to może teraz napiszemy skąd wziął się pomysł na imię/imiona Waszego dziecka/dzieci
imiona mojej najstarszej, to DIANA ALEKSANDRA- pierwsze imię ma po Księżnej Dianie, jak byłam w ciąży, to wtedy LadyDi, zginęła w wypadku i postanowiłam, że jak urodzi się dziewczynka, to właśnie tak będzie miała na imię, drugie imię ma po mojej pierwszej, wielkiej, nastoletniej miłości (Aleksander)
imiona mojej starszej, średniej, to EMILIA PAULINA- pierwsze imię ma po dziewczynce z bajki, która cały czas prała swojego kotka i tak jakoś mi ono przypadło do gustu, a drugie ma takie, a nie inne, ponieważ mój mąż chciał wtedy dać jej tak na imię, ale ja nie za bardzo chciałam się zgodzić więc poszliśmy na kompromis i daliśmy jej tak na drugie
imiona mojej młodszej, średniej, to MICHALINA ELŻBIETA- pierwsze imię ma po dziewczynce z filmu "Tylko mnie kochaj", a drugie po mojej mamusi, która zmarła, to już 6 lat, buu, jak ja za nią tęsknię
no i wreszcie ostatnia moja córa, ma na imię ANTONINA JOLANTA- już przy trzeciej córce braliśmy imię Antosia (po wokalistce Antoninie Krzysztoń, lubimy jej piosenki) pod uwagę, ale stanęło na Miśce, więc postanowiliśmy, że jak urodzi się znów dziewczynka, to nie będziemy kombinować, tylko po prostu będzie Tośka, a drugie imię dostała po swojej i mojej matce chrzestnej
uff skończyłam