caltha 23.11.04, 16:59 co sądzicie o myciu kocich naczyń w zmywarce (w wysokiej temp.) razem z ludzkimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remislanc Re: miska w zmywarce 23.11.04, 17:04 Nie rozumiem. Kundlokocury was wylizują, używacie tych samych szczoteczek do uzębienia a ty się zastanawiasz, czy można kuwetę ( mialo być miskę) do zmywarki wlożyć! OCZYWIŚCIE ŻE TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: miska w zmywarce 23.11.04, 17:07 co to znaczy KOCICH naczyn? naczyn tych samych nalezy uzywac Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: miska w zmywarce 23.11.04, 17:50 nie tylko w zmywarce, kiedy zmywam pod kranem uzywam przeciez tego samego zmywaka, potem stawiam na tym samym ociekaczu co nasze naczynia. Nie widze problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
caltha Re: miska w zmywarce 23.11.04, 18:07 Ja wkładam do zmywarki, bo mi się normalnie nie chce myć w rękach. Czytałam jednak, że nie wolno zmywać razem (jednym zmywakiem) bo kot ma inną florę bakteryjna, która może być szkodliwa dla człowieka itd, spotkałam sie też z sytuacją, że mimo posiadania zmywarki w domu była specjalna gąbka do mycia kocich misek, trochę głupio mi pytac znajomych jak robią ;-) Ja myślę, że środki do mycia i gorąca woda spokojnie wystarczą, większe wątpliwości mam przy myciu ręcznym, a jak ktoś się po prostu brzydzi kota to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: miska w zmywarce 23.11.04, 18:16 caltha napisała: > Czytałam jednak, > że nie wolno zmywać razem (jednym zmywakiem) bo kot ma inną florę bakteryj > na, która może być szkodliwa dla człowieka itd, no wlasnie, a niektorzy daja psom i kotom geby lizac a pozniej sie dziwia, ze im pryszcze na pol cala wyskakuja Odpowiedz Link Zgłoś
miss_kicia Re: miska w zmywarce 23.11.04, 19:28 Kasia ,głupio Ci pytac znajomych,a forum zwierzęce to śmietnik,gdzie można wrzucać Twoje wypociny i innych. PROŚBA: przedstawiajcie problemy na trzeżwo i rzeczowo. Gdyby zwierzyna umiała czytać................ Odpowiedz Link Zgłoś
caltha Re: miska w zmywarce 23.11.04, 19:57 1. nie jestem Kasia 2. nie mam problemu tylko pytanie, konkretne nawiasem mówiąc 3. masz rację, spytam ich Odpowiedz Link Zgłoś