matiulek 06.01.05, 08:25 Poszukuje hodowli BICHONA FRISE. Zamierzam takiego sobie sprawic i przyjme wszelkie informacje, ktore pozwola mi sie nim dobrze zajac. z gory dziekuje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dusi.ani.ma Re: szukam BICHONA FRISE 17.01.05, 14:55 Chyba trzeba się samemu po sieci rozejrzeć - co? Ja swojego bolończyko-pudelko-biszonka bez rodowodu, ale z ogromnym przywiązaniem wzięłam ze schroniska. I nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
matiulek Re: szukam BICHONA FRISE 19.01.05, 10:24 szukalem - znalazlem kilka hodowli - jednak albo brak pieskow albo cena (2200 zł) zaporowa. jednak nie ma zbyt duzo tych hodowli i myslalem z moze ktos kto juz ma bichonka podzieli sie ze mna informacjami gdzie mozna go zdobyc. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: szukam BICHONA FRISE 21.01.05, 14:04 To moze kup bialego pudelka min.? Jak nie bedzie krotko strzyzony, to wyglada podobnie, a kosztuje troche mniej ;). Odpowiedz Link Zgłoś
matiulek Re: szukam BICHONA FRISE 26.01.05, 08:08 hehe dzieki ale jednak moja dziewczyna zauroczyla sie bichonem i mnie samemu tez sie bardzo spodobal. musimy szukac nadal. prubowalem nawet w czechach bo podobno tam mialo bys taniej- jednak sama cena zakupy wychodzi drozej niz w Polsce. a moze zle szukam :( Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: szukam BICHONA FRISE 27.01.05, 17:53 matiulek napisał: > hehe dzieki ale jednak moja dziewczyna zauroczyla sie bichonem i mnie samemu > tez sie bardzo spodobal. musimy szukac nadal. prubowalem nawet w czechach bo > podobno tam mialo bys taniej- jednak sama cena zakupy wychodzi drozej niz w > Polsce. Chetnie poznam ceny bichonow w Czechach?! Moglbys je podac. Poza tym cena 2200 za bichona, to faktycznie duzo. Hodowli jest kilka i jesli sie nie myle, to jedna bedzie miec szczenieta lada chwila. Jesli nie macie forsy na szczeniaka, to moze sprobujcie ugadac sie na warunki hodowlane? Bichona BEZ RODOWODU nie polecam!!! Po pierwsze moga ci sprzedac mix maltanczyka z pudlem, albo jeszcze cos gorszego. W Polsce jest tak malo bichonow frise, ze te bez rodowodu na pewno nie maja czystej krwi. Bichony to bardzo fajne pieski, ale wymagaja sporego nakladu pielegnacji. A moze zastanowicie sie nad bichonem, tylko bolońskim?! Na allegro ktos sprzedaje rodowodowego szczeniaczka za 1000 zlotych. Moim zdaniem bardzo uczciwa cena. Odpowiedz Link Zgłoś