IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 10:32
czy ktoś wie co stało się ze stroną dogomanii? Jakieś kłopoty techniczne?
Obserwuj wątek
    • jola80 Re: dogomania 29.06.05, 11:56
      Mi już od niedzieli wieczora nie otwiera sie dogomania. Myslałam, że u mnie coś
      szwankuje. Może z serwerem cos się zbabrało.
    • pierozek_monika Re: dogomania 29.06.05, 11:58
      tiny.pl/hbbk
      • ina11 pozdrawiam dogomaniaków ! 29.06.05, 12:10
        Witam ! Dobrze, że ktoś podjął wątek dogomani. Nie działa od niedzieli- godzin
        wieczornych. Czy ktos może dokładnie wie co tam się stało i kiedy dadzą sobie z
        tym radę ? Może ktos ma jakies bliższe informacje? Podrawiam
        • ulka1813 Re: pozdrawiam dogomaniaków ! 29.06.05, 12:34
          A tyle psiakow czeka na nasza pomoc.Brakuje na mozliwosci porozumiewania sie.
          Zaczyna sie dla zwierzakow najgorszy okres,
          na wakacjach wiele okazuje sie juz swojemu panstwu niepotrzebnym :((((
          Oby tych co wyrzucaja, porzucaja wlasne zwierzaki spotkalo to samo od ich
          dzieci czy rodziny jak sie im juz znudza!!!!!
          • ina11 Re: pozdrawiam dogomaniaków ! 29.06.05, 12:49
            No właśnie ! Teraz jest "gorący okres" dla psiaków porzucanych przez- co tu
            dużo mówić- kompletnych palantów, ale i wiele odpowiedzialnych ludzi bierze
            psiaki ze schronisk. Ludzie zaczynają urlopy i chcą aby nowy psiak oswoił sie w
            nowym domu i chcą mu poświęcic jak najwięcej czasu. Oby tych drugich było jak
            najwięcej.
            P.S. Ulka ! Nie jestem zarejestrowana na dogomanii ale od ok. 2 miesięcy kiedy
            przypadkowo trafiłam na dogomanię (dzięki Gajuni nota bene) z zapartym tchem
            śledzę losy psiaków. A Tobie należą się wielkie ukłony za Twoje zaangażowanie i
            wytrwałość. Dobrze, że są jeszcze tacy ludzie jak Ty. Pozdrawiam
            • ulka1813 Re: pozdrawiam dogomaniaków ! 29.06.05, 13:58
              Ina11,
              ja "raczkuje",bo w prawdziwa pomoc najblizszemu schronisku w Mielcu
              zaangazowana jestem dopiero od kilku miesiecy tak na dobre i zle.
              Wczesniej zrobilam tylko tyle, ze zabralismy stamtad 2 psiaki do adopcji.
              Wolontariat tam jest zabroniony. Mialam tez sunie ze schroniska w Krakowie.
              Teraz jestem na etapie zalatwiania pomocy materialnej tj.stojakow na
              wode,garnkow,bud,kocy,recznikow,etc. i nie waham sie juz pukac do drzwi
              firm w poszukiwaniu sponsorow.
              Ale np.Deszczowa,Malawaszka,Lagunka i inne wspaniale dziewczyny to prawdziwe
              weteranki i dogomasterki.

Przylacz sie do nas, wirtualnie tez mozna wiele zdzialac i podawac dalej
              paleczke do swoich znajomych, przyjaciol....zapraszamy :))))

schroniskomielec.w.interia.pl
              • klassa1 Re: pozdrawiam dogomaniaków ! 29.06.05, 14:00
                No, i miejmy nadzieję że "dzięki" temu, że strona dogomanii przez chwilę nie
                działa, uda się pozyskać nowych dogomaniaków. Chociaż jeden plus!
    • klassa1 Re: dogomania 29.06.05, 13:06
      Kurcze, ja chce wiedzieć co u Boryska, Promyczka, Rozy, Soni, Rudego i innych.
      Kto wie, co się dzieje? HEEEEEEEELP!
      • jot6 Re: dogomania 29.06.05, 15:43
        no właśnie,co się dzieje???
    • pierozek_monika www.dogomania.pl - już działa ! hura :) ina11 29.06.05, 17:21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka