pierozek_monika 05.07.05, 14:39 Zrezygnowałam z opiekowania się forum Zwierzęta, od tej pory będę tu pisać w czarnym kolorze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vww Re: Informacja 05.07.05, 14:45 A dlaczego? Nie chodź sobie, bo znowu przyjdzie jakaś zmrożona pani z Syberii! Swoją drogą, to co to za pogrom? Biją was, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Informacja 05.07.05, 14:52 dla mnie szczęśliwy :) inaczej bym się głupawo nie uśmiechała. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi_333 Moniko! 05.07.05, 16:06 W takim razie dziękujemy za dotychczasową opiekę nad Forum. Pisz na czarno bez ociągania się:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Moniko! 05.07.05, 16:25 Szkoda Moniko!!! Przy Tobie z przyjemnością wpadałam na to forum... Mam nadzieję, że nowy admin będzie dobry, ale ciekawe jak długo tutaj wytrzyma? Dlaczego wszelkiego rodzaju maści trolle upatrzyły sobie to forum? Dziwni ludzie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
m.pw Re: Moniko! 05.07.05, 23:57 Zaluje, ze odchodzisz, ale jednoczesnie ciesze sie ze bedzisz miala troche spokoju, bo to wszystko przeczytac, to mozna dostac chyzia. Chocbys nie wiem jak sie starala, zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie wieszac na Tobie albo na kim popadnie - takie sa trolle i nie tylko...Czekam na Twoje madre rady wszystko jedno jakim kolorem pisane. M Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Moniko! 06.07.05, 08:05 Dziękuję za miłe słowa, będę się odzywać oczywiście , mniej lub bardziej mądrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiesia.and.company Re: Zobaczymy więc i tak Twoje wpisy-do widzenia! 06.07.05, 11:55 Odpowiedz Link Zgłoś
annskr Re: Moniko! 06.07.05, 12:54 Obiema rękami i łapkami kilkukotów podpisujemy się pod w.mp :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Moniko! 06.07.05, 13:02 a teraz to mi trochę głupio :DDD bo oficjalnie poinformowałam o zmianie statusu, a tu jeszcze kilka dni pobędę - vide nowy nagłówek forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Moniko! 06.07.05, 14:13 arie pewnie jak będzie mogł(a) to się przedstawi (mnie też ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Moniko! 06.07.05, 15:18 oneline napisał: > A przedstaw nam kolezankę:))) Kolegę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Moniko! 06.07.05, 15:26 ja z niecierpliwością czekam na komentarz arie :) Pamiętam powitanie pejsatego. Sekunda, wiem co zrobię :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.pw Re: Moniko! 07.07.05, 00:38 m.pw - czyżby początek dys- coś tam? :)) A to jakas choroba, nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian pierog! to wspaniala wiadomosc!!! 08.07.05, 15:35 mam nadzieje, ze moja skromna osoba choc w minimalnym stopniu do tego sie przyczynila p.s. ten watek powinien byc usuniety jest nie na temat ciekawe dlaczego moje watki nie na temat byly usowane Odpowiedz Link Zgłoś