delphinee 12.04.05, 22:20 kto mi powie co to jest za gatunek psa fotkidziwne.blox.pl/html/1310721.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neta.hard Re: nowa rasa psa :) 12.04.05, 22:33 HAha widzialam, widzialam dzis rano dwie osoby chodzace z czym takim ;D Myslalam ze wybuchne smiechem, ale sie powstrzymalam bo jechalam autobusem ;) Co to jest???????? :O Odpowiedz Link Zgłoś
delphinee Re: tu jest dobry link do metafizycznego psa :) 12.04.05, 22:49 Metafizyczny pies, mało wymagający, ale zawsze to przyjaciel człowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: tu jest dobry link do metafizycznego psa :) 13.04.05, 08:40 no to mnie teraz zdziwiliście. Wczoraj własnei widziałam gościa z czymś takim, ale z odległości 10-ciu metrów. Sądziłam, że łazi z wykrywaczem metali. Dzisiaj też widziałam 2 dziewczyny z takim kijkiem - i znowu się zastanawiałam - do licha, co się dzieje??!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: tu jest dobry link do metafizycznego psa :) 13.04.05, 12:37 pierozek_monika napisała: > ale z odległości 10-ciu metrów. Sądziłam, że łazi z wykrywaczem metali. to tak jak ja wczoraj. A dzis juz myslalam, ze z glowa nie w porzadku. Moga chodzic z tym kijem, byleby nie obijali nim innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 12:40 no jak to???!!!! przecież ma! :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 13:34 Z czego Wy się właściwie śmiejecie? Wartało by to rozpropagować... Zwierzęta - to nie są zabawki dla każdego i czasem, rzeczywiście - lepiej jest kupić sobie pluszaka lub robota niż męczyć w betonie je, siebie, a także sąsiadów oraz całą resztę... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 13:41 i kto to mówi - ten co rozmnaża bezmyślnie psa. Buahhhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 14:05 To nie jest tematem tego wątku, w nawiasie więc mogę tylko napisać, że rozmnożenie było przemyślane. Natomiast bezmyślność "różnymi drogami się przemieszcza". Wpisz mnie na listę nieprzyjaciół, od razu poczujesz się lepiej (innych kont nie posiadam i na razie nie planuję ich w przyszłości)... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 14:27 dziękuję za troskę, czuję się dobrze i jeśli czujesz potrzebę - Ty sobie mnie dopisz na listę nieprzyjaciół. Natomiast, wracając do tematu - chodzenie z kijem i obrożą to chyba za mało - żeby ludziom uświadomić - że pies to ogromny obowiązek, czasami i kłopoty - nie tylko same przyjemności. Poza tym, to co napisałam do Ciebie było na temat - Ty mówisz o potrzebie ograniczania popytu, ja mam na myśli potrzebę ograniczania podaży - prawdziwych psów. Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 14:42 pierozek_monika napisała: > dziękuję za troskę, czuję się dobrze i jeśli czujesz potrzebę - Ty sobie mnie > dopisz na listę nieprzyjaciół. Dziękuję, u mnie też wszyscy zdrowi... Co do różniastych list, jak pewnie zauważyłaś - nigdy się nie poniżyłem i w dalszym ciągu nie poniżam się do tego, zawsze traktuję wszystkich równo. > Poza tym, to co napisałam do Ciebie było na temat - Ty mówisz o potrzebie > ograniczania popytu, ja mam na myśli potrzebę ograniczania podaży - prawdziwych > > psów. No, to jestem idiotą: oświeć mnie więc, czym się różni pies "prawdziwy" od psa "nieprawdziwego" a także zarówno - czym się różni pies od wszystkich innych zwierząt... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a gdzie namordnik? n/txt 13.04.05, 15:04 Ty nie zauważyłeś, ale zapewniam, ze też nie zapełniam listy nieprzyjaciół. Chodzą sobie z takimi kijkami i brożami - chyba właśnie na psa wymyślonego, a prawdziwego psa to masz Ty czy ja. Nie wiem jaką Ci różnicę mam wskazać - o co Ci chodzi - w jakim kontekście. Może o różnicę pomiędzy zwierzętami udomowionymi a dzikimi? Zresztą nieważne. Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz Re: Naprawdę, wspaniały pomysł! 13.04.05, 15:15 Telefon komórkowy jest lepszy od psa, bo: - nie brudzi; - nie nudzi; - "zetemesy" wysyła; - nie generuje dodatkowych kosztów; - zawsze można go wyłączyć; - jeśli jednak już się znudzi - w każdej chwili można go wyrzucić i nikt nie ma prawa się "czepić"! Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
michust Re: Naprawdę, wspaniały pomysł! 13.04.05, 18:39 > - nie generuje dodatkowych kosztów; to chyba twój bo mój przewyższa koszty utrzymania psicy :( ale za to dla niektórych jest " smyczą " narzędziem do pracy i ciągle dzwoni i boli od niego szyja i mandat można za niego zapłacić i mogą ci go ukraść Odpowiedz Link Zgłoś
albert.flasz Re: Naprawdę, wspaniały pomysł! 13.04.05, 22:03 michust napisał: > > - nie generuje dodatkowych kosztów; > to chyba twój bo mój przewyższa koszty utrzymania psicy :( Mój nie, telefonu chwilowo się pozbyłem a moja psica jest potwornie rozpuszczona... > ale za to > dla niektórych jest " smyczą " narzędziem do pracy Mój nie (patrz wyżej)! > i ciągle dzwoni Jak wyżej. > i boli od niego szyja J. w. > i mandat można za niego zapłacić za psa tyż! > i mogą ci go ukraść Psa tyż! Za to telefon ma tyle dzwonków, a to bydlę - tylko "hauhauhau"...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Naprawdę, wspaniały pomysł! 14.04.05, 08:03 Jeśli to prawda, że akcja z kijkami i obrożami jest kampanią reklamową telefonii komórkowej, to Ty bezbłędnie odczytałeś przekaz :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Naprawdę, wspaniały pomysł! 14.04.05, 08:38 dobrze, już wiem: reklama piwa "Dog in the fog" Odpowiedz Link Zgłoś
mairki Re: nowa rasa psa :) 13.04.05, 14:26 No jeszcze się z tą rasą nie spotkałam, wszystko przede mną. Coś mi jednak mówi że nie będzie moją ulubioną Odpowiedz Link Zgłoś