Dodaj do ulubionych

Cichy Kącik

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 09:54
dla oony i mena:)
dzien dobry
Obserwuj wątek
    • Gość: men Re: Cichy Kącik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 09:57
      Myślisz, że to szalone rodzeństwo z FT tu nie zajrzy ?:))
      dzień dobry raz jeszcze :))
      • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 09:58
        nie ukrywam sie,
        lubie po prostu "ciche kąciki" :)
        • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 10:06
          Ja też lubię :)
          A ten Cichy Kącik to jest parterowy, czy piętrowy ?:)
          • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 10:10
            z pięterkiem,koniecznie:)
            • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 10:11
              hmmmmmmmmmmmmm ..:))
              ups., miało być: mrrrrrrrrrrr :)
              • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 10:18
                no i co tak mruczy?:)
                • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 14:17
                  Gość portalu: oona napisał(a):

> no i co tak mruczy?:)

A to też zabronione ?:))

• Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:25
                    jakie"też",coo?:)
                    • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 14:34
                      E tam, takie tam drobiazgi ..:))
                      • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 14:35
                        nio:)
                        • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 14:39
                          yhm :))
                          • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 15:04
                            ociepliło sie juz w wawie?
                            bo u nas pieknie:)
                            • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 17:45
                              nio :)
                              • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 18:30
                                o,i zaczynasz się robić
                                tak małomówny jak ja:)
                                • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 18:58
                                  Oj, a Ty jeszcze tutaj ?
                                  :)
                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 19:01
                                    uhm:))
                                    • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 19:09
                                      hmmmmm .., Oj !!!
                                      • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 19:14
                                        ktoś Ci usta plastrem zakleił?:)
                                        • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 19:15
                                          Yyyyy ?:))

A Tobie paluszki plasterkiem do komputerka ?:)
                                          • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 19:17
                                            :))))super glue,
                                            ale niedługo powinien przestać działać:)
                                            • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 19:27
                                              wrrrrrrrrrrr ..:)))P

To ja ide sobie na spacerek popatrzeć na rybki :)
                                              • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 19:30
                                                *************!!!!
                                                (to za 'ide sobie"
                                                a nie "ide se":)))*

jakie rybki???
                                                dozwolony tylko kontakt z rybkami smażonymi!:)
                                                • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 19:33
                                                  Oj, bo se coś przypomniałem :)

smażonymi na słońcu, na plaży ?:))
                                                  Dzięki - aleś Ty tolerancyjna !:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 19:37
                                                    ble ble

ide juz:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 19:42
                                                    No dobra, poczekam z tym spacerkiem 10 minutek :)

chiba, może wezme fonik na spacerek :)

a może nie :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 19:45
                                                    to dobrze,bo
                                                    tradycyjnie uciekł mi autobus:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 03.06.02, 19:55
                                                    Idę

sobie :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 07:37
                                                    no i poszedł sobie

spać:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 07:44
                                                    nio :))

S.A.M. :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 07:51
                                                    S.A.M....
                                                    To jakis skrót?:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 08:48
                                                    nio :))

może :)))
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 09:18
                                                    zaniemówiła ?:))

hi,hi :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 09:46
                                                    sieć prawie stoi w miejscu:(
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 09:54
                                                    To może:"hej do pracy rodacy ..":)

> sieć prawie stoi w miejscu:(

tfu, tfu :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:33
                                                    nie miałam wyboru:(

ale juz wszystko w porzadku-
                                                    a papiery fruu przez okno:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 11:34
                                                    Yhm :)

to siem cieszę :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:38
                                                    ze wyrzucam dokumenty przez okno??:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 11:42
                                                    A tak ogólnie, filozoficznie sobie palnąłem :))

po tych ostatnich fonikowych **:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 11:48
                                                    ja tez tylko żartowałam
                                                    ...a szkoda!:(
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 11:50
                                                    To poszukaj, gdzie Ci schowali niszczarkę :))

Oj, ale nie żartowałaś przez fonik ?:)*
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:02
                                                    a co mówiłam?
                                                    nie pamietam:(
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 12:09
                                                    hmmmmmmmmmmmmmmm ...:))

ble, ble :) idę

sobie na rybki:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:15
                                                    naprawde
                                                    nie pamietam
                                                    bo mnie rozpraszali
                                                    co chwile:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 12:22
                                                    To ja nie powiem, bo siem wstydzę :))

zapominalska ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:25
                                                    też:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 12:36
                                                    Ja chiba jednak pojadę na te rybki i się zapomnę ...

z dietką :))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 12:45
                                                    na diecie jestes?
                                                    dieta osłabia... :)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 13:19
                                                    I kto to mówi ?:)))

Rybki daja dużo witaminek :))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:25
                                                    przecież zjadłam ostatnio jedną
                                                    co na własne oczy widziałeś:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 13:27
                                                    Nio :)*

jedna jaskółka wiosny nie czyni :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:29
                                                    jedna rybka wiosny nie czyni:))
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 13:38
                                                    Yyyyyyyyyyyyy !
                                                    To chiba nie metafora ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:39
                                                    a skąd!:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 13:41
                                                    Uff :))

p.s.: bo już siem zastanawiał, kto miałby byc tą metaforową rybką ??:(
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 14:27
                                                    Men-uspokój swojego kierowcę!
                                                    jak go znam to straszliwie przeżywa
                                                    tę bramkę:(
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 14:34
                                                    E tam, już sam nie wiem, kto nie rzucał mięsem :))

p.s.: znaczy się ja nie :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 14:35
                                                    sarenki tez??
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 14:58
                                                    Jedna :)znaczy się tylko ogladała :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 07:55
                                                    dzien dobry:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 08:33
                                                    taki ładny poranek a oon spi
                                                    albo pracuje:)

• men_ Re: Cichy Kącik 05.06.02, 08:39
                                                    Nie śpi, tylko przygotowuje sie psychicznie do dzisiejszej, ciężkiej pracy !

dzień dobry :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 08:42
                                                    liczba wpisów przed chwilą wynosiła
                                                    69,wiec ją czym predzej zmienie,zebys mi
                                                    sie nie ekscytował z samego rana

...chociaz Twoje pocałunki przez telefon
                                                    na dzien dobry.....:)))
                                                    (ups,chyba za mocną kawę sobie zrobiłam):)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 08:43
                                                    o,pojawił sie:))
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 05.06.02, 08:48
                                                    Eee, przecież ja tylko w czółko, chiba :)

> liczba wpisów przed chwilą wynosiła
                                                    > 69,wiec ją czym predzej zmienie,zebys mi
                                                    > sie nie ekscytował z samego rana
                                                    >
                                                    >
                                                    > ...chociaz Twoje pocałunki przez telefon
                                                    > na dzien dobry.....:)))
                                                    > (ups,chyba za mocną kawę sobie zrobiłam):)

• Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 08:50
                                                    nooo...
                                                    lubie jak mnie całujesz,
                                                    w czółko:))
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 05.06.02, 08:53
                                                    hmmmmmmmmm..:)też
                                                    Widzę, że ładna pogoda we wrocku służy ..:))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 08:54
                                                    uhm:))
                                                    i ta za mocna kawa:))
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 05.06.02, 09:04
                                                    A ja naiwny myślałem, że to nie kawa tylko ten fonik poranny :((
                                                    :))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:08
                                                    ojjjjj,to taki komplecik:)
                                                    Twój fonik,słońce+kawa
                                                    no i opeeru
                                                    w pracy(jeszcze)nie było:))
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 05.06.02, 09:13
                                                    Oj, ale oon zaborczy jest, bierze i daje S.A.M., nie będzie się dzielił z jakąś
                                                    kawa i słoneczkiem :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:19
                                                    ok,już nie patrze przez okno
                                                    i kawa tez juz przestaje działac
                                                    pamiętam tylko fonik:)

..i inne foniki,i sms-y,i @
                                                    i ....:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 05.06.02, 09:21
                                                    i...tede ?
                                                    No dobrze, niech patrzy w okienko, niech stracę raz :)

p.s.; juz zapisuję: kawa (za)mocna, bez opeerku, słoneczko - balkonik, yyy?:))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:27
                                                    i spotkania miało być
                                                    mam wchodzić w szczegóły?uważaj,bo jestem w rozerotyzowanym nastroju
                                                    i wiesz czym to grozi:))

balkonik,albo łono natury:))
                                                    a opeer może być,byle czuły:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 05.06.02, 09:42

> i spotkania miało być - JAKIE SPOTKANIA ???
                                                    > mam wchodzić w szczegóły?uważaj,bo jestem w rozerotyzowanym nastroju
                                                    > i wiesz czym to grozi:))OJ, COSIK DZIWNEGO SIĘ DZIEJE Z UNECZKĄ, DZISIAJ
                                                    DOPIERO ŚRODA !:))
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > balkonik,albo łono natury:)) YYY ? A PIETERKO ??
                                                    > a opeer może być,byle czuły:) OJ ! :)

• Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 14:50
                                                    no i nie ma sie komu wypłakac:(
                                                    zawsze jak rano mam swietny humor
                                                    to płacze po południu:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 05.06.02, 14:54
                                                    czemu ?:)
                                                    @
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 15:08
                                                    chyba coś się ssspsuło:(
                                                    w foniku
                                                    ale pokombinuje jeszcze:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 15:15
                                                    ale juz nie buczę przynajmniej:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 05.06.02, 17:40
                                                    za to fonik już buczy :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 18:09
                                                    buczy az miło:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 05.06.02, 18:25
                                                    w uszku miło ?:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 06.06.02, 07:39
                                                    Kawka z rana ?
                                                    dzień dobry raz jeszcze :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 07:47
                                                    dzisiaj niewskazana:)
                                                    dzien dobry
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 06.06.02, 07:57
                                                    A dlaczego nie ?:)))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 08:09
                                                    bo emocje pracowe
                                                    cisnienie mi podnoszą:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 06.06.02, 08:20
                                                    Eeeeeeee, ale chyba nie tak, jak wczoraj ?:(
                                                    :))

p.s.: i ładna pogoda ..:))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 10:24
                                                    u nas pada
                                                    ale humor ok:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 06.06.02, 13:55
                                                    u mnie na razie taki sobie - praca, ble
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 14:49
                                                    biedny zapracowany Menżczyzna:(
                                                    :)*
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 06.06.02, 14:52
                                                    nio :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 09:05
                                                    no i znów
                                                    dzień dobry:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 10:11
                                                    no i znów
                                                    pada:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 10:22
                                                    a za ten ostatni grad sms-ów
                                                    kopne Cie(lekko) w kostke
                                                    przy najblizszej okazji:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 10:56
                                                    i następny,
                                                    za następny:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 07.06.02, 11:08
                                                    Nie strasz, bo się zestresuję :)

p.s.: a ten kopniak to takie nowe podziękowania, za to co dzisiaj zrobiłem
                                                    dzwoniąc na M.?:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 11:31
                                                    ten pierwszy był przed
                                                    a ten drugi siłą rozpędu,
                                                    przepraszam:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 07.06.02, 11:37
                                                    hmmm.., a jak nie byłoby foniku na M. - to bym dostał tego w kostkę ?:))

p.s.; ale mimo wszystko ciekawe, jakbyś to zrobiła ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 12:18
                                                    trudno powiedzieć,proszę pana:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 07.06.02, 13:19
                                                    hę ?:)

Oj !:)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 13:23
                                                    no i znowu
                                                    żartowałam:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 10.06.02, 13:28
                                                    Oj ! Kiedy się zestresuję tymi żartami :))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 13:38
                                                    nie stresuj się,dziewico Menska:))))))
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 10.06.02, 13:40
                                                    No tak - Ty to jesteś chiba "pierwszą" osóbką mogącą tak mnie nazwać !:))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 13:43
                                                    właściwą osóbką
                                                    na właściwym miejscu?:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 10.06.02, 14:01
                                                    bez komentarza :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 14:04
                                                    uff:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 10.06.02, 15:19
                                                    zMENnczona, że "uff" ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 15:31
                                                    też:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 10.06.02, 15:38
                                                    Yyyyyyyyy ??:)

menem ?:)))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 15:51
                                                    pracą:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 10.06.02, 16:05
                                                    juz po pracy 16.00 :))
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:08
                                                    musze do jutra wszystko
                                                    ładnie powykańczać:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 10.06.02, 16:15
                                                    yhm :)
                                                  • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 16:20
                                                    a men niezmenczony?:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 10.06.02, 16:38
                                                    troszkę - od samego ranka !:)
                                                  • men_ Re: Cichy Kącik 11.06.02, 08:27
                                                    Dzień dobry raz jeszcze :)

A w wawie deszczyk - ble

• Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:50
                                                    a u nas tradycyjnie
                                                    odwrotnie:)
                                                  • men_ Re: ciągle pada ... 11.06.02, 13:40
                                                    hmmmm...
                                                  • Gość: oona Re: ciągle pada ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:42
                                                    no świeci!:)
                                                  • men_ Re: ciągle pada ... 11.06.02, 13:45
                                                    zaraz zacznie chiba grzmić
                                                  • Gość: oona Re: ciągle pada ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:48
                                                    :(

• men_ Re: ciągle pada ... 11.06.02, 14:16
                                                    było "chiba" - jeszcze nie grzmi
                                                  • men_ Re: juz nie pada :)) 12.06.02, 08:45
                                                    a słoneczko świeci :)

dzień dobry
    • Gość: Crimen Re: Cichy Kącik IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.06.02, 13:20
      Uneczko daj Menikowi chwilową dyspenzę.To sprawa życia lub śmierci.Ty sobie w
      tym czasie mecz oglądniesz:)))
      • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:21
        a czegoż ja mu niby zabraniam,hm?:))
        • men_ Re: Cichy Kącik 04.06.02, 13:29
          Crimen mnie namawia, żebym jemu pomógł rozbierać panie na pewnym wątku na "E" :)
          • Gość: oona Re: Cichy Kącik IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 13:30
            no widzisz,a ja bym nawet o tym nie wiedziała
            a co dopiero zabraniała,

bawcie sie,bawcie:)
          • Gość: Crimen Re: Cichy Kącik IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.06.02, 13:34
            Menik, spaliłeś całą sprawę.Teraz wiem że się nie odważysz:)))
            • men_ Re: Cichy Kącik - Crimen 04.06.02, 13:40
              To nie ja, to uczucie :))
              • Gość: Crimen Re: Cichy Kącik - Crimen IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 04.06.02, 14:01
                Wiem.Doceniam że miałeś dobre chęci:)))
                • men_ Re: Cichy Kącik - Crimen 04.06.02, 14:42
                  Tolerancyjność Uneczki swoją drogą, ale strzezonego pan ....:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka