yerzys Re: Zdechla moja ulubiona suka klara........(: 03.01.05, 17:13 To młoda była...dosyć młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Bardzo mi przykro...... 03.01.05, 23:00 Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Jestem jednak pewna, że pięknie Klara przeżyła z Wami te 7 lat:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika To bardzo przykre :( 04.01.05, 09:38 Współczuję ci utraty przyjaciela na 4 łapach Odpowiedz Link Zgłoś
simmona Re: To bardzo przykre :( 04.01.05, 10:57 A najgorsze jest to ze nikt sie tego nie spodziewal. Nie chorowala.Poczula sie zle, przestala sie bawic a dwa dni pozniej..... Odpowiedz Link Zgłoś
dan8 Re: To bardzo przykre :( 04.01.05, 12:49 Czy wiesz co spowodowalo jej zgon? Wazne,ze nie meczyla jej dluga choroba. Ja prawie rok temu stracilam siedmioletniego psa mial raka szczeki. W domu zrobilo sie pusto i bardzo smutno. Po pewnym czasie kupilismy szczeniaczka tej samej rasy,jest wesolym urwisem,bardzo madrym. Ale na mysl o poprzednim caly czas robi sie smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Zdechla moja ulubiona suka klara........(: 04.01.05, 13:57 mam nadzieje, ze debowa trumne mu zafundujesz no i stype w jakims eleganckim lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Zdechla moja ulubiona suka klara........(: 04.01.05, 15:04 Bardzo mi przykro :( Bez zwierzaka dom już nie jest taki radosny i nikt tak szczerze całym soba nie wita w drzwiach. Ale pewnie jest teraz szczęśliwa w Wiecznych Ostępach, jest tam zdrowa, wesoła, biega po łące, gdzie jest wieczna wiosna.... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kapucyno1 Re: Zdechla moja ulubiona suka klara........(: 04.01.05, 20:29 Kup tej samej rasy szczeniaka, ale i tak przez pół roku będziesz myślała że ten nowy jest inny, mój nowy dopiero teraz po 5 miesiącach jakbym go zaakceptował Odpowiedz Link Zgłoś
x-jubei Re: Zdechla moja ulubiona suka klara........(: 04.01.05, 22:29 jak wyglada smierc psa czy to jest cos nieprzyjemnego czy on po porstu pdchodzi w trakcie snu... chcialbmy wiedziec czy smierc mojeg psa przez uspienie byla czyms naprawde niemilym, nietety musialme go uspic w tgo sylwestra pare godzin rpzed zabawa :( Odpowiedz Link Zgłoś