Dodaj do ulubionych

nowa rasa psa :)

12.04.05, 22:20
kto mi powie co to jest za gatunek psa

fotkidziwne.blox.pl/html/1310721.html
Obserwuj wątek
    • neta.hard Re: nowa rasa psa :) 12.04.05, 22:33
      HAha widzialam, widzialam dzis rano dwie osoby chodzace z czym takim ;D
      Myslalam ze wybuchne smiechem, ale sie powstrzymalam bo jechalam autobusem ;)
      Co to jest???????? :O
      • delphinee Re: tu jest dobry link do metafizycznego psa :) 12.04.05, 22:49
        Metafizyczny pies, mało wymagający, ale zawsze to przyjaciel człowieka :)
        • pierozek_monika Re: tu jest dobry link do metafizycznego psa :) 13.04.05, 08:40
          no to mnie teraz zdziwiliście. Wczoraj własnei widziałam gościa z czymś takim,
          ale z odległości 10-ciu metrów. Sądziłam, że łazi z wykrywaczem metali.
          Dzisiaj też widziałam 2 dziewczyny z takim kijkiem - i znowu się zastanawiałam -
          do licha, co się dzieje??!!!!!
          • rezurekcja Re: tu jest dobry link do metafizycznego psa :) 13.04.05, 12:37
            pierozek_monika napisała:

> ale z odległości 10-ciu metrów. Sądziłam, że łazi z wykrywaczem metali.

to tak jak ja wczoraj.
            A dzis juz myslalam, ze z glowa nie w porzadku.

Moga chodzic z tym kijem, byleby nie obijali nim innych.
        • rezurekcja a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 12:38
          • pierozek_monika Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 12:40
            no jak to???!!!! przecież ma! :DDDDD
            • albert.flasz Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 13:34
              Z czego Wy się właściwie śmiejecie? Wartało by to rozpropagować... Zwierzęta -
              to nie są zabawki dla każdego i czasem, rzeczywiście - lepiej jest kupić sobie
              pluszaka lub robota niż męczyć w betonie je, siebie, a także sąsiadów oraz całą
              resztę...
              • pierozek_monika Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 13:41
                i kto to mówi - ten co rozmnaża bezmyślnie psa.
                Buahhhahaha
                • albert.flasz Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 14:05
                  To nie jest tematem tego wątku, w nawiasie więc mogę tylko napisać, że
                  rozmnożenie było przemyślane. Natomiast bezmyślność "różnymi drogami się
                  przemieszcza". Wpisz mnie na listę nieprzyjaciół, od razu poczujesz się lepiej
                  (innych kont nie posiadam i na razie nie planuję ich w przyszłości)...
                  • pierozek_monika Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 14:27
                    dziękuję za troskę, czuję się dobrze i jeśli czujesz potrzebę - Ty sobie mnie
                    dopisz na listę nieprzyjaciół.

Natomiast, wracając do tematu - chodzenie z kijem i obrożą to chyba za mało -
                    żeby ludziom uświadomić - że pies to ogromny obowiązek, czasami i kłopoty - nie
                    tylko same przyjemności.
                    Poza tym, to co napisałam do Ciebie było na temat - Ty mówisz o potrzebie
                    ograniczania popytu, ja mam na myśli potrzebę ograniczania podaży - prawdziwych
                    psów.
                    • albert.flasz Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 14:42
                      pierozek_monika napisała:

> dziękuję za troskę, czuję się dobrze i jeśli czujesz potrzebę - Ty sobie mnie
                      > dopisz na listę nieprzyjaciół.

Dziękuję, u mnie też wszyscy zdrowi... Co do różniastych list, jak pewnie
                      zauważyłaś - nigdy się nie poniżyłem i w dalszym ciągu nie poniżam się do tego,
                      zawsze traktuję wszystkich równo.

> Poza tym, to co napisałam do Ciebie było na temat - Ty mówisz o potrzebie
                      > ograniczania popytu, ja mam na myśli potrzebę ograniczania podaży -
                      prawdziwych
                      >
                      > psów.

No, to jestem idiotą: oświeć mnie więc, czym się różni pies "prawdziwy" od
                      psa "nieprawdziwego" a także zarówno - czym się różni pies od wszystkich innych
                      zwierząt...
                      • pierozek_monika Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 15:04
                        Ty nie zauważyłeś, ale zapewniam, ze też nie zapełniam listy nieprzyjaciół.

Chodzą sobie z takimi kijkami i brożami - chyba właśnie na psa wymyślonego, a
                        prawdziwego psa to masz Ty czy ja.
                        Nie wiem jaką Ci różnicę mam wskazać - o co Ci chodzi - w jakim kontekście.
                        Może o różnicę pomiędzy zwierzętami udomowionymi a dzikimi? Zresztą nieważne.

• albert.flasz Re: Naprawdę, wspaniały pomysł! 13.04.05, 15:15
                          Telefon komórkowy jest lepszy od psa, bo:
                          - nie brudzi;
                          - nie nudzi;
                          - "zetemesy" wysyła;
                          - nie generuje dodatkowych kosztów;
                          - zawsze można go wyłączyć;
                          - jeśli jednak już się znudzi - w każdej chwili można go wyrzucić i nikt nie ma
                          prawa się "czepić"!
                          Howgh!
                          • michust Re: Naprawdę, wspaniały pomysł! 13.04.05, 18:39
                            > - nie generuje dodatkowych kosztów;
                            to chyba twój bo mój przewyższa koszty utrzymania psicy :(

ale za to
                            dla niektórych jest " smyczą " narzędziem do pracy
                            i ciągle dzwoni
                            i boli od niego szyja
                            i mandat można za niego zapłacić
                            i mogą ci go ukraść
                            • albert.flasz Re: Naprawdę, wspaniały pomysł! 13.04.05, 22:03
                              michust napisał:

> > - nie generuje dodatkowych kosztów;
                              > to chyba twój bo mój przewyższa koszty utrzymania psicy :(

Mój nie, telefonu chwilowo się pozbyłem a moja psica jest potwornie
                              rozpuszczona...

> ale za to
                              > dla niektórych jest " smyczą " narzędziem do pracy

Mój nie (patrz wyżej)!

> i ciągle dzwoni

Jak wyżej.

> i boli od niego szyja

J. w.

> i mandat można za niego zapłacić

za psa tyż!

> i mogą ci go ukraść

Psa tyż!
                              Za to telefon ma tyle dzwonków, a to bydlę - tylko "hauhauhau"...;)
                              • pierozek_monika Re: Naprawdę, wspaniały pomysł! 14.04.05, 08:03
                                Jeśli to prawda, że akcja z kijkami i obrożami jest kampanią reklamową
                                telefonii komórkowej, to Ty bezbłędnie odczytałeś przekaz :)
                                • pierozek_monika Re: Naprawdę, wspaniały pomysł! 14.04.05, 08:38
                                  dobrze, już wiem: reklama piwa
                                  "Dog in the fog"
                                  • vww Re: Naprawdę, wspaniały pomysł! 07.05.05, 13:25
                                    a to piwo bylo niedobre!!!
    • mairki Re: nowa rasa psa :) 13.04.05, 14:26
      No jeszcze się z tą rasą nie spotkałam, wszystko przede mną.
      Coś mi jednak mówi że nie będzie moją ulubioną
      • cheesey No ale gdzie ten pies??? na linku sa rosliny!!! 07.05.05, 12:48
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka