.04, 16:04
22.07.2004 na stacji paliw w Lucynowie (trasa Warszawa-Białystok) skradziono
8 miesięcznego szczeniaka rasy yorkshire terierr, bez rodowodu. Podejżany
sprawca to posiadacz białego busa na białostockich numerach. Byliśmy do niego
bardzo przywiązani. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mysz Re: SKRADZINO YORKA !!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.07.04, 17:03
      To gdzie ty wtedy byłaś?
      • Gość: miki Re: SKRADZINO YORKA !!! IP: *.chello.pl 23.07.04, 19:59
        jak ci maja ludzie pomóc po całej polsce szukac bialego busa ktorych jest
        kilkadziesiat tysiecy ,kto zostawia bez opieki yrka,przeciez nawet na trj
        stronie juz było kilka ogłoszen o kradziezy tej rasy przykro mi to pisac ale
        niezobaczysz juz swojego pieska
        • iwona5555 Re: SKRADZINO YORKA !!! 26.07.04, 09:12
          Miałam nadzieję, że może przez przypadek wejdzie na tę stronę osioł który
          ukradł mi psa, ale nie wiem czemu łudziłam się że mi go zwróci. To przykre, że
          żyjemy w kraju gdzie spóścisz z oczu psa na 2 minuty a właśnie wtedy ktoś Ci
          go ukradnie. To przykre, że żyją tacy ludzie, którym wszystko jedno co
          właściciel przeżywa po stracie swojego pupila i co przeżywa pies po zmianie
          właściciela. I wcale nie życzę tym ludziom szczęcia. Mam nadzieję, że kiedyś
          spotka ich podobna krzywda.
          • Gość: iwona6666 Re: SKRADZINO YORKA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 09:49
            Słusznie Ci tu napisali - gdzie ty wtedy byłas - to moglo skończyć się jeszcze
            inaczej - szczenię mogło zostać przejechane przez samochod. Jesteś
            nieodpowiedzialna i tyle, nawet, jeżeli przywiązałaś psa, mógł się wyślizgnąć z
            obroży, więc miej pretensje tylko do siebie. Może w nowym miejscu psiak trafi
            na kogoś rozsądniejszego.
            • iwona5555 Re: SKRADZINO YORKA !!! 26.07.04, 10:11
              Dziękuję za wspaniałe pouczenia. Szukałam tu pomocy a nie mało wyszukanych
              mądrości.
              • Gość: iwona6666 Re: SKRADZINO YORKA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:22
                Narozrabiałaś nieodwracalnie. Nie kupuj następnego psa.
    • Gość: balon Re: SKRADZINO YORKA !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 10:23
      Sprostowanie dla kretynów,którzy myślą, ża ten pies pozostał bez opieki.
      Całe zajście trwało około 3 minut i nie można winić właściciela za to, że
      jakimuś imbecylowi spodobało się czyjeś zwierzę i wykorzystując moment
      nie uwagi poprostu go sobie wziął do samochodu i odjechał.
      Ludzie jak byśmy robili tak ze wszystkim co nas otacza to do czego to ma
      prowadzić?!!!
    • sela1 Re: SKRADZINO YORKA !!! 26.07.04, 10:54
      Iwona wiem, że jest to szukanie igły w stogu siana, ale może spróbujesz popytać
      na stacjach benzynowych, być może ten biały bus jeździ częściej na tej trasie
      i ktoś z obsługi stacji go zapamiętał, popytać zawsze warto, nie wspominając
      oczywiście o psiaku tylko, że np. z jego samochodu coś wypadło i chcecie mu to
      oddać.
      Życzę Tobie, żeby psiak się odnalazł bo doskonale rozumiem co teraz musisz
      przeżywać, powodzenia.
      • iwona5555 Re: SKRADZINO YORKA !!! 26.07.04, 11:17
        Dzięki, to niezły pomysł.
        Miło, że są jeszcze ludzie, którzy potrafią współczuć. Dzięki za podtrzymanie
        na duchu.
        • Gość: rab Re: SKRADZINO YORKA !!! IP: *.chello.pl 26.07.04, 23:28
          poproś znajomych którzy rozpoznaja pieska i pochodzcie po giełdach
          zwierzat ,wystawach wszedzie tam gdzie mozna go sprzedac moze był porwany na
          handel nie chce ci robic przykrosci ale sa małe szanse na odzyskanie pieska
          moim najomy ukradzino yorka pod koniec 2003 zrobilismy wszystko co tylko mozna
          i nie udało, sie to modne i drogie pieski ale trzymam za ciebie kciuki-próbuj
          moze sie uda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka