ontarian 26.07.05, 17:20 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2837965.html lepsze to, niz mialyby sie szwendac po ulicach i byc potencjalnym zagrozeniem dla ludzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdajeden Re: no i zrobili z psami porzadek 26.07.05, 17:23 może przynajmniej uśpionych nie zjedzą w tym H-K. a swoją drogą to jest właśnie biznes - na pokaz słodko i ahy ochy, kochamy wszystko i wszystkich a potem spokojnie 40 psów chlast i po robocie. mam nadzieje ze ich jednak nie zjedzą Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: no i zrobili z psami porzadek 26.07.05, 17:35 magdajeden napisała: > a swoją drogą to jest właśnie biznes - na pokaz słodko i ahy ochy, kochamy > wszystko i wszystkich a potem spokojnie 40 psów chlast i po robocie. o ile dobrze zrozumialem to wladze miasta podjely decyzje o uspieniu > mam nadzieje ze ich jednak nie zjedzą nie boj zaby, uspionych nie jedza do jedzenia to oni kijami psy okladaja podobno mieso lepiej smakuje Odpowiedz Link Zgłoś
fabianna coś zrobili.. 26.07.05, 17:45 no a ci, co pieski najpierw karmili, a potem, po robocie, mieli je gdzieś? czy amerykańskie schroniska mają wyższy standard niż nasze rodzime? Nie mieli chyba chetnych na dziką sforę do adopcji. No nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: coś zrobili.. 26.07.05, 17:58 fabianna napisała: > no a ci, co pieski najpierw karmili, a potem, po robocie, mieli je gdzieś? a niby co mieli zrobic? do domu wziasc? poki mogli, dokarmiali, dobrze o nich swiadczy nie kazdy ma ochote kazdego napotkanego kundla do domu brac Odpowiedz Link Zgłoś
fabianna a co dopiero 40 kundli... 26.07.05, 21:35 i tu pozdrawiamy wszystkie panie dokarmiające hordy kotów na klatkach i w piwnicach... I Boże broń przed sterylizacją.. Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: a co dopiero 40 kundli... 26.07.05, 22:33 fabianna napisała: > i tu pozdrawiamy wszystkie panie dokarmiające hordy kotów na klatkach i w > piwnicach... I Boże broń przed sterylizacją.. czemu "Boże broń przed sterylizacjaą.."??? :///// Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: a co dopiero 40 kundli... 26.07.05, 23:51 kakui pzreczytaj jeszcze raz, błagam, wtedy pojmiesz ironię (trudne słowo) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: no i zrobili z psami porzadek 27.07.05, 09:08 zgadzam się z Tobą, na świecie jest tyle psów i kotów bez domu, na schroniska po pierwsze nie ma pieniędzy, a po drugie często bywa tak, że te zwierzęta do odstatnich dni w nich "mieszkają" i to ma być humanitarne?Moim zdaniem jesli jest ich za dużo, to strata 40 nie jest wielką zbrodnią tzn. może ze względów moralnych i jakąś zbrodnią jest, ale zastanówcie sięczy lepiej je zabić, żebysię nie męczyły czy trzymać w zapyziałych i brudnych schroniskach...co tu jest większą zbrodnią?! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: no i zrobili z psami porzadek 27.07.05, 13:10 Idąc tropem Twojej logiki - co zrobić w sytuacji, kiedy: > na świecie jest tyle ludzi bez domu, na schroniska > po pierwsze nie ma pieniędzy, a po drugie często bywa tak, że ci ludzie do > odstatnich dni w nich "mieszkają" i to ma być humanitarne?... > czy trzymać w zapyziałych i brudnych schroniskach... Masz jakieś genialne rozwiązanie tego problemu?? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian [...] 27.07.05, 13:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kakui Re: no i zrobili z psami porzadek 27.07.05, 13:55 wiesz ironia to nie jest dla mnie nic trudnego(no moze ty wiesz o tym od niedawna). zapraszam na forum humorum. pewnie chodzilo ci o zwiekszenie liczby pokarmu Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: no i zrobili z psami porzadek 27.07.05, 14:10 ironia, nie ironia ale wkurzja mnie te ciagle porownania do ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia38 Re: jakiej nawiedzonej?? 28.07.05, 08:50 Pewnie chodziło jej o - magdajeden Odpowiedz Link Zgłoś